ورود

View Full Version : نمایش رکوردهای تکراری با استفاده از دکمه های adodc

samaneh1363
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 13:25 عصر
سلام
من یک برنامه با پایگاه داده اکسس نوشتم، برای جستجو این دستورات را نوشتم اما دکمه های adodc کار نمیکنند و فقط آخرین رکورد مورد نظر رو پیدا می کنه:

Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Persist Security Info=False;Data Source=db2.MDB "

If Combo17.Text <> "" Then
" '" & Adodc1.RecordSource = "select * from title where city='" & Combo17.Text

Adodc1.Refresh
While Adodc1.Recordset.EOF = False
("Text6.Text = Adodc1.Recordset.Fields("manager
Adodc1.Recordset.MoveNext
Wend

خواهش میکنم یکی جوابمو بده...

skh1300
شنبه 22 خرداد 1389, 11:06 صبح
Adodc1.RecordSource = "select * from title where city='%" & Combo17.Text & "' %"
فکر کنم درست بشه

ENG_Torshani
دوشنبه 24 خرداد 1389, 12:26 عصر
Ado.ConnectionString = JetAcc
Ado.CommandType = adCmdUnknown
Ado.RecordSource = "select * from title where city LIKE N'" + "%" + combo17.list(combo17.listindex) + "%" + "'"
Ado.Refresh
Set DBGrid.DataSource = Ado.Recordset
DBGrid.Refresh

N بعد از LIKE اگه برای اینکه بانک sql باشه و بتومه از فارسی پشتیبانی کنه میذارن شما میتونی نذاری

samaneh1363
سه شنبه 25 خرداد 1389, 09:31 صبح
ببخشید اما شما متوجه سوال من نشدید:افسرده:
من می خوام اطلاعاتی که پیدا میشه داخل textbox نمایش داده بشه. الان با کلیک روی دکمه search اطلاعات رو بهم نشون میده اما می خوام اگر مثلا دو تا رکورد پیدا کرد به ترتیب با دکمه های adodc بتونم رکوردهای بعدی هم ببینم....

:گریه::گریه:...Please Help Me

ENG_Torshani
سه شنبه 25 خرداد 1389, 12:50 عصر
Ado.ConnectionString = JetAcc
Ado.CommandType = adCmdUnknown
Ado.RecordSource = "select * from title where city LIKE N'" + "%" + combo17.list(combo17.listindex) + "%" + "'"
Ado.Refresh
Set DBGrid.DataSource = Ado.Recordset
DBGrid.Refresh

دوست عزیر الان شی ADO شما کل فیلدهای که شما مد نظر رو هست رو پیدا کرده و اگر 1 یا 1000 تا هم باشه توی RecordSet خودش داره فقط لازمه بنویسی

TxtSearch.text = Ado.recordset.fields!Name یه طور مثال

توی دکمه Next بنویس Ado.recordset.movenext
توی دکمه pervios بنویسado.Recordset.MovePrevious اینکه خیلی سادست اگه مشکل داشتی کد بزار برات درستش کنم