View Full Version : فلاش مموري stop نميشه
mohsen_r
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 07:41 صبح
با سلام
نمي دونم جاي اين سوال اينجاست يا نه
من وقتي فلاش مموري را به كامپيوتر وصل مي كنم تا چند دقيقه اجازه eject به من نميده البته اگه فلاش من خالي نباشه چيزي كه فهميدم يه برنامه داره فايلها را چك ميكنه البته ويروس ياب من كاسپر هست و من اون را غير فعال مي كنم ولي باز هم مشكل سر جاشه
چطور مي تونم بفهمم كه چه برنامه در حال چك كردن فلاش مموري هست
با تشكر
Felony
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 09:04 صبح
وقتی فلش رو به کامپیوتر متصل میکنید خود سیستم عامل شروع به Index کردن فایل های داخل اون میکنه ، اگر تعداد فایل ها زیاد باشه ممکنه این کار کمی طول بکشه .
گاهی اوقات هم این مشکل به خاطر ویروس هست ، یعنی ممکنه سیستم شما ویروسی داشته باشه که با اتصال فلش ویروس سعی میکنه خودش رو به فلش منتقل کنه و یکسری اطلاعات روی فلش بنویسه یا بلعکس .
mohsen_r
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 09:48 صبح
وقتی فلش رو به کامپیوتر متصل میکنید خود سیستم عامل شروع به Index کردن فایل های داخل اون میکنه ، اگر تعداد فایل ها زیاد باشه ممکنه این کار کمی طول بکشه .
گاهی اوقات هم این مشکل به خاطر ویروس هست ، یعنی ممکنه سیستم شما ویروسی داشته باشه که با اتصال فلش ویروس سعی میکنه خودش رو به فلش منتقل کنه و یکسری اطلاعات روی فلش بنویسه یا بلعکس .
من با يك نرم افزار هست به اسم processhacker كه كارهاي كه داره انجام ميشه مشخصه ولي نتونستم بفهمم
شما نرم افزاري سراغ داريد
trade_mark
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 12:15 عصر
با برنامه unlocker به راحتی تمام برنامه های که از یه مسیر مثل فلش اجرا میشه رو می تونی ببینی و از حالت اجرا خارجش کنی.
می تونی دانلود کنی .زیاد حجم نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.