ورود

View Full Version : گفتگو: پیشنهاد به مدیران :طرح سوالات در مورد مشکلات Windows مختلف

daniyal_1363
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 08:33 صبح
سلام

برنامه نویس ها معمولاً به خاطر کًند و کاو در کدها، آگاهی پیدا کردن از مدل های مختلف کد نویسی، تلاش برای رفع مشکلات برنامه های خود و دیگران و آشنایی با طرز کار قسمت های مختلف ویندوز خودآگاه و یا ناخودآگاه به جواب های سوالاتی در مورد مشکلات ویندوز میرسن. همین امر باعث میشه از افراد معمولی خیلی بهتر بتونن مشکلات ویندوز رو حل کنند و جواب های بهتر و اصولی تر برای سوالات و مشکلات در این موردها داشته باشن.

پیشنهاد میکنم از مدیران محترم برای پر بارتر شدن و راحتی اعضای سایت قسمتی برای حل مشکلات ویندوز (بدون در نظر گرفتن کدنویسی - یعنی نیاز به کد نویسی نباشه) راه اندازی کنند.

مطمئناً وجود همچین قسمتی باعث میشه راه برای ورود افراد غیر برنامه نویس به سایت باز بشه و مشکلات خیلی از برنامه نویس های سایت هم که در بعضی موارد بین خیلی از برنامه نویس ها در زبان های مختلف مشترکه بر طرف کنه

یعنی یه قسمت مشترک بین تمامی زبان های برنامه نویسی

موفق پیروز باشید

1485159
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 09:53 صبح
منم موافقم.:تشویق:

Felony
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 11:51 صبح
اگر این بخش راه اندازی بشه کم کم باید برای سایت نگران شد ...

ztx4
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 13:02 عصر
اگر این بخش راه اندازی بشه کم کم باید برای سایت نگران شد ...
بانظرتون موافقم.

اگر یک همچین بخشی راه اندازی بشه باید بخش مشابهی برای سیستم عامل لینوکس هم راه اندازی کرد.
در کل احساس می کنم این بخش با بخش های دیگه هماهنگی نداشته باشه و با هدف و خط مشی سایت ارتباطی نداشته باشه.
من که مخالفم.

vcldeveloper
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 16:42 عصر
همچین چیزی ارتباطی به برنامه نویسی نداره. می تونید اون رو در تالار گفتگوی آزاد مطرح کنید.

daniyal_1363
جمعه 21 خرداد 1389, 21:29 عصر
بانظرتون موافقم.

اگر یک همچین بخشی راه اندازی بشه باید بخش مشابهی برای سیستم عامل لینوکس هم راه اندازی کرد.
در کل احساس می کنم این بخش با بخش های دیگه هماهنگی نداشته باشه و با هدف و خط مشی سایت ارتباطی نداشته باشه.
من که مخالفم.

به نظر شما یکم سخت میگیرن - چرا نباید هماهنگی داشته باشه ؟

خود ویندوز کدنویسی شده ، حالا بر طرف کردن مشکلات به وسیله کد نویس ها چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟

Mehdi Asgari
شنبه 22 خرداد 1389, 00:46 صبح
بر طرف کردن مشکلات ویندوز نه در حیطۀ تخصصی برنامه نویساست و نه مستقیما مربوط به این سایت میشه.
شما به دنبال چیزی مثل Power User یا System Administrator باش، تا برنامه نویس
(رک. http://serverfault.com/ و http://superuser.com/)
اگرم کسی مشکلاتی مربوط به کد ویندوز و برنامه نویسی در ویندوز و امنیت ویندوز و .... داشت ، تالار هایی برای طرح سوال ها و دریافت جوابش وجود دارند.

مطمئناً وجود همچین قسمتی باعث میشه راه برای ورود افراد غیر برنامه نویس به سایت باز بشه

خدا خیرت بده؛ الان که فقط سایت "تخصصی برنامه نویسی" داریم ، روزانه حجم زیادی مطالب غیر مرتبط در اینجا پست میشه ، وای به حال روزی که کاربران عادی و غیر حرفه ای کامپیوتر پاشون به اینجا باز بشه