PDA

View Full Version : اتصال به اکسس

mahyafa
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 17:17 عصر
سلام, دارم برنامه دفترچه تلفن می نویسم که توی اتصال به پایگاه دادش گیر کردم, کدشو ایجا می ذارم:

;("Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbc.Driver
Connection connection = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:DSN", "****",
"****");

تا اونجایی که من خوندم برای تعیین درایور و اتصال به بانک این دو دستور لازمه که البته یه بخش هایی هم توی کنترل پنل بود که انجام دادم, فقط می مونه این آدرس هایی که توی " " دادم که اینارو باید از کجا بیارم؟ احتمالا اشکال اینجاست!!!

مورد بعدی وقتیه که می خوام از نتایج حاصل از query استفاده کنم, اگه هر query شامل چند فیلد باشه اینارو چطوری از هم جدا کنم تا بتونم استفاده کنم؟ :لبخندساده:

soheril.server
یک شنبه 23 خرداد 1389, 21:25 عصر
سلام, دارم برنامه دفترچه تلفن می نویسم که توی اتصال به پایگاه دادش گیر کردم, کدشو ایجا می ذارم:

;("Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbc.Driver
Connection connection = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:DSN", "****",
"****");

تا اونجایی که من خوندم برای تعیین درایور و اتصال به بانک این دو دستور لازمه که البته یه بخش هایی هم توی کنترل پنل بود که انجام دادم, فقط می مونه این آدرس هایی که توی " " دادم که اینارو باید از کجا بیارم؟ احتمالا اشکال اینجاست!!!

مورد بعدی وقتیه که می خوام از نتایج حاصل از query استفاده کنم, اگه هر query شامل چند فیلد باشه اینارو چطوری از هم جدا کنم تا بتونم استفاده کنم؟ :لبخندساده:

دوست عزیز، با سلام

قبلا" بنده مقاله ای تقریبا" کامل (البته نویسنده اش من نیستم) در این مورد در سایت آپلود کردم. مطمن باشید یه نگاه کوتاه بهش بندازید مشکلتون حل میشه..اگه نشد در خدمتتونم تا مشکلتون رفع بشه... .:لبخندساده:
آدرس مقاله:
راستی اگه میخواین یه نمونه کد هم از اتصال به اکسس داشته باشید، در آخر همین مقاله لینک یه فایل دیگه هست، دانلودش کنید، بعد ازش نمونه برداری کنید، حتما" حتما" مشکلتون حل میشه...در هر صورت نشد من در خدمتم...

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=211709