PDA

View Full Version : سوال: Unpacking UPX (چگونه؟)

hamid-nic
جمعه 21 خرداد 1389, 14:31 عصر
سلام دوستان ، وقتتان بخیر
من برای آزمایش برنامه ای را که با دلفی نوشته بودم را با UPX پک کردم . حالا می خواهم آن را از حالت پک خارج کنم . سریع ترین و بهترین روش برای این کار چیه که باز بتونم به فایل قبل از پک شدن دست پیدا کنم ؟
ممنون .

Nima NT
جمعه 21 خرداد 1389, 14:35 عصر
با همون برنامه ای که پک کردین میتونین Decompress کنید.

hamid-nic
جمعه 21 خرداد 1389, 14:55 عصر
سلام
ببخشید آقا نیما من با UPX (که تحت داسه) به این شکل پک کردم . حالا چطوری Decompress کنم .

UPX My project.exe

Nima NT
جمعه 21 خرداد 1389, 14:57 عصر
تحت داسش رو من تا حالا باهاش کار نکردم ولی اونهایی که GUI دارن اگر فایل کمپرس شده رو یه بار دیگه بهشون بدی برای کمپرس کردن فایل رو براتون دکمپرس میکنن.

hamid-nic
جمعه 21 خرداد 1389, 15:04 عصر
منظور من این فایل UPX است که از این آدرس (http://upx.sourceforge.net/) دانلود کردم .
یه باره دیگه هم از این روشی که شما گفتید خواستم یه فایل پک شده را آنپک کنم خطا داد که قبلا پک شده است .
به نظر شما چکار کنم ؟

Nima NT
جمعه 21 خرداد 1389, 15:10 عصر
عرض کردم تو حالت تحت داس فرق میکنه و بنده دقیقا" نمیدونم ولی در مورد ورژنهای گرافیکی عرض کردم که به این شکل هست.

hamid-nic
جمعه 21 خرداد 1389, 15:13 عصر
حالا چرا عصبانی میشید . . . :متعجب:
اگر لطف کنید فقط یه نمونه از این برنامه ها که تحت ویندوز هستند و می تواند آنپک هم بکنند فقط نام ببرید .

Nima NT
جمعه 21 خرداد 1389, 15:15 عصر
من کی عصبی شدم ؟
مگه آدم مودب حرف بزنه نشون میده عصبانی شده ؟ به جای گفتم و اینا فقط نوشتم عرض کردم.

اگر لطف کنید فقط یه نمونه از این برنامه ها که تحت ویندوز هستند و می تواند آنپک هم بکنند فقط نام ببرید فکر کنم اسمش UPXShell By ION Tek بود.

Raham
جمعه 21 خرداد 1389, 16:34 عصر
نيازي به GUI نيست.
كافيه يه commandline بصورت زير بهش بدين:
UPX.exe -d "filename
مثلا
UPX.exe -d "c:\re box\unpackme\target_upx.exe

نكته :آخر دستور بالا يه كوتيشين يعني علامت ” بزارين . دارام با موبايل مينويسم نميشه اخر بزارم ميره اول