ورود

View Full Version : برگزاری دوره های آموزشی آنلاین

اصغر (پآچ)
جمعه 21 خرداد 1389, 17:03 عصر
سلام و خسته نباشید

من می خواستم پیشنهاد بدم در صورت امکان از لحاظ فنی، این دوره هایی که اطلاعیه اون ها رو هر از گاهی بالای صفحات سایت می بینم و در حسرت شرکت توی اون ها تا مدت ها می مونم (مخصوصا این جدید جدیده Delphi 2010) اگه بتونین به صورت آنلاین برگزار کنید خیلی ممنون می شم آخه کاربران شهرستان که نمی تونن بخاطر یه دوره راهی تهران بشن!

یه راهکار هم اینه که سایت یه ساعت هایی را روی توی روزهای مشخصی اعلام می کنه و هر کاربری که مایل به شرکت باشه شهریه دوره رو به حساب مشخص شده از طرف سایت واریز کنه و یه کد و رمز عبور دریافت کنه که بتونه توی کلاس ها شرکت کنه.

اطلاع رسانی و جمع آوری تعداد کاربران که مایل به شرکت در این دوره ها باشند دیگه زحمتش با شماست. فکر کنم برگزاری یک دوره آزمایشی برای کلاسی که تعداد شرکت کنندگان اون به حد نصاب رسیده باشه و گرفتن بازخورد های اولیه در این زمینه خالی از لطف نباشه!

موفق و موید باشید

اصغر (پآچ)
سه شنبه 25 خرداد 1389, 09:37 صبح
سلام خسته نباشید

یعنی واقعا جواب به این سئوال اینقد سخته؟
حداقل میشد گفت بررسی میشه که دلم خوش باشه!

موفق و موید باشید

vcldeveloper
سه شنبه 25 خرداد 1389, 11:26 صبح
یعنی واقعا جواب به این سئوال اینقد سخته؟
برگزاری دوره آنلاین نیازمند یک سری تجهیزات و فراهم کردن یکسری بسترها ست. کسی بدش نمیاد که مشتریان بیشتری جذب کنه، ولی بدون فراهم شدن بستر مناسب که نمیشه همینطوری تبلیغ دوره آموزشی آنلاین کرد. باید نرم افزار مناسبی برای این کار تهیه بشه، قابلیت های سرور متناسب با آن ارتقاء داده بشه، سخت افزار مناسبی در کلاس ها نصب بشند، خط اینترنتی با سرعت مناسب برقرار بشه، و غیره.

آخه کاربران شهرستان که نمی تونن بخاطر یه دوره راهی تهران بشن
بله، نمیشه؛ اما برای همون دوره ایی که ذکر کردید، من خودم باید هر هفته صبح همون روز کلاس، از لاهیجان برای تدریس بیام تهران، و شب هم از تهران برگردم لاهیجان.

گسترش دسترسی به کلاس ها خوب هست، ولی همانطور که در بالا هم بهش اشاره کردم، این گسترش نیازمند صرف هزینه و وقت بیشتر هست.

davood59
سه شنبه 25 خرداد 1389, 18:57 عصر
البته امکان برگزاری بصورت آنلاین ، اونقدرها هم که آقای کشاورز می فرمایند سخت نیست!
من چند وقت پیش مشابه همین سوال را از آقای کرامتی مطرح کردم، در خصوص امکان فیلمبرداری از کلاسها و خرید آن توسط ما که ساکن شهرستان هستیم، ولی ایشان به دلایلی که حتما هم منطقی هست(از جمله انتشار سی دی ها بدون مجوز) دلایل عدم این کار را تشریح کردند.

vcldeveloper
سه شنبه 25 خرداد 1389, 23:55 عصر
البته امکان برگزاری بصورت آنلاین ، اونقدرها هم که آقای کشاورز می فرمایند سخت نیست!

در خصوص امکان فیلمبرداری از کلاسها و خرید آن توسط ما که ساکن شهرستان هستیم
خب، اینکه دیگه اسمش کلاس آنلاین نیست، میشه جلسات ضبط شده کلاس.

majidgbox
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:07 صبح
خب، اینکه دیگه اسمش کلاس آنلاین نیست، میشه جلسات ضبط شده کلاس.

سلام
به نظر من باید یک سری دوره های اموزشی رو طوری برنامه ریزی کنید که شهرستانی ها بتونند رفت امد کنند مثلا ماه دو جلسه 5 ساعته دو هفته یک بار یک کمی فشرده تر

vcldeveloper
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 05:37 صبح
مثلا ماه دو جلسه 5 ساعته دو هفته یک بار یک کمی فشرده تر
اون کلاس دیگه ارزش خودش رو از دست میده، چون اولا دانشجو و استاد کشش ندارند که یک جلسه 5 ساعته توی کلاس بشنیند، و در کیفیت فرایند تدریس، و تحصیل تاثیر منفی شدیدی میزاره،؛ و ثانیا، کلاس که هر دو هفته یک بار باشه، باید بخش عمده هر جلسه رو فقط صرف یادآوری مطالب جلسات قبل کرد!

در حال حاضر کلاس به صورت هفته ایی یک بار، و هر جلسه 3 ساعت برگزار میشه.

majidgbox
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 12:49 عصر
اون کلاس دیگه ارزش خودش رو از دست میده، چون اولا دانشجو و استاد کشش ندارند که یک جلسه 5 ساعته توی کلاس بشنیند، و در کیفیت فرایند تدریس، و تحصیل تاثیر منفی شدیدی میزاره،؛ و ثانیا، کلاس که هر دو هفته یک بار باشه، باید بخش عمده هر جلسه رو فقط صرف یادآوری مطالب جلسات قبل کرد!

در حال حاضر کلاس به صورت هفته ایی یک بار، و هر جلسه 3 ساعت برگزار میشه.

درسته
توی دانشگاه هم یک سری کلاس ها 5 ساعت هستند که بین کلاس تنفس داریم و زمان کسل کنند نمیشه
با تشکر