ورود

View Full Version : نحوه ایجاد گزارش گیری در پاسکال!

nofilter
جمعه 21 خرداد 1389, 20:37 عصر
سلام
می خواستم برای برنامه خودم گزارش گیری رو اضافه کنم!
لطفا راهنمایی کنید.

(برنامه رو ضمیمه کردم)

pezhvakco
شنبه 22 خرداد 1389, 17:01 عصر
درود :
منظورتون از گزارش گیری اضافه کنم چیه ؟

میخوای چی رو نمایش بدی ؟

می خوای چاپ داشته باشی ؟

یه توضیح بیش تر بهتره .

فکر خوش .

nofilter
شنبه 22 خرداد 1389, 17:21 عصر
درود :
منظورتون از گزارش گیری اضافه کنم چیه ؟

میخوای چی رو نمایش بدی ؟

می خوای چاپ داشته باشی ؟

یه توضیح بیش تر بهتره .

فکر خوش .
درود بر شرفت!

می خوام بعد از اینکه ورودی ها رو گرفت یه منو داشته باشه که بتونیم همه کارمندان رو با همه اطلاعاتشون که خود برنامه یکیشو حساب می کنه نشون بدیم.
اگه یه گزینه ای هم باشه که اطلاعات رو بر حسب کد کارمندی مرتب کنه که دیگه خیلی عالی میشه.

بازهم تشکر/

pezhvakco
شنبه 22 خرداد 1389, 18:17 عصر
یه منو داشته باشه که بتونیم همه کارمندان رو با همه اطلاعاتشون که خود برنامه یکیشو حساب می کنه نشون بدیم.
منظورت از منو، همین منوهای ویندوز و ... هست ؟
خوب این کار با پاسکال یه کم مشکل سازه . شما باید خودت طراحی کنی و ...

برای نمایش همه اطلاعات می تونی از حلقه های پیمایشی شماره کد کارمندی استفاده کنی ولی چون اطلاعات زیاده، سریع نمایش داده میشه و صفحه ها رد میشه .

در کل برای گزارش گیری صفحه ای باید خودت کد نویسی مربوط به بالا و پایین رفتن صفحه ها رو بنویسی که توصیه نمیکنم مگه اجباری باشه .

خود برنامه یکیشو حساب می کنه
یکی از چی رو حساب می کنه ؟

اگه یه گزینه ای هم باشه که اطلاعات رو بر حسب کد کارمندی مرتب کنه که دیگه خیلی عالی میشه.
گزینه : قابل تغییر مانند چک باکس های دلفی ؟
فکر کنم شما می خوای امکانات برنامه شی گرا مانند دلفی رو می خوای تو پاسکال داشته باشی که این مشکل و نشدنیه ؟

فکر خوش .

nofilter
شنبه 22 خرداد 1389, 19:49 عصر
دوست عزیز خیلی ممنون از جوابهاتون

شما خیلی دست بالا گرفتین این برنامه رو.
من می خوام یه منوی متنی خیلی ساده مثلا 3 تا گزینه :
1-نمایش اطلاعات بر اساس کد کارمندی
2-نمایش همه اطلاعات در خروجی
3-خروج

داشته باشه!
فکر نمی کنم چیزی خیلی سختی باشه.

این برنامه هیچ جنبه شئ گرایی نم خواد داشته باشه.

اگه برنامه منو اجرا کرده باشین متوجه میشین که بعد از وارد کردن اطلاعات برنامه از شما یه کد می خواد برای نمایش اطلاعات نهایی کارمند(نام و فامیلی و حقوق خالص و کسری و ....)

در هر صورت ممنون میشم باز راهنمایی کنید.

اوبالیت به بو
دوشنبه 24 خرداد 1389, 23:40 عصر
این منو که میگی چیزه خاصی نداره.
یه متد هست که در ابتدا کل صفحه رو پاک می کنه بعد شما یه مختصات بهش می دی (مثلا وسط صفحه) همین عبارات رو می نویسی:
1- ثبت نام دانش آموزان
2- گزارش گیری
3- خروج
بعد یک فیلد Integer به نام Code یا MenuID یا هر چیزه دیگه در نظر میگیری.
برنامه رو منتظر نگه می داری تا کاربر یک عدد معتبر (از یک تا 3 - از 1 تا اون تعداد منویی که داری) بعد داخل یک Switch این رو هندل کن. ببین کدوم رو زده.
اگه 1 رو زده بود متد مربوط به اون منو اجرا بشه.
مثلا اگر 1 زد بیاد صفحه رو دوباره پاک کنه و اون ساختاری که مد نظر شماست رو ترسیم کنه. بعد هر کاری که باید انجام بشه. بعد دوباره یه عدد رو درنظر میگیری که سیستم برگرده به Main Menu مثلاً اگر عدد 9 رو زد دوباره همون متدی که کل صفحه رو پاک می کرد و منو رو ترسیم می کرد اجرا بشه.
یه همچین چیزی