View Full Version : سوال: اشکال در چاپ گزارشات
amir.azimi2000
شنبه 22 خرداد 1389, 11:10 صبح
با سلام .
برنامه ای نوشتم که هنگام تولید گزارش ابتدا اطلاعات را در حالت پیش نمایش نشان می دهد سپس در صورت نیاز ، کاربر آیکون چاپگر را از تولبار پیش فرض ویژوال فاکس پرو انتخاب می کند و گزارش برروی چاپگر پیش فرض ویندوز ارسال می شود .
ولی مدتی است به جای اینکه اطلاعات به چاپگر پیش فرض ویندوز ارسال شود به چاپگر مجازی " Microsoft Office Document Image Writer" ارسال می شود .
آیا کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
abdorreza
شنبه 22 خرداد 1389, 11:50 صبح
سلام.
حتما چاپگر پيش فرض ويندوز تغيير كرده. در منوي Start ويندوز ، گزينه ي Printers and Faxes ، سپس راست كليك روي چاپگر مورد نظر و Set Default Printer
از طريق خود برنامه هم ميتوني چاپگر پيش فرض رو تغيير بدي.
برنامه زير فرمي است كه اسامي چاپگر هاي نصب شده روي ويندوز را به شما نشان ميدهد و ميتوانيد هر كدام را كه خواستيد انتخاب كنيد تا به عنوان چاپگر پيش فرض چاپ ها به آن فرستاده شود.
amir.azimi2000
شنبه 22 خرداد 1389, 12:58 عصر
با سلام .
و با تشکر از کاربر گرامی جناب abdorreza
دوست عزیز چاپگر پیش فرض ویندوز تغییری نکرده و ویندوز هم مشکلی ندارد چرا که من در کامپیوترهای مختلف این قضیه را تست کردم .
در مورد فرمی که فرستاده بودید ممنون فرم بسیار خوب و کاربردی است حتما در برنامه های جدیدم از آن استفاده می کنم ولی در این برنامه نمیخواهم کاربر اجازه انتخاب داشته باشد و صرفا میخواهم ریپورت برروی چاپگر پیش فرض ویندوز ارسال شود ، چاپگر پیش فرض هم چند بار تغییر دادم ولی باز هم مشکل بر جای خود باقیست .
با سپاس
abdorreza
شنبه 22 خرداد 1389, 15:34 عصر
والا چي بگم آقا امير
من تا حالا اينجوريشو نديده بودم !!! فكر كنم اساتيد بايد كمك كنند ، اگر من هم فكري به نظرم رسيد اعلام ميكنم.
موفق باشيد.
amir.azimi2000
یک شنبه 23 خرداد 1389, 10:10 صبح
با سلام .
مشکل حل شد البته یه جورایی صورت مسئله را پاک کردم .
از داخل پرینترهای ویندوز ، پرینتر "Microsoft Office Document Image Writer" را تغییر نام دادم و مشکل حل شد .:لبخندساده:
با تشکر از عنایت شما .
rezamim
شنبه 29 خرداد 1389, 13:22 عصر
احتمالا زماني كه گزارشتون رو طراحي ميكرديد، Microsoft Office Document Image Writer پيش فرض بوده.
براي اطمينان يكبار يه تغيير كوچولو بديد و ذخيره كنيد. درست ميشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.