ورود

View Full Version : بحث تخخصی در مورد انتخاب سیستم Forum

LORD AELX
شنبه 22 خرداد 1389, 14:48 عصر
من در جواب سؤالم در مورد انتخاب سیستم فروم از خیلی ها می شنوم، فقط و فقط VBulletin. و وقتی می پرسم که مثلا چرا phpBB نه، دلایل غیر منطقی و تعصبی می آورند. ببینید خود بنده با هر سه سیستم ذکر شده کار کرده ام، و مثلا متوجه این هستم که سیستم MyBB از لحاظ امکانات و نیز دسترسی به بخش ها و ابزارهای مختلف، خیلی ضعیف عمل کرده است. ولی در مورد دو سیستم VB و phpBB شرایط فرق می کند و بنده هر دلیل من درآوردی را مبنی بر ضعف phpBB در مقابل VB قبول نمی کنم. این رو هم بگم که phpBB علاوه بر امکانات خوب و قابل قبول، محیطی جذاب و مورد پسند داره و از هیچ نظر کمبودی نسبت به VB در اون مشاهده نمیشه. خیلی ها میگن phpBB ضعف امنیتی داره، این هم تا حد زیادی مورد قبول نیست چون معمولا بلافاصله update های این نرم افزار از راه می رسه و حتی اتوماتیک نصب میشه. ضمن اینکه phpBB رایگان هم هست و ... و ... و ... :لبخندساده:

میخوام دوستان اینجا لطف کنند و یه بجث تخخصی در این مورد داشته باشیم و خواهش دارم دلایل منطقی و قابل قبول و حتی با مدرک بیارید... :چشمک:

راستی، دو تا ضمیمه هم گذاشتم، یکی مقایسه امکانات phpBB با بقیه سیستم ها، و دیگری امکانات اضافه شده به phpBB 3 در مقابل phpBB 2... با تشکر :قلب:

saied_hacker
شنبه 22 خرداد 1389, 15:41 عصر
اگه پولی بخای خوب 100% من می گم VBulletin
اما اگه Open Source یا رایگان قراره باشه SMF

یه نمونه SMF هم تو امضام هست که البته فونتش تنظیم نیست.
ابزار های خوبی داره ( می گن مفت باشه ... باشه:لبخند:)

amir-yeketaz
شنبه 22 خرداد 1389, 18:13 عصر
ولی من شنیدم vb رو میشه مفتم داشت !!!
البته نسخه ی null شدش با تعداد کاربر کمتر از 40 هزار تا و بعدش میتونی پولی استفاده کنی ...

Alireza_Salehi
شنبه 22 خرداد 1389, 19:31 عصر
phpbb مزیتش اینه که رایگانه،
نسخه 3 و بالاترش هم امکانات مناسبی داره
هک ها و ترفند های متعددی هم روی وب براش پیدا میشه
قالب های استانداردش هم به سادگی با تغییرات جزئی قابلیت فارسی و راست به چپ شدن رو دارند.

البته vbulletin امکانات بسیار بیشتری داره و به نظرم کنترل پنلش خیلی پیشرفته تر از phpbb هستش.

phpbb تنها کمبود مهمش اینه که ویرایشگر wizzywig به صورت توکار نداره و باید جدا روش نصب بشه.

LORD AELX
یک شنبه 23 خرداد 1389, 07:35 صبح
مدیران عزیز هم که با پنل مدیریتی بیشتر سر و کار دارند، لطفا نظرشون رو بگن... :لبخندساده: