PDA

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از SQL Server 2008 Express موجود در VS 2008

R_Rajaee_Rad
یک شنبه 23 خرداد 1389, 12:49 عصر
سلام
همه ما میدونیم که همراه VS 2008 یه نسخه رایگان اس کیو ال هم نصب میشه
میخوام یه پروژه کوچک بانک اطلاعاتی درست کنم یعنی طراحی بانک با این نسخه از اس کیو ال موجود در vs 2008 و کد نویسی مربوطه با دلفی 7 .آیا امکان پذیر هست؟
نحوه استفاده local از این نسخه اس کیو ال در ویندوز 7 چیه؟(اگر به صورت گام به گام و ساده باشه ممنون میشم)

pesar irooni
یک شنبه 23 خرداد 1389, 13:15 عصر
یعنی میخوای فقط بتونی جدول درست کنی و داده وارد کنی! تا جایی که میدونم میشه (یه database project بساز)
ولی پیشنهادم اینه که management studio express رو نصب کنی که یه UI کم حجم برای sql express هست که توسط vs نصب میشه.

R_Rajaee_Rad
دوشنبه 24 خرداد 1389, 17:38 عصر
یعنی میخوای فقط بتونی جدول درست کنی و داده وارد کنی! تا جایی که میدونم میشه (یه database project بساز)
ولی پیشنهادم اینه که management studio express رو نصب کنی که یه UI کم حجم برای sql express هست که توسط vs نصب میشه.

سلام
من VS 2008 رو کامل نصب کردم
اما management studio رو تا حالا ندیدم
باید از کجا بیارمش؟؟
یه database project و بعد یه tabel ساختم اما نتونستم مثل اکسس توی tabel ها رکوردها رو بسازم
اگر میشه یه آموزش در حد راه اندازی از نسخه express معرفی کنید
راستی نصب نسخه 2005 اینترپرایز به درد میخوره؟

r00tkit
دوشنبه 24 خرداد 1389, 18:01 عصر
دوست من management studio با vs نصب نمی شه باید جدا دانلود ونصب کنی

اما برای اینکه بتونی یه دیتابیس بیس بسازی

توی server explorerبرو ( منظور توی vs هستش) بعد add connection بعد نوع data source رو عوض کن و فایل sqlserver انتخواب کن ( اگه نداری خودش درست می کنه ) بعد اینکه به فایل وصل شدی کار های خودتو انجام بده یعنی ایحاد جدول ، ویو ، کار های دیگه

R_Rajaee_Rad
دوشنبه 24 خرداد 1389, 18:37 عصر
دوست من management studio با vs نصب نمی شه باید جدا دانلود ونصب کنی

اما برای اینکه بتونی یه دیتابیس بیس بسازی

توی server explorerبرو ( منظور توی vs هستش) بعد add connection بعد نوع data source رو عوض کن و فایل sqlserver انتخواب کن ( اگه نداری خودش درست می کنه ) بعد اینکه به فایل وصل شدی کار های خودتو انجام بده یعنی ایحاد جدول ، ویو ، کار های دیگه

من دوست عزیز استفاده کردیم
فقط یه سوال که ذهنم رو خیلی وقته مشغول کرده!
فلسفه نیاز داشتن برنامه اس کیو ال به شبکه و سرور چیه؟
چرا مثل اکسس خیلی راحت روی هر ویندوزی نصب نمیشه؟(میدونم نسخه هایی هست که این قابلیت رو داره)
چرا مبتنی بر شبکه؟
اوراکل هم همینطوره؟

r00tkit
دوشنبه 24 خرداد 1389, 20:28 عصر
فلسفه نیاز داشتن برنامه اس کیو ال به شبکه و سرور چیه؟

نیاز به شبکه و سرور نداره

چرا مثل اکسس خیلی راحت روی هر ویندوزی نصب نمیشه؟(میدونم نسخه هایی هست که این قابلیت رو داره)

خیلی راحت نصب می شه (البته فقط نسخهی enterprice نیار به نسخهی ویندوز سرور داره)

pesar irooni
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 01:51 صبح
نسخه enterprise خیلی سنگینه و این به خاطر امکانات بسیار زیادی که اصلا به کار ما نمیاد و برای پروژه های خیلی بزرگ شاید استفاده بشه. به نظر من نسخه express نیاز ما رو بر طرف میکنه.