View Full Version : سوال: كم كردن حجم ديتابيس
mohsen.nsb44
یک شنبه 23 خرداد 1389, 12:53 عصر
سلام ديتابيسي كه خود asp.net واسه كنترل لوگين من ايجاد كرده حجمش 11 مگابايته حال مي خوام بدونم چطوري مي تونم حجمشو كم كنم؟
mohsen.nsb44
یک شنبه 23 خرداد 1389, 13:06 عصر
يكي از دوستان گفته بودند بايد ديتابيس رو Shrink كرد اما روششو نگفتند كسي از دوستان در اين ضمينه اطلاعاتي داره؟
Hamid_770
دوشنبه 24 خرداد 1389, 20:40 عصر
سلام
هر بار که تغییری در دیتابیس ایجاد میشه این تغییرات در LDF فایل ذخیره میشه . این کار یه امتیاز مثبت داره و اون اینه که اگه به هر دلیلی اطلاعاتی از دیتابیس توسط کاربر پاک شد قابل بازیابیه ( البته من خیلی تلاش کردم ولی نتونستم این کارو انجام بدم و اگه کسی روش اونو بلده لطف کنه و توضیح بده ) . امتیاز منفی اون هم اینه که به مرور حجم دیتابیس افزایش پیدا می کنه و مخصوصا اگه شما فضا کم داشته باشین براتون تولید مشکل می کنه .
اگه از اطلاعات پشتیبان تهیه میکنین و بازیابی اون براتون اهمیت نداره می تونین برای کم کردن حجم اون به روش زیر عمل کنین :
1- روی دیتابیس Right Click کنین و Properties رو انتخاب کنین.
2- از تب Options قسمت Recovery گزینه Simple رو از قسمت Model انتخاب کنین.
3- می تونین در همین قسمت گزینه Auto Shrink رو هم تیک بزنین.
می تونین روی دیتابیس Right Click کنین و از منوی All Tasks گزینه... Shrink DataBase رو هم انتخاب کنین .
profnami
سه شنبه 25 خرداد 1389, 10:42 صبح
ببینید دوست عزیز من همون اول گفتم که از این سیستم استفاده نکنید . یکی از دلایلش همین بود . شما شاید هیچ وقت از این همه موارد اضافی موجود استفاده نکنید . اگه خودتون سیستم عضویتتون رو طراحی کنید کافیه به DataBase خودتون 3 تا جدول اضافه کنید ! همین .
به هر حال خود دانید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.