PDA

View Full Version : برای راه اندازی یک کامپیوتر فروشی چه چیز های لازمه؟

StepUp360
دوشنبه 24 خرداد 1389, 01:50 صبح
سلام به همه

دوستانی که در امر اداره و راه انداز یک (کامپیوتر فروشی) اطلاعات و تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند...

StepUp360
دوشنبه 24 خرداد 1389, 01:53 صبح
لطفا شرکت های معتبری که میشه با اون ها در مورد قطعات مورد نیاز برای کامپیوتر فروشی جهت اسمبل کردن و فروش به مشتری قرارداد بست رو معرفی کنید...

و شرایط قراردادشون چیه، که نه سیخ بسوزه نه کباب...!؟

StepUp360
دوشنبه 24 خرداد 1389, 01:55 صبح
لطفا با تجربه ها راهنمایی کنند...

راز موفقیت کاری شما در چیست و ...

morrning
دوشنبه 24 خرداد 1389, 09:55 صبح
اول مغازت باید جای خوبی باشه .
دوم جنس زیاد داشته باشی .یعنی بتونی نیاز کسی که وارد مغازت میشه رو بر طرف کنی
سوم روابط عمومی بالا
چهارم تبلیغات
پنجم :فروش قسطی

ali_kolahdoozan
دوشنبه 24 خرداد 1389, 09:59 صبح
به خیلی پوول نیاز داری . اصل کاار اینه . مثلا حدود 100 میلیون با کمترش وارد این کار نشو

StepUp360
دوشنبه 24 خرداد 1389, 20:29 عصر
به خیلی پوول نیاز داری . اصل کاار اینه . مثلا حدود 100 میلیون با کمترش وارد این کار نشو

چرا 100 میلیون؟

این مبلغه زیادیه، و فکر می کنم با کمتر از این مبلغ هم بشه یه کاری کرد...

شما خودت با چند میلیون شروع کردی؟

ali_kolahdoozan
دوشنبه 24 خرداد 1389, 21:27 عصر
اگر میخواهی چیزی به عنوان کار انجام بدی از اینم بیشتر نیاز داری .

اما اگر میخواهی یک دکان باز کنی . برو باز کن با 1 میلیون هم میشه

x.xoma
دوشنبه 24 خرداد 1389, 22:39 عصر
سلام به همه

دوستانی که در امر اداره و راه انداز یک (کامپیوتر فروشی) اطلاعات و تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند...

سلام دوست عزیز .

اگه بتونی منظورت رو از کلمه ( کامپیوتر فروشی ) دقیقا بگی ؛ شاید بتونم کمکت کنم .

معلوم کن چه کاری میخوای بکنی ؟ چی میخوای بفروشی ؟ تو کدوم شهر میخوای راه بندازی ؟ چیا داری ؟ عمده هدفت چیه ؟ و...

Alireza_Salehi
دوشنبه 24 خرداد 1389, 23:18 عصر
برو یه مغازه یه جای خوب اجاره کن، البته باید برای چند ماه اول سرمایه داشته باشی، چون اجاره ماهیانه مغازه خوب تو جای خوب بالاست،
بعد باید بری بازار از چند تا توزیع کننده جنس بگیری ، یواش یواش با یکی دو تاشون رابطه برقرار کنی تا جنس زیر قیمت بگیری ، البته واسه همکار معمولا تخفیف میدن ولی واسه همکار ویژه خیلی بیشتر تخفیف میدن.

اونجا میری کارت مغازت رو ببر بهشون بده این جوری بیشتر باهات راه میان. باهاشون که رفیق بشی تلفنی برات جنس میفرستن با قیمت کف بازار.

اصلا نقدی نباید جنس بخری ، البته این نیاز داره که تو بازار آشنا داشته باشی. اولش مجبوری.

البته بازهم میگم برای چند ماه اول یک پشتوانه داشته باش چون اگه کارت نگیره ناجور میشه.

من الان میتونم 5 تا پاساژ بهت معرفی کنم که یک روزی همشون کامپیوتری بودن الان همه شدن موبایلی! کار فروش کامپیوتر مثل قدیما پر رونق نیست، اول برو با بازار آشنا بشو بعد مغازه بزن.

به نظر من بهترین راه اینه که اول یه کارت واسه خودت چاپ کن ، تو روزنامه هم آگهی بده، یه چند ماهی موبایلی کار کن، بدون مغازه، تا با بازار آشنا بشی، بعد که رابط توی بازار پیدا کردی مغازه بزن. از مشتری هات هم ایمیل و آدرس کامل بگیر تا بعدا که مغازه زدی براشون تبلیغ بفرستی، تا مشتری برات بیارن.

salehbagheri
سه شنبه 25 خرداد 1389, 00:30 صبح
به نظر من بهترین راه اینه که اول یه کارت واسه خودت چاپ کن ، تو روزنامه هم آگهی بده، یه چند ماهی موبایلی کار کن، بدون مغازه، تا با بازار آشنا بشی، بعد که رابط توی بازار پیدا کردی مغازه بزن. از مشتری هات هم ایمیل و آدرس کامل بگیر تا بعدا که مغازه زدی براشون تبلیغ بفرستی، تا مشتری برات بیارن.

راست ميگه تا يه پشتوانه (حداقل تجربه) نداشته باشي ورود به بازار سرمايه گذاري ريسك خطرناكيه ...

يكي از مشكلات هم معمولا سر كرايه مغازه هست كه در مكانهاي خوب كمتر از 2 ميليون در ماه پيدا نميشه ...
اول بايد نيمه نصفه مطمئن باشي كه ميتوني علاوه بر 2 ميليون خرج خورد و خوراك رو هم از مغازه در بياري بعدش ...

اين مورد فراموش نشه: در قول نامه شرط ببند كه اگه نتونستي اجاره 2 ماه رو جور كني بتوني قرار داد رو فسخ كني وگرنه ... :اشتباه:

trade_mark
سه شنبه 25 خرداد 1389, 01:02 صبح
یه سوال در مورد نظر سنجی .تمام گزینه تقریبا یک جواب رو می دهند
مدیران می تونن تاپیک منو اف تاپیک حساب کنن و حذف نمایند
با تشکر

x.xoma
سه شنبه 25 خرداد 1389, 12:44 عصر
سلام دوست عزیز
در ضمن این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستان تجربیات کاری خودشون رو بگن، و این تجربیات هستش که حتما به افراد تازه کار مثل من کمک میکنه، ممنون ...

سلام از ما

بنده هم قصدی جز راهنمایی شما نداشتم . اگر از کلمه ای در جمله بنده ناراحت شدید ؛ عذر خواهی میکنم .

مهمترین مورد که شهر مورد نظر شما برای راه اندازی این کار است را فراموش کردید که بفرمایید . موردی که بیش از هر چیز در موفقیت شما نقش دارد.

نمی دونم کجا هستید اما اگر به شیراز دسترسی داشته باشید ؛ بنده شما را به قلب خرید و فروش قطعات کامپیوتر در استان فارس و بعضا جنوب کشور میبرم تا شما با تمام بزرگان این امر ( چه در حیطه کار شرکتی و چه در امر فروش قطعات ) به صحبت بپردازید و سوالات خود را از آنان بپرسید .

اما اگر دسترسی ندارید بنده تجربیات ۷ سال کار خویش را عرض میکنم و امیدوارم که بدردتان بخورد . باز هم عرض میکنم که محل مورد نظر شما بسیار بسیار مهم است و همچنین تصمیم آخر را شما خواهید گرفت.

در این صنف کاری و در این شغل دو حال بیشتر وجود ندارد ؛ ۱: شخص کار و بار بسیار مناسبی خواهد ساخت و علاوه بر در آمد بسیار خوب ؛ راحتی خویش را هم تضمین میکند . ۲: شخص ( وضیعت ۷۰ درصد کسبه این صنف ) پشیمان میشود ؛ پول اجارش هم جور نمیشود ؛ اگر مغازه زیبایی داشته باشد نظاره گر مشتریان متعددی میشود که برای دیدن و سوال کردن و نه خرید کردن به فروشگاه یا شرکت مراجعه میکنند و در مدت کوتاهی مجبور به تعطیل کردن کار و جستجو برای کار دیگر میشود.

چه کسانی جزو دسته اول هستند ؟ تعدادشان به انگشتان دو دست نمیرسد. حد اقل ۱۰ سال است که خاک این بازار را خورده اند . اولین ها بوده اند و پهلوان بی رقیب که با توجه به این امتیاز همیشه پیروز میشده اند و امروز با سرمایه های میلیاردی خود نبض بازار و تمام باید ها و نباید های آن را در دست دارند و به قول قدیمی ها بارشان را بسته اند.

دوست عزیز بدون شک موقعیت شما به این دسته شباهتی ندارد پس باید به این موارد توجه کنید :

دوستان عزیز فرمودند به همکاران قیمت خیلی کمتر از مشتری میدهند. این مورد کاملا اشتباه است و این اشتباه کاملا منطقی است ؛ در تنها بازاری که در کشور ما رقابت سالم وجود دارد ( قیمت کمتر و فروش بیشتر ) و این امر به مرحمت عدم تولید این محصولات در داخل است ؛ شما هرچند که تازه کار باشید؛ یک رقیب به حساب آورده شده و با شما رقابت آغاز خواهد شد.رقابتی نا برابر و بسیاری از موارد ناجوانمردانه که ممکن است وجه شما را برای همیشه خراب کند و خراب شدن وجه کاری و اعتبار در بازار کامپیوتر یعنی والسلام و علیکم و رحمت الله و برکاته . تنها در معدود مواردی این قانون نقض میشود که به جز رابطه کاری ؛ یک رابطه دوستی شدید بین دو نفر باشد یا با هم قوم و خویش باشند تا حقایق بیان شود.

به این نکته توجه کنید که یک کاربر از یک شرکت تازه کار و گمنام سیستم نمیخرد؛ چون فروش یک سیستم هرگز پایان معامله نیست بلکه آغاز تعهدی حداقل یک ساله است برای پشتیبانی هر چیزی که فروخته شده است. به این نکته توجه کنید که برچسب گارانتی شرکت شما باید یک سال پشت کیس خریدار باشد و تا آن زمان شما به مانند پدری باید تمام امورات فرزندتان را به عهده بگیرید. هر اتفاقی ممکن است بیفتد و این مسعولیت کوچکی نیست.

کافی است تنها یک بار اشتباه کنید تا همه چیز تمام شود ؛ اکثر خریداران و کاربران کامپیوتر تنها دو چیز برایشان مهم است : یک چیز میخواهند ؛ می خواهند همان چیز را ببیند.به واقع و به راستی که این بخش سخت ترین و حیاتی ترین امر در این کار است که جز با تجربه و برخورد داشتن به دست نمی آید.همچنین خریداران صحبت پسر خاله بقالی سر کوچه عمشون رو که مهندس کامپیوتر است ( حالا فقط یه تابستون کلاس ویندوز ۹۸ رفتن) را مورد اطمینان تر ؛ صحیحتر و قابل اتکا تر از صحبت های شما میدانند و این وظیفه شماست که کاربری را که فقط با سیستمش آهنگ گوش میکند و یا بازی میکند و کلا فقط با نرم افزار سرکار داشته را قانع کنید که شما درست میگویید و آن آقای مهندس اشتباه کرده اند و این در حالی است که کاربر بر اساس عادت همیشگی به شما به چشم یک دروغ گو می نگرد و آن آقا را دلسوز خود میشمارد و این کار بسیار اتفاق می افتد و بدون شک برای رویارویی با چنین مواردی شما باید وباید که از علم سخت افزاری بسیار بالا و بروزی برخوردار باشید تا بتوانید جوابگوی آنها باشید.

بازار کار کساد است . اگر میتوانستید تشریف بیاورید این را در حضور آدم هایی به شما ثابت میکردم که اگر سرمایه شان را از بازار بیرون بکشند ؛ بازار کاملا فلج میشود. بله یک روز هزینه نصب یک نرم افزار ۵ هزار تومان بود و یک سی دی رایتر ( وای که چند نفر جنون گرفته بودند که میشود یک سی دی مثل قبلی درست کرد.) چند صد هزار تومن به فروش میرفت و با سود یک سیستم در یکی از بهترین جاهای شهر ( شهرک گلستان ) میشد یک قواره زمین خرید. اما امروز شما یک لپ تاپ یک و نیم میلیونی را مجبورید و به واقع مجبورید که با کلی دم و دستگاه و اشانتیون و البته گارانتی با ۳۰ یا حد اکثر ۴۰ هزار تومان سود بفروشید و تنها به تعدد مشتریان( اگر باشد) دلخوش باشید.

این ها شایع ترین و بزرگترین مشکلات ( از خیل عظیم آنها ) در این کار است و دقت کنید که مشکلات این کار در راه اندازی و اجاره و مکان مناسب و فروختن نیست ؛ بلکه در زمان خدمات و پشتیبانی است که نمایان میشود . و این یعنی اعتبار شما و همان طور که تاکید کردم اعتبار شما یعنی همه چیز .

پیشنهاد بنده به شما این است :

بی گدار به آب نزنید و عجله نکنید. سرمایه خود را بیهوده تلف نکنید . شما نیاز به یک نقطه شروع دارید . به دنبال یک شرکت موفق که فکر میکنید میخواهید مانند آن کار کنید بگردید . از اهدافتان هیچ چیز نگویید . به هر بهانه ای حتی کار آموزی هم شده در آنجا مشغول به کار شوید . نمیدانم شهرتان کجاست ؛ ولی همه چیز را ببینید ؛ نیاز ها را بشناسید و تقاط قوت و ضعف را مشخص کنید. بزرگترین برگ برنده شما این است که کار خود را بر نقاط ضعف آنها پایه ریزی کنید . فراموش نکنید چیزی که شما را موفق می کند ؛ چیزی است که کاربر میخواهد و هیچ چیز مانند جواب شنیدن و قانع شدن او را خوشحال نمی کند ؛ ولو اینکه به همراه سیستم خود آبگوشت بخواهد و یا با شما به زبان قرقیزی صحبت کند ؛ شما با ید او را خوشحال کنید.

اعصاب قوی ؛ شناخت انسان ها و علایقشان و شناختن نیاز آنها ( کم کم یاد میگیرید که مثلا نیاز مشتری شما آنی نیست که او میخواهد و اشتباه میکند و این اشتباه ممکن است که هر دوی شما را به دردسر بیاندارد ؛ پس شما آنی که به واقع او نیاز دارد را به او میدهید ) و البته علم زیاد پیش نیاز های اصلی هستند.( بسیارند بزرگان محترمی که تا چند وقت پیش به GPU میگفتند جی کی یو و هنوز هم فرق QPI را با FSB نمیدانند. ) این صفت شما حس اطمینان را در مشتری به وجود می آورد ؛ و این یعنی اطمینان بیشتر و اطمینان بیشتر یعنی مشتری بیشتر.

در آخر باید عرض کنم که در بازار و الالخصوص این صنف کمتر کسی راست می گوید . انواع و اقسام قسم ها ؛ در تایید حرف هایشان ( قیمت خرید خودمه ؛ اینقدر کرایه خورده ؛ قیمت کف زدم ؛ یا فروشنده های تهرانی که ماشاالله نگو یک داداشی بهت میگن که کله قند تو دلت آب میشه ) تنها می خواهند که شما بخرید و عاشق چشم و ابروی شما نیستند . میتوانید کم کم دوستانی پیدا کنید که واقعا به شما راست بگویند اما همان طور که گفتم دوست باشند . و آن زمان هم شما یاد گرفته اید که چگونه برخورد کنید و جواب بدهید. راه پر فراز و نشیبی است . اگر فکر میکنید در شرکتتان زیر کولر گازی مینشینید و اسکناس ها وارد میشوند شدیدا در اشتباهید و بهتر است که تصمیم خود را عوض کنید. این انتخاب شما همه طور زحمتی دارد . البته اگر بخواهید موفق شوید و این سرمایه کاری شماست‌ ؛ و پدر پولداری نداشته اید که برای رفع بیکاری و سر نرفتن حوصلتان آن را به شما داده باشد.

باز هم تاکید میکنم انتخاب نهایی با شماست و این ها تنها نظرات شخصی بنده بودند.اگر باز هم موردی بود که فکر کردید میتوانم جواب گو با شم ؛ در خدمتتان هستم.

موفق و موید باشید.

StepUp360
سه شنبه 25 خرداد 1389, 18:56 عصر
دوستان ممنون از توجه شما

لطفا ارتباط خودتونو با این تاپیک قطع نکنید و در صورتی که تجربه کاری خوبی داشتید که بتونه به دوستان دیگه هم کمک کنه دریغ نکنید و در این تاپیک بنویسید...

تا اینجا که همه نظرات و پیشنهادات خیلی خوب و کاربردی هستند، تشکّر...

واقعا ممنونم از شما و دیگر دوستان که تجربیات خودشونو در اختیار همه قرار میدهند.

یه سوال در مورد نظر سنجی .تمام گزینه تقریبا یک جواب رو می دهند
مدیران می تونن تاپیک منو اف تاپیک حساب کنن و حذف نمایند
با تشکر

دوستان من بابت این که تمام گزینه ها یک معنی رو میده عذر می خوام مجبور نیستید که در این نظر سنجی شرکت کنید و از دوستانی هم که شرکت کردن ممنونم.

اینو اضافه کنم که تجربه چیزی نیست که بشه به راحتی بدست آورد و اینکه من تمام گزینه ها رو تقریباَ شبیه به هم انتخاب کردم منظورم اینکه هرشخصی که در این تاپیک کوچکترین تجربه کاری خودش رو مینویسه واقعاَ ارزشنده و قابل احترام و حتما میتونه مفید باشه حتی اگر تجربه خوبی نباشه... چون از تجربه های ناخوشایند، انسان میتونه تجربه های بزرگتری کسب کنه و لازم نیست حتماَ به گفته یک شخص با تجربه عمل کنیم بهتره که از بیشتر تجربه ها درس بگیریم که چگونه عمل کنیم که بهترین بازده مفید رو کسب کنیم...
با تشکر فراوان.

eshpilen
سه شنبه 25 خرداد 1389, 19:09 عصر
یکی از بستگان ما مغازهء خدمات کامپیوتری زده بود.
من رفتم از نزدیک دیدم.
حقیقتش توانایی فنی و علمیش در سطح کافی نبود.
ولی خب اینقدر آدمای ناتوان و محتاج و نادان هستن که نون دربیاد ازشون.
ولی این کارا بدترین چیزش بنظر من اینه که واسه آدم وقت و انرژی اضافه ای باقی نمیذاره که به پیشرفت علمی خودش برسه.
مثلا اون فامیل ما بنظرم بعد از 7 سال هم که توی اینکار باشه عملا توان علمی و فنیش تفاوتی نمیکنه و فقط چنتا چیزای بازاری و اطلاعات عمومی و روش مشتری جذب کردن و کاسبی کردن رو یاد میگیره و نه چیز بدردبخور و اساسی ای رو.
برای من مهمترین چیز اینه که بتونم در کنار کار پیشرفت بکنم. طوری که شاید حتی سطح و تواناییم اونقدری بره بالا که دیگه درست نباشه توی اون کار بمونم و برم برای جای دیگه و کار دیگه ای.

x.xoma
سه شنبه 25 خرداد 1389, 19:52 عصر
یکی از بستگان ما مغازهء خدمات کامپیوتری زده بود.
من رفتم از نزدیک دیدم.
حقیقتش توانایی فنی و علمیش در سطح کافی نبود.
ولی خب اینقدر آدمای ناتوان و محتاج و نادان هستن که نون دربیاد ازشون.
ولی این کارا بدترین چیزش بنظر من اینه که واسه آدم وقت و انرژی اضافه ای باقی نمیذاره که به پیشرفت علمی خودش برسه.
مثلا اون فامیل ما بنظرم بعد از 7 سال هم که توی اینکار باشه عملا توان علمی و فنیش تفاوتی نمیکنه و فقط چنتا چیزای بازاری و اطلاعات عمومی و روش مشتری جذب کردن و کاسبی کردن رو یاد میگیره و نه چیز بدردبخور و اساسی ای رو.
برای من مهمترین چیز اینه که بتونم در کنار کار پیشرفت بکنم. طوری که شاید حتی سطح و تواناییم اونقدری بره بالا که دیگه درست نباشه توی اون کار بمونم و برم برای جای دیگه و کار دیگه ای.

:قهقهه:

stepup360 عزیز ؛ اینم یه تجربه دیگه.

mmd2009
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 07:23 صبح
دوست عزیز بهترین و موثر ترین چیز واسه یک خدمات کامیپوتری اینه که بلد باشی یک سیستم بندی و مشکلاتش رو به خوبی تشخیص بدی و در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد میکنم سراغ این کار نری

زنده باد یوونتوس

farooh
چهارشنبه 06 آذر 1392, 17:06 عصر
سلام. با توجه به مطالبی که نوشته بودید گفتید که بازار شیراز و جنوب رو خوب میشناسید. میخواستم خواهش کنم چند عمده فروش کیبرد و موس و فلش و اسپیکر و کیف لپ تاپ و سی دی و خلاصه لوازم جانبی کامپیوتر معرفی کنید. البته من شیراز نیستم و باید کرایه هم بدم اما نزدیکترین شهر بزرگ بهم شیرازه. ممنون میشم. من به تازگی میخوام یک فروشگاه برای فروش این لوازم جانبی راه اندازی کنم.--------------------
------------------------------------------------------------
نمی دونم کجا هستید اما اگر به شیراز دسترسی داشته باشید ؛ بنده شما را به قلب خرید و فروش قطعات کامپیوتر در استان فارس و بعضا جنوب کشور میبرم تا شما با تمام بزرگان این امر ( چه در حیطه کار شرکتی و چه در امر فروش قطعات ) به صحبت بپردازید و سوالات خود را از آنان بپرسید .

M0TR!X
چهارشنبه 06 آذر 1392, 21:09 عصر
سلام.

عزیزم باید سه سال پیش می امدی نه الان.

در حال حاضر اصلا معلوم نیست دوستانی که اینجا پست گذاشتن در قید حیات هستن یا خیر

i.RB92
شنبه 09 آذر 1392, 12:00 عصر
در حال حاضر اصلا معلوم نیست دوستانی که اینجا پست گذاشتن در قید حیات هستن یا خیر
قید حیات!:)))))))))))) البته بعیدم نیست توی اون کسادی بازار اون موقع یه سریاشون از قید حیات خارج شده باشن! ولی الان خدارو شکر وضعیت داره بهتر میشه