View Full Version : مقایسه بین وب سرویس و WCF
ایمان اختیاری
دوشنبه 24 خرداد 1389, 09:18 صبح
چند روز پیش توی وبلاگ آقای نصیری مطلبی بود در مورد مقایسه بین وب سرویس ( asmx ) و WCF
مطالب خلاصه بود
حالا از دوستان تقاضا دارم اگه لطف کنید و یه کم راهنمایی کنید که مزایا و معایل این دوتا چیه متشکر می شم
مخصوصا روی بحث سرعت پاسخگویی به درخواست کلاینت ها و اینکه وقتی حدود 80 تا کلاینت درخواست داشته باشن ( از لحاظ بار روی سرور منظورمه ) رفتار هر کدوم چطوره
متشکرم
xamfia
سه شنبه 25 خرداد 1389, 13:43 عصر
بنده توی شماره اردیبهشت "ماهنامه وب" یک مقاله مفصل در این زمینه(یعنی مقایسه بین وب سرویس های asmx و WCF) ارائه کردم.فکر کنم می تونه مشکله تون رو حل کنه.
ایمان اختیاری
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 10:05 صبح
سلام . راستش من دو سه جا رو که می شناختم سر زدم ولی نتونستم مقاله ی شما رو پیدا کنم ..امکانش هست که اینجا آپلودش کنید ؟
xamfia
پنج شنبه 03 تیر 1389, 23:50 عصر
سلام . راستش من دو سه جا رو که می شناختم سر زدم ولی نتونستم مقاله ی شما رو پیدا کنم ..امکانش هست که اینجا آپلودش کنید ؟
دوست من از لحاض اخلاق علمی تا نشریه مذکور این اجازه را ندهد من نمیتوانم متن مربوطه را در وب منتشر کنم.اما سعی میکنم این اجازه را بگیرم و در اولین فرصت در همین تاپیک قرار دهم.:چشمک:
Jean Reno
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 12:49 عصر
مقایسه WCF با وب سرویس ها
البته مهمترین تفاوت بین وب سرویس ها و Wcf ها این است که وب سرویس ها ،Stateless هستند یعنی هیچ سابقه ای از درخواست های رد و بد شده نگاه نمی دارد اما WCF ، یک سرویس StateFull ارائه می دهد که سوابق درخواست های رد و بدل شده را بصورت Session ها در خود نگاه می دارد
البته جدول زیر که بصورت یک تصویر ضمیمه شده هم جالبه
eshpilen
دوشنبه 29 شهریور 1389, 23:37 عصر
ظاهرا فاتحهء asmx خوندس :لبخند:
stahad1
شنبه 12 فروردین 1391, 19:18 عصر
اگه می شد لینک اون ماهنامه را می گذاشتید خیلی ممنون می شدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.