ورود

View Full Version : کنترل نمایش واحد پول در حالت currency یک ستون

pezhvakco
دوشنبه 24 خرداد 1389, 09:45 صبح
درود :
اگه حالت currency یک ستون از جدول فعال باشه، واحد پول (ریال) کنار آن نمایش داده میشه ( برای نمایش اطلاعات از DBGridEh استفاده می کنم ) .
آیا میشه نمایش و عدم نمایش واحد پول رو کنترل کرد .

من می خوام ارقام یک ستون به صورت هزارگان جدا نمایش داده بشه، اگه از خاصیت DisplayFormat و مقدار دهی ' ,### ' استفاده کنم، نمیشه عدد اعشاری نمایش بده به همین خاطر از خاصیت currency استفاده میکنم ولی نمیخوام در هر ستون واحد پول نمایش داده بشه .

یا روش دیگه ای ...

سپاس .

فکر خوش .

masood samadi
دوشنبه 24 خرداد 1389, 10:31 صبح
سلام

شما برای برداشته شدن واحد پول بایستی در قسمت تنظیماتLanguegeرفته و تنظیمات واحد پول را انجام دهید برای این کار از Control Panel آیکون Language option را انتخاب کنید سپس در تب Regional Option دکمه Customizeراانتخاب کنید سپس در تب Numbers گزینه No of digit after Decimalرااز 2 به 0 تبدیل کنید سپس در همان قسمت گزینه Digit Substitutionرا برابر باNationalقرار دهید اینک در همان قسمت و تب Currency رفته و گزینه Currency Symbol را که درحالت پیش فرض ریال است را با یک Space Bar حذف کنیدو درهمان قسمت مجددNo digit after Decimal را از 2 به 0 تغییر دهید و سپس Ok را انتخاب کنید اینک واحد پول حذف می شود

موفق باشید

pezhvakco
دوشنبه 24 خرداد 1389, 12:59 عصر
آقای masood samadi (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=121722) تشکر .
ولی من نمیخوام تنظیمات ویندوز رو به خاطر یه برنامه تغییر و گفتم اگه در خود برنامه بشه این کار رو انجام بدم .

فعلا یه راه حل برای جداکردن عدد ها به صورت هزارگان و قبول کردن اعشار پیدا کردم که جواب میده . تنظیم به این صورت :

DisplayFormat = '###.##,'
فکر خوش .