ورود

View Full Version : بحث در مورد جام جهانی 2010

صفحه : 1 [2]

M.T.P
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:03 صبح
به نظرتون آلمان و انگلیس چکار میکنن؟ :متفکر:
باید بازی قشنگی باشه!
دوست دارم انگلیس بیاد بالا :لبخندساده:

smile17
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:14 صبح
وی تو این جام احتمالات نشون میده که اسپانیا قهرمان میشه و برزیل دوم

earse+erse
یک شنبه 06 تیر 1389, 11:32 صبح
وی تو این جام احتمالات نشون میده که اسپانیا قهرمان میشه و برزیل دوم
برزیل و اسپانیا نمی تونن تو فینال با هم باشن.

در بهترین حالت 4/1 به هم می خورن

اسپانیا - آرژانتین
:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:

earse+erse
یک شنبه 06 تیر 1389, 19:17 عصر
ضربه ای که به تیرک آلمان خورد ۱۰۰% گل بود، کمک داور به عینک نیاز داره

انگلیس اصلا خوب بازی نمی کنه

فعلا ۲ -۱ آلمان از انگلیس جلوه.

Netsky
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:18 عصر
England 1 - German 4

و همانا تحقیر شدن انگلیس

sahele_sheni
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:20 عصر
عجب تیتری زده :دی
Germany destroys England 4-1: World Cup 2010.

http://www.allvoices.com/contributed-news/6174908-germany-destroys-england-41-world-cup-2010

smile17
یک شنبه 06 تیر 1389, 20:36 عصر
انگلیس که 4 تا خورد دلم برای دیوید بکهام می سوزه

M.T.P
دوشنبه 07 تیر 1389, 19:34 عصر
یه وجب خاک رو این تاپیک بود. :افسرده:
این یعنی اینکه طرفدارای فوتبال اکثرا ایتالیایی و فرانسوین.
جام جهانی داره یک هشتم رو طی میکنه ، تاپیکش به سرنوشت پیوست. :متفکر:
به هر حال...
برزیل و شیلی رو چطور رقم میزنید؟ تکنیک در مقابل سرعت :متفکر:

Netsky
دوشنبه 07 تیر 1389, 19:47 عصر
به نظر میرسه امشب برزیل کار نسبتا سختی رو پیش رو داشته باشه . بازیکنای شیلی بازیکنای سرعتی هستن . البته بعضی هاشون هم تکنیک خوبی دارن و این میتونه واسه برزیل دردسر ساز باشه . البته سمت راست رو که مایکی جون جیگر طلا هواش رو داره و احتمالا حملات از جناحین رو به سمت چپ میبرن جایی که فکر کنم باستوس باشه . در میانه زمین هم که کاکا ( یاد اون روزایی که تو میلان بود بخیر ) خوب عمل میکنه . در خط حمله هم بازیکنایی نظیر فابیانو و روبینیو خیلی خطرناک هستن .
ولی باید منتظر موند و دید این دو تیم چه نقشه هایی رو واسه همدیگه کشیدن .

دانش آموز
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:12 عصر
بازيكن شماره 7 شيلي بازيكن خيلي خوبيه امشب حتما" بازي قشنگي از شيلي ميبينم در ضمن فكر نكنم كه برزيل بتونه به راحتي اين بازي رو ببره شيلي تو بازي اسپانيا اگه 10 نفره نميشد ميتونست جلو صعود اسپانيا رو بگيره

M.T.P
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:30 عصر
بازيكن شماره 7 شيلي بازيكن خيلي خوبيه امشب حتما" بازي قشنگي از شيلي ميبينم در ضمن فكر نكنم كه برزيل بتونه به راحتي اين بازي رو ببره شيلي تو بازي اسپانيا اگه 10 نفره نميشد ميتونست جلو صعود اسپانيا رو بگيره

اما به نظر من سوتی درواربان شیلی و نقشش در گل اول اسپانیا آب سردی رو آتیش شیلی ریخت.
اسپانیا هم میدونست که دیگه فرصت جبران نداره در نتیجه تمام توانش رو بکار برد.

Open-Source
دوشنبه 07 تیر 1389, 20:32 عصر
برزیل ، شیلی رو میزنه.
شک نکنید.:شیطان:

Netsky
دوشنبه 07 تیر 1389, 23:29 عصر
برزیل ، شیلی رو میزنه.
شک نکنید.
تا پایان نیمه اول که حدس شما کاملا درسته .

برزیل 2 - شیلی 0

DAMAVAND
سه شنبه 08 تیر 1389, 04:19 صبح
آرژانتين قهرمان ميشه, خدا ميدونه که حقشه ,بلطف يزدان و ديگو ,آرژانتين قهرمان ميشه..
لالالاي لاي لالاي لالا....

Open-Source
سه شنبه 08 تیر 1389, 10:53 صبح
من مطمئن بودم كه برزيل شيلي رو ميزنه.

يه سوال برام پيش اومده؟
اين كاكا، اصلا خوب بازي نميكنه ؛ موثر هم بازي نميكنه.
چرا شماره 10 را بهش دادن؟!
چرا رونالدينيو رو بجاي اون دعوت نكردند؟!
كاكا فقط توي يه دوره كه براي ميلان بازي ميكرد، خوب بود؛ حتي توي رئال هم بازيش چنگي به دل نميزنه.http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(40).gif
ديشن كلي توپ لو داد (درسته كه يه پاس گل هم داد).
من كلا از كاكا بدم مياد.http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(2).gif

ديشپ ، دني آلوز خيلي خوب و موثر بازي كرد.http://forum.p30world.com/images/smiles-icone/thumbsupsmileyanim.gif

Felony
سه شنبه 08 تیر 1389, 11:06 صبح
من مطمئن بودم كه برزيل شيلي رو ميزنه.

يه سوال برام پيش اومده؟
اين كاكا، اصلا خوب بازي نميكنه ؛ موثر هم بازي نميكنه.
چرا شماره 10 را بهش دادن؟!
چرا رونالدينيو رو بجاي اون دعوت نكردند؟!
كاكا فقط توي يه دوره كه براي ميلان بازي ميكرد، خوب بود؛ حتي توي رئال هم بازيش چنگي به دل نميزنه.http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(40).gif
ديشن كلي توپ لو داد (درسته كه يه پاس گل هم داد).
من كلا از كاكا بدم مياد.http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(2).gif

ديشپ ، دني آلوز خيلي خوب و موثر بازي كرد.http://forum.p30world.com/images/smiles-icone/thumbsupsmileyanim.gif

حالا اینکه شما از کاکا بدت میاد دلیل نمیشه دعوتش نکنن ، بعضی از بازی کن ها هستن برای خودشون استوره هستن و حظورشون باعث دلگرمی اعضاء تیم میشه و در ضمن گاهی اوقات با اینکه خوب نمیدرخشن ولی تجربشون تیم رو از فرش به عرش میبره .

مثل هانری که در آرسنال فوق ستاره و استوره بود براشون ولی وقتی اومد بارسلونا نیمکت نشین شد ، ولی همین نیمکت نشین تو یکی از بازی ها حذفی جام 10 دقیقه آخر به زمین اومد و با تجربه خودش یه پاس گل داد که باعث شد بارسا تو لیگ قهرمانان بمونه .

همین کاکا فراموش نکنید که یکی از استوره های برزیل هست که 2 سال بهترین بازیکن شناخته شد ، چیزی که خیلی از بازیکن های الان آرزوش رو به گور میبرن ...

رونالدینو :قلب: هم دعوت نشد چون تو بازی های میلان یاد جوونیش افتاده بود و برای اینکه نظر مربی تیم ملی برزیل رو جلب کنه همش تکنیک میزد در صورتی که امسال مربی برزیل روی تاکتیک و نتیجه بازی تمرکز کرده و دینو رو هم دعوت نکرد تا بقیه اعضاء تیم جو تکنیک و بازی برزیلی نگیرشون ...

Open-Source
سه شنبه 08 تیر 1389, 16:45 عصر
امشب ، اسپانيا كار سختي مقابل پرتغال داره.
چون پرتقال هم مهاجمين خوبي داره (مثل رونالدو) ، هم مدافعين خوب (توي اين جام گل نخوردند).
:متفکر:

Netsky
چهارشنبه 09 تیر 1389, 01:20 صبح
دوستان دیگه در این تاپیک پست ندین چون دیگه تموم شد . از روز شنبه همه تاپیک هایی که مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات نباشن حذف خواهند شد .

M.T.P
چهارشنبه 09 تیر 1389, 18:55 عصر
دوستان دیگه در این تاپیک پست ندین چون دیگه تموم شد . از روز شنبه همه تاپیک هایی که مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات نباشن حذف خواهند شد .

دیدی چه خط مشی و خط نشونی برامون کشیدن. :افسرده:
اگه این تاپیک ها حذف شن ، اصلا دیگه رغبتی برای حضور در این سایت نخواهم داشت.
بالاخره امیدوارم تجدید نظری صورت بگیره. :متفکر:

و اما جدال پرتغال و اسپانیا رو چطور ارزیابی میکنید؟
من بازی اسپانیا و پرتغال رو جدال و رقابت مابین ادواردو دروازه بان پرتغال و مهاجمین اسپانیا خلاصه میکنم.

mf_007
چهارشنبه 09 تیر 1389, 20:17 عصر
در کل بازی زیبایی بود

در مورد این تاپیک هم اگر ممکنه تا پایان جام جهانی حذف نکنید

Behrouz_Rad
چهارشنبه 09 تیر 1389, 20:54 عصر
این تاپیک استثناً تا پایان جام جهانی باقی می مونه.

Open-Source
چهارشنبه 09 تیر 1389, 21:03 عصر
این تاپیک استثناً تا پایان جام جهانی باقی می مونه.
آفرین.:تشویق:

من حالم از رونالدو بهم میخوره ، چقدر خوب شد که پرتقال بالا نرفت.
خداییش حق اسپانیا بود بالا بره.
این داوید ویا عجب بازی کنی هستش ها.:کف:
بون شک ژاوی ، بهترین بازی ساز دنیاست.:لبخندساده:

mf_007
چهارشنبه 09 تیر 1389, 22:22 عصر
تیم مورد علاقه من هم که با برزیل بازی داره

هلند اسپانیا
یا

برزیل آرژانتین

فینال زیبایی می تونه باشه

rezamoini
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:06 عصر
شک نکنید بارسلونا قهرمانه
ببخشید همون اسپانیا منظورم بود

دانش آموز
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:19 عصر
به نظرم فينال رو برزيل وآ لمان بازي ميكنند

M.T.P
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:24 عصر
http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/26027/kaka---speed-and-vis_37074.jpg

کاکا:بازی برزیل- هلند تماشایی خواهد بود
ستاره برزیلی معتقد است که هر دو تیم تمایل زیادی به بازی فوتبال دارند

سایت گل- کاکا، ستاره تیم ملی برزیل معتقد است که دیدار مرحله یک چهارم پایانی تیمش مقابل هلند، دیداری است که همه تمایل زیادی به تماشای آن دارند و معتقد است که تیمش پس از برتری 0-3 مقابل شیلی، نشان داد که به رشد و پیشرفت ادامه می دهد.

ژوان، لوئیس فابیانو و روبینیو برای سلسائو گلزنی کردند ولی کاکا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که تیمش در دیدار مقابل شیلی فرصتهای فراوانی برای گلزنی داشت.

ریکی کاکا گفت:«ما بازی به مراتب بهتری را ارائه کردیم و در سطح بسیار بالایی بودیم. ما فرصتهای فراوانی داشتیم و ثابت کردیم که در حال رشد وپیشرفتیم.»

این ستاره برزیلی در مورد دیدار روزجمعه تیمش مقابل هلند گفت:« آنها از نظر تکنیکی، تیمی غنی را دراختیار دارند و از نظر فردی و گروهی بازی می کنند و به حریف هم اجازه بازی کردن می دهند.این بازی ای است که همه دوست دارند آن را تماشا کنند و بازیکنان نیز دوست دارند در آن به بازی بپردازند.»

Felony
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:30 عصر

موافقم ، اسپانیا قهرمانه ، مگر اینکه کاکا چشم ها رو به خودش خیره کنه ...

rezamoini
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:43 عصر
موافقم ، اسپانیا قهرمانه ، مگر اینکه کاکا چشم ها رو به خودش خیره کنه ...

و البته پویول و پیکه وایسن تماشا:متفکر:
ژاوی و ویا هم گل نزنن:لبخند:

M.T.P
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:47 عصر
آرژانتین رو دست کم نگیرید ، تا اینجا آمار و ارقام خوبی واسه خودش رقم زده.

smile17
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:48 عصر

این جام ، جام اسپانیاست

ایمان اختیاری
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:53 عصر
امیدوارم که این تاپیک رو با چشم پوشی از قوانین بدارن بمونه .

برزیل رو نباید دست کم گرفت ..

rezamoini
پنج شنبه 10 تیر 1389, 14:56 عصر
آرژانتین رو دست کم نگیرید ، تا اینجا آمار و ارقام خوبی واسه خودش رقم زده.

من آرژانتینو خیلی دوست دارم ولی از اسپانیا نمیتونم بگذرم
البته علاقه زیادی به بازی بین اسپانیا و آرژانتین دارم
خیلی عالی میشه:تشویق:

ایمان اختیاری
پنج شنبه 10 تیر 1389, 15:08 عصر
اقا نمی شه سه تاشون اول بشن .. اخه واقعا نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم ..

Felony
پنج شنبه 10 تیر 1389, 15:28 عصر
:گیج:اوخ اوخ آرزانتین رو یادم نبود ، اگر فینال آرزانتین و اسپانیا باشه واقعا نمیشه هیچی رو پیشبینی کرد ، البته باز هم روی کاغذ اسپانیا برتری داره ( خط دفاعیش ) ولی خوب اون نیم وجبی هم ( مسی ) واقعا فوق العاده تک روی میکنه ... !

rezamoini
پنج شنبه 10 تیر 1389, 15:57 عصر
:گیج:اوخ اوخ آرزانتین رو یادم نبود ، اگر فینال آرزانتین و اسپانیا باشه واقعا نمیشه هیچی رو پیشبینی کرد ، البته باز هم روی کاغذ اسپانیا برتری داره ( خط دفاعیش ) ولی خوب اون نیم وجبی هم ( مسی ) واقعا فوق العاده تک روی میکنه ... !

:لبخندساده:I accept

Dr.Bronx
پنج شنبه 10 تیر 1389, 17:43 عصر

یک موضوع هم هست.

مسی با اکثر بازیکنان اسپانیا توی یک تیم باشگاهی بازی می کنند .
و هم تیمی های اون به سبک بازی مسی کاملا آشنا هستند و میتونه مشکل ساز بشه .

Felony
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:10 عصر
و هم تیمی های اون به سبک بازی مسی کاملا آشنا هستند و میتونه مشکل ساز بشه .
درسته که با سبک بازیش آشنا هستن ولی اینجور بازیکنا غیر قابل پیش بینی هستن ( زمان اوج رونالدینو در بارسا رو به یاد بیارید ... ) با اینکه مسی هیچ وقت نتونسته مثل رونالدینو باشه ولی خوب در حد خودش فوق العاده عمل میکنه ، به نظرم بازی فینال اگر آرژانتین و اسپانیا باشه عملا جنگ اسپانیا با مسی و توز و هیگواین هست .

Netsky
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:36 عصر
اگر فینال آرزانتین و اسپانیا باشه
همچین چیزی غیر ممکنه . رفیق اسپانیا و آرژانتین در بهترین حالت در نیمه نهایی به همدیگه میخورن .
لینک (http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html)

Open-Source
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:39 عصر
مثل همیشه ، آلمان یکی از پایه های فینال هستش.:ناراحت:
آلمان بیشترین مقام دومی رو داره.

ولی اسپانیا قهرمان میشه.:لبخند:

Netsky
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:43 عصر
مثل همیشه ، آلمان یکی از پایه های فینال هستش.

ولی اسپانیا قهرمان میشه.
این دو جمله هم با هم تناقض دارن .
اگه آلمان بخاد برسه به فینال باید هم آرژانتین و هم اسپانیا رو شکست بده . پس قهرمانی اسپانیا منتفیه .
حالا اگه اسپانیا بخاد قهرمان بشه باید هم پاراگوئه و هم آلمان ( در صورتی که آرژانتین رو شکست بده ) رو شکست بده . در این صورت رفتن آلمان به فینال منتفیه . :لبخند:

M.T.P
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:00 عصر
آرژانتین آلمان رو له میکنه! :لبخند:
غنا هم بعید میدونم اراگوئه رو ببره.
اسپانیا پاراگوئه رو خواهد زد.
هلند و برزیل :متفکر:

Open-Source
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:00 عصر
این دو جمله هم با هم تناقض دارن .
اگه آلمان بخاد برسه به فینال باید هم آرژانتین و هم اسپانیا رو شکست بده . پس قهرمانی اسپانیا منتفیه .
حالا اگه اسپانیا بخاد قهرمان بشه باید هم پاراگوئه و هم آلمان ( در صورتی که آرژانتین رو شکست بده ) رو شکست بده . در این صورت رفتن آلمان به فینال منتفیه . :لبخند:

راست میگی ها؛ اصلا جدول رو ندیده بودم :گیج:
ولی آلمان ، آرژانتین رو میزنه.:ناراحت:

mf_007
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:04 عصر
هلند و برزیل :متفکر:

اینکه فکر کردن نداره
هلند میزنه :لبخند:

Felony
پنج شنبه 10 تیر 1389, 19:39 عصر
ولی آلمان ، آرژانتین رو میزنه.:ناراحت:
اصلا فکرش رو هم نکن ، آلمان امسال هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، اون برد عجیبی هم که مقابل انگلیس گرفت به خاطر قوی بودنش نبود بلکه به خاطر ناهماهنگی بازیکن های انگلیس بود و گرنه اگر انگلیس با همون بازیکن ها آماده به میدان میامد دروازه آلمان توسط " رونی و لمپارد " گلبران میشد .

آلمان جلوی نبوغ مسی فقط باید وایسه و نگاه کنه که چه طور داره حذف میشه ، مگر اینکه دوباره یکی از اون شگفتی های جام رو ببینیم که تو این مرحله بعید به نظر میرسه .

خلاصه اسپانیا قهرمانه .

Netsky
پنج شنبه 10 تیر 1389, 22:09 عصر
اصلا فکرش رو هم نکن ، آلمان امسال هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، اون برد عجیبی هم که مقابل انگلیس گرفت به خاطر قوی بودنش نبود بلکه به خاطر ناهماهنگی بازیکن های انگلیس بود و گرنه اگر انگلیس با همون بازیکن ها آماده به میدان میامد دروازه آلمان توسط " رونی و لمپارد " گلبران میشد .

آلمان جلوی نبوغ مسی فقط باید وایسه و نگاه کنه که چه طور داره حذف میشه ، مگر اینکه دوباره یکی از اون شگفتی های جام رو ببینیم که تو این مرحله بعید به نظر میرسه .
کاملا موافقم . آلمان وقتی 2 بر 0 از انگلیس جلو افتاد در واقع تلنگری به انگلیس زد و انگلیس رو از خواب بیدار کرد . انگلیس خوب حمله کرد و یه گل زد و در فاصله چند دقیقه بعد یه گل دیگه زد و اون داور لعنتی گل رو قبول نکرد . من نمیخام از بازی بد انگلیس و ناهماهنگ بودن بازیکناش دفاع کنم ولی اگه اون گل پذیرفته میشد انگلیس هم همینطوری پشت سرهم حمله نمیکرد . اگه به دو گل آلمان در نیمه دوم توجه کرده باشین هر دوتاش موقعی زده شد که انگلیس کاملا در فاز حمله بود و روی ضد حملات گل رو دریافت کرد .
اگه آلمان واقعا تیم پرقدرتی باشه باید آرژانتین رو هم ببره و البته اسپانیا رو هم بعدش .
زمان همه چیز رو معلوم میکنه .

خلاصه اسپانیا قهرمانه .
احتمالش خیلی زیاده .
البته اگه به آرژانتین بخوره خیلی کارش مشکله .

Netsky
پنج شنبه 10 تیر 1389, 22:14 عصر
ولی آلمان ، آرژانتین رو میزنه.به نظر من آرژانتین آلمان رو میزنه .
البته احتمال اینکه آلمان هم بتونه آرژانتین رو بزنه هست . اگه تو دفاع آرژانتین وا بده . وگرنه در همه جای زمین بازیکنای بسیار خوبی داره . ولی اگه این مارادونای بی مغز EL Capitano ( زانتی ) رو دعوت کرده بود الان آرژانتین خیالش از بابت دفاع راحت بود .
واقعا در بازی با بایرن دیدید که چطور روبن رو مهار کرده بود و نمیذاشت تکون بخوره . :تشویق:
چه میکنه این زانتی ............. :لبخند:

Felony
جمعه 11 تیر 1389, 19:44 عصر
:قهقهه: بعد از 30 بازی برزیل داره طعم باخت رو میچشه و با جام خداحافظی میکنه ... !
:تشویق: هلند واقعا گل کاشت .

Felony
جمعه 11 تیر 1389, 20:08 عصر
:قهقهه: برزیل بای ...
موقعیت آخر هلندی ها داشتن فکر میکردن که گل بزنن به برزیل یا بهشون رحم کنن ، واقعا این بازی برزیلی نبود ، با اون مربی خوشحالشون ، حالا بره جواب طرفدارای برزیل رو بده که چرا رونالدینو رو دعوت نکرد ...

Netsky
جمعه 11 تیر 1389, 20:32 عصر
خب برزیل هم حذف شد . واقعا پتانسیل این رو داشت که 5 تا هم از هلند بخوره . ) سه تا تک به تک رو گل نکردن ( . به قول مجتبی جون هلند نمیدونست به برزیل گل بزنه و یا رحم کنه .
واقعا تیم هلند و مخصوصا اشنایدر گل کاشت . Forza Sneijder ............... :تشویق:
------------
حالا سه تا مدعی جدی در جام موندن : اسپانیا و آرژانتین و هلند .
البته آرژانتین و اسپانیا یکشون حذف میشه و در فینال نمیتونیم بازی این دو تیم رو شاهد باشیم .
هلند که یه پای فینال شد . :لبخند:

mf_007
جمعه 11 تیر 1389, 21:00 عصر
فقط هلند
:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:

amir-yeketaz
جمعه 11 تیر 1389, 21:10 عصر
خداحافظ آقای بدلباس :قهقهه::قهقهه::قهقهه:

Felony
جمعه 11 تیر 1389, 21:40 عصر
خداحافظ آقای بدلباس :قهقهه::قهقهه::قهقهه:

:قهقهه:این عادل دیوونس ، با اینکه بین همه گزارشگرای ایرانی فوق العاده هستش ( واسه خودش john champion یه ) ولی واقعا بعضی از کاراش مسخرس مثل همین حرفش یا گزارش بازی ها چلسی که هر بار که توپ دست john terry میاد میگه این بازی کن رسوایی اخلاقی به بار آورده ... ! یا مادر این دروازه بان رو 2 ماه دزدیده بودن ... ! ، یکی نیست بهش بگه بابا گزارشت رو بکن مسخره ...

Open-Source
جمعه 11 تیر 1389, 21:41 عصر
این برزیل، معلوم بود به درد قهرمانی نمیخوره.
کاکا اصلا توی این جام خوب نبود.
----

فقط اسپانیا.:تشویق:

مهران رسا
جمعه 11 تیر 1389, 21:54 عصر
دوستان عزیز فکر کنم برای این بخش یکسری قوانین جدید وضع شده . بهتر نیست از ادامه دادن این تاپیک خودداری کنید ؟

1) عنوان این بخش به "گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات" تغییر خواهد کرد.

2) در این بخش فقط تاپیک های مرتبط با کامپیوتر و حوزه ی فناوری اطلاعات مطرح می شوند.

3) درخواست پروژه و حل تمرین دانشجویی در این بخش ممنوع است.

4) ملاک تشخیص ارتباط یک تاپیک یا پست با خط مشی این بخش، مدیران این بخش هستند.

Felony
جمعه 11 تیر 1389, 21:56 عصر
دوستان عزیز فکر کنم برای این بخش یکسری قوانین جدید وضع شده . بهتر نیست از ادامه دادن این تاپیک خودداری کنید ؟

فعلا آقای راد اجازه فعالیت این تاپیک رو تا پایان جام جهانی دادن : http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1028557&postcount=277

Netsky
جمعه 11 تیر 1389, 22:21 عصر
ولی واقعا بعضی از کاراش مسخرس مثل همین حرفش یا گزارش بازی ها چلسی که هر بار که توپ دست john terry میاد میگه این بازی کن رسوایی اخلاقی به بار آورده ... ! یا مادر این دروازه بان رو 2 ماه دزدیده بودن ...
بابا عادل هنوز در وضعیت نرمال هست . این خیابانی وضعیت بحرانیه . بجای گزارش بیشتر حاشیه های مربوط به بازیکنا رو میگه .
فلان بازیکن اینطوری شده بود که فوتبالیست شد .
فلان بازیکن داداشش رو گروگان گرفته بودن ) داداش کالادزه ( .
فلان بازیکن نیم ساعت قبل از بازی بلانسبت شما دوستان رفته بود دست به آب .
واقعا دیگه خیابانی شورش رو درآورده .

ricky22
جمعه 11 تیر 1389, 22:32 عصر
جالب بود خیابانی تو بازی ارژانتین خودش بین مسی و توز دعوا راه انداخت خودش اشتیشون داد اصلا حالش خرابه

mahdi68
جمعه 11 تیر 1389, 23:00 عصر
اگه آرژانتین هم حذف بشه دیگه دیگه فینال خوب و پر هیجانی نخواهد داشت این جام

Open-Source
جمعه 11 تیر 1389, 23:34 عصر
بابا عادل هنوز در وضعیت نرمال هست . این خیابانی وضعیت بحرانیه . بجای گزارش بیشتر حاشیه های مربوط به بازیکنا رو میگه .
فلان بازیکن اینطوری شده بود که فوتبالیست شد .
فلان بازیکن داداشش رو گروگان گرفته بودن ) داداش کالادزه ( .
فلان بازیکن نیم ساعت قبل از بازی بلانسبت شما دوستان رفته بود دست به آب .
واقعا دیگه خیابانی شورش رو درآورده .

فکر کنم ، منظور شما مزدک باشه.

مزدک وقتی یه بازی رو گزارش میکنه، همه جور اطلاعاتی در مورد بازیکن ها و تیم ها شون میده.
ولی یعضی موقع ها چیز های خیلی بی ربطی میگه ؛ توی یه بازی میگفت: این بازیکن یه برادر هم داره که فوتبالیست نیست:گیج: ؛ آخه بگو چه ربطی داره؟!!!:گیج: (ولی در کل، گزارشگر خوبی هستش).

عادل رو که اصلا صحبتش رو نکن، خیلی از گزارشش بدم میاد و میخواد بگه که مخ فوتباله ، نصفه و نیمه صحبت میکنه ،یه جورایی مزدک ورژن اصلاح شده عادل هستش.

خیابانی، صدای خیلی گرم و دل نشینی داره؛ آدم یاد بچگی هاش و فوتبال های سابق ایران میافته؛ درسته بعضی موقع ها چرت و پرت میگه، ولی از عادل خیلی بهتره (یه کم قدیمی شده و آپدیت نیست ، ولی گزارشگر خوبی هستش).

rezamoini
شنبه 12 تیر 1389, 03:38 صبح
فوتبال ایران خیلی عقبه
اگه عادل با برنامه نود نبود الان کلی عقبتر بودیم
بگذریم اسپانیا (بارسلونا) قهرمانه:قلب:

M.T.P
شنبه 12 تیر 1389, 19:48 عصر
آرژانتین هم جمع شد. :لبخند:

Open-Source
شنبه 12 تیر 1389, 20:06 عصر
من مطمئن بودم که آلمان، آرژانتین رو میزنه (ولی نه با 4 گل).:گریه:
اون دوستانی که میگفتند آرژانتین ، آلمان رو میزنه کجا هستند؟:متفکر:

اسپانیا، حریف بعدی آلمان هستش، که آلمان رو میزنه.

mahdi68
شنبه 12 تیر 1389, 20:07 عصر
زمانی که مارادونا کم میاره ...................

Netsky
شنبه 12 تیر 1389, 20:08 عصر
آرژانتین هم بدتر از انگلیس تحقیر شد .

آلمان 4 - آرژانتین 0 .
من امشب با تمام وجود طرف اسپانیا هستم . واقعا حالم از آلمان به هم میخوره .
البته خوب شد که آرژانتین باخت . حالا این مردک احمق ) مارادونا ( باید جواب بده که چرا EL Capitano ) زانتی کبیر ( رو دعوت نکرده .

به امید پیروزی پر گل اسپانیا ...........

Netsky
شنبه 12 تیر 1389, 20:55 عصر
راستی دوستان یه سوال . به نظرتون اسپانیا میتونه آلمان رو بزنه ؟؟؟؟
اگه بخاد بازی که مقابل پرتغال انجام داد مقابل آلمان هم انجام بده بدون شک شکست میخوره .
دلم میخاد امشب اسپانیا ببره و بخوره به آلمان و درس خوبی به این آلمانی ها بده .
گرچه در خط حمله فقط ویا و شایدم یورنته بتونن کاری بکنن . تورس که واسه خنده خوبه . البته سابقه زدن گل تو فینال جام ملت های اروپا به آلمان رو در کارنامه داره . ولی .............
در هر صورت امیدوارم اسپانیا ببره بازی امشب رو .

salehbagheri
شنبه 12 تیر 1389, 21:44 عصر
قبلا پیش بینی کرده بودم که یه تیم آفریقایی مثل غنا میاد بالا که لیاقتش رو هم داشت ولی متأسفانه دیشب در کمال بدشانسی حذف شد.

فوتبال هم بد سرنوشت رو تغییر میده ... امان از دست این سوارز! :عصبانی:

من که فکر میکنم آلمان قهرمان میشه...

qanewaisi
شنبه 12 تیر 1389, 22:43 عصر
من چند روز پیش جایی خوندم که نوشته بود یه پروفوسور با استفاده از فرمول های ریاضی پیش بینی کرده که آلمان اول میشه!!!

Netsky
یک شنبه 13 تیر 1389, 00:45 صبح
اسپانیا هم خورد به آلمان . ولی اگه بخاد مقابل آلمان هم همینطوری بازی کنه قطعا راه به جایی نمیبره . گرچه آلمان دفاع خیلی قدرتمندی نداره . من که دوست دارم اسپانیا و هلند فینالیست باشن .

من چند روز پیش جایی خوندم که نوشته بود یه پروفوسور با استفاده از فرمول های ریاضی پیش بینی کرده که آلمان اول میشه!!
خیلی به این چیزا اهمیت نده . سال 2006 هم یکی از همین پروفسورها پیشبینی کرده بود برزیل قهرمان میشه ولی در نهایت ایتالیا قهرمان شد .

rezamoini
یک شنبه 13 تیر 1389, 02:48 صبح
اگه دلبوسکه تورس رو بازی نده و سسک و پدرو فیکس بازی کنن
آلمان میشه آرژانتین
اسپانیا(بارسلونا) قهرمان میشه با استفاده از فرمول ۲*۲=۵:قهقهه:

NIK
یک شنبه 13 تیر 1389, 09:51 صبح
با اینکه با تمام وجود عاشق اسپانیا هستم ولی مطمئنم اگه تو بازی با آلمان گل اول رو بخوره، کارش تمومه.
آلمان نشون داده که تو ضد حمله و ارسال پاسهای قطری خیلی مهارت داره. کافیه اسپانیا یه گل عقب باشه و بخواد واسه جبران جلو بکشه. اونوقته که وقتی توپ لو میره، با سه چهارتا پاس توپ تو 18 اسپانیاست!.:افسرده:
در هر صورت امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه.

Open-Source
یک شنبه 13 تیر 1389, 13:24 عصر
اگه اسپانیا اینطوری که مقابل پاراگوئه بازی کرد، بازی کنه و آلمان هم همونطور که مقابل آرژانتین بازی کرد، بازی کنه، 100 % اسپانیا میبازه.:افسرده:

اگه ژابی آلونسو ، از ترکیب اسپانیا حذف بشه، احتمال بالا رفتن اسپانیا بیشتر میشه.(سبک بازیش به درد اسپانیا نمیخوره)
تورس هم که باید از همون اول، جاشو به پدرو میداد.
:متفکر:

کلا بازیکنانی که از تیمی غیر از بارسلونا هستند، نخاله هستند.(به جز ویا، البته اون هم بارسلونایی شده:لبخند:)

salehbagheri
یک شنبه 13 تیر 1389, 14:12 عصر
من منتظرم ببینم این هشت پای پیشگو چه تیمی رو به عنوان برنده انتخاب میکنه! :قهقهه:

ایمان اختیاری
یک شنبه 13 تیر 1389, 14:21 عصر
راسته که می گن آرژانتین هم یه لاکپشت داشته ؟

Netsky
یک شنبه 13 تیر 1389, 15:10 عصر
کلا بازیکنانی که از تیمی غیر از بارسلونا هستند، نخاله هستند.(به جز ویا، البته اون هم بارسلونایی شده)
البته این خیلی واسه تیمی مثل اسپانیا نمیتونه خوب باشه . چون اگه بارسا دچار افت بشه ؛ اسپانیا هم افت خواهد کرد . به نظر من اگه اسپانیا وابستگی خودش به بارسا رو کمتر کنه بهتره . چون دوران افت بارسا هم دیر یا زود فرا میرسه و اون موقع تیم اسپانیاست که متضرر میشه .

خداوندا آلمان را حذف بفرما ....... الهی آمین . :لبخند:

earse+erse
دوشنبه 14 تیر 1389, 19:13 عصر
خداوندا آلمان را حذف بفرما ....... الهی آمین .
آمین یا رب العالمین

دست به دعا بشیم شاید این آلمان ببازه

mf_007
دوشنبه 14 تیر 1389, 19:25 عصر
چرا ببازه؟
به نظر من آلمان حقش قهرمانیه با این بازی های خوبی که کرده

Open-Source
دوشنبه 14 تیر 1389, 19:57 عصر
آمین.http://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(41).gifhttp://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(41).gif

M.T.P
دوشنبه 14 تیر 1389, 20:04 عصر
بازیشون دیدنیه. :لبخندساده:
یعنی تیکی تاکا اسپانیا در مقابل آلمان جواب میده؟ :متفکر: یه موقع نشه ترک کاپا :لبخند:
کلا اسپانیا باید بیشتر سعی کنه! نباید بزارن آلمانیا جوگیر شدن چون خطرناکن.

M.T.P
سه شنبه 15 تیر 1389, 10:26 صبح
http://khabar.khabaronline.ir/images/position1/2010/7/2010_7_5_13_10_49.jpg

پیش‌بینی جدید هشت‌پا: اسپانیا، آلمان را می‌برد
هشت‌پای معروف جام جهانی پیش‌بینی کرده اسپانیا در مسابقه نیمه نهایی مقابل آلمان پیروز می‌شود.
هشت‌پای معروفی که مسابقه‌های جام جهانی را پیش‌بینی می‌کند، اسپانیا را برنده بازی با آلمان می‌داند.

به گزارش خبرآنلاین این هشت‌پا که «پل» نام دارد و در یک آکواریوم در آلمان نگهداری می‌شود، تا به حال نتیجه تمام مسابقه‌های آلمان را در جام جهانی نوزدهم درست پیش‌بینی کرده است.

این هشت‌پا در دو مسابقه آلمان در مرحله مقدماتی، یک مسابقه این تیم در یک هشتم نهایی و یک مسابقه در یک چهارم نهایی، پیش‌بینی کرده بود آلمان برنده می‌شود. تنها مسابقه‌ای که این هشت‌پا پیش‌بینی کرد آلمان در آن شکست می‌خورد، مسابقه مقابل صربستان در مرحله مقدماتی بود که همین اتفاق هم رخ داد. پیش‌بینی این هشت‌پا در مورد مسابقه‌های آلمان - انگلیس و آلمان - آرژانتین با تمسخر هواداران انگلیس و آرژانتین مواجه شده بود اما در نهایت همان اتفاقی رخ داد که هشت‌پا پیش‌بینی کرده بود.

روش پیش‌بینی این هشت‌پا به این صورت است که دو ظرف غذا که روی یکی از آن‌ها پرچم آلمان و روی دیگری پرچم تیم حریف دیده می‌شود را برای او در آکواریوم می‌گذارند. هشت‌پا از هر کدام از ظرف‌ها که غذا بخورد، همان تیم برنده می‌شود.

:لبخند: :لبخند: :لبخند:

earse+erse
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:04 صبح
بفرما حتی هشت پا ها هم می دونن اسپانیا قهرمانه

NIK
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:13 صبح
بازیشون دیدنیه. :لبخندساده:
یعنی تیکی تاکا اسپانیا در مقابل آلمان جواب میده؟ :متفکر: یه موقع نشه ترک کاپا :لبخند:
کلا اسپانیا باید بیشتر سعی کنه! نباید بزارن آلمانیا جوگیر شدن چون خطرناکن.

فکر نمیکنم.
نمونش رو تو همین جام دیدین. هلند با انجام یه بازی فیزیکی و با انجام خطا بر روی بازیکنان برزیل دور از محوطه جریمه، ریتم تیم برزیل رو بهم زد و هر وقت هم که بازیکنان برزیل به دروازه هلند نزدیک میشدند، هلندیها با ظرافت خاصی برزیلی ها رو شارژ میکردن و در مجموع با بازی فیزیکی و دوندگی زیاد، برزیل رو به زانو درآوردند :ناراحت:. البته به نظر من اگه برزیل زود به گل نیمرسید و دروازبانش اشتباه نمیکرد، هرگز حذف نمیشد.
من میترسم اسپانیا هم به سرنوشت برزیل دچار بشه. یعنی آلمان با ارائه یه بازی فیزیکی و درگیر، بازی اسپانیا رو خراب کنه.
اسپانیا سبک بازی مشابهی با بارسلونا داره. در چند سال اخیر دیدیم که بعضی تیمها با دفاع فشرده در یک سوم زمین خود و ارائه بازی فیزیکی، راه رو به بارسلونا بستن و بارها و بارها این تیم رو ناکام گذاشتند (نمونش بارسلونا-اینتر همین فصل و بارسلونا-چلسی دو فصل قبل)
در هر صورت امیدوارم که اسپانیا قهرمان بشه و آلمان له بشه.

sarkhosh
سه شنبه 15 تیر 1389, 11:16 صبح
چرا اینجا همه ضد آلمان هستند؟

Open-Source
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:15 عصر

چون فوق العاده نژاد پرست هستند.
بازی خوشکل و تکنیکی ارائه نمیدن (البته توی این جام، بهتر شدن).
پرچمشون بد رنگه. (رنگ هاش باهم تناسب ندارند).:قهقهه:

mf_007
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:20 عصر
بچه ها پیش بینی شما چیه؟فینال و قهرمان؟

نظر من

فینال : آلمان هلند

قهرمان : هلند

Netsky
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:31 عصر
بچه ها پیش بینی شما چیه؟فینال و قهرمان؟
به نظر من اسپانیا - هلند
قهرمان ؟؟؟؟؟؟ :متفکر:
انشالله آلمان و اروگوئه هم رده بندی ..........

PC2st
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:37 عصر
چون اسپانیا تا به حال قهرمان جام جهانی شده :شیطان:
انگلیس که حذف شد، آرژانتین هم حذف شد، اسپانیا هم حذف بشه خیال ما راحت شه...

Mahmood_M
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:46 عصر
فینال : اسپانیا - اروگوئه -- قهرمان : اسپانیا
ولی این چهارتا تیم خیلی به هم نزدیکن ، هر فینال و قهرمانی ممکنه !!
اگه غنا به حقش میرسید و اروگوئه رو می برد ، با اطمینان بیشتری میشد گفت که هلند فینالیست نیست ولی توی برد اروگوئه کمی شک دارم ! ، با توجه به اینکه " سوارز " هم محرومه ...
به نظرم بازیکنان هلند انگیزه و فیزیک بدنی بازیکنان اروگوئه رو ندارن ، با اینکه دوست دارم اروگوئه ببازه ، چون از باخت غنا واقعا ناراحت شدم ، ولی اروگوئه می تونه هلند رو می بره ... !
اگه آلمان از اسپانیا عقب بیافته خیلی کار اسپانیا راحت میشه ، به نظرم الآن بازیکنان آلمان اطمینان زیادی به خودشون دارن و عقب افتادن می تونه تمرکزشون رو به هم بزنه ...

earse+erse
سه شنبه 15 تیر 1389, 12:52 عصر
منم پیش بینیم اینه که فینال هلند - اسپانیا
قهرمان اسپانیا

آلمان هم سوم میشه :لبخند:

NIK
سه شنبه 15 تیر 1389, 13:30 عصر
چون اسپانیا تا به حال قهرمان جام جهانی شده :شیطان:
انگلیس که حذف شد، آرژانتین هم حذف شد، اسپانیا هم حذف بشه خیال ما راحت شه...

اگه مدافعان انگلیس (روی گل اول) اون سوتی عظمی رو نمیدادند یا اگه داوران قبل از بازی میرفتن چشم پزشکی، الان انگلیس یا آرژانتین با اسپانیا بازی میکردند.

اگه آلمان تو 25 دقیقه اول بازی به گل نرسه، هیچ وقت نمیتونه به این راحتی پیروز بشه.
1 گل میزنن، 12 نفری (با داور) میریزن تو 18 خودشون. کافیه تیم مقابل توپ رو از دست بده. اونوقت مثل اسب خودشونو به دروازه حریف میرسونن و ...
آخه دفاع کردن و ضد حمله زدن که هنر نیست. این روش ترسوهاست :قهقهه:
وقتی اسپانیا یا بارسلونا بازی میکنن، آدم روحش شاد میشه.
نمیدونم چرا اینقدر از آلمان متنفرم. مطمئناً یکی از دلایلش غرور بیش از حد آلمانهاست و نمیدونم پرطرفدار ترین تیم ملی (به غیر از ایران) بین ایرانیا کدوم تیمه. ولی میدونم تنها تیمی که اینقدر دشمن داره، آلمانه!
امیدوارم اسپانیا با شایستگی قهرمان بشه. اگه هم نمیشه، آلمان هم نشه !!! :قهقهه:

Saeed_m_Farid
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:17 عصر
زمانی که مارادونا کم میاره ...................
اولاً رفتار زشت تماشاگرای شبه نازی آلمانی با یه اسطوره فوتبال اونهم تو اون شرایط روحی درست که نیست هیچ، نشانه طبع نژادپرستانه و نئو نازیستی کثیف شون هست!

Maradona in post-match altercation with German fans (http://g.sports.yahoo.com/soccer/world-cup/blog/dirty-tackle/post/Maradona-in-post-match-altercation-with-German-f?urn=sow,253409)

ثانیاً درست نیست آدم به هرکسی که پیروز شد، حالا با هر وسیله ای؛ تمایل نشون بده! به این میگن حزب باد! مارادونا از حیثیت اش در مقابل یه سری وحشی دفاع کرد و بس!

چون هنوز هم به اون هیتلر ... افتخار میکنن و مثل صهیونیست ها همه رو غیر از خودشون برده میدونن، اگه قبول ندارین به جلوی مرسدس بنزها و BMW ها دقت کنید، چی می بینید؟ سبیل های هیتلر! راستش ما هم که خیلی کتک دیکتاتورهای کثیف رو خوردیم، باید هم از یه همچین ملت دیکتاتورپرستی بدمون بیاد. عوضی های نئونازیست ...

...
چون دوران افت بارسا هم دیر یا زود فرا میرسه و اون موقع تیم اسپانیاست که متضرر میشه .

بارسا فقط اسمش کافیه که همیشه تو بالا ها باشه، چون معیاری برای آزادی، مظهر کاتالونیا و اشتیاق مردم کاتالان برای آزادی (http://www.fcbarcelona.ir/index/modules/pages/index.php?pagenum=2) بود و تا وقتی که به این پیشنیه بیش از یک قرنی و سمبل آزادی اش وفادار باشه، از اوج نمیافته! حتی با شکست های کوچک ...

برای حذف شدن از صحنه روزگار آآآممممییییننننن

دانش آموز
سه شنبه 15 تیر 1389, 14:47 عصر
فوتبال ربطي به سياست نداره رفيق .
آلمان قشنگ و منطقي و منظم بازي ميكنه ولي آرژانتين نه .
تازه المان به اندازه بقيه تيمهايي كه حذف شدن ستاره نداره .
طرفدار هرتيمي كه باشم به فوتبال آلمان احترام ميزارم واقعا" خوب بازي ميكنند و هيچ حرفي براي هيچ منتقدي باقي نذاشتند .
هيتلر و حزبش چه ربطي به فوتبال آلمان داره .

آلمان تيم موفقيه و حق داره كه پيروز بشه .

NIK
سه شنبه 15 تیر 1389, 15:01 عصر
خیلی بی ربط هم نیست !

شما اگه یکم عمیق تر به این قضیه نگاه کنید، این آلمان نیست که قشنگ بازی میکنه، مدافعان جلوکشیده تیم حریف هستند که فضای بازی قشنگ به آلمان می دهند.

به جاش "حمایت داور" رو داره (منظورم بازی با انگلیسه) و کلی شانس !!!
با صربستان شانس زدن گل اول در اوایل بازی رو نداشت، بازی رو باخت.

طرفدار هرتيمي كه باشم به فوتبال آلمان احترام ميزارم واقعا" خوب بازي ميكنند و هيچ حرفي براي هيچ منتقدي باقي نذاشتند .
شما نظر تمام منتقدین جهان رو میدونید ؟

منظور شخص هیتلر نیست. منظور حزب نازیه که هنوزم تو آلمان کلی طرفدار داره. اگه هیتلر و خزبش به تیم ملی آلمان ربطی نداره پس به تیم "لائوس" ربط داره !!!

مطمئناً موفق بوده که تا اینجا بالا اومده اما حق پیروزی رو نمیدونم !!:لبخند:

mf_007
سه شنبه 15 تیر 1389, 23:41 عصر
آلمان خوب بازی می کنه و می بره و اینکه داور کمک می کنه یا مدافعان اجازه می دن و .. همش حرفه
حالا اگر از آلمان بدتون میاد نباید منکر بازی خوبش بشید
منم از آلمان خوشم نمیاد و طرفدار هلند هستم ولی با بازی هایی که انجام داده به نظرم حقش قهرمانیه

earse+erse
سه شنبه 15 تیر 1389, 23:46 عصر
En: Spain's win, Spain is the champion
Fa: پیروزی اسپانیا ، اسپانیا قهرمان است
Es: victoria de España, España es el campeón
Ge: Spanien zu gewinnen, ist Spanien der Champion
Ar: فوز اسبانيا ، هو بطل اسبانيا
It: vittoria della Spagna, la Spagna è il campione
Po: vitória da Espanha, a Espanha é o campeão
Ch:西班牙的胜利,西班牙是冠军
Ru:победить в Испании, Испания является чемпионом

Everyone know
همه می دونن

Netsky
چهارشنبه 16 تیر 1389, 00:56 صبح
زنده باد هلند ..................
هلند به فینال رسید .
انشالله اسپانیا هم آلمان رو تحقیر کنه و به فینال برسه ...................

Saeed_m_Farid
چهارشنبه 16 تیر 1389, 09:09 صبح

آلمان خوب بازی می کنه و می بره و اینکه داور کمک می کنه یا مدافعان اجازه می دن و .. همش حرفه
حالا اگر از آلمان بدتون میاد نباید منکر بازی خوبش بشید
منم از آلمان خوشم نمیاد و طرفدار هلند هستم ولی با بازی هایی که انجام داده به نظرم حقش قهرمانیه

من زیاده روی کردم، ببخشید؛ اصلاً هر چی اختاپوس خودشون بگه :لبخند:

NIK
چهارشنبه 16 تیر 1389, 10:13 صبح
زنده باد هلند ..................
هلند به فینال رسید .
انشالله اسپانیا هم آلمان رو تحقیر کنه و به فینال برسه ...................

هلند از اول جام جهانی تا حالا یه روند ثابت رو طی کرده. به نظر من شانسش واسه قهرمانی خیلی زیاده.

ولی خدا کنه اسپانیا قهرمان بشه و آلمان نابود بشه.

mf_007
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:10 عصر
هلند از اول جام جهانی تا حالا یه روند ثابت رو طی کرده. به نظر من شانسش واسه قهرمانی خیلی زیاده.

به امید قهرمانیه هلند

Netsky
پنج شنبه 17 تیر 1389, 00:38 صبح
:تشویق:
اسپانیا 1 - آلمان 0 :تشویق:

زنده باد اسپانیا
زنده باد پویول
اسپانیا با حذف تیم منفور آلمان به فینال رسید
بای بای ژرمن ها
:قهقهه::قهقهه:

mf_007
پنج شنبه 17 تیر 1389, 00:38 صبح
اسپانیا با بازی فوق العاده ای که انجام داد به فینال رسید
این ژاوی واقعا عالیه

sara.f
پنج شنبه 17 تیر 1389, 00:39 صبح
تبریک می گم:
به طرفدارای اسپانیا
به همه اونایی که از آلمان بدشون میاد :لبخند:

کاش منم یه هشت پا داشتم؛ از نوع آلمانیش.

M.T.P
پنج شنبه 17 تیر 1389, 00:59 صبح
برتری توپ و میدان از آن اسپانیا بود. :تشویق:
کی فکرشو میکرد تیمی که بازی اولش رو ببازه به فینال برسه! :متفکر:
آلمان هم بازیش بد نبود و نمیشه اونو بازنده حقیقی دونست.

Saeed.Masoumi
پنج شنبه 17 تیر 1389, 01:05 صبح
:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق:Viva España

http://media.monstersandcritics.com/galleries/2392455_36439/0224045255085.jpg

Open-Source
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:46 صبح
خداییش حق اسپانیا بود که به فینال بره.
کل بازی رو در اختیار داشت.
:تشویق:

این ژاوی عجب بازیکنی هستش ها.:کف:
خدای بازی سازی هستش.
دقت کرید، وقت با توپ حرکت میکنه انگار توپ به پاش چسبیده.
به ندرت، توپ لو میده.

M.T.P
پنج شنبه 17 تیر 1389, 13:06 عصر
هشت پایه راست میگفت. :قهقهه:

Netsky
پنج شنبه 17 تیر 1389, 13:45 عصر
هشت پایه راست میگفت.

فورزا 8 پا ..........
ویوا 8 پا ............ :لبخند:

M.T.P
پنج شنبه 17 تیر 1389, 17:11 عصر
http://img.tebyan.net/big/1386/01/2180136204298150159151241061512083091166.jpg
کلوزه: کاش آن قدر دفاعی بازی نمی‌کردیم
او از باخت تیمش ناامید شده.
میروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان می‌گوید تیمش در بازی مقابل اسپانیا بیش از حد به دفاع پرداخت. کلوزه در این بازی پاس چندانی دریافت نکرد، در حالی که در دیدارهای قبلی به دریافت پاس‌های عالی عادت کرده بود. او می‌گوید: «بیش از حد مشغول دفاع بودیم. اسپانیایی‌ها آن قدر باهوش بودند که بازی را به زمین ما کشاندند. وقتی توپ را می‌گرفتیم تلاش می‌کردیم کارهای بسیاری با آن انجام دهیم، اما موفق نمی‌شدیم. تلاش کردیم سرعت بازی را کاهش دهیم، اما نمی‌توانستیم. ما همچنین به اندازه بازی‌های قبلی‌مان نمی‌توانستیم به پیش برویم. ناامید شده‌ام که به فینال نرسیدیم و فرصت قهرمانی را از دست دادیم.»

Felony
پنج شنبه 17 تیر 1389, 23:57 عصر
:لبخند: اسپانیا که به فینال رفت و احتمال بسیار زیاد قهرمان میشه ...
امیدوارم دایوید ویا هم آقای گل بشه و حال این اشنایدر رو بگیره !

Open-Source
جمعه 18 تیر 1389, 19:12 عصر
به احتمال 70 درصد اسپانیا قهرمان میشه.
خداییشن هلند هم تیم بدی نیست (بنده شخصا از بازی هلند خوشم میاد).

Netsky
جمعه 18 تیر 1389, 20:29 عصر
به احتمال 70 درصد اسپانیا قهرمان میشه.آره . من این احتمال رو به 75 درصد افزایش میدم . راستی اون هشت پا هم گفته اسپانیا قهرمان میشه .

خداییشن هلند هم تیم بدی نیست (بنده شخصا از بازی هلند خوشم میاد). واقعا هم همینطوره . مخصوصا پس از حذف برزیل که خیلی حال کردم .
ولی اشنایدر سرور همه ی بازیکنای هلنده .
فورزا اشنایدر ..............

M.T.P
جمعه 18 تیر 1389, 20:43 عصر
این جام میتونه تجربه بزرگی هم واسه فیفا باشه که همه کشوری میزبان نشه.
اگر چه هر کدوم از ورزشگاه های آفریقای جنوبی تموم فوتبال کشور ما رو می ارزه :لبخند: اما اصلا تیم ها امسال وضعیت خوبی نداشتن ، سر و صدای وووزلا و چمن نامرغوب ( یاد ورزشگاه های خودمون افتادم ) ، نا امنی... :ناراحت:
اصلا جام امسال هیچیش رو اصول صحیح نبود ، از ورزشگاه گرفته تا وضعیت داوری و غیره.

FastCode
جمعه 18 تیر 1389, 20:43 عصر
خیلی حال کردم
چرا؟:شیطان:

profnami
جمعه 18 تیر 1389, 20:49 عصر
البته اگه به افتخار باشه باید برزیل رو در صدر بزارید ، اگر هم همینجوری بگید که هر کسی میتونه نظر خودش رو بگه . اما واقعا افتضاح ترین تیم های جام ایتالیا و فرانسه بودند . واقعا این قدر بد بازی کردن واقعا هنر میخواد و باید کار کنن بقیه ی تیم ها تا بهشون برسن .
خودمم طرفدار فرانسه هستم اما به اسپانیا رای دادم . آلمان هم همیشه قدرتمند بوده

mf_007
جمعه 18 تیر 1389, 20:59 عصر
راستی اون هشت پا هم گفته اسپانیا قهرمان میشه .

این هشت پا رو باید بگیرن دارش بزنن

ببین چه جوری قبل بازی روحیه آدمو میریزن به هم:عصبانی++:

هلند قهرمانه

rezamoini
شنبه 19 تیر 1389, 17:59 عصر
اگه هشت پاهه هم نگه
من بجاش میگم: اسپانیا قهرمانه:کف::کف:

Netsky
شنبه 19 تیر 1389, 20:45 عصر
چرا؟:شیطان:
چون از برزیل متنفرم .
به غیر از کاکا از هرچی برزیلی هم هست بیزارم .

Felony
شنبه 19 تیر 1389, 22:02 عصر
به غیر از کاکا از هرچی برزیلی هم هست بیزارم .

+ رونالدینو ، البته اگر فابیانو به شیاطین سرخ بپیونده ، اون هم به این لیست 2 نفره اضافه میشه !:لبخند:

:چشمک:راستی با این تاپیک هم خداحافظی کنید که فردا پس فردا باهاتون خداحافظی میکنه ... !

earse+erse
شنبه 19 تیر 1389, 22:05 عصر
من ADSL ام قطع شده بود
تازه رسیدم

دیدین اسپانیا برد

یو هو یو هو یو هو

حال کردین ... وقتی داور سوت پایان بازی رو زد من داشتم بالا پایین می پریدم ... دم پویول گرم.

حالا باید خودمون رو واسه فینال آماده کنیم:لبخندساده: ایشاالله اسپانیا می بره و برا اولین بار قهرمان میشه، :قلب:

فیلم "افسانه ۹۸ " رو دیدین؟

اسپانیا قهرمان میشه .... خدا می دونه که حقشه

فعلا بای

Netsky
شنبه 19 تیر 1389, 23:13 عصر
این سوتی های سایت گل هم تمومی نداره :

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=52645&stc=1&d=1278789179
:قهقهه::قهقهه:

Netsky
یک شنبه 20 تیر 1389, 00:58 صبح
آلمان 3 - اروگوئه 2
واقعا حق اروگوئه بود که بازی رو ببره .
حیف که ضربه ی آخر فورلان به گل تبدیل نشد ....... :افسرده:
ولی خوبیش به اینه که آلمان هنوز زیر سایه ی ایتالیا و برزیل باقی موند . :قهقهه:

rezamoini
یک شنبه 20 تیر 1389, 03:46 صبح
تیر دروازه این دفه به فورلان پشت کرد دقیقه ۹۲
یک دفه هم به ژیان دقیقه ۱۲۲
ای کاش اروگوئه سوم میشد:ناراحت:
فدای سر ژاوی . اسپانیا رو عشقه:تشویق:

Netsky
یک شنبه 20 تیر 1389, 12:21 عصر
چه بازی بشه امشب . تقابل تیکی تاکا و توتال فوتبال .

NIK
یک شنبه 20 تیر 1389, 14:24 عصر
من که بازی اسپانیا آلمان رو ندیدم چون تو جاده بودم.
دیدید گفتم اگه آلمان گل زود هنگام نزنه، هیچی نیست!! خوشبختانه اسپانیا هم به این موضوع واقف بود و اجازه نداد تا آلمانها خودنمایی کنند.
قابل توجه دوستانی که میگفتند آلمان قشنگ بازی میکنه !! پس کو بازی قشنگ آلمان؟ دیدید که حق با من بود. آلمان اگه گل اول رو نزنه هیچی نیست. بازی با اروگوئه هم که شانس آورد! در هر صورت خوشحام که دو تا تیمی اومدند فینال که شایستگی قهرمانی رو دارن.
به امید قهرمانی اسپانیا. :تشویق::تشویق::تشویق:
آلمان همون سومی جهان هم از سرش زیاده.

راستی ما تا دوشنبه تعطیلیم (از پنج شنبه) عجب حالی داد این گرمای هوا :لبخند:
از دوستان تقاضامندم که در مصرف برق اصلاًَ صرفه جویی نکنند، ببینیم میشه تا چهارشنبه تعطیلی رو ادامه داد یا نه !!! :شیطان:

Netsky
یک شنبه 20 تیر 1389, 23:33 عصر
اسپانیا 0 - هلند 0 ( تا پایان اول )
به دلیل حساسیت بسیار بالا شاهد بازی خوبی نبودیم . پاس های اشتباه هر دو تیم کیفیت بازی رو پایین آورده بود .
اگه نیمه دوم هم به همین منوال باشه ، از داخل لایو کامنتری سایت گل در جریان نتیجه ی بازی قرار بگیریم بهتره .

Peyman.Gh
دوشنبه 21 تیر 1389, 00:35 صبح
Netherlands

sara.f
دوشنبه 21 تیر 1389, 00:39 صبح
دودورو دودودو :لبخند:

SPAIN

rezamoini
دوشنبه 21 تیر 1389, 00:47 صبح
only spain
end of 2 half time

rezamoini
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:08 صبح
spain viva

Saeed.Masoumi
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:19 صبح
Viva España
:تشویق::تشویق::تشویق:

Behrouz_Rad
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:20 صبح
تبریک به تیم اسپانیا :لبخندساده:

sara.f
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:22 صبح
یوُهـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــو

SPAIN

Saeed.Masoumi
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:41 صبح
اون پرچم کاتالان هم حرکت قابل تفکری بود

mahdi68
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:42 صبح
اسپانیا قهرمان

Peyman.Gh
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:48 صبح
برادر راد این تاپیک را پاک کن غم و غصه دارم :ناراحت::گریه:

mf_007
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:50 صبح
هلند باخت :ناراحت::ناراحت::ناراحت:

آخه چرا ؟چرا روبن تک به تکارو نزد؟

Behrouz_Rad
دوشنبه 21 تیر 1389, 01:53 صبح
برادر راد این تاپیک را پاک کن غم و غصه دارم :ناراحت::گریه:
جمعه انشاا...

Felony
دوشنبه 21 تیر 1389, 02:09 صبح
Perfect Spain

*

Mostafa_Dindar
دوشنبه 21 تیر 1389, 02:32 صبح
اسپانیا قهرمان شد:تشویق: , تا جام جهانی بعدی حرفی نباشه ! حالا برین خونه هاتون :لبخندساده:

smile17
دوشنبه 21 تیر 1389, 06:51 صبح
من که از اول گفته بودم که اسپانیا قهرمان میشه

دانش آموز
دوشنبه 21 تیر 1389, 07:56 صبح
سطح فوتبال اروپا اينقدر بالاست كه تيمي كه قهرمان اروپا ميشه ميتونه قهرمان جام جهاني هم بشه مثل قهرماني فرانسه و اسپانيا تو 98 و 2010 . هلند و آلمان تو اين جام خوب بازي كردند . اسپانيا رو كه همه كارشناسها با توجه به اينكه 2 سال پيش اسپانيا قهرمان اروپا شده بود و 7 بازيكن فيكس بارسلونا داشت شانس اول رو به اسپانيا داده بودند كه همين طور هم شد البته با نتايج يك بر صفر و كمي هم كمك شانس .
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد :متفکر:".
فورلان هم بهترين بازيكن جام شد تا آمريكاي جنوبي بي نصيب نمونه و بالاخره نه سيخ بسوزه نه كباب.
مولر هم با 5 گل زده و 3 پاس گل بهترين گلزن جام شد تا براي دو بار پشت سر هم آلمانها اين افتخار رو كسب كنند "دوره پيش كلوزه آقاي گل شد" . :تشویق:

earse+erse
دوشنبه 21 تیر 1389, 08:10 صبح
http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2010/07/ipt/1278887161.jpg

earse+erse
دوشنبه 21 تیر 1389, 08:17 صبح
منم پیش بینیم اینه که فینال هلند - اسپانیا
قهرمان اسپانیا

آلمان هم سوم میشه :لبخند:
پیش بینی رو :کف::کف::کف:
حال کردین:قهقهه::قلب:
ولی راستیتش عجب هشت پایه این پل همه رودرست گفت.

هشتمین فاتح جام جهانی

اسپانیا

h.alizadeh
دوشنبه 21 تیر 1389, 09:56 صبح
خیلی مسخره بودجام جهانی!
من اصلا فوتبالی نیستم و یه چندتااز بازی هاشو ده دقیقه یا فوقش نیم ساعت نگاه کردم.
ولی خب بهرحال یه چندتایی رو مسابقه sms شرکت کردم:D هربار شرکت کردم اون تیمی دیگه برنده شد:ناراحت:هرچی حدس میزدم ولی sms نمیکردم همون میشد:ناراحت:
یعنی چی؟

توی روزنامه شهرارا گفته بود هلندی ها خیلی خوش شانسند و این حرفا منم قبل بازی زدم هلند.........
من از شهرارا شکایت میکنم:اشتباه:

Open-Source
دوشنبه 21 تیر 1389, 10:23 صبح
من که همون اول جام پیشبینی کرده بودم که اسپانیا ، قهرمان میشه.:لبخند:

خداییش این جام ، حق اسپانیا بود.

وقتی که اینیستا اون گل رو زد، یاد اون گلش که با بارسلونا به چلسی زد ، افتادم ، خیلی حال کردم.

این جام رو اسپانیا نبرد ، بارسلونا برد.:چشمک:

Felony
دوشنبه 21 تیر 1389, 10:32 صبح
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد
لیگ قهرمانان اروپا نیست که تفاضل گل حساب میکنی !

اسپانیا هیچ حرفی برای گفتن نزاشت ، فوق العاده بازی کردن ( با اینکه تیم رو دست کاسیاس و ژاوی و اینیستا و ویا ) میگشت ولی همگیشون ستاره بودن و بی چون و چرا بازی کردن ، در مورد آلمان هم خیلی خوب بازی کرد ولی نه در حدی که قهرمانی طلب کنه ، تو بازی اسپان - آلمان آخرای بازی اسپانیا داشت تو زمین آلمان گل کوچیک بازی میکرد و بازیکناش تکنیک به رخ هم میکشیدن ، در آخر اسپانیا به حقش رسید .

M.T.P
دوشنبه 21 تیر 1389, 10:42 صبح
با اینکه تیلیغات اسپانیاییم تو این تاپیک کم و بیش دیده میشه ، اما نباید از حقیقت دور بود و پا روش گذاشت و به قول بعضی ها الکی خوش بود.
این جام رو مسخره ترین جام در طول تاریخ فوتبال دیدم. اسپانیا قهرمان شد اما تیم های بهتر از اسپانیا حذف شدند! فینال مسخره بی روح!! هردو تیم یه جورایی لیاقت فینال رو نداشتند و به فینال رسیدند و بطور اعصاب خردکنی تموم شد. بازی فینال بیشتر به مسابقه رزمی بود تا یک فوتبال. داوری و جو ورزشگاه ، تیم ها... هر آدم ببو گلابی دیگه ای اگه جای داور بود میفهمید که کرنر به نفع هلند بود اما... بلانسبت گلابی.
تماشاچی از فوتبال بازی قشنگ و گل و هیجان میخواد نه گل نخوردن و بازی دفاعی.
قهرمان واقعی از دید من یکی از دو تیم ژاپن و آرژانتین هستن. باید به این دو تبریک گفت.
بهترین دروازبان دنیا هم دروازبان پرتغال بود که تک به 11 در مقابل اسپانیا وایساد. :تشویق:
به شخصه با این صحنه من هم گریه کردم.
http://persianloord.persiangig.com/image/Edvardo.JPG

Mostafa_Dindar
دوشنبه 21 تیر 1389, 10:48 صبح
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد :متفکر:."

اگر چه بازیها رو با یک گل برد , ولی همیشه مستحق برد با بیش از یک گل بود .خوبه اسپانیا بهترین بازیها رو از خودش نشون داد ,نه اینکه با عملکردی مثل یونان قهرمان بشه .

درسته که سهم تیم بارسلونا در این تیم بیشتر از بقیه تیم ها بود ولی چطور میتونی بازیهای خوب کاسیاس , ژابی الونسو , راموس از رئال مادرید رو نادیده بگیری ؟ حتی مربی هم خودش یک مادریدیستایی بود . ضمن اینکه نقش فرنادو هیرو رو هم نباید فراموش کرد( این رو هم در نظر داشته باشید , بهترین مهاجم اسپانیا , هنوز پیراهنی بارسا رو به تنش نکرده که اون رو هم حساب میکنید )
غیر از اینکه رائول آلبیول و آربلوا هم رئال مادریدی بودند ولی چون یکشون مصدوم شد , و دیگری هم به تصمیم مربی رو نیمکت بود , نتونستند بازی کنند .

این حرف نشات گرفته از اون حرفهای مجریهای بیخرد و متعصب به بارسلونا بود که صدا و سیما رو به گند کشیدند

دانش آموز
دوشنبه 21 تیر 1389, 11:03 صبح
فردوسي پور كور كورانه و خيلي تابلو از تيم اسپانيا طرفداري ميكرد نظر كارشناسي هم ميداد و ميگفت به نظر من 100 درصد رو ژاوي خطا كردن و پنالته .
ولي كرنر هلند رو كه 2 تاش رو داور اعلام نكرد و خيلي واضح چند بار از تلويزيون پخش شد ميگفت "به نظر كرنر ميومد :قهقهه:".

Mostafa_Dindar
دوشنبه 21 تیر 1389, 11:07 صبح
فردوسي پور كور كورانه و خيلي تابلو از تيم اسپانيا طرفداري ميكرد نظر كارشناسي هم ميداد و ميگفت به نظر من 100 درصد رو ژاوي خطا كردن و پنالته .
ولي كرنر هلند رو كه 2 تاش رو داور اعلام نكرد و خيلي واضح چند بار از تلويزيون پخش شد ميگفت "به نظر كرنر ميومد :قهقهه:".

برو خدا رو شکر کن که جواد خیابانی گزارش نکرد , وگرنه ...

M.T.P
دوشنبه 21 تیر 1389, 11:19 صبح
برو خدا رو شکر کن که جواد خیابانی گزارش نکرد , وگرنه ...
:قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:
.....
....
...
..
.
تیم ما چی؟! تیم ما کجاست؟! ما کجاییم؟! Messi های ما کی میتونن از پشت این سدهای بتونی خودشونو نشون بدن؟! راه پیشرفت فوتبالمون کجاست؟! ورزشگاه هامون کدومند؟! :متفکر:

http://media.farsnews.com/Media/8801/ImageReports/8801080328/23_8801080328_L600.jpg

M.T.P
دوشنبه 21 تیر 1389, 12:30 عصر
http://www.aftab.ir/articles/sport/football/images/7eb6ae1b2d942fa558b733b3ec1c600b.jpg
داستان حذف تيمی كه فقط يك گل خورد
درست است كه رونالدو در جريان اين مسابقه‌ها دو بار هم توپ را به تير دروازه رقبا زد و چند حركت زيبا داشت اما آن چه پرتغالي‌ها و شايد كل جهان از وي مي‌طلبيدند، نبود. پرتغال در جام‌جهاني قبلي (2006) با نفراتي تقريبا از همين دست تا نيمه‌نهايي پيش تاخته و چهارم شده بود و اين مساله بحث مربيگري در اين تيم را نيز عمده مي‌كند.
ريكاردو كارواليو بر اين باور است كه اگر تيم ملي فوتبال پرتغال نتوانست در مسابقات جام جهاني فوتبال 2010 از مرحله يك هشتم نهايي فراتر برود و در همان شروع مرحله حذفي تسليم اسپانيا شد، به خاطر ضعف خط حمله اين تيم و كافي نبودن انديشه‌هاي تهاجمي در نزد يارانش بوده است.

به نوشته جام جم و به نقل از سايت يوفا؛ «برزيل اروپا» در اين مسابقات 4 بازي انجام داد كه فقط در يكي از آنها كه در برابر كره شمالي بود به گلزني نايل شد و به برد صفر ـ 7 رسيد اما بازي پرتغال با ساحل عاج و برزيل در ساير ديدارهاي گروه هفتم جام صفر ـ صفر تمام شدند و همان طور كه پيشتر آمد با پذيرش شكست صفر ـ 1 از اسپانيا حذف شد.

كارواليو كه عضو پيشين پورتو پرتغال و مدافع وسط كنوني باشگاه چلسي انگليس است و دفاع وسط تيم ملي پرتغال را در كنار برونو الوز و همچنين با كمك فابيو كونترائو در پيكارهاي جهاني آفريقاي جنوبي تشكيل مي‌داد، مي‌گويد: «بديهي است كه نيازهاي تهاجمي ما بيش از اينها بوده باشد. خط دفاعي ما بسيار موفق بود و اين كه در 4ديدار خود در آفريقاي جنوبي فقط يك گل خورديم، نشانگر همين مساله است. با روشي كه ما داشتيم، گلزني‌هاي خود را در ضدحملات جستجو مي‌كرديم كه اين براي موفقيت در جام جهاني ناكافي است. در برابر اسپانيا ما توپ را بيش از حد از دست مي‌داديم و در مقابل چنين حريفي پس گرفتن توپ بسيار سخت است. اين چنين بود كه اسپانيا بيشتر از ما توپ و ميدان را در دست داشت و فرصت‌هاي گلزني فزون‌تري را هم ايجاد كرد و بهره‌هاي آن را هم گرفت. ما چوب كمبود روحيه تهاجمي خود را خورديم. افسوس من بيشتر از آن روست كه ما حمله‌وران بسيار خوبي هم داشتيم كه از قابليت‌هاي آنان بدرستي و با حجم لازم استفاده نشد.»

واپسين جام
اين به احتمال قريب به يقين آخرين مرتبه حضور كارواليو در جام جهاني بوده است زيرا او 32 سال سن دارد و حتي اگر پرتغال مجوز شركت در جام جهاني 2014 را كسب كند، بعيد است كه در آن زمان به يك بازيكن 36 ساله روي بياورند.

كارواليو مي‌گويد: «به لحاظ فيزيكي هيچ مشكلي ندارم و فكر مي‌كنم كه در جام جهاني 2014 نيز مشكلي از اين بابت نداشته باشم، اما اينها فقط برآوردهاي كنوني است و كسي نمي‌داند در آستانه جام جهاني بعدي چه فضايي در پرتغال و فوتبال جهان برقرار خواهد بود. من فقط مي‌توانم از جامي بگويم كه در هفته‌هاي اخير در آفريقاي جنوبي برقرار بوده است و در ‌آن صورت بايد متذكر شوم كه ما قدر امتيازهاي خود را ندانستيم و به چيزي بسيار كمتر از حقمان رسيديم.»

طلسم شكسته شده
ادواردو ديگر عنصر موفق پرتغال در كارهاي دفاعي كه درون دروازه اين تيم مي‌ايستاد و با خوردن فقط يك گل به لحاظ شخصي كارنامه قبولي گرفت، مثل كارواليو معتقد است ميدان و فرصت بسيار خوبي براي درخشش بيشتر در اين رقابت‌ها از مشت او و يارانش پريده است.

ادواردو در جام نوزدهم در هيچ يك از 3 مسابقه نخست تيمش و مجموعا در 333 دقيقه متوالي گلي را دريافت نكرد، اما اين طلسم در برابر اسپانيا شكسته شد و با گل داويد ويا پرتغالي‌ها چمدان‌هاي خود را بستند و به ليسبون برگشتند. پيش از اين گل به ظاهر آفسايد، ادواردو سنگربان كنوني تيم براگا چند فرصت مناسب ديگر گلزني را از قهرمان سال 2008 اروپا گرفته بود و حتي روي توپ منجر به گل ويا نيز ضربه اوليه اين مهاجم تازه پيوسته به باشگاه بارسلون را دفع كرد، اما ويا در ضربه دوم او را به تسليم واداشت.

ادواردو روزها بعد از آن واقعه مي‌گويد: «پس از آن كه داور سوت پايان بازي با اسپانيا را زد، احساس خاصي به من دست داد، زيرا فهميدم يك دوره جام جهاني و امكان درخشش در آن براي ما به پايان رسيده است و بايد شال و كلاه كنيم و به كشورمان برگرديم. ما در اين مسابقات فقط يك گل خورديم و به برزيل هم نباختيم اما احساس و برداشت كلي من از اين پيكارها مثبت نيست و آن را بيشتر يك فرصت از دست رفته مي‌دانم. شايد خود من در اين ديدارها و حتي مسابقه با اسپانيا نمره قبولي گرفته باشم، اما مهم تيم ملي كشورم بود كه راه به جايي نبرد و حذف شد. لابد تصور و استدلال ما اين است كه هر چه داشتيم ارائه كرده‌ايم اما اين كافي نبود. ما فرصت بسيار خوبي را از دست داديم و احساس من اين بود كه تيم ما واقعا مي‌توانست يكي از فيناليست‌ها باشد.»

Netsky
دوشنبه 21 تیر 1389, 12:48 عصر
منم قهرمانی اسپانیا رو تبریک به به هوادارانش .

تا جام جهانی بعدی حرفی نباشه ! حالا برین خونه هاتون
البته شما هم خیلی به اسپانیا نناز . دوران افت بارسلونا و متعاقبا اسپانیا دیر یا زود فرا میرسه . همونطور که ایتالیا و فرانسه افت کردن . معمولا بیشتر تیم های که در یه دوره قهرمان میشن دچار افت بسیار شدیدی خواهند شد .
راستی در مورد آژاکس دهه 70 تحقیق کنید .

تیم ما چی؟
مگه ما هم تیم داریم ؟؟؟ :لبخند:

Messi های ما کی میتونن از پشت این سدهای بتونی خودشونو نشون بدن؟
نمیدونم الان منظورت از Messi های ما کیا هستن . فقط تا اونجایی که من میدونم ما بازیکنی در حد ماریو گومز هم نداریم ، چه برسه به مسی .

راه پیشرفت فوتبالمون کجاست؟
با این اوضاعی که فوتبال ما داره پیشرفت که نکردیم هیچ ، پسرفت هم کردیم . پسرفت نکنیم ، پیشرفت پیشکش .

ورزشگاه هامون کدومند؟
خیلی ورزشگاهای توپی داریم . آزادی ، حافظیه ، اکباتان و ..... :قهقهه: . همشون در حد سن سیرو ، نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو هستن . :قهقهه:

Felony
دوشنبه 21 تیر 1389, 20:58 عصر
همشون در حد سن سیرو ، نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو هستن .
پس چی ؟! الان آزادی رو با اولترافرد مقایسه میکنن ... !!!

rezamoini
سه شنبه 22 تیر 1389, 10:56 صبح
من که همون اول جام پیشبینی کرده بودم که اسپانیا ، قهرمان میشه.:لبخند:

خداییش این جام ، حق اسپانیا بود.

وقتی که اینیستا اون گل رو زد، یاد اون گلش که با بارسلونا به چلسی زد ، افتادم ، خیلی حال کردم.

آخ گفتی
ولی هلند مثل مرد باخت
حمله جلوی بارسلون (اسپانیا) کار آسونی نیست