ورود

View Full Version : سوال: آیا از طریق دلفی میشه پسورد دیتابیس اکسس رو تغییر داد؟

neg_2006
دوشنبه 24 خرداد 1389, 13:12 عصر
سلام به همه دوستان

1 سئوال دارم ولی نگین سرچ کن چون این کارو کردم ولی جواب درست حسابی گیرم نیومده
تمام پاسخها copy/pase هستن و چند تاشون هم که خوب هستن برای این کار من مناسب نیستن

لطفا اگه کسی میدونه که چه جوری میشه بانک اکسس پسورد دار رو از تو دلفی Compact And Repair کرد یا از تو دلفی پسورد اکسس رو تغییر داد یه کمکی کنه این هم یه توضیح
البته بگم خودم یه کد رو تغییر دادم و بانک (پسورد دار ) رو Compact And Repair میکنه ولی پسورد اونو حذف میکه و بانک بدون پسورد میشه یه تذکر دلفی من 7 نه 5

Opening Microsoft Access .MDB databases with Delphi
If you have Delphi 5 Enterprise or Delphi 5 Professional with ADO Express, then you can use an ADOTable and in the ConnectionString property of the associated ADOConnection you can use the property editor to build the right connection string. For example:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;
User ID=Admin;
Password=Password;
Data Source=D:\Path\dbname.mdb;
Mode=ReadWrite;
Extended Properties="";
Persist Security Info=False;
Jet OLEDB:System database="";
Jet OLEDB:Registry Path="";
Jet OLEDB:Database Password="";
Jet OLEDB:Engine Type=5;
Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;
Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;
Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;
Jet OLEDB:New Database Password="";
Jet OLEDB:Create System Database=False;
Jet OLEDB:Encrypt Database=False;
Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;
Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=True;
Jet OLEDB:SFP=FalseNOTE: It all goes in the same line.
This would open the database D:\Path\dbname.mdb using the ADO driver for Access databases (Microsoft.Jet.OLEDB.4.0). The username would be Admin without password (the default when you create an Access database). If you have set a password for the database, you should provide it in the Jet OLEDB:Database Password property. If you have set up security, then you should indicate your workgroups .MDW or .MDA file in the Jet OLEDB:System database property

مرسی

vcldeveloper
شنبه 29 خرداد 1389, 19:54 عصر
یعنی هیچکس این کارو بلد نیست .
ربطی به دلفی نداره، باید در تالار MS Access سایت می پرسیدید. در هر حال:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/csharpgeneral/thread/ae0a445a-23b4-4937-a0cf-eada7f38c2d7

neg_2006
دوشنبه 31 خرداد 1389, 19:11 عصر
ربطی به دلفی نداره، باید در تالار MS Access سایت می پرسیدید. در هر حال:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/csharpgeneral/thread/ae0a445a-23b4-4937-a0cf-eada7f38c2d7

استاد کشاورز سلام

از لینک و ارائه طریق شما سپاس گذارم
این لینک مربوط به سی شارپ بود

وسه دلفی راحت تراز اونی بود که فکر میکردم یه کم دقت می خواست با توجه به پوست قبلی قابل حل بود ولی با یکم تغییر بهر حال از اینکه به من لطف داشتین ممنونم :بوس:

عقاب سیاه
پنج شنبه 04 آذر 1389, 16:26 عصر
طفا اگه کسی میدونه که چه جوری میشه بانک اکسس پسورد دار رو از تو دلفی Compact And Repair کرد یا از تو دلفی پسورد اکسس رو تغییر داد یه کمکی کنه این هم یه توضیح
البته بگم خودم یه کد رو تغییر دادم و بانک (پسورد دار ) رو Compact And Repair میکنه ولی پسورد اونو حذف میک
سلام من هم دقیقا این مشکل را دارم می شه راه حلتون را این جا بزارید.
با تشکر

Felony
پنج شنبه 04 آذر 1389, 18:26 عصر
یه نمونه برنامه براتون نوشتم ، به نکته ای که داخل کدهای برنامه به عنوان Comment نوشتم دقت کنید .

عقاب سیاه
جمعه 05 آذر 1389, 15:04 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنون
اما اگه دیتابیس از اول پسورد نداشت و حالا می خواستیم براش پسورد بگزاریم در دلفی؟

Felony
جمعه 05 آذر 1389, 16:33 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنون
اما اگه دیتابیس از اول پسورد نداشت و حالا می خواستیم براش پسورد بگزاریم در دلفی؟

- اگر بانکتون رمز نداره و میخواین براش رمز بزارید به جای Old Password عبارت NULL رو وارد کنید .
- اگر رمز داره و میخواین رمزش رو تغییر بدید در Old Password رمز فعلی و در New Password رمز جدید مورد نظر رو وارد کنید .
- اگر رمز داره و میخواین رمزش رو حذف کنید تو Old Password رمز فعلی و تو New Password عبارت NULL رو وارد کنید .

موفق باشید .

khoshblagh
شنبه 06 آذر 1389, 09:15 صبح
یه نمونه برنامه براتون نوشتم ، به نکته ای که داخل کدهای برنامه به عنوان Comment نوشتم دقت کنید .
با تشکر از جناب تاجیک
سورس برنامه نمونه برای دلفی 7 مناسب نیست . ایراد text hint وجود ندارد میگیرد.در صورت امکان برنامه را برای دلفی 7 ارائه نمائید. متشکرم

Felony
شنبه 06 آذر 1389, 09:46 صبح
با تشکر از جناب تاجیک
سورس برنامه نمونه برای دلفی 7 مناسب نیست . ایراد text hint وجود ندارد میگیرد.در صورت امکان برنامه را برای دلفی 7 ارائه نمائید. متشکرم

کافی بود Property های TextHint رو از فایل dfm پروژه و MainFormOnTaskbar رو از فایل dpr پروژه حذف میکردید تا تو دلفی 7 هم باز بشه ، در هر صورت میتونید از همون پست اول من فایل اصلاح شده رو دریافت کنید .

عقاب سیاه
شنبه 06 آذر 1389, 16:24 عصر
سلام ببخشید
دستورات مربوط به SQL و دلفی _مثل همین دستو تعویض رمز _را از کدام منبع می توان بدست آورد؟

Felony
شنبه 06 آذر 1389, 16:56 عصر
سلام ببخشید
دستورات مربوط به SQL و دلفی _مثل همین دستو تعویض رمز _را از کدام منبع می توان بدست آورد؟

http://office.microsoft.com/en-us/access-help/CH010072899.aspx?CTT=97
http://www.w3schools.com

عقاب سیاه
دوشنبه 08 آذر 1389, 16:01 عصر
سلام
خیلی ممنون
انگار دکمه تشکر دیکه نیست؟