ورود

View Full Version : ارتباط دو جدول و sum بین 2 ستون

amin.da.dude
دوشنبه 24 خرداد 1389, 20:21 عصر
51198سلام دوستان
من میخوام یک کد بنویسم مثل چیزی که واسه موجودی انبار استفاده میشه فقط یه کم پیچیده تره.
ببینید من 2 تا جدول دارم مثل عکسای زیر:
توی یکیش اسم کل محصولات هس، توی اون یکی هم تاریخ تولید و زمان صرف شده واسه تولید.
از اونجایی که هر 2تا محصول با هم تولید میشن مجبورم (بنا به برخی محدودیت ها) که حتما 2 تا محصولی رو که با هم تولید میشن توی یه رکورد بنویسم (توی 2 تا ستون کنار هم)
حالا میخوام یه دیتا گرید داشته باشم (با استفاده از Adodc.RecordSource) که جمع زمان محصولاتی که شبیه به هم هستن رو چه در ستون t1 و چه در ستون t2 با توجه به نامشون (P1,P2) حساب کنه و در جلوی نام کل محصولات توی جدول دوم بنویسه و اگه محصولی هم توی اون بازه زمانی تولید نشده زمانش رو صفر بنویسه (البته منظورم توی دیتا گرید هستش) (بین 2 تاریخ مشخص، بر اساس شیفت کاری و حروف الفبا)
راستی یادم رفت بگم که میخوام از دستور sum و group by و orderby و where هم استفاده بشه چون نمی خوام بصورت شمارشی و یه دونه یه دونه اینا رو جمع بزنه بلکه باید حتماً یه جورایی فیلترشون کنه که سرعت محاسبه خیلی کم شه. چون توی این برنامه هر روز حداقل 400 رکورد اضافه میشه و زمان جمع کردنش به صورت ترتیبی ساعتها ممکنه برای برنامه زمان ببره...
Any way. می دونم یه کم پیچیده گفتم ولی ازتون خواهش می کنم اگه بلد هستید یه کم واسم وقت بذارید... این کد دیوونم کرده. یه هفته که هس تمام forum رو دنبالش گشتم. Plz b my lifesaver