ورود

View Full Version : یک معمای خیلی سخت سودوکو

nima898
سه شنبه 25 خرداد 1389, 09:36 صبح
یک معمای خیلی سخت :
این تصویر یک سودوکوی 9 در 9 رمزداره (یعنی تو دو تا قطرش اعداد تکراری نباید باشه مثل سطر و ستون و مربع های کوچیک)
خونه زرد رنگ یا X نمیتونه عدد 8 باشه من با روش سعی و خطا با سه بار بررسی میتونم اینو اثبات کنم ولی روش سعی و خطا به درد نمیخوره چطور میشه بدون روش سعی و خطا اینو اثبات کرد.

salehbagheri
سه شنبه 25 خرداد 1389, 09:48 صبح
خونه زرد رنگ یا X نمیتونه عدد 8 باشه من با روش سعی و خطا با سه بار بررسی میتونم اینو اثبات کنم

اين گفته شما منوط به داشتن چند عدد از خانه هاي زيرين هست ... اگه عددهاي زيرين رو نداشته باشي ميشه از 8 هم به جاي X استفاده كرد ...
اگه اشتباه ميكنم دليل خودتون رو بگيد ...

nima898
سه شنبه 25 خرداد 1389, 10:05 صبح
نه نمیشه من یک نرم افزار حل سودوکو نوشتم که تو هر خونه اعدادی رو که احتمال وجودشون هست رو تو همون خونه مینویسه هم 9در9 و هم 16 در 16 تو سودوکوهای معمولی هیچ مشکلی نداره ولی تو سودوکوی رمزدار 9در9 یک باگ ازش گرفتم (که حتما تو 16 رد 16 هم این باگ داره) خروجی برنامه من به ورودی تصویر اولی این تصویره بعد که عدد 8 رو تو خونه X بنویسم و Run کنیم بعضی از خونه ها با خطا مواجه میشن(یعنی هیچ عددی رو پیدا نمیکنه که بتونه قرار بده) پس یعنی عدد 8 نمیتونه تو اون خونه باشه ولی نرم افزار من اینو نمیفهمه حالا من میخوام یه روش دیگه هم به برنامه اضافه کنم تا این باگ نداشته باشه

LORD AELX
سه شنبه 25 خرداد 1389, 10:33 صبح
ویکیپدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%88%D8%AF%D9%88%DA%A9%D9%88) :لبخندساده:

nima898
سه شنبه 25 خرداد 1389, 11:35 صبح
روش ویکیپدیا فقط یکی از 5 روشیست که من استفاده کردم من نیاز به روش ششم دارم ولی مثل اینکه کسی تو این سایت با سودوکو زیاد کار نکرده