ورود

View Full Version : چند درصد برنامه نویس ها زندگی موشی دارن؟

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 25 خرداد 1389, 19:36 عصر
سلام
چند روز پیش، این تصویر رو دیدم و بازم به همون فکر همیشگی افتادم.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs513.ash1/30280_395600827543_563727543_4266909_2831591_n.jpg

فکر میکنید چقدر به این موضوع نزدیک هستید؟
از نظر سنجی بالا انتخاب کنید.

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 25 خرداد 1389, 19:45 عصر
البته یه مورد پنجم هم داره که سانسور شده.
اونجا که زور گیره میگه "منم برنامه نویس بودم" !!

hi.alir
سه شنبه 25 خرداد 1389, 21:34 عصر
یعنی همه جا مثل ایران میمونه؟ یا اینکه این تصویر واسه کشور هایی مثل ایران هست؟
من که هر جا دیدم، برنامه نویس ها ( غیر از ایران ) جزو پولدار ترین ها بودن و تا اونجا که یادم هست شغل دوم یا سوم در ایالات متحده هست.

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 25 خرداد 1389, 21:41 عصر
البته یه کشور دیگه هم مثل ایران، کپی رایت رو قبول نکرده.
ایران، مهد تمدن دلال هاست و برای علم سازنده، جایی نیست.

البته من این تاپیک رو فقط برای درد دل ایجاد کردم. شاید بعضی ها به خودشون بیان.
همین چیزاس که باعث میشه آدم از دلال جماعت، گول نخوره.

R_Rajaee_Rad
سه شنبه 25 خرداد 1389, 21:50 عصر
خیلی جالب بود مخصوصا با توضیحات تکمیلی جناب bahman_akbarzadeh

به نظر من برنامه نویسی توی ایران باید کنار کارهای دیگه ای مثل آموزش و...رو داشته باشه

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:11 صبح
خیلی بامزه بود جون تو :قهقهه:

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:13 صبح
حداقل زندگیش از زورگیره که بهتره :لبخند:

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:14 صبح
کدوم کشور؟

trade_mark
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:17 صبح
من چند سالیه که زندگیمو رو برنامه نویسی گذاشتم
و آخرین تیرم رو دارم پرتاپ می کنم اگه به نتیجه ای که می خوام نرسم مطمئنا از این زندگی موشی میام بیرون و میرم تو میدان بار سبزی فروشی باز می کنم

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:18 صبح
منکه نه زن دارم نه پول، اما راضی و خوشحالم.
البته پول درحد معاش خودم دارم.

واسه من علم خودش جای خیلی چیزهاست.

ضمنا مگه چیزای دیگه توی دنیای بیرون چه خبره. هیچ خبری هم نیست.
خیلی از اونایی هم که میگن چیزای بیشتری دارن وقتی بررسی کردم متوجه شدم بر طبق معیارهای من بدبخت هستن.

مهم اینه آدم طوری که راحت و خوشحاله زندگی کنه.
هزار جور آفت و بدبختی هست توی راههای دیگه.
حداقل توی این مملکت این فقط مختص برنامه نویس و کپی رایت نمیشه.

hi.alir
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:19 صبح
روسیه هم از قانون کپی رایت تا اون جا من اطلاع دارم پیروی نمیکنه. البته فک کنم چین هم باشه.

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:20 صبح
هرکجا رفتم هیچ کجا خبری نبود.
چیزی زیباتر و ایدئال تر از دنیای علم نبود.
و مردانی به دلنشینی دانشمندان نیک صفت نبود.

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:22 صبح
روسیه هم از قانون کپی رایت تا اون جا من اطلاع دارم پیروی نمیکنه. البته فک کنم چین هم باشه.
البته احتمالا منظورتون قانون کپی رایت بین المللی باشه.
چون حتی توی ایرانش هم فکر میکنم قوانینی تحت عنوان مالکیت معنوی داریم و پشتوانهء اجرایی هم دارن. حالا اینکه در عمل اجرا نمیشه بحث دیگه ای.
تاجایی که من میدونم مثلا تکثیر کتاب یا نرم افزار توی ایران بدون اجازه ممنوعه. البته منظورم نرم افزارهای داخلی هست نه خارجی.

bahman_akbarzadeh
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:47 صبح

روسیه کرکر زیاد داره
ولی بصورت غیر قانونی عمل می کنن.
در کل کشورشون قانون کپی رایت رو رعایت میکنه، ولی به خاطر دشمنیش با آمریکا، هر نرم افزاری که آمریکایی ها میدن بیرون، 3 سوته کرک میکنن میزارن رو اینترنت.

bahman_akbarzadeh
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:47 صبح
مهم اینه آدم طوری که راحت و خوشحاله زندگی کنه.

احسنت.
حرف درست همینه
آدما از این لحاظ چند دسته میشن :

آدمایی که جایگاه خودشونو شناختن
آدمایی که دوست دارن جای آدمای دیگه باشن
ادمایی که دوست ندارن دیگه آدم باشن.

دسته اول کارشون درسته.
دسته دوم هم نمی دونن که اگر جای کسه دیگه ای باشن، به جنون دچار میشن. و کلا به دور از عدل خداست، اگه نسبت امکانات و وظایف یک نفر با کس دیگه ای برابر نباشه.
منم که جزو دسته سومم. آدمی آه و دمیست و ما تو بازدمشیم ...

mohmadd
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 01:54 صبح
ایران، مهد تمدن دلال هاست و برای علم سازنده، جایی نیست.

البته من این تاپیک رو فقط برای درد دل ایجاد کردم. شاید بعضی ها به خودشون بیان.
همین چیزاس که باعث میشه آدم از دلال جماعت، گول نخوره.

اخ اخ که چه قدر هم دردیم !!!:عصبانی++:
تو امریکا متوسط درامد برنامه نویس 90 هزار دلاره !!!
برنامه نویس حرفه ای جز پردرامد ترین شغل های جهانه !!!

mohmadd
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 02:04 صبح
خیلی ها تو ایران ضد علم هستن! . و هر وقتم باهاشون شروع میکنم که حرف علمی بزنم میگن اینارو ولش کن لذت دنیارو ببر و غیره.

مهم اینه آدم طوری که راحت و خوشحاله زندگی کنه.البته بگم که سایز موجودات هم راحت و خوشحال زندگی میکنن .
این جز ویژگی های انسان سالمه ولی به تنهایی یه معنی خاصی میده ..

Cybersilent
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 09:36 صبح
بابا اينقدر نااميدانه صحبت نكنيد
مطمئن باشيد كشور ما هم به همين وضع نميمونه
چون دنيا در حركته
نميشه كه تا ابد وضع همين باشه دير يا زود توي كشور ما به اهميت اين قانون و برنامه نويس هاي عزيز پي خواهند برد

bahman_akbarzadeh
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 09:53 صبح
این طور که مشخصه، کسی نمی خواد تو نظر سنجی شرکت کنه.
من فقط میخوام یک آمار بدست بیارم.
لطفا همکاری کنید.
با تشکر

eshpilen
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:40 عصر
ادمایی که دوست ندارن دیگه آدم باشن.
منم که جزو دسته سومم. آدمی آه و دمیست و ما تو بازدمشیم ...
میشه بیشتر توضیح بدید؟

خیلی ها تو ایران ضد علم هستن! . و هر وقتم باهاشون شروع میکنم که حرف علمی بزنم میگن اینارو ولش کن لذت دنیارو ببر و غیره.

والا درمورد اینطور افراد چی میشه گفت آخه :لبخندساده:
مطمئنید اصلا آدمای سالمی هستن که حالا بخوایم فقط ضد علم بودنشون رو بررسی کنیم؟

البته بگم که سایز موجودات هم راحت و خوشحال زندگی میکنن .
این جز ویژگی های انسان سالمه ولی به تنهایی یه معنی خاصی میده ..

میشه بیشتر توضیح بدید؟

bahman_akbarzadeh
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:12 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید؟

خیر، امکانش نیست.

eshpilen
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 23:44 عصر
خیر، امکانش نیست.
چرا؟ :لبخند:

bahman_akbarzadeh
جمعه 28 خرداد 1389, 00:51 صبح
چرا؟ :لبخند:
جهت احترام به عقاید دیگران.

bahman_akbarzadeh
جمعه 28 خرداد 1389, 15:54 عصر
خوب حالا میرسیم به نتیجه گیری (البته اکثر کسانی که مطالبو خوندن، نظری داشتن و رای ندادن !! )

25% افراد که 100% رو انتخاب کردن، از زندگی و وضعیتشون در باطن شاکی هستن و توقع دارن از اطرافیانشون که واقعا نسبت به اونا توانایی های بیشتری دارن، وضعیت بهتری داشته باشن، ولی ندارن. این افراد در بازه فرضی موفقیت، در نهایت یا سر بازه هستن یا ته بازه. (به نظر من اکثرا سر بازه)

60% وضعیت معمولی رو انتخاب کردن، که اکثریت تو همین وضعیت هم میمونن.

15% هم که گفتن، زندگیشون (در خیالاتشون) 180 درجه با این وضعیت فرق میکنه. و اکثر کسانی که چنین ادعایی میکنن، اون ور بومی (خشک مذهب) هستن و از رسمی که معاویه در زمانش راه انداخته بود، پیروی میکنن.
البته از این 15% تغییر ناپذیر خیلی عذر میخوام که اینارو گفتم و امیدوارم که زیاد بهشون بر نخورده باشه، ولی برای دونستن اون 60% گفتم.

ali_kolahdoozan
جمعه 28 خرداد 1389, 18:15 عصر
این tags رو خیلی جالب گذاشتی . به تگها توجه کنید

morrning
جمعه 28 خرداد 1389, 20:09 عصر
خوب حالا میرسیم به نتیجه گیری (البته اکثر کسانی که مطالبو خوندن، نظری داشتن و رای ندادن !! )

25% افراد که 100% رو انتخاب کردن، از زندگی و وضعیتشون در باطن شاکی هستن و توقع دارن از اطرافیانشون که واقعا نسبت به اونا توانایی های بیشتری دارن، وضعیت بهتری داشته باشن، ولی ندارن. این افراد در بازه فرضی موفقیت، در نهایت یا سر بازه هستن یا ته بازه. (به نظر من اکثرا سر بازه)

60% وضعیت معمولی رو انتخاب کردن، که اکثریت تو همین وضعیت هم میمونن.

15% هم که گفتن، زندگیشون (در خیالاتشون) 180 درجه با این وضعیت فرق میکنه. و اکثر کسانی که چنین ادعایی میکنن، اون ور بومی (خشک مذهب) هستن و از رسمی که معاویه در زمانش راه انداخته بود، پیروی میکنن.
البته از این 15% تغییر ناپذیر خیلی عذر میخوام که اینارو گفتم و امیدوارم که زیاد بهشون بر نخورده باشه، ولی برای دونستن اون 60% گفتم.

شما نمیتونی بگی چون زندگی من بده هست پس بقیه مردم هم وضع زندگیشون خوب نیست.توی همین فروم برنامه نویس میلیاردی داریم!

bahman_akbarzadeh
جمعه 28 خرداد 1389, 22:45 عصر
شما نمیتونی بگی چون زندگی من بده هست پس بقیه مردم هم وضع زندگیشون خوب نیست.توی همین فروم برنامه نویس میلیاردی داریم!

من منظورم بازه برنامه نویس ها نبود.
بازه برنامه نویس هایی که رای دادن و اینطوری فکر می کنن.

eshpilen
جمعه 28 خرداد 1389, 23:48 عصر
جهت احترام به عقاید دیگران.
میشه بیشتر توضیح بدید؟ :لبخند:

eshpilen
جمعه 28 خرداد 1389, 23:49 عصر
توی همین فروم برنامه نویس میلیاردی داریم!
اصلا خوب نیست :لبخند:
چون به احتمال 99.99 درصد یه جای کار ایراد بزرگی داره.

bahman_akbarzadeh
شنبه 29 خرداد 1389, 08:53 صبح

آقا چرا تهمت میزنی به ملت؟
فقط برنامه نویس های قدیمی و اونایی که مثل قدیمی ها فکر میکنن، ممکته یه سیستم مسخره طراجی کنن و تا آخر عمر، از پول پشتیبانیش (که واقعا برای اون نرم افزار نیازه) بخورن.
ولی جدیدا ایده جدید دارن و ممکنه تو ایران بعضی هاش بگیره.

bahman_akbarzadeh
شنبه 29 خرداد 1389, 08:58 صبح
میشه بیشتر توضیح بدید؟ :لبخند:

یه دوست لوس دارم که همین جوریه. برای همین همیشه کاراش قابل پیش بینیه.
مثلا اگر هنوز این پست رو ندیده باشی، برای پست قبلی مینویسی "اینا همون 0.01 درصد باقیمونده هستن"
پس زودتر نوشتوم که ننویسی :بامزه:

morrning
شنبه 29 خرداد 1389, 11:07 صبح

چرا چرت و پرت میگی. حتما بیل گیتس هم اوایل قاچاقچی بوده!

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 11:41 صبح
منکه گفتم این فقط یه احتماله :لبخند:

نه حالا جدا اینکه یکی پول خیلی خیلی زیاد دربیاره معمولا یه مشکلی از خودشه یا مشکل ساختار و سیستم.

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 11:50 صبح
آقا چرا تهمت میزنی به ملت؟
فقط برنامه نویس های قدیمی و اونایی که مثل قدیمی ها فکر میکنن، ممکته یه سیستم مسخره طراجی کنن و تا آخر عمر، از پول پشتیبانیش (که واقعا برای اون نرم افزار نیازه) بخورن.
ولی جدیدا ایده جدید دارن و ممکنه تو ایران بعضی هاش بگیره.
نه بابا فکر کردی ما بچه ایم یا از چیزایی که دور و برمون میگذره بیخبریم؟ :متفکر:
مثال عملی دارید بیارید خب.

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:16 عصر

هیچ جای کار ایراد نداره عزیز... اون 99.99 درصدی که گفتی درصد آدم هایی هست که دانش مالی ندارند و نمیدونند چه طور باید پول خلق کنند، 0.01 هم کسانی هستند که می توانند حتی در عرض 5 دقیقه میلیون ها دلار پول بسازند... مسلما هیچ کس از برنامه نویسی پولدار نمیشه، تو هر زمینه ای باید تجارت اون کار رو بلد بود و با تجارته که پول به سمت آدم سرازیر میشه... که اینم کار هر کسی نیست...

موفق باشید

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:27 عصر
اخ اخ که چه قدر هم دردیم !!!:عصبانی++:
تو امریکا متوسط درامد برنامه نویس 90 هزار دلاره !!!
برنامه نویس حرفه ای جز پردرامد ترین شغل های جهانه !!!

130,000 دلاره و ضمنا سالیانه...

بابا اينقدر نااميدانه صحبت نكنيد
مطمئن باشيد كشور ما هم به همين وضع نميمونه
چون دنيا در حركته
نميشه كه تا ابد وضع همين باشه دير يا زود توي كشور ما به اهميت اين قانون و برنامه نويس هاي عزيز پي خواهند برد

بشین تا پیشرفت کنی!!

Vahid_moghaddam
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:24 عصر
130,000 دلاره و ضمنا سالیانه...

بشین تا پیشرفت کنی!!
:تشویق:
پاسخ بالا مفید ارزیابی می شود!

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:24 عصر
هیچ جای کار ایراد نداره عزیز... اون 99.99 درصدی که گفتی درصد آدم هایی هست که دانش مالی ندارند و نمیدونند چه طور باید پول خلق کنند، 0.01 هم کسانی هستند که می توانند حتی در عرض 5 دقیقه میلیون ها دلار پول بسازند... مسلما هیچ کس از برنامه نویسی پولدار نمیشه، تو هر زمینه ای باید تجارت اون کار رو بلد بود و با تجارته که پول به سمت آدم سرازیر میشه... که اینم کار هر کسی نیست...

موفق باشید
اینا که بازم فقط ادعا و کلی گویی بود.
شما یکی از این مواردی رو که میگی مثال بزن.
البته منظورم درآمد ثابت هست. یعنی میانگین. نه اینکه طرف مثل یک ماه درآمد زیادی داشته باشه اما ماههای دیگه نه.
ضمنا تنها روشی که من میشناسم که درآمد ثابت، البته در اون حد بالایی که بعضیا میگن، داشته باشی تولید نرم افزار انحصاری و تکثیر و فروش اونه. مثل کاری که مایکروسافت میکنه و خیلی شرکتهای نرم افزاری دیگه.
اما روش کسب درآمد دیگه مثلا تولید نرم افزار سفارشی هست که اینم باید دید چطور طرف اینقدر درآمد ثابت داره و آیا واقعا این ظرفیت برای هر عده ای برنامه نویس که توانش رو داشته باشن فراهم هست یا نه و ظرفیت فقط برای عدهء کمی هست و مثل کنکور هست که بالاخره یک عده باید پشتش بمونن چون ظرفیت ورودی محدوده.

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:28 عصر
ضمنا صحبت ما درمورد آمریکا نیست. ملاک اینه که طرف بتونه همینجا اینقدر درآمد ثابت از برنامه نویسی داشته باشه. البته قبول پروژه های خارجی در اینجا هم قبوله (ولی نه اینکه طرف خودش اونور مقیم باشه و فرصتها مال اون باشن).
من همیشه دیدم افرادی که درآمد زیادی دارن حتی جرات ندارن اسم شرکت یا مشخصات دقیق پروژه هاشون رو بدن. یعنی یجورایی میترسن! پس معلومه امنیت و ظرفیت شغلی در این زمینه ها اونقدرها هم زیاد نیست.

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:33 عصر
برادر eshpilen یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه: " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!"

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:40 عصر
برادر eshpilen یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه: " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!"
من که فقط خواستم ادعاهایی رو که میشه بررسی کنیم و ثابت بشه که واقعیت داره و مشکلی توش نیست و به امثال منم یاد بدید دستمون به گوشت برسه ثواب داره خب!!
اگر خودت دستت به گوشت میرسه و نمیترسی که کسی ازت بگیرش پس از چی عصبانی میشی خب به امثال منم یاد بده. وگرنه با حرف من که به شما ضرری نمیرسه شما پولت رو با خیال راحت دربیار بذارم منم محروم و فقیر بیچاره باقی بمونم.

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:49 عصر
آخه مساله اینجاس که شما میگی هر کی پول داره، کارش میلنگه!! واسه چی میلنگه؟؟
نمیدونم چرا عادت کردیم از این حرفایی که توی صف نون و شیر و کوپن و توی تاکسی و..... میزنن رو بیاریم اینجا بنویسیم............
یک کلمه" انحصار" رو تا حالا شونصد بار گفتی، هرچی میشه پای مایکروسافت رو میکشی وسط رو باهاش مثال میزنی!! خوب برادر من اپل هم انحصاری هست پس چرا به مایکروسافت نرسید؟؟ بقیه هم همینطور!
تا یک کمپانی پولدار میشه، میگیم طرف حروم خوره!! و از همه مهمتر منتظریم که سرطان بگیره و بمیره!!
توی یک تاپیک قبلی هم گفتی که کار آزاد به درد نمیخوره چون باید مشتری رو وابسته کنی و کار کثیفیه!!
تو رو خدا از این حرفای دراماتیک و هندی نزنید که اشکمون در اومد!:گریه:
نمیدونم با این حرفا میخوایم خودمون رو گول بزنیم و ضعف و تنبلی خودمون رو توجیح کنیم یا نه

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:49 عصر
تازه به کی داری اینا رو میگی!!
چون من هیچوقت دنبال پول نبودم و صرفا علاقه داشتم همه چیز رو یاد بگیرم.
از نظر مالی هم نیاز خاصی ندارم. البته آدم قانع و ساده زیستی هستم و لذت زندگیم همین علم و توانایی و غیره هست و مثلا از یه اتومبیل زیبا لذت آنچنانی نمیبرم وقتی از نظر علمی و جنبه های انسانی دیگه ضعیف باشم. از نظر من برتری و خوشبختی با پول زیاد بدست نمیاد و اینطور چیزا مایهء افتخاری نیستن به هیچ وجه. پول درحد معاش و تامین هدفهای متعالی آدم کافیه.
کسانی که پول براشون هدف بنظر من ظرفیت ذاتی خودشون پایینه.
کسانی که فکر میکنن پول زیاد درآوردن افتخار و مثلا نشانهء عرضه داشتن یا توانایی فنی هست، بازم بنظر من انسانهای بسیار سطحی ای هستن.
من استعداد خوبی هم دارم و دنبال هرچی میرفتم موفق میشدم. اما از اول هدف اولم پول نبود و الانم از انتخابم پشیمون نیستم چون اگر دنبال علاقمندی های خودم نمیرفتم حتی اگر خیلی ثروتمند میشدم هم راضی نبودم.

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:59 عصر
ببین برادر آدم رو مجبور میکنی که حرفایی بزنه که نباید........ ای بابا!!
باشه قبول پول عزت نمیاره...... ولی بدبختی و فلک زدگی و اینکه پول خردید یک کتاب رو هم نداشته باشی
عزت و سربلندی میاره حتما!!
میدونی نظر من چیه؟ اگر آدم بتونه بنز بخره ولی نخره کارش درسته، نه اینکه پول پیکان جوانان هم نداشته باشه و بگه من ساده زیست هستم!!

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:19 عصر
ببین گل پسر
همین ائمه (ع) فکر میکنی فقیر بودند؟؟ خیر اتفاقاً واسه خودشون ثروت کلانی داشتند......
امام حسن(ع) سه بار ثروتشون رو بخشیدند..... میدونی یعنی چی؟؟ یعنی سه بار ثروتمند شدند!!
امام(ع) انگشتری رو که سر نماز به اون فقیر بخشیدند میدونی چقدر پولش بود؟؟
امام حسین (ع) توی خونشون صدها نفر رو غذا میدادند........
اینا یعنی چی؟؟ یعنی اینکه ثروتمند بودند، ولی درست استفاده کردن رو بلد بودند......
شما علناً دارید به ثروتنمدان تهمت میزنی!! برادر شما شناختی ازشون داری؟ میدونی چجور انسان های هستند؟؟
شما به جای اینکه ثروت رو منع کنی، طریقه درست استفاده کردن از اون رو یاد بگیر
البته قصد جسارت ندارم فقط داشتم نظرم رو میدادم
موفق باشی

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:24 عصر
فکر میکنم با این اوصاف، به یه نظر سنجی دیگه برسیم :

دوست دارید جای علی دایی بودید ولی یه پا نداشتید ؟

البته من اگه 3 تا پا هم داشته باشم دوست ندارم جاش باشم.
یادمه اون زمان که رومون نمی شد از مشتری پول بگیریم، موقع افطار، تو خیابونا قدم میزدیم و بجاش هوا میخوردیم (متاسفانه اصل کاریش رو نمی تونم بگم، وگرنه گریتون می گیره).
ولی الان وضع بهتر شده و میشه گفت که ماهی 150 میشه در آورد.
و این مسئله، پای لنگ همه آدم های عذبه.
اگه بخوایم ازدواج کنیم، مشکلات دو چندان میشه.
در کل، این مملکت دلال صفت (البته قدیما کارمند مطرح بود) به هیچ عنوان با زبون خوش، حق ما آدمایی که کمتر اجتماعی هستیم رو اجابت نمی کنن و باید طور دیگه ای باهاشون کنار بیایم.
برای همین من تاپیک جدیدی ایجاد میکنم که توش در مورد اینکه چطور هم ما راضی باشیم و هم مشتری، بحث کنیم.

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:26 عصر
ببین گل پسر
همین ائمه (ع) فکر میکنی فقیر بودند؟؟ خیر اتفاقاً واسه خودشون ثروت کلانی داشتند......
امام حسن(ع) سه بار ثروتشون رو بخشیدند..... میدونی یعنی چی؟؟ یعنی سه بار ثروتمند شدند!!
اینا یعنی چی؟؟ یعنی اینکه ثروتمند بودند، ولی درست استفاده کردن رو بلد بودند......
شما علناً دارید به ثروتنمدان تهمت میزنی!! برادر شما شناختی ازشون داری؟ میدونی چجور انسان های هستند؟؟

موفق باشی

منافات شدید :تشویق:

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:31 عصر
خوب من نظرم رو دادم بدون اینکه قصد توهین داشته باشم، کجاش منافات داشت؟

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:59 عصر
اینا که بازم فقط ادعا و کلی گویی بود.
شما یکی از این مواردی رو که میگی مثال بزن.
البته منظورم درآمد ثابت هست. یعنی میانگین. نه اینکه طرف مثل یک ماه درآمد زیادی داشته باشه اما ماههای دیگه نه.
ضمنا تنها روشی که من میشناسم که درآمد ثابت، البته در اون حد بالایی که بعضیا میگن، داشته باشی تولید نرم افزار انحصاری و تکثیر و فروش اونه. مثل کاری که مایکروسافت میکنه و خیلی شرکتهای نرم افزاری دیگه.
اما روش کسب درآمد دیگه مثلا تولید نرم افزار سفارشی هست که اینم باید دید چطور طرف اینقدر درآمد ثابت داره و آیا واقعا این ظرفیت برای هر عده ای برنامه نویس که توانش رو داشته باشن فراهم هست یا نه و ظرفیت فقط برای عدهء کمی هست و مثل کنکور هست که بالاخره یک عده باید پشتش بمونن چون ظرفیت ورودی محدوده.

شما اصلا متوجه حرف من نشدید! :لبخندساده: تجارت به معنای برنامه نویسی نیست به معنای بهره برداری از برنامه نویسی است. خود من بهترین مثال هستم، بنده تنها در یک مورد با استفاده از برنامه نویسی وب و استفاده از ایده خودم سالیانه 7 میلیون دلار درآمد خالص دارم و با تمهیداتی هم که انجام میدم مالیات خیلی کمی می پردازم... شما باید از تخصص تون برای اجرای ایده های بکر و خوب استفاده کنید و بقول معریف تجارت کار تون رو انجام بدید... ضمنا اون قضیه 5 دقیقه ای هم مثلا اینکه من به رفیقم تو بورس زنگ می زنم میگم 100,000 تا سهام فلان شرکت رو بخر و 5 دقیقه بعد بفروش!! :لبخندساده: مسلما بنده برای این کار پولی هم خرج نمی کنم و فقط از دوستی ام که با یکی دو ناهار به دست آمده بهره می برم...

ضمنا صحبت ما درمورد آمریکا نیست. ملاک اینه که طرف بتونه همینجا اینقدر درآمد ثابت از برنامه نویسی داشته باشه. البته قبول پروژه های خارجی در اینجا هم قبوله (ولی نه اینکه طرف خودش اونور مقیم باشه و فرصتها مال اون باشن).
من همیشه دیدم افرادی که درآمد زیادی دارن حتی جرات ندارن اسم شرکت یا مشخصات دقیق پروژه هاشون رو بدن. یعنی یجورایی میترسن! پس معلومه امنیت و ظرفیت شغلی در این زمینه ها اونقدرها هم زیاد نیست.

بحث ایران و آمریکا و چین و ژاپن هم نیست، بحث ایده پردازی و مدیریت یه پروژه است که مسلما تو هر نقطه از دنیا میتونه انجام بشه... شما مشکلت اینه که هنوز نگرفنی من چی میگم... من نمیگم برو برای یک شرکت برنامه بنویس، من میگم خودت ایده بده و تو تشکیلات خودت اجراش کن...

نباید هم انتظار داشته باشید در مورد پروژه هاشون صحبت کنند. کسی نمیاد ایده خودش رو قبل از برداشت کامل سود همه جا جار بزنه و یا در مورد جزییات پروژه اش با بقیه صحبت کنه... این خیلی بدیهی و منطقیه...

من که فقط خواستم ادعاهایی رو که میشه بررسی کنیم و ثابت بشه که واقعیت داره و مشکلی توش نیست و به امثال منم یاد بدید دستمون به گوشت برسه ثواب داره خب!!
اگر خودت دستت به گوشت میرسه و نمیترسی که کسی ازت بگیرش پس از چی عصبانی میشی خب به امثال منم یاد بده. وگرنه با حرف من که به شما ضرری نمیرسه شما پولت رو با خیال راحت دربیار بذارم منم محروم و فقیر بیچاره باقی بمونم.

هوش، تفکر زیاد (برای بدست آوردن ایده خوب، برای انجام کارها و ...)، تلاش و پشتکار و مهم تر از همه مدیریت باعث میشه شما به چیزایی که می خواید دست پیدا کنید. تو دنیا اینقدر ثروت هست که همه رو بی نیاز کنه...

آخه مساله اینجاس که شما میگی هر کی پول داره، کارش میلنگه!! واسه چی میلنگه؟؟
نمیدونم چرا عادت کردیم از این حرفایی که توی صف نون و شیر و کوپن و توی تاکسی و..... میزنن رو بیاریم اینجا بنویسیم............
یک کلمه" انحصار" رو تا حالا شونصد بار گفتی، هرچی میشه پای مایکروسافت رو میکشی وسط رو باهاش مثال میزنی!! خوب برادر من اپل هم انحصاری هست پس چرا به مایکروسافت نرسید؟؟ بقیه هم همینطور!
تا یک کمپانی پولدار میشه، میگیم طرف حروم خوره!! و از همه مهمتر منتظریم که سرطان بگیره و بمیره!!
توی یک تاپیک قبلی هم گفتی که کار آزاد به درد نمیخوره چون باید مشتری رو وابسته کنی و کار کثیفیه!!
تو رو خدا از این حرفای دراماتیک و هندی نزنید که اشکمون در اومد!:گریه:
نمیدونم با این حرفا میخوایم خودمون رو گول بزنیم و ضعف و تنبلی خودمون رو توجیح کنیم یا نه

موافقم مرتضی جان، بیل گیتس فقط مدیر خوبی بود و بس...

تازه به کی داری اینا رو میگی!!
چون من هیچوقت دنبال پول نبودم و صرفا علاقه داشتم همه چیز رو یاد بگیرم.
از نظر مالی هم نیاز خاصی ندارم. البته آدم قانع و ساده زیستی هستم و لذت زندگیم همین علم و توانایی و غیره هست و مثلا از یه اتومبیل زیبا لذت آنچنانی نمیبرم وقتی از نظر علمی و جنبه های انسانی دیگه ضعیف باشم. از نظر من برتری و خوشبختی با پول زیاد بدست نمیاد و اینطور چیزا مایهء افتخاری نیستن به هیچ وجه. پول درحد معاش و تامین هدفهای متعالی آدم کافیه.
کسانی که پول براشون هدف بنظر من ظرفیت ذاتی خودشون پایینه.
کسانی که فکر میکنن پول زیاد درآوردن افتخار و مثلا نشانهء عرضه داشتن یا توانایی فنی هست، بازم بنظر من انسانهای بسیار سطحی ای هستن.
من استعداد خوبی هم دارم و دنبال هرچی میرفتم موفق میشدم. اما از اول هدف اولم پول نبود و الانم از انتخابم پشیمون نیستم چون اگر دنبال علاقمندی های خودم نمیرفتم حتی اگر خیلی ثروتمند میشدم هم راضی نبودم.

مرفه بی درد بودن بدترین اتفاقیه که ممکنه برای یه آدم بیفته، تو فکر کردی با درآمد زیاد طرف خیلی خوشحال میشه و همه اش رو خرج خودش می کنه؟؟ همین بیلی که میگی میلیونر هست یا آنجلینا جولی میدونی چقدر خرج مریضان و یتیمان و فقیر ها کردند تا حالا؟؟! میدونی بیلیونر های دنیا اینقدر پول دارند که دیگه نمیدونند تو کدوم کشور سرمایه گذاری کنند (و مسلما اون کشور ها هم بهره می برند)؟؟ و ... . در کل پول چیز خوبیه و نمیشه بگی دوست ندارم اونو دشاته باشم، ولی باید در راه درست استفاده بشه و کمی هم با جنبه بود...

باشه قبول پول عزت نمیاره...... ولی بدبختی و فلک زدگی و اینکه پول خردید یک کتاب رو هم نداشته باشی
میدونی نظر من چیه؟ اگر آدم بتونه بنز بخره ولی نخره کارش درسته، نه اینکه پول پیکان جوانان هم نداشته باشه و بگه من ساده زیست هستم!!

تو ظاهرا فقط با من منفی هستی... اینجا آدم حال می کنه پست هات رو میبینه!! :لبخند: پسر با ما هم تا کن :قلب:

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:15 عصر
تاپیک راه کارهای دریافت حق الزحمه از مشتری ایجاد شد.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=228880

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:39 عصر
هرکس به اندازهء نیاز شخصی خودش داشته باشه کافیه.
مثلا من هیچوقت نمیخوام به خودم فشار بیارم که بنز بخرم. اشکالی داره؟
چرا باید راهی رو دنبال کنم که بهش علاقه ای ندارم و برای چیزهای جون بکنم که ازشون لذت چندانی نمیبرم؟
مسلما اگر یه چیزی لازمم بشه و پولش رو نداشته باشم خب به فکر درآمد بیشتر می افتم.
ولی تاحالا که خدا رو شکر خدا همه چیز رو جور کرده.
حتی بعضی نداشتن های ظاهری هم مصلحتی هست که خدا میدونه.
مثلا من اگر یک سیستم قوی داشتم و اینترنت ADSL توی خونه، یه بازی ای هست که خیلی دوست دارم و احتمالا می نشستم زمان و انرژی زیادی رو صرفش میکردم. اما چون این شرایط رو نداشتم فقط گهگاهی روی سیستمهای دیگه اونو درست و حسابی بازی میکنم (خیلی وقتها آنلاین) و عوضش وقت و انرژیم متمرکز شد روی چیزهای دیگهء مورد علاقم که همون علم و برنامه نویسی هست و کلی توی اینا پیشرفت کردم.

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:46 عصر
ببین گل پسر
موفق باشی
بنظر من سیستمی که در اون عدهء معدودی خیلی ثروتمند بشن در عین حالی که کلی محروم و فقیر وجود داره، سیستم مناسبی نیست.
اون بزرگان هم ثروتشون رو بقول شما بخشیدن و دوباره به جامعه برگشته و بین نیازمندان تقسیم شده.
اما الان میگن نصف ثروت دنیا دست عدهء خیلی کمی (تعداد دقیقش رو یادم نیست شاید 5000 هزار نفر بود) از مردم کرهء زمین هست و این یعنی فاجعه.
این افراد ثروت زیادی رو انباشه و حیف و میل میکنن با تجملات و اسراف و تبلیغات و غیره، و فقط بخشی از اون رو بذل و بخشش میکنن، درحالیکه عملا در تجارت از هیچ روشی برای له کردن دیگران رویگردان نیستن. ضمنا انحصارهای زیادی هم بنام خودشون ثبت میکنن که راه تازه واردها رو سد میکنه و بقای اونها رو تضمین.

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:52 عصر
بنظر من سیستمی که در اون عدهء معدودی خیلی ثروتمند بشن در عین حالی که کلی محروم و فقیر وجود داره، سیستم مناسبی نیست.
اون بزرگان هم ثروتشون رو بقول شما بخشیدن و دوباره به جامعه برگشته و بین نیازمندان تقسیم شده.
اما الان میگن نصف ثروت دنیا دست عدهء خیلی کمی (تعداد دقیقش رو یادم نیست شاید 5000 هزار نفر بود) از مردم کرهء زمین هست و این یعنی فاجعه.
این افراد ثروت زیادی رو انباشه و حیف و میل میکنن با تجملات و اسراف و تبلیغات و غیره، و فقط بخشی از اون رو بذل و بخشش میکنن، درحالیکه عملا در تجارت از هیچ روشی برای له کردن دیگران رویگردان نیستن. ضمنا انحصارهای زیادی هم بنام خودشون ثبت میکنن که راه تازه واردها رو سد میکنه و بقای اونها رو تضمین.

اگه همه مردم دنیا هم میلیونر بشوند، با زهم ثروت اضافی تو دنیا وجود داره، پس حرف الکی نزنید... اون ضرب المثلی که مرتضی گفت رو تازه درک کردم!! :لبخند:

ضمنا 90 درصد ثروت (که در حقیقت بینهایت است و این درصد نادرست) دنیا، دست 10 درصد آدم های روی کره زمین هست...

له کردن دیگران رو با پیشرفت خودشون انجام میدن نه با نامردی (نکنه شما دارید راجع به مافیا صحبت می کنید؟!! :لبخند:) ضمن اینکه کسی که ورشکست می شود تمام پرسنل یه شرکت نیست، فقط مدیر شرکته، چون بقیه میرن تو همون شرکت جدید یا جاهای دیگه استخدام می شوند... شما که از نظام اداری و سازمانی کشورهای دیگه مخصوصا آمریک اطلاع ندارید لطفا نظر ندید راجع به این چیز ها...

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:53 عصر
چرا باید راهی رو دنبال کنم که بهش علاقه ای ندارم و برای چیزهای جون بکنم که ازشون لذت چندانی نمیبرم
نه دوست من اشکالی نداره، ولی چون شما علاقه نداری که دلیل نمیشه بقیه کارشون مشکل داشته باشه!

این افراد ثروت زیادی رو انباشه و حیف و میل میکنن با تجملات و اسراف و تبلیغات و غیره، و فقط بخشی از اون رو بذل و بخشش میکنن، درحالیکه عملا در تجارت از هیچ روشی برای له کردن دیگران رویگردان نیستن
اولا این که بیشتر ثروت دنیا دست عده کمی هست به خاطر اینه هست که عده کمی تو دنیا مخشون رو به کار میندازن و تلاش بسیار میکنن!!:لبخند:
ولی در کل حرف اشتباهی نمیزنی، ولی نمیشه به همه بسط داد، یکی از دوستان به محض اینکه گفت فلانی درآمدش زیاده شما فرمودی یه جای کارش میلنگه!!
دوست من؛ وقتی یک شرکتی 3000 تا کارمند داره، خوب طبیعیه که صاحب اون میلیاردر باشه....... دلیلی نداره بگیم کار کثیفی کرده

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:00 عصر
شما اصلا متوجه حرف من نشدید! :لبخندساده: تجارت به معنای برنامه نویسی نیست به معنای بهره برداری از برنامه نویسی است. خود من بهترین مثال هستم، بنده تنها در یک مورد با استفاده از برنامه نویسی وب و استفاده از ایده خودم سالیانه 7 میلیون دلار درآمد خالص دارم و با تمهیداتی هم که انجام میدم مالیات خیلی کمی می پردازم... شما باید از تخصص تون برای اجرای ایده های بکر و خوب استفاده کنید و بقول معریف تجارت کار تون رو انجام بدید... ضمنا اون قضیه 5 دقیقه ای هم مثلا اینکه من به رفیقم تو بورس زنگ می زنم میگم 100,000 تا سهام فلان شرکت رو بخر و 5 دقیقه بعد بفروش!! :لبخندساده: مسلما بنده برای این کار پولی هم خرج نمی کنم و فقط از دوستی ام که با یکی دو ناهار به دست آمده بهره می برم...

نمیدونم شایدم بشه.
مورد بورس خوبه ولی به برنامه نویسی چه ربطی داره؟
بعد مورد اون ایده رو هم خب بگید اینطوری کلی که بازم شد ادعا به چه درد من و دیگران میخوره؟

بحث ایران و آمریکا و چین و ژاپن هم نیست، بحث ایده پردازی و مدیریت یه پروژه است که مسلما تو هر نقطه از دنیا میتونه انجام بشه... شما مشکلت اینه که هنوز نگرفنی من چی میگم... من نمیگم برو برای یک شرکت برنامه بنویس، من میگم خودت ایده بده و تو تشکیلات خودت اجراش کن...

چشم هروقت فرصت شد.

نباید هم انتظار داشته باشید در مورد پروژه هاشون صحبت کنند. کسی نمیاد ایده خودش رو قبل از برداشت کامل سود همه جا جار بزنه و یا در مورد جزییات پروژه اش با بقیه صحبت کنه... این خیلی بدیهی و منطقیه...
ایده رو نگفتم. چیزا و کارهای معمولی رو میگم.

هوش، تفکر زیاد (برای بدست آوردن ایده خوب، برای انجام کارها و ...)، تلاش و پشتکار و مهم تر از همه مدیریت باعث میشه شما به چیزایی که می خواید دست پیدا کنید. تو دنیا اینقدر ثروت هست که همه رو بی نیاز کنه...

بله ثروت زیاد هست ولی در نقاط مختلفی پراکنده هست و یک عده هم خورهء مصرف زیادی دارن مثل همون آمریکایی که شما نوشتی بهش عشق میورزی تشنهء تسلط و نفت هست بخاطر دستیابی به همین ثروت و راحتی. اگر واقعا میتونستن اول خودشون رو مدیریت میکردن. همه میدونن که آمریکا دنبال تسلط بر مناطق و منابع حیاتی دنیاست.

مرفه بی درد بودن بدترین اتفاقیه که ممکنه برای یه آدم بیفته، تو فکر کردی با درآمد زیاد طرف خیلی خوشحال میشه و همه اش رو خرج خودش می کنه؟؟ همین بیلی که میگی میلیونر هست یا آنجلینا جولی میدونی چقدر خرج مریضان و یتیمان و فقیر ها کردند تا حالا؟؟! میدونی بیلیونر های دنیا اینقدر پول دارند که دیگه نمیدونند تو کدوم کشور سرمایه گذاری کنند (و مسلما اون کشور ها هم بهره می برند)؟؟ و ... . در کل پول چیز خوبیه و نمیشه بگی دوست ندارم اونو دشاته باشم، ولی باید در راه درست استفاده بشه و کمی هم با جنبه بود...

از بذل و بخشش هاشون خبر دارم.
اما این فقط بخشی از ثروت اونهاست و بعد از اینکه خودشون ثروتمند و برخوردار از همه چیز شدن و لذتشون رو بردن تازه بیاد انسانیت هم می افتن.
و ضمنا رفتارها و گفتار اینا با هم تناقضهای زیادی داره.
مثلا اینها از هیچ نوع انحصاری چشم پوشی نمیکنن.
و هر روشی رو در تجارت برای از میدان به در کردن هر رقیبی بکار میگیرن.
من نمیدونم مثلا بیل گیتس که نقشهء نابود کردن گنو/لینوکس رو با روشهای کثیف و ناجوانمردانه طرح میکنه (اشاره به چیزهایی مثل رسوایی اسناد هالووین)، این دستاورد آزاد و انسانی رو، چطور بعد باید به صرف اینکه به فلان نهاد خیریه کمک میکنه و غیره باید از این رفتار و نیتش چشم پوشی کنیم.
اینا تجارت براشون دین و هدف و مرام و همه چیزه انگار.
اما این تجارت واقعا کوره.

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:07 عصر
ولی در کل حرف اشتباهی نمیزنی، ولی نمیشه به همه بسط داد، یکی از دوستان به محض اینکه گفت فلانی درآمدش زیاده شما فرمودی یه جای کارش میلنگه!!

من توی این مملکت رو گفتم بیشتر.
چون اینجا پارتی و رابطه بازی و زد و بند زیاد هست و اساس خیلی چیزها شده.
یعنی اگر از این روشها اقدام نکنی شانس موفقیت خیلی کمتر هست.
مثلا من خودم سر دوتا کار رفتم که هر دو رو ول کردم و جو و آدمها هم واقعا منزجر کننده بود. کار سومی با پارتی بود و ازش راضیم.

دوست من؛ وقتی یک شرکتی 3000 تا کارمند داره، خوب طبیعیه که صاحب اون میلیاردر باشه....... دلیلی نداره بگیم کار کثیفی کرده
خب البته این بحثش یخورده پیچیده تر هست. چون مبحث نرم افزار با حیطه های دیگر یه تفاوتهای اساسی ای داره. واسه همینه که بیل گیتس ثروتمندترین میشه و نه مثلا مدیرعامل جنرال موتورز یا شرکتهای معظم دیگه که قدیمی تر هم بودن.

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:10 عصر
...

من ترجیح میدم ادامه ندهم و از شما بخواهم کمی روی حرف های من فکر کنید و به عمق مطلب نگاه کنید... چون در غیر اینصورت بحث به کل کل منجر می شود و به جایی نمی رسیم، در مقابل تک تک چیزایی که گفتید جواب دارم ولی حوصله این جور بحث ها رو فعلا ندارم...

ضمنا توجه داشته باشید که مردم همه جای جهان با فرهنگ، دین و عقاید یکسان نیستند و مخصوصا در مورد آمریکا چیز هایی که گفتید اکثرا طبیعی و عادی تلقی می شوند و هیچ جور بحثی در کار نیست... چیزی که تو ایران بده ممکنه تو آمریکا خوب باشه... :چشمک:

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:22 عصر
ضمنا 90 درصد ثروت (که در حقیقت بینهایت است و این درصد نادرست) دنیا، دست 10 درصد آدم های روی کره زمین هست...

ببخشید شما مثل اینکه حواستون نیست کرهء زمین که در طول میلیونها سال سبز و خرم بودم و مشکلی نداشته الان توسط بشر در مدت کوتاهی رو به نابودی هست.
پس بنظر شما ثروت نامحدوده!
ولی ظاهرا کرهء زمین داره چنین باوری نداشته!!
بنظر من بخش بزرگی از اینا بخاطر زیاد روی های بشر و اسراف و حرص و رقابت تجاری هست.
فرض کنید مثلا بجای چنتا شرکت بزرگ معروف کلی شرکت بزرگ اتومبیل سازی با تعداد بالا وجود داشت که کلی هم اتومبیل میفروختن و مثلا مردم سالی یک عدد اتومبیل میخریدن. اینطوری هم منابع زمین خیلی زودتر تمام میشد هم آلودگی هوا خیلی بیشتر.
بنظر من ظرفیت خیلی چیزها عملا محدوده. بعضیا بصورت مستقیم و بعضیا بصورت غیرمستقیم.
ایدهء ثروت شما هنوز در واقعیت ثابت نشده.
چیزی که بوده بعکسش بوده.
مثلا آمریکا همیشه درحال ایجاد جنگ و تنش در جهان هست تا کارخانه های جنگ افزار سازیش پر رونق بشن و پول از کشورهای دیگه بیاد توی آمریکا.
همینطور در هر نقطه ای از جهان برای منافع خودش دخالت میکنه.

له کردن دیگران رو با پیشرفت خودشون انجام میدن نه با نامردی (نکنه شما دارید راجع به مافیا صحبت می کنید؟!! :لبخند:)
بستگی داره نامردی رو چی تعریف کنیم.
مثلا بیل گیتس که نقشه طرح کرده بود با استفاده از پتنت های نرم افزاری گنو/لینوکس رو بدام بندازن و جلوی پیشرفتش رو بگیرن بنظر شما نیت و روش ناجوانمردانه ای نبوده؟
اونم درمورد چی! خودتون میدونید که گنو/لینوکس یک رقیب تجاری مثل رقبای تجاری دیگه نیست. گنو/لینوکس حاصل یک جنبش و همکاری انسانی زیبا در سراسر دنیاست.

ضمن اینکه کسی که ورشکست می شود تمام پرسنل یه شرکت نیست، فقط مدیر شرکته، چون بقیه میرن تو همون شرکت جدید یا جاهای دیگه استخدام می شوند...
چطور؟ مگه من چیزی در اینمورد گفتم؟
منظور شما رو هم متوجه نشدم.
منظورتون اینه که تمام اون ثروت در اختیار یک نفر نیست؟
بالاخره اینکه میگن فلانی اینقدر ثروت داره پس یعنی چی؟

شما که از نظام اداری و سازمانی کشورهای دیگه مخصوصا آمریک اطلاع ندارید لطفا نظر ندید راجع به این چیز ها...
از همه چیش خبر ندارم ولی از بعضی چیزاش خبر دارم.
شما که خبر داری بگو چطوریه مثلا.

LORD AELX
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:26 عصر
همون اول وقتی گفتم "کار هر کسی نیست" کلی گفتم... ولی الآن مطمئن شدم!! :لبخندساده: ایشون کلا حرف های بنده رو از یه دید دیگه نگاه می کنه... خوب عزیزم همینجوریه که 10% یجور زندگی می کنند، 90% یجور دیگه... بگذریم...

به خاطر آقا بهروز گل که دیگه خسته شده از بس به من اخطار داده و مراعات حال ایشون می خواستم کلا جواب ندم ولی خواستم بگم که داری چرند میگی (مؤدبانه تر نمیدونم) و اینم همون فقر اطلاعاتی هست که باعث میشه اینا رو بگید... با این که توجیحات موثقی برای کار کشور ها مخصوصا آمریکا دارم ولی شما قرار نیست سیاست مدار باشید، لطف کن تو حوضه های پایین تری که توش هستی بحث کن...

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:54 عصر
خوب دیگه، کافیه.
فکر کنم موضوع نظر سنجی بعدی جور شد.

چند درصد بحث های غیر نرم افزار، منجر به کل کل میشن؟ :لبخند:

دوستان دیگه از بحث زندگی مثل یک موش خارج شدیم و خیلی وقته از نتیجه گیری میگذره.
ادامه صحبت ها به این تاپیک انتقال پبدا میکنه :

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:55 عصر
همون اول وقتی گفتم "کار هر کسی نیست" کلی گفتم... ولی الآن مطمئن شدم!! :لبخندساده: ایشون کلا حرف های بنده رو از یه دید دیگه نگاه می کنه... خوب عزیزم همینجوریه که 10% یجور زندگی می کنند، 90% یجور دیگه... بگذریم...

به خاطر آقا بهروز گل که دیگه خسته شده از بس به من اخطار داده و مراعات حال ایشون می خواستم کلا جواب ندم ولی خواستم بگم که داری چرند میگی (مؤدبانه تر نمیدونم) و اینم همون فقر اطلاعاتی هست که باعث میشه اینا رو بگید... با این که توجیحات موثقی برای کار کشور ها مخصوصا آمریکا دارم ولی شما قرار نیست سیاست مدار باشید، لطف کن تو حوضه های پایین تری که توش هستی بحث کن...
نه بابا خسته نباشید.
از این ادعاها که منم بلدم بکنم.
مردش هستی شروع کن بسم ا...
وگرنه دیگه ادعای بیخودی نکن.

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:59 عصر
اصلا من نمیدونم چطور طرف به خودش جرات داده ما رو با موش مقایسه کرده.
این یه نوع توهینه.
آخه مگه هرکس پول و زن نداشت بدبخته و مثل موش میمونه؟
پس اینهمه دانشمند بزرگ که همینطوری بودن بازنده های بزرگ بودن دیگه؟
من پیشنهاد میکنم مدیر تالار این تاپیک رو پاک بکنه و استارتر رو هم اخراج کنه!
اگر میشد اعدامش کرد که خیلی بهتر بود :قهقهه:

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:11 عصر
خوب دیگه، کافیه.
فکر کنم موضوع نظر سنجی بعدی جور شد.

چند درصد بحث های غیر نرم افزار، منجر به کل کل میشن؟ :لبخند:

دوستان دیگه از بحث زندگی مثل یک موش خارج شدیم و خیلی وقته از نتیجه گیری میگذره.
ادامه صحبت ها به این تاپیک انتقال پبدا میکنه :

خوب... :متفکر: همونطور که حدس می زدم بچه ها به جای اینکه بیان مشکلات رو از ریشه حل کنند و مسئله رو از بیس نگاه کنند، دارن راهکار برخورد به مثل ارائه می دهند... خوب دیگه من دخالت نمی کنم، چون می خواستم قضیه رو از ریشه های اجتماعی و فرهنگی و ... بررسی کنم که ظاهرا اینجا راه به جایی نمی بره... پس بیخیال! :لبخند:

لرد که رفت و مسئلهء پرسش شما رو از ریشه حل کرد.
ماشالا ایشون متخصص راهکارهای بیس مدار و عملی هستن.
اینم نمونش که میفرمایند در دهنمون رو گل بگیریم بهتره.
و از بیانات قصار خویش ما را بعلت عدم لیاقت و صلاحیت محروم فرموده اند.

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:12 عصر
اصلا من نمیدونم چطور طرف به خودش جرات داده ما رو با موش مقایسه کرده.
این یه نوع توهینه.
آخه مگه هرکس پول و زن نداشت بدبخته و مثل موش میمونه؟
پس اینهمه دانشمند بزرگ که همینطوری بودن بازنده های بزرگ بودن دیگه؟
من پیشنهاد میکنم مدیر تالار این تاپیک رو پاک بکنه و استارتر رو هم اخراج کنه!
اگر میشد اعدامش کرد که خیلی بهتر بود :قهقهه:

حالا چرا ناراحت میشی؟ :لبخند:
فکر نکن نمیدونم گزینه اول رو انتخاب کردی (و کلا سرنوشتتو انتخاب کردی)
من خودم گزینه 3 رو زدم :بامزه:

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:20 عصر
نه بابا یه دستی میزنی؟
من خودم یادم نمیاد اصلا رای داده باشم! شایدم رای داده باشم نمیدونم :متفکر:

حالا اصلا مگه موش چشه شما به مخلوق خدا توهین میکنی و تبعیض قائل میشی؟
فکر کردی چون ما آدم هستیم حق داریم همهء مخلوقات رو مسخره کنیم و حقیر بدونیم؟
همون موش از خیلی از انسانها بی آزارتر و مفیدتره.
بنظر من تو رو باید دوبار اعدام کنن یه بار برات کمه :قهقهه:

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 23:01 عصر
بنظر من تو رو باید دوبار اعدام کنن یه بار برات کمه :قهقهه:

باز خنک شدی :چشمک:
بی خیال
بحث تو این تاپیک تمومه.
نتیجه خوب بود
از همگی ممنون :تشویق:

ali_kolahdoozan
یک شنبه 30 خرداد 1389, 23:04 عصر
من هر چی میبینم زندگیم بیشتر خری است تا موشی . بقیه رو نمی دونم