ورود

View Full Version : حرفه ای: ایجاد فایل Text

masood samadi
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 09:30 صبح
سلام دوستان

یک دیتابیس دارم که تو آن چند تا جدول وجود داره حالا من می خوام از اطلاعات یکی از این جدول ها یک فایل متنی درست کنم یعنی با پسوندTxtکه در محیط های متنی این اطلاعات نشان داده شود اگه این امکان وجود داره لطفا کد اون را برای من بنویسید.

با تشکر

vcldeveloper
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 11:17 صبح
اینجا محل سفارش نوشتن کد نیست!

روی رکوردهای جدول مربوطه با استفاده از متد Next و خصوصیت Eof پیمایش می کنید، در هر رکورد، با استفاده از خصوصیت Fields جدول مربوطه، روی همه فیلدها پیمایش می کنید، و برای هر فیلد، متد AsString آن را فراخوانی می کنید، تا مقدار آن فیلد به صورت string به شما برگشت داده بشه. مقدار برگشت داده شده از هر فیلد را به هر شکل و فرمتی که دوست داشتید، می تونید در هر فایلی ذخیره کنید. برای فایل متنی، می تونید از کلاس TStringList استفاده کنید.

نکته مدیریتی: دوستان عزیز، امروز این چندمین تاپیک از این مدل هست که می بینم؛ صورت مسئله خودتان را اینجا نزارید، منتظر جواب آماده برای Copy\Paste باشید! اگر مشکل دارید، بگید؛ برای انجام فلان کار، در فلان بخش آن مشکل دارم، چطور مشکل را حل کنم؟ نه اینکه صورت مسئله رو بدید، کد آماده تحویل بگیرید.

mehrpars
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 01:53 صبح
سلام
با اجازه آقای کشاورز ،

میتونی query بگیری و فایل csv رو تولید کنی که البته با notepad باز می شه (اگر بانکتون sqlserver باشه)

mehran_minayi
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:12 صبح
با اجازه آقای کشاورز
از کلاس tstringlist شی بساز

ls := tstringlist.create

اطلاعات از DB سرچ کن
بعد تو حلقه ای به ls اضافه کن
در آخر Ls.savetofile()