View Full Version : setupكردن با خود C# يا InstallSheild
Elmira1987
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 14:51 عصر
سلام دوستان
من يه پروژه نوشتم تقريبا بزرگه
كريستال ريپورت دارم توش
حالا مي خوام از اون يه setup بسازم
چطور مي تونم اينكار و انجام بدم ؟؟/
طوري كه نيازي به نصب كردن sql نباشه .
ممنون مي شم راهنماييم كنيد
حجتی نیا
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:02 عصر
یه سرچی بزنی پیدا میکنی...کاملا چندین بار توضیح داده شده
sds1920
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:32 عصر
شما مشكلت Sql هست يا Crystal Report ؟
baharvand87
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 16:38 عصر
سلام بسته به نوع sql که استفاده کردی داره ولی اگه از 2005 اونم express استفاده کردی..
تو پروژه ستاپی که داری میسازی در preqrequisites که مثلا دات نت یا کریستال ریپودت رو اظافه میکنی آخرین گزینش مال همین کاره بعد از انتخاب اون raidio butten دوم رو هم میزنی تمومه البته میتونی از install shild ها هم استفاده کنی ولی همین راحت تره
Elmira1987
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 10:34 صبح
سلام بسته به نوع sql که استفاده کردی داره ولی اگه از 2005 اونم express استفاده کردی..
تو پروژه ستاپی که داری میسازی در preqrequisites که مثلا دات نت یا کریستال ریپودت رو اظافه میکنی آخرین گزینش مال همین کاره بعد از انتخاب اون raidio butten دوم رو هم میزنی تمومه البته میتونی از install shild ها هم استفاده کنی ولی همین راحت تره
من sql developer كارمي كنم.
مشكلم كريتال ريپورت هم هس .
ميگم اگه از install sheild استفاده كنم ديگه پروژه ام كاملا اجرايي مي شه ؟يعني مثلا كريستال و گزارشام بدون هيچ مشكلي كار مي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
حجتی نیا
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 11:01 صبح
من sql developer كارمي كنم.
مشكلم كريتال ريپورت هم هس .
ميگم اگه از install sheild استفاده كنم ديگه پروژه ام كاملا اجرايي مي شه ؟يعني مثلا كريستال و گزارشام بدون هيچ مشكلي كار مي كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
با خود C# هم ستاپ بسازی مشکلی نیست برطبق پست 4 عمل کن بعلاوه اینکه فایل گزارش رو درهنگام ساخت exe به برنامه اضافه و توی برنامه جاییکه گزارش رو میخوای استفاده کنی این آدرس رو قرار بده:
Application.StartupPath + "\\report name.rpt"
Elmira1987
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 11:11 صبح
با خود C# هم ستاپ بسازی مشکلی نیست برطبق پست 4 عمل کن بعلاوه اینکه فایل گزارش رو درهنگام ساخت exe به برنامه اضافه و توی برنامه جاییکه گزارش رو میخوای استفاده کنی این آدرس رو قرار بده:
Application.StartupPath + "\\report name.rpt"
برادر
مي گن اگه از خوده سي شارپ استفاده كنم ، اونوقت توي سيستم مقصد بايد FrameWork رو نصب كنم؟
حلا موندم .شما بگين كدومشون بهتره ومشكلي نداره كاري به راحت بودنش ندارم
بازم ممنونم
baharvand87
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 11:30 صبح
مي گن اگه از خوده سي شارپ استفاده كنم ، اونوقت توي سيستم مقصد بايد FrameWork رو نصب كنم؟
سلام متوجه نمیشم از هر چی که استفاده کنی باید فریم ورک رو اظافه کنی همون جایی که تو پست 4 گفتم همه اینا رو اظافه میکنی فریم ورک و کریستال ریپورت و sql و windows instaler که تو کامپیوتر مقصد به مشکل نخوری اگه بازم مشکل داشتی pm بده تا عکس مراحل مختلفش رو برات بفرستم
Elmira1987
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 12:39 عصر
سلام متوجه نمیشم از هر چی که استفاده کنی باید فریم ورک رو اظافه کنی همون جایی که تو پست 4 گفتم همه اینا رو اظافه میکنی فریم ورک و کریستال ریپورت و sql و windows instaler که تو کامپیوتر مقصد به مشکل نخوری اگه بازم مشکل داشتی pm بده تا عکس مراحل مختلفش رو برات بفرستم
واي توچقد مهربوني..........
اينا رو كه گفتي توي install sheid انجام بدم ؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.