View Full Version : سوال :ارتباط دو ساختمان با فاصله زیاد به وسیله ... ؟؟؟
somaye.h
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 17:28 عصر
میخواهیم دو ساختمان با فاصله 12 کیلومتری را شبکه کنیم ( تصاویر مدار بسته یه ساختمان به دیگری منتقل بشه )
ارزانترین و کارامدترین راه حل چی میتونه باشه (یه اطلاعت نصف و نیمه !! باید از وایرلس استفاده شه)
اما چون تا حالا این جوریشو کار نکردم هر چی بیشتر جزئیات بدین بیشتر عاشقتون میشمhttp://www.iranian-forum.com/images/smilies/00000002.gif
یه کاری کنیم تصاویر مداربسته رو سیستم یا فاصله 12کیلومتری هم بشه دید
جان من یکی جواب بده مثل سوالای دیگم نشه !!!!!!!!11 ناسلامتی اینجا 4 تا مدیر داره ها !!!!!!!!!!!!!!
moh_mov
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 22:21 عصر
من فکر می کنم باید از محصولات nod استفاده کنید...که وایرلس میده.....تا 5 km رو من می دونم هست....از تجهیزات دید مستقیم هم میشه کنک گرفت....leased line مخابرات هم می تونه کمک کنه ...چون تصویر می فرستین و UDP هستش پس سرعت زیاد نمی خواد.1
nima_8m
چهارشنبه 26 خرداد 1389, 23:15 عصر
سلام
موضوع شما اینجا هم داره بحث میشه
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=227834
خط دیتا مطمئن با سرعت امن
وایرلس باید دکل بزنی کلی هزینه تازه مجوز میخواد که از همه بدتر در کل هزینش بالاست
online_mansoor2007
جمعه 28 خرداد 1389, 13:41 عصر
اتفاقاً وایرلس هزینه کمتری داره!!!!!!!!!! همیشه هم به دکل نیاز نیست ! باید شرایط بررسی بشه . لطفا بیشتر توضیح بدید که چه کاری می خواهید انجام بدید دقیقاً
somaye.h
جمعه 28 خرداد 1389, 16:52 عصر
اتفاقاً وایرلس هزینه کمتری داره!!!!!!!!!! همیشه هم به دکل نیاز نیست ! باید شرایط بررسی بشه . لطفا بیشتر توضیح بدید که چه کاری می خواهید انجام بدید دقیقاً
با توجه به بحث های تاپیک فرق اینترنت با اینترانت
راستش این سوالو ازم پرسیدن و جزئیات بیشتری از اینی که گفتم ندادن
2 ساختمان با فاصله 12 کیلومتری که دریکی دوربین مدار بسته داریم و میخواهیم اطلاعاتش به سیستم دوم منتقل شه یعنی عین سیستم اول بتونیم تصاویرو دریافت کنیم
تعداد دوربینارو نمی دونم فکر نکنم از 2 تا بیشتر باشه
امکان وایرلس هست چون طرف مثلا برا راهنمایی گفت که از وایرلس استفاده می کنیم
پهنای باندم نمی دونم :اشتباه:(شما حد نرمالو در نظر بگیر )
فاصله زمینی هوایی اصلا متوجه نشدم یعنی چه : ( یه برداشت زیر دیپلمی از حرفتون)خوب هرچه قدر زمینی فاصله داشته باشیم از هوا هم همونقدره دیگه :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.