PDA

View Full Version : چه نرم افزار هایی روی بورسن!

morrning
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:05 عصر
سلام به همه ی دوستان خوبم در این فروم:

راستش رو بخوایید من یه شرکت نرم افزاری دارم که بیشتر کارمون که چه عرض کنم همه ی کارمون روی نوشتن نرم افزار های خصوصی بوده و توی دو سال حدود 100 تا نرم افزار در ضمینه های مختلف نوشتیم.ولی برای تغییر سیاست شرکت میخواستیم چند تا نرم افزار هم برای استفاده در سطح وسیع بنویسیم.! ولی متاسفانه از این قسمت بازار بی خبریم!

از دوستان کسی میدونه الان توی بازار نرم افزار هایی که فروششون در تیراژ بالاست در چه ضمینه هایی هستند.

ricky22
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:47 عصر
سلام به همه ی دوستان خوبم در این فروم:

راستش رو بخوایید من یه شرکت نرم افزاری دارم که بیشتر کارمون که چه عرض کنم همه ی کارمون روی نوشتن نرم افزار های خصوصی بوده و توی دو سال حدود 100 تا نرم افزار در ضمینه های مختلف نوشتیم.ولی برای تغییر سیاست شرکت میخواستیم چند تا نرم افزار هم برای استفاده در سطح وسیع بنویسیم.! ولی متاسفانه از این قسمت بازار بی خبریم!

از دوستان کسی میدونه الان توی بازار نرم افزار هایی که فروششون در تیراژ بالاست در چه ضمینه هایی هستند.
یعنی می خواید محصول تولید کنید؟
بازاریاب خوب دارید؟
رابطه چی؟
گروه هدفتون کجاست؟
از نظر مالی قوی هستید؟

morrning
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:53 عصر
یعنی می خواید محصول تولید کنید؟
بازاریاب خوب دارید؟
رابطه چی؟
گروه هدفتون کجاست؟
از نظر مالی قوی هستید؟
1-بله
2-از شرکت های پخش کمک میگیریم(البته تا حالا باهاشون کار نکردیم)
3-رابطه؟ متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدید
4-منظورتون رو متوجه نشدم ولی دفتر شرکت کرمانشاه هست.
5-بله مشکل مالی نداریم .تا سقف 500 میلیون بالاتر شرمنده!

salehbagheri
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 18:52 عصر

Visual Studio 2010
Adobe CS 5
Microsoft Office 2010
Microsoft Windows XP , Vista , Seven
:بامزه:

morrning
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 19:09 عصر
Visual Studio 2010
Adobe CS 5
Microsoft Office 2010
Microsoft Windows XP , Vista , Seven
:بامزه:

انگار بد برداشت شد.منظورم نرم افزار های حسابداری , گرافیکی , بازی و ... البته از نوع تولید داخل

salehbagheri
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 19:22 عصر
منظورم نرم افزار های حسابداری , گرافیکی , بازی و ... البته از نوع تولید داخل

راستش تنها نرم افزار بومي كه من به صورت قانوني استفاده كردم Jalali Calendar بوده ! به صورت قاچاقي هم از چند برنامه Dictionary براي مدت كوتاهي استفاده كردم كه متاسفانه هسته سيستم عاملم رو دچار مشكل كرد و سپس اين بلا رو سرش اوردم: Force Uninstall For Ever...

تو بخش هاي حسابداري هم كه چندجا سرك كشيدم ديدم از نرم افزارهاي ساخته شده توسط خودشون استفاده ميكنند و از نرم افزارهاي معروف بازار مثل هلو خبري نبود ...

به نظر من بيشترين فروش رو همين Dictionary ها داره . البته بازارش هم به شدت اشباعه ...

پيشنهادم اينه كه به فكر يه نرم افزار جديد باشيد ...

morrning
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 19:38 عصر
تو بخش هاي حسابداري هم كه چندجا سرك كشيدم ديدم از نرم افزارهاي ساخته شده توسط خودشون استفاده ميكنند و از نرم افزارهاي معروف بازار مثل هلو خبري نبود ...

پيشنهادم اينه كه به فكر يه نرم افزار جديد باشيد ...

الن قیمت هلو توی بازار چنده؟
دیکشنری هم اصلا جواب نمیده!

فکر کنم باید به فکر بازی بود!

ricky22
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 22:01 عصر
یه بحث در مورد ERP بود فک کنم مفید باشه

Alireza_Salehi
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 23:27 عصر
در ایران فقط فروش نرم افزار اختصاصی و نیمه اختصاصی و طراحی سایت جواب می دهد، تولید انبوه بعید می دانم تا حالا جواب داده باشه...

morrning
جمعه 28 خرداد 1389, 08:46 صبح
در ایران فقط فروش نرم افزار اختصاصی و نیمه اختصاصی و طراحی سایت جواب می دهد، تولید انبوه بعید می دانم تا حالا جواب داده باشه...

کم کم خودم هم دارم به این نتیجه میرسم.تابته اگه نرم افزار حسابداری خوب بنویسیم و قیمت رو از کف بازار پایین تر بگیریم احتمالا جواب بده

earse+erse
جمعه 28 خرداد 1389, 10:22 صبح
نرم افزار های آموزشی هم جواب میدن (خیلی خوب)
تازه اگه خیلی مفید باشن از حمایت آموزش و پرورش هم برخوردار می شین.

من خودم واسه فیزیک متوسطه دنبال یک نرم افزار می گشتم توی نمایشگاه با تخفیف گرفتم ۲۰ تومن

FastCode
جمعه 28 خرداد 1389, 10:42 صبح
قیمت رو از کف بازار پایین تر بگیریم احتمالا جواب بده
جواب میده ولی یه عده آدم رو بیچاره میکنه.
وقتی همه قیمت پایین بدن, با دست خودشون این صنف رو ورشکسه میکنن.
فقط خواستم بگم که حواستون به این باشه.

Alireza_Salehi
جمعه 28 خرداد 1389, 10:45 صبح
مگه از کف بازار پائین تر دادن الکیه؟ حالا بزار بره تولید کنه هزینه هاش دربیاد، اونوقت ببینه برای یک حاشیه سود مناسب چقدر میتونه قیمت رو بیاره پائین.

نرم افزار های آموزش بیشتر بر پایه محتواشون فروش می روند نه بر پایه بستر نرم افزاری شون.

morrning
جمعه 28 خرداد 1389, 11:15 صبح
مگه از کف بازار پائین تر دادن الکیه؟ حالا بزار بره تولید کنه هزینه هاش دربیاد، اونوقت ببینه برای یک حاشیه سود مناسب چقدر میتونه قیمت رو بیاره پائین.

نرم افزار های آموزش بیشتر بر پایه محتواشون فروش می روند نه بر پایه بستر نرم افزاری شون.

مشکلی نیست قبلا این کار رو انجام ندادیم ولی برای شروع خوبه ! کسی بیچاره نمیشه فقط قیمت بازار افت پیدا میکنه. هزینه ها هم زیاد بالا نیست یه تیم 5 نفره برنامه نویس حرفه ای یه پروژه حسابداری رو در عرض 20 روز زمین میزنن. ما قبلا از این پروژه ها زیاد نوشتیم فقط مشتری اختصاصی بوده و لی الان فقط بحث قیمته .بادمه سال 87 یه پروژه حسابداری واسه یه بیمارستان نوشتیم 60 میلیون .به نظرتون اگه نسخه های زیادشو میفروختیم همین قیمت گیرمون می اومد؟