PDA

View Full Version : خبر: نسخه جدید اپرا:سرعت بیشتر و سیمایی جدید

HamedNet_ir
پنج شنبه 27 خرداد 1389, 22:46 عصر
شرکت اپرا نسخه جدید و آزمایشی مرورگر خود یعنی نسخه ۱۰٫۶ را منتشر کرد.

این نسخه جدید که برای استفاده کاربران قابل بارگذاری است بر افزایش سرعت مرور اینترنت تاکید بسیار کرده است بنا بر ادعای شرکت اپرا ،حداقل ۵۰ درصد سریعتر از نسخه قبلی این مرورگر یعنی نسخه ۱۰٫۵ است که این افزایش سرعت با اعمال تغییراتی در موتور جاوا اسکریپت حاصل شده استو مسئولان اپرا با قاعیت می گویند که این نسخه سریع‌ترین مرورگر اینترنتی جهان است.

از جمله ویژگی‌های جدید و اضافه شده می توان به “geolocation” اشاره کرد که می تواند موقعیت کاربر را با توجه به نقشه‌ها شناسایی کند و همچنین دارای گزینه‌هایی برای بومی سازی نتایج جستجو بوده و در ضمن پشتیبانی از فرمت ویدیویی اوپن سورس WebM نیز به آن اضافه شده است و اینترفیس و رابط کاربری ارتقاء یافته از دیگر مهمترین ویژگی های اضافه شده است.

از دیگر ویژگی‌های جالب اضافه شده می توان به گزینه پیدا کردن همکار برای Speed Dial و جعبه جستجو اشاره کرد که امکان به اشتراک گذاری این موارد را با دوستان و همکاران به کاربران امکان پذیر می کند.

افزودن قابلیت “Appcache” در HTML5 به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از برنامه‌های خود مرورگر به ویرایش تصاویر و ویدیوهای تصویری استفاده کنند و توسعه دهندگان نیز می‌توانند ویجتها و ابزارهای جالبی را مبتنی بر HTML5 برای این مرورگر طراحی کنند.

موتور جستجوی این مرورگر طبق توافقات قبلی با مایکروسافت Bing قرار داده شده است.

منبع (http://softgozar.com/WebPage/News.aspx?Id=2520)

تجربه ی شخصی من:
مرورگر بسیار بهتر شده و واقعا اضافه شدن سرعت محسوس هست! پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

دریافت با حجم 10 مگ (http://www.opera.com/browser/next/)

Netsky
جمعه 28 خرداد 1389, 10:57 صبح
با تشکر از حامد جون به خاطر مطلبی که قرار دادن .
بنده از همون لینک بالایی اپرا رو گرفتم . تفاوت زیادی با نسخه قبلی نداشت . سرعت بارگذاری صفحات همونقدر بود . در مقایسه با کروم نسخه 6.0.401.1 ( ورژنی هست که خودم الان دارم استفاده میکنم ) ، برتری نداشت . سرعت لود صفحاتش نسبت به این نسخه از کروم پایین تر بود .
همین الان اپرا رو مورد بررسی امنیتی ( در برابر یه تکنیک جدید خرابکاری ) قرار دادم . متاسفانه در برابر حملات TabJacking مقاوم نیست . ولی کروم مقاومه . ( واسه اطلاع از روش این نوع تکنیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=225309) ) .
البته حائز اهمیته که بگم در مقایسه با فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر ، سرعت بارگذاری فوق العاده ای داره .
من کروم رو ترجیح میدم .

ztx4
جمعه 28 خرداد 1389, 23:11 عصر
من دانلود کردم و نصب
مثل اینکه از فایرفاکس سریع تره.
از کروم که خوشم نیومده.یه چند روزی امتحان می کنم ببینیم خدا چی می خواد،شاید کوچ کردیم رو opera.

Netsky
شنبه 29 خرداد 1389, 00:31 صبح
مثل اینکه از فایرفاکس سریع تره.
قطعا .
سرعت بهتر ، اشغال حافظه کمتر .

از کروم که خوشم نیومده.
میتونم دلیلش رو بدونم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم ؟؟؟ احتمالا مشکل خیلی بدی بوده که شما رو از کروم دلزده کرده وگرنه کسی که با کروم آشنا بشه ، دل کندن ازش خیلی براش مشکله .

ztx4
شنبه 29 خرداد 1389, 18:33 عصر
میتونم دلیلش رو بدونم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم ؟؟؟ احتمالا مشکل خیلی بدی بوده که شما رو از کروم دلزده کرده وگرنه کسی که با کروم آشنا بشه ، دل کندن ازش خیلی براش مشکله . ممنون از شما دوست گرامی

مدیر های عزیز از آف تاپیک پیش اومده معذرت می خوام اما اگر اجازه بدید یکم به حاشیه بپردازیم.

کروم خیلی چیزاش خوبه.امنیتش رو که بیشتر از بقیه ی مرورگر ها می دونم.
اما این موضوعات باعث شده ازش دوری کنم.
1- رمز عبور هایی که بهش می سپرم رو به هر کسی که پای این سیستم بشینه نشون می ده.رمز عبور اصلی ای هم مثل فایر فاکس نداره.
2- بعضی وقتا گیر می کنه و وارد صفحات داخلی سایت نمی شه! این موضوع حودود 5 دقیقه طول می کشه و در روز 2 یا 3 بار پیش میاد.
مثلا سایت برنامه نویس،وقتی با کروم توش می چرخم یکهو دیگه صفحاتش باز نمی شه و صفحه ی سفید نمایش می ده.این جور موقع ها وقتی فایر فاکس رو باز می کنم گیر کروم هم رفع می شه.
اما با فایر فاکس این مشکل رو اصلا تجربه نکردم.
3- با اسکرول افقی مشکل داره و تو بعضی سایت ها بغل صفحه نمایش داده نمی شه!

سیستم عاملم XP ورژن کروم 6.0؟؟یادم نیست دقیق.

Netsky
شنبه 29 خرداد 1389, 19:21 عصر
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز و همچنین تمامی دوستان .

رمز عبور هایی که بهش می سپرم رو به هر کسی که پای این سیستم بشینه نشون می ده.رمز عبور اصلی ای هم مثل فایر فاکس نداره.
در مورد این مشکل بنده پیشنهاد کردم که از افزونه Roboform برای گوگل کروم استفاده کنید که به دلیل ذخیره شدن پسوردها در یه سرور شما نپذیرفتید . البته این حق طبیعی شماست که نخاید اطلاعاتتون رو در یه سرور متعلق به یه شرکت نگه داری کنید . البته برنامه RoboForm برنامه نمونه ی سال شناخته شده ( توسط سایت معتبر CNET ) ولی باز هم انتخاب با خودتونه . گرچه این نکته رو هم قبول دارم که اگه مثل فایرفاکس Master Password داشت خیلی بهتر بود .

بعضی وقتا گیر می کنه و وارد صفحات داخلی سایت نمی شه! این موضوع حودود 5 دقیقه طول می کشه و در روز 2 یا 3 بار پیش میاد.
مثلا سایت برنامه نویس،وقتی با کروم توش می چرخم یکهو دیگه صفحاتش باز نمی شه و صفحه ی سفید نمایش می ده.این جور موقع ها وقتی فایر فاکس رو باز می کنم گیر کروم هم رفع می شه.
این مشکل رو بنده تا به حال مشاهده نکردم .
سیستم عامل : XP Service Pack 3 ، گوگل کروم ورژن 6.0.401.1

با اسکرول افقی مشکل داره و تو بعضی سایت ها بغل صفحه نمایش داده نمی شه!
این مورد رو قبول دارم و کاملا درست میفرمایید . امیدوارم در نسخه های بعدی ، این مشکل برطرف بشه .

HamedNet_ir
شنبه 29 خرداد 1389, 20:06 عصر
کروم خیلی چیزاش خوبه.امنیتش رو که بیشتر از بقیه ی مرورگر ها می دونم.
اما این موضوعات باعث شده ازش دوری کنم.
1- رمز عبور هایی که بهش می سپرم رو به هر کسی که پای این سیستم بشینه نشون می ده.رمز عبور اصلی ای هم مثل فایر فاکس نداره.
2- بعضی وقتا گیر می کنه و وارد صفحات داخلی سایت نمی شه! این موضوع حودود 5 دقیقه طول می کشه و در روز 2 یا 3 بار پیش میاد.
3- با اسکرول افقی مشکل داره و تو بعضی سایت ها بغل صفحه نمایش داده نمی شه!

سیستم عاملم XP ورژن کروم 6.0؟؟یادم نیست دقیق.

تقریبا من هم همین مشکلات رو داشتم بخاطر همین ولش کردم

راستی یک مشکلی با بخاطر سپردن پاسوردها در opera دارم.
به طور مثال وارد سایت برنامه نویس شدم و گزینه ی save رو زدم , در دفعه بعدی که میخواهم وارد شوم نه نام کاربری رو برایم نمایش میدهد نه پسورد! انگار نه انگار که ذخیره کردم!
مشکل کار کجاست؟

hadiaj168
یک شنبه 30 خرداد 1389, 09:02 صبح
راستی یک مشکلی با بخاطر سپردن پاسوردها در opera دارم.
از ctrl+enter یا دکمه ای به شکل کلید که سمت چپ بالا قرار داره استفاده کنید.

من کروم 4 رو که استفاده میکردم در صفحاتی که دانلود پس از چند لحظه شروع می شد بدون پرسش از کاربر خودش اقدام به دانلود می کرد می خواستم بدونم هنوز هم همینطوریه؟

Netsky
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:29 عصر
من کروم 4 رو که استفاده میکردم در صفحاتی که دانلود پس از چند لحظه شروع می شد بدون پرسش از کاربر خودش اقدام به دانلود می کرد می خواستم بدونم هنوز هم همینطوریه؟
اگه فایل اگزه باشه اول میپرسه و بعد دانلود میکنه ولی برای فایل های دیگه مثل زیپ و rar و ...... سوال نمیکنه .
( نسخه 6.0.401.1 )
موفق باشید .........

HamedNet_ir
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:01 عصر
از ctrl+enter یا دکمه ای به شکل کلید که سمت چپ بالا قرار داره استفاده کنید.

آقا دستت دردنکنه!
بخاطر این میخواستم اپرا رو دیگه ول کنم!
خیلی ممنون!

اگه فایل اگزه باشه اول میپرسه و بعد دانلود میکنه ولی برای فایل های دیگه مثل زیپ و rar و ...... سوال نمیکنه .

خب راه حلی نداره در هر صورت بپرسه؟

ztx4
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:47 عصر
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز و همچنین تمامی دوستان .

در مورد این مشکل بنده پیشنهاد کردم که از افزونه Roboform برای گوگل کروم استفاده کنید که به دلیل ذخیره شدن پسوردها در یه سرور شما نپذیرفتید . البته این حق طبیعی شماست که نخاید اطلاعاتتون رو در یه سرور متعلق به یه شرکت نگه داری کنید . البته برنامه RoboForm برنامه نمونه ی سال شناخته شده ( توسط سایت معتبر CNET ) ولی باز هم انتخاب با خودتونه . گرچه این نکته رو هم قبول دارم که اگه مثل فایرفاکس Master Password داشت خیلی بهتر بود .

این مشکل رو بنده تا به حال مشاهده نکردم .
سیستم عامل : XP Service Pack 3 ، گوگل کروم ورژن 6.0.401.1

این مورد رو قبول دارم و کاملا درست میفرمایید . امیدوارم در نسخه های بعدی ، این مشکل برطرف بشه .

ممنون از پاسختون.
انشالله در نسخه های بعدی این مشکلات برطرف بشند و من هم به جمع استفاده کننده های کروم بپیوندم.

Netsky
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:07 عصر
خب راه حلی نداره در هر صورت بپرسه؟
در این مورد اطلاع درستی ندارم حامد جان . اگه چیزی پیدا کردم حتما پست میکنم .