ورود

View Full Version : گروه برای DirectX

NewBigIdea
جمعه 28 خرداد 1389, 05:58 صبح
سل آم.
من و یکی از دوستان داریم یه گروه واسه یادگیری DirectX تشکیل میدیم، ولی فعلا خودمون فقط 2 نفریم :ناراحت:.
این شد که گفتم بیام اینجا بگم، دوستانی مایل هستند با ما هم گروه بشند اعلام وجود کنند! :لبخند:
زبونی هم که قراره باهاش کار کنیم ++C/C هست.

خب دیگه اعلام وجود کنید. :بامزه:

NewBigIdea
جمعه 28 خرداد 1389, 14:13 عصر
یعنی هیچ کسی نیست؟

mahdi1373
جمعه 28 خرداد 1389, 18:59 عصر
سلام، من هستم.
نمی خواهم ناامیدتون کنم، ولی خیلی ها مثل شما تو این سایت از این حرف ها زدند. ولی هیچ نتیجه ای نداد. اگه می خواهید DirectX یاد بگیرید، به نظر من اینجوری نمیشه ...
در حال حاضر یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که برنامه نویس های کشور ما دارند، همین تکروی کردنه. اگه یه عده برنامه نویس دور هم جمع می شدند و کار می کردند، قطعا الان وضعیت بازی های کشور ما بهتر می شد. به دلیل همین خود خواهی برخی از برنامه نویسان، احتمال اینکه کسی با شما همکاری کنه کمه. من مخالف همکاری نیستم، باور کنید من هم خیلی دلم می خواست که یه گروهی پیدا می شد و من باهاش همکاری می کردم، ولی...
برای اینکه فکر نکنید من این حرف ها رو از خودم زدم، توی همین تالار یه سرچ در باره همین موضوع بکنید تا ببینید چند تا از این تاپیک ها ساختن...
من نمی خواستم با حرف هام نا امیدتون کنم، فقط می خواستم بگم اینجا دنبال همکار نگردید.
امیدوارم موفق باشید.
در کل، من پایه ام.

NewBigIdea
شنبه 29 خرداد 1389, 01:16 صبح
خیلی ها که من نیستم :لبخند:
من فقط دنبال 2 نفر آدم پایه هستم. اگه بیشتر هم شد که شد.
جست و جو هم زیاد کردم و نمونه موفق (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=179271).
فقط ببخشید شما vb کار می کنید؟ ما قراره با ++C/C کار کنیم!

Saeed.Masoumi
شنبه 29 خرداد 1389, 01:32 صبح
سلام
شرمنده چرا با C++‎ ؟
اگر C# باشه منم هستم

hi.alir
شنبه 29 خرداد 1389, 01:42 صبح
سلام
شرمنده چرا با C++‎‎ ؟
اگر C#‎ باشه منم هستم

برای اینکه در کار های گرافیکی سرعت خیلی مهمه.

NewBigIdea
شنبه 29 خرداد 1389, 01:47 صبح
برای اینکه در کار های گرافیکی سرعت خیلی مهمه.
تایید می شود.
البته دلایل دیگه ای هم وجود داره.

Saeed.Masoumi
شنبه 29 خرداد 1389, 02:19 صبح
دوست عزیز
سرعت زمانی مطرح می شه که بخوای محاسبات رو بین دو زبان مقایسه کنی بله سی سریع تره.
اما دوست عزیز قراره از کتابخونه استفاده بشه و از API دوست عزیز اینجا اصلا سرعت مطرح نیست.
هیچ گونه تفاوت سرعتی بین بازی ساختن در سی و سی شارپ وجود ندارد.
دلیل قانع کننده دارید منبع بدید ممنون

NewBigIdea
شنبه 29 خرداد 1389, 02:42 صبح
دوست عزیز
سرعت زمانی مطرح می شه که بخوای محاسبات رو بین دو زبان مقایسه کنی بله سی سریع تره.
اما دوست عزیز قراره از کتابخونه استفاده بشه و از API دوست عزیز اینجا اصلا سرعت مطرح نیست.
ببین من الان بیام اینجا بگم چرا ++C یه بحثی را میندازه که خارج از موضوع تاپیک هست. شما اگر بخواید میتونید با #C کار کنید ولی انتخاب ما ++C/C هست.

Saeed.Masoumi
شنبه 29 خرداد 1389, 02:51 صبح
ببین من الان بیام اینجا بگم چرا ++C یه بحثی را میندازه که خارج از موضوع تاپیک هست. شما اگر بخواید میتونید با C#‎ کار کنید ولی انتخاب ما ++C/C هست.
خوب ایشالله اگه شما لیدر گروه هم بشید که نور علی النور هستش
امیدوارم موفق باشید

Saeed.Masoumi
شنبه 29 خرداد 1389, 03:03 صبح
یکی از عجیب ترین حرفهایی که تو عمرم شنیدم !:متعجب:

اینقدر دلیل قانع کننده هست که فقط میتونم بهتون بگم که برید توی google سرچ کنید C#‎++‎ vs C.
همین.
دوست عزیز بیشتر فکر کنید لطفا
من نگفتم C# سرعتش با سی برابر است.اینو هرکسی که تنها اسم IL رو شنیده باشه می دونه که سی شارپ خیلی کند است.
اما دوست عزیز من گفتم توی مبحث بازی سازی.
میشه یک منبع معرفی کنید که بگه سی برای بازی سازی بهتر از سی شارپ و ویبی است؟؟

hi.alir
شنبه 29 خرداد 1389, 03:05 صبح
دوست عزیز بیشتر فکر کنید لطفا
من نگفتم C#‎‎‎ سرعتش با سی برابر است.اینو هرکسی که تنها اسم IL رو شنیده باشه می دونه که سی شارپ خیلی کند است.
اما دوست عزیز من گفتم توی مبحث بازی سازی.
میشه یک منبع معرفی کنید که بگه سی برای بازی سازی بهتر از سی شارپ و ویبی است؟؟
یک بازی تجاری نام ببر که با C#‎‎ نوشته شده باشه.
در ضمن IL فرقی چندانی با C#‎ نداره. در واقع زبان میانی ماکروسافت هست و C#‎ به IL تبدیل میشه. تقریبا یکی هستند. بحث کمبود سرعت #C سر net framework هست که IL هم همونه.

Saeed.Masoumi
شنبه 29 خرداد 1389, 03:20 صبح
یک بازی تجاری نام ببر که با C#‎‎‎‎ نوشته شده باشه.
در ضمن IL فرقی چندانی با C#‎‎‎ نداره. در واقع زبان میانی ماکروسافت هست و C#‎‎‎ به IL تبدیل میشه. تقریبا یکی هستند. بحث کمبود سرعت C#‎‎ سر net framework هست که IL هم همونه.

من IL رو مثال زدم کاهش سرعت دلایل متعددی دارد
IL همون .Net نیست

IL , C# یکی نیستند

دوست عزیز چون شما فرمودین نمی خواین موضوع خارج بشه برا همین ادامه نمیدم اما توصیه میشود حتما دمو های مربوط به ساخت بازی های obscure رو ببینید.
من مشکلی با سی ندارم اما به عنوان فردی که هر دو زبان را کار کردم و اگر پروفایلم را ببینید هم DirectX کار کردم و هم XNA خواستم چیزی که متوجه شدم رو بگم تا شاید شما مثله من وقتتون گرفته نشه.
این لینک (http://gpwiki.org/index.php/Game_Engines)رو ببینید:

NewBigIdea
شنبه 29 خرداد 1389, 03:40 صبح
من IL رو مثال زدم کاهش سرعت دلایل متعددی دارد
IL همون .Net نیست

IL , C#‎ یکی نیستند

دوست عزیز چون شما فرمودین نمی خواین موضوع خارج بشه برا همین ادامه نمیدم اما توصیه میشود حتما دمو های مربوط به ساخت بازی های obscure رو ببینید.
من مشکلی با سی ندارم اما به عنوان فردی که هر دو زبان را کار کردم و اگر پروفایلم را ببینید هم DirectX کار کردم و هم XNA خواستم چیزی که متوجه شدم رو بگم تا شاید شما مثله من وقتتون گرفته نشه.
این لینک (http://gpwiki.org/index.php/Game_Engines)رو ببینید:
ممنون از توجهتون، ولی ما ++C/C کار می کنیم.

mahdi1373
شنبه 29 خرداد 1389, 21:26 عصر
جست و جو هم زیاد کردم و نمونه موفق (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=179271).
راستش من تا چند وقت پیش vb کار می کردم، ولیی وقتی به ضعف این زبان در بازیسازی پی بردم، به سراغ ++c رفتم. اگر خواستید من هستم.

دوست عزیز
دوست عزیز متأسفم که ادامه می دم، ولی موتور گرافیکی بازی که مهم ترین قسمت بازیه، بیشتر از محاسبات (که خیلی هم پیچیده است) برای پردازش نقاط استفاده می کنه. پس چطور می شه بازی هایی که با C#‎ ساخته میشه از بازی هایی که با ++c ساخته می شه سریع تر باشه؟!

pswin.pooya
شنبه 29 خرداد 1389, 23:17 عصر
Saeed.Masoumi (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=97536)

به به ببین کی اینجاست. پارسال دوست و امسال ....

NewBigIdea
یک شنبه 30 خرداد 1389, 03:51 صبح
راستش من تا چند وقت پیش vb کار می کردم، ولی وقتی به ضعف این زبان در بازیسازی پی بردم، به سراغ ++c رفتم. اگر خواستید من هستم. خوشحال میشم.
باقی چیزمیز ها رو با پیغام خصوصی بهت میگم.

amsjavan
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:28 عصر

سلام دوست عزیز

من همیشه سعی می کردم تا تاپیک گروه خودمون رو بالا نگه دارم به 2 دلیل:

1- به همه ثابت بشه که تو ایران هم کار گروهی میشه کرد ( البته کار گروهی الان دیگه هنر نیست کیفیت گروه هم مهمه )
2- دوستان جدیدی که می خوان directx یاد بگیرند با ما همراه بشوند

اما متاسفانه به دلیل مشغله کاری و درس های دانشگاه نشد. برنامه داشتم تا چند روز دیگه تاپیک رو بیارم بالا و یک طرح جدید رو برای تشکیل گروه دوم اعلام کنم که به زودی این کار انجام خواهد شد.

حالا چند تا توصیه به شما می کنم ( تجربه شخصی خودم هست شاید درست هم نباشه ! ):

اول از همه اینو بگم که گروه ما هنوز بعد از 8 ماه پا برجاست و الان با 7 نفر داریم کار رو ادامه می دیم و تا اینجا هم تقریبا موفق بوده. پس امیدوار باش و با حرف های دیگران دلسرد نشو. باید بتونی افراد دلسوز رو که مشکلات این کار رو بهت گوشزد می کنند با افرادی که فقط موج منفی می فرستند تشخیص بدی.

1- سعی کن از همون اول یک برنامه و هدف مشخص داشته باشی. با چند خط نوشتن و درخواست همکاری نمی تونی کاری انجام بدی. باید بگی چه جوری می خوای یاد بگیری؟ از روی چه کتابی می خوای جلو بری؟ مکان تشکیل گروه کجاست و ...

2- از بحث های الکی سر این که کدوم زبان قوی تره و از این حرفها کناره گیری کن. فقط به اون چیزی عمل کن که اطمینان داری. این بحث ها مثل حاشیه های فوتبال می مونه که باعث جلوگیری از پیشرفتت میشه.

3- اولویت اول در انتخاب افراد رو اخلاق قرار بده. این به من اثبات شده که قوی ترین عامل در ثبات گروه ( حداقل در مورد خودمون ) همین اخلاق افراد گروه هست و اینکه چقدر از نظر رفتاری شبیه هم هستید و اصلا می تونید 2 ساعت کنار هم بشینید یا نه!

4- ...

عامل های زیادی هستند که اگر کمی تحقیق کنی می تونی اونا رو پیدا کنی و البته بهترین کار اینه که با همون دوستت شروع کنی تا بهتر با مشکلات آشنا بشی. کم کم افراد جدید هم بهت اضافه می شند.
اگر دوست داشته باشی می تونی یک روز با دوستت بیاین بچه های گروه ما رو از نزدیک ببینی شاید اونا بهتر بتونند راهنمایی کنند. اگر هم خواستی می تونی با ما ادامه بدی فقط باید بتونی کار 8 ماه رو تو 2 ماه انجام بدی ( اگه خواستی خیلی نگران نباش شدنیه قبلا تجربه این کار رو داشتیم )

اگر باز هم کمک خواستی من در خدمت هستم

امیرحسین جوان

NewBigIdea
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:02 عصر
سلام دوست عزیز

من همیشه سعی می کردم تا تاپیک گروه خودمون رو بالا نگه دارم به 2 دلیل:

1- به همه ثابت بشه که تو ایران هم کار گروهی میشه کرد ( البته کار گروهی الان دیگه هنر نیست کیفیت گروه هم مهمه )
2- دوستان جدیدی که می خوان directx یاد بگیرند با ما همراه بشوند

اما متاسفانه به دلیل مشغله کاری و درس های دانشگاه نشد. برنامه داشتم تا چند روز دیگه تاپیک رو بیارم بالا و یک طرح جدید رو برای تشکیل گروه دوم اعلام کنم که به زودی این کار انجام خواهد شد.

حالا چند تا توصیه به شما می کنم ( تجربه شخصی خودم هست شاید درست هم نباشه ! ):

اول از همه اینو بگم که گروه ما هنوز بعد از 8 ماه پا برجاست و الان با 7 نفر داریم کار رو ادامه می دیم و تا اینجا هم تقریبا موفق بوده. پس امیدوار باش و با حرف های دیگران دلسرد نشو. باید بتونی افراد دلسوز رو که مشکلات این کار رو بهت گوشزد می کنند با افرادی که فقط موج منفی می فرستند تشخیص بدی.

1- سعی کن از همون اول یک برنامه و هدف مشخص داشته باشی. با چند خط نوشتن و درخواست همکاری نمی تونی کاری انجام بدی. باید بگی چه جوری می خوای یاد بگیری؟ از روی چه کتابی می خوای جلو بری؟ مکان تشکیل گروه کجاست و ...

2- از بحث های الکی سر این که کدوم زبان قوی تره و از این حرفها کناره گیری کن. فقط به اون چیزی عمل کن که اطمینان داری. این بحث ها مثل حاشیه های فوتبال می مونه که باعث جلوگیری از پیشرفتت میشه.

3- اولویت اول در انتخاب افراد رو اخلاق قرار بده. این به من اثبات شده که قوی ترین عامل در ثبات گروه ( حداقل در مورد خودمون ) همین اخلاق افراد گروه هست و اینکه چقدر از نظر رفتاری شبیه هم هستید و اصلا می تونید 2 ساعت کنار هم بشینید یا نه!

4- ...

عامل های زیادی هستند که اگر کمی تحقیق کنی می تونی اونا رو پیدا کنی و البته بهترین کار اینه که با همون دوستت شروع کنی تا بهتر با مشکلات آشنا بشی. کم کم افراد جدید هم بهت اضافه می شند.
اگر دوست داشته باشی می تونی یک روز با دوستت بیاین بچه های گروه ما رو از نزدیک ببینی شاید اونا بهتر بتونند راهنمایی کنند. اگر هم خواستی می تونی با ما ادامه بدی فقط باید بتونی کار 8 ماه رو تو 2 ماه انجام بدی ( اگه خواستی خیلی نگران نباش شدنیه قبلا تجربه این کار رو داشتیم )

اگر باز هم کمک خواستی من در خدمت هستم

امیرحسین جوان
رو چشم. واسه راهنماییتون ممنونم، حتما عمل می کنم. در مورد مکان و برنامه و ... به صورت پیغام خصوصی با کسانی که مایل هستند در میون میزارم.:چشمک:

NewBigIdea
یک شنبه 30 خرداد 1389, 14:23 عصر
دو نفرمون جور شدند.
از ما خداحافظ!:لبخند: