ورود

View Full Version : بستن مسنجر در lan

reham
یک شنبه 22 خرداد 1384, 12:25 عصر
سلام.
ما اینجا یه server داریم با ip مثلا 200.69.60.10
که روی اون یه نرم افزار accounting نصبه و برای همه username و pass اینترنت تعریف شده و تو کل مناطق پخشه.
من میخوام بدون اینکه بخوام از طریق سرور اقدام کنم .نزارم کلاینت ها به مسنجر وصل بشن.
میخوام بدونم نرم افزاری هست که جلوی اجرای برنامه خاصی مثل مسنجر رو بگیره؟

DAKAL
یک شنبه 22 خرداد 1384, 20:52 عصر
یه راهش اینه که روی تمام کلاینت ها پورت مسنجر رو بلاک کنی که این کار رو تقریبا تمام فایروالهای بدرد بخور انجام میدن( پیشنهاد Bitdefender 8 )

اگه می خوای با سرور این کار رو بکنی یا با AS بازم ماجرا همینطوره یعنی فقط کافی پورت مریوط به مسنجر رو ببندی(البته اگه دسترسی کامل به سرور داری)
در غیر این صورت بازم میشه با یه تروجان کوچلو این کار رو کرد که البته کمی مشکل میشه(در صورت نداشتن دسترسی به سرور)

یه راهش که البته مایه تیله می خواد اینه که اون پورت رو DOS کنی که خرجش زیاده :wink:

:موفق:

Gladiator
یک شنبه 22 خرداد 1384, 21:38 عصر
سلام.
ما اینجا یه server داریم با ip مثلا 200.69.60.10
که روی اون یه نرم افزار accounting نصبه و برای همه username و pass اینترنت تعریف شده و تو کل مناطق پخشه.
من میخوام بدون اینکه بخوام از طریق سرور اقدام کنم .نزارم کلاینت ها به مسنجر وصل بشن.
میخوام بدونم نرم افزاری هست که جلوی اجرای برنامه خاصی مثل مسنجر رو بگیره؟

من درست متوجه نشدم ٬‌ جلوی چه مسنجری رو میخوای بگیری ؟ مثلا میخوای کاربرها نتونن یاهو مسنجر رو باز کنن ؟

برای این کار میتونی ISA Server رو نصب کنی :mrgreen:

reham
دوشنبه 27 تیر 1384, 09:09 صبح
از کمکتون ممنونم.مهربوناااااااااااا ا

z_user
دوشنبه 27 تیر 1384, 10:15 صبح
من هم متوجه منظورتون ىقیقا اؤ مسنجر جیه ولی یکی اؤ راههایی که سرویس مسنجر رو غیر فعال میکنه اینه که تو administartor tools و در قسمت serviuces سرویس messanger رو stop کنید

javadonline
دوشنبه 27 تیر 1384, 17:06 عصر
سلام من می تونم این نرم افزار بهتون معرفی کنم
surf control من با هاش کار کردم واقعا عالیه.

Lus
دوشنبه 27 تیر 1384, 17:20 عصر
ای ول آیزا سرور

Gladiator
دوشنبه 27 تیر 1384, 23:11 عصر
Surf Controller هم گزینه خوبیه .

reham
سه شنبه 28 تیر 1384, 08:01 صبح
ممنون الان میرم دنبال این نرم افزارا که گفتین.بازم از راهنماییتون ممنونم.من هدفم بستن یاهو مسنجر./

danial82
دوشنبه 31 مرداد 1384, 19:15 عصر
آقا چرا میخواه جلوشو بگیری یکی بگه چه جوری مسنجر رو باز کنم

davoodmz
چهارشنبه 30 آذر 1384, 11:10 صبح
با سلام دوستان
لطفاً یکی حالا عکس این حالت را بگه
چطور یک CLIENT می‌تونه به یاهو مسنجر دسترسی پیدا کند اگر از طریق سرور بسته شده باشد
با تشکر

davoodmz
چهارشنبه 30 آذر 1384, 11:11 صبح
هک کردن حالش بهتره تا اینکه محدود کردن
این یک اعتقاد است

mRizvandi
چهارشنبه 07 دی 1384, 17:04 عصر
سلام

اگر شما یک فایروال خوب مثل ISA نصب کرده باشی فعلا مهاله که بتونی از روی کلاینت بدون مجوز Admin ازش رد بشی و مثلا Messenger رو استفاده کنی:چشمک: