View Full Version : برنامه ای برای disconnect شدن
trade_mark
جمعه 28 خرداد 1389, 15:02 عصر
سلام دوستان
یه سوال ؟؟!!!!
یعنی دوتا سوال
یکی از دوستان بنده برای اینکه سرعت دانلود خودش رو بالا ببره از IDM و یه برنامه کوچیک به نام disconnect استفاده می کنی که کارش به این صورته که برنامه disconnet در هر یک دقیقه اجرا میشه و ارتباط رو قطع می کنه و IDM بیچاره چون وسط دانلود بوده دوباره reDial می کنه و وصل میشه.شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی وقتی دلیلش رو پرسیدم گفت سرعت دانلود در یک دقیقه اول اتصال بالاست و هر چی می گذره سرعت افت می کنه.
سوال اول این حرف دوستم چقدر درسته؟
سوال دوم شما هم از این روش استفاده میکنید؟
Alireza_Salehi
جمعه 28 خرداد 1389, 15:08 عصر
خوب این دوستتون یک فایل 10 مگابایتی رو در چند دقیقه دانلود میکنه؟
مهران رسا
جمعه 28 خرداد 1389, 15:13 عصر
برنامه IdMan یک قابلیتی که داره اینه که برخی اوقات چند لحظه سرعت دانلود رو به صورت تقلبی بالا نشون میده . در غیر اینصورت اگر منظور چیزی جز این باشه یا مثلاً به محدودیت های ISP مربوط بشه ، با صرف نظر از زمانیکه خود عملیات ReDial به خودش اختصاص میده ممکنه حرف دوستتون درست باشه .
Alireza_Salehi
جمعه 28 خرداد 1389, 15:19 عصر
اگر می خواهی دسرعت دانلود را بالا ببرید از GetBot استفاده کنید... تا تفاوت را احساس کنید.
البته یه کم دردسر داره و رو ADSL خوب جواب میده.
trade_mark
جمعه 28 خرداد 1389, 15:20 عصر
خوب این دوستتون یک فایل 10 مگابایتی رو در چند دقیقه دانلود میکنه؟
والا دقیق نمیدونم ولی چون بیشتر تو کار دانلود فیلم وسریاله معمولا حجم دانلودش بالای 700 MB
10MB که دیگه ارزش این همه سرو کله زدن رو نداره:لبخند:
برنامه IdMan یک قابلیتی که داره اینه که برخی اوقات چند لحظه سرعت دانلود رو به صورت تقلبی بالا نشون میده . در غیر اینصورت اگر منظور چیزی جز این باشه یا مثلاً به محدودیت های ISP مربوط بشه ، با صرف نظر از زمانیکه خود عملیات ReDial به خودش اختصاص میده ممکنه حرف دوستتون درست باشه .
ممنون از پاسختون
redial شدن فکر کنم زیاد به اون صورت وقتش رو نمیگره.
از دوستان انجمن ، کسی از این روش استفاده کرده
Alireza_Salehi
جمعه 28 خرداد 1389, 15:24 عصر
منظورم اینه که این دیسکانکت کردن ارزشش رو داره یا نه ، در مقایسه با کسی که یکسره دانلود میکنه ایشون چقدر سریعتر به هدفشون میرسند؟
حمید محمودی
جمعه 28 خرداد 1389, 15:30 عصر
گفت سرعت دانلود در یک دقیقه اول اتصال بالاست و هر چی می گذره سرعت افت می کنه.
این مورد رو قدیما از نزدیک دیدم. (با Dialup).البته نه به اون شدتی که دوستتون گفتن که بخایم مجبور به دیسکانکت شیم. اون موقع به خاطر همخونی نداشتن تجهیزات سخت افزاری بود. (مثلا مودم با MB). با تعویض مودم و بررسی و به کارگیری راهکار هایی که برای این نوع ارتباط بود تا سرعت رو بهتر کنه(مثل نوع کابل تلفن و...) سرعت در همه لحظات ثابت شد.
البته ذکر این نکته هم ضروریه که اون موقع مخابرات از یه وسایلی استفاده میکرد که ....:قهقهه:
trade_mark
جمعه 28 خرداد 1389, 15:36 عصر
اگر می خواهی دسرعت دانلود را بالا ببرید از GetBot استفاده کنید... تا تفاوت را احساس کنید.
برنامه جالبیه.یکی از دوستان دیگم هم از این روش استفاده کرده و می گفت سرعت دانشگاه رو کلا میکشه .به طوری که با سرعت 500 KB دانلود میکنه ولی سیستم های دیگه google رو هم بالا نمیارن.
این نرم افزاری که شما گفتی فکر کنم بیشتر رو شبکه هایی مثل دانشگاه جواب میده و برای adsl زیاد فرقی نداره.(نظر شخصی بنده بدون تجربه)
همینطوره؟
trade_mark
جمعه 28 خرداد 1389, 15:40 عصر
این مورد رو قدیما از نزدیک دیدم. (با Dialup)
:متعجب::متعجب:
با dialup نه.منظور من ADSL بود.برای redial شدن با dialup حداقل 15 ثانیه وقت لازمه
trade_mark
جمعه 28 خرداد 1389, 15:53 عصر
منظورم اینه که این دیسکانکت کردن ارزشش رو داره یا نه ، در مقایسه با کسی که یکسره دانلود میکنه ایشون چقدر سریعتر به هدفشون میرسند؟
اگه میدونستم که اینجا مطرح نمی کردم:قلب:
ولی حتما این روش یه مزیتی داره که ازش استفاده می کنه
دوستان اگه تجربه ای در این زمینه(بالا بردن سرعت اینترنت) خوشحال میشم بهم بگین
با تشکر
حمید محمودی
جمعه 28 خرداد 1389, 17:11 عصر
این نرم افزاری که شما گفتی فکر کنم بیشتر رو شبکه هایی مثل دانشگاه جواب میده و برای adsl زیاد فرقی نداره.
فکر نمیکنم، مزیتش فقط تعداد Partبندی کردن بیشتر نسبت به برنامه های دیگس که باید روی ADSL هم اینطوری باشه...
با dialup نه.منظور من ADSL بود.برای redial شدن با dialup حداقل 15 ثانیه وقت لازمه
پست ها رو سریع خوندم متوجه منظور شما نشده بودم. توی پست اولتون که چیری نگفته بودید.
xxxxx_xxxxx
شنبه 29 خرداد 1389, 02:34 صبح
برنامه IdMan یک قابلیتی که داره اینه که برخی اوقات چند لحظه سرعت دانلود رو به صورت تقلبی بالا نشون میده .
به صورت تقلبی نیست. بین فاصله زمانی که لینک رو دریافت میکنه تا زمانی که روی دکمه شروع دانلود کلیک می کنید؛ خود نرم افزار دانلود رو انجام میده اما داده ها رو کش میکنه. وقتی رو دکمه شروع دانلود کلیک کنید می بینید که با نرخ بالایی داره دانلود میکنه، اما در واقع دانلودش رو قبلاً انجام داده.
trade_mark
شنبه 29 خرداد 1389, 09:19 صبح
بسیار توضیحات جالبی بود
من از دیروز این روش رو دارم امتحان میکنم
یکم تفاوت رو دارم احساس می کنم
موفق باشید
Alireza_Salehi
شنبه 29 خرداد 1389, 09:48 صبح
این روشی قطع ووصل کردن در عمل کارائی نداره، همون طور که دوستمون گفتند به خاطر تاخیر درنمایش سرعت توسط نرم افزار است نه بالا رفتن سرعت.
GetBot در جاهای که محدودیت می گذارند واقعا عالی جواب می دهد (مثل دانشگاه) تمام پهنای باند شبکه را در اختیار خود می گیرد، برا ADSL هم بد نیست کمی در افزایش سرعت تاثیر دارد.
FastCode
شنبه 29 خرداد 1389, 10:48 صبح
من تا چند روز پیش همین مشکل رو داشتم.
مودم رو عوض کردم درست شد.
قبلی بود :TP-Link TD8811
این یکی هست:Cisco Linksys WGA-120N
خیلی راضیم.
trade_mark
شنبه 29 خرداد 1389, 12:19 عصر
این روشی قطع ووصل کردن در عمل کارائی نداره، همون طور که دوستمون گفتند به خاطر تاخیر درنمایش سرعت توسط نرم افزار است نه بالا رفتن سرعت.
کش کردن اطلاعات یه چیزه دیگه است
رو بعضی خطوط این قطع و وصل کردن جواب میده
من امتحان کردم .پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.