ورود

View Full Version : نظرتون راجع به بازی های کامپیوتری چیه ؟

syntiberium
شنبه 29 خرداد 1389, 02:00 صبح
به نظر شما بازی های کامپیوتری وقت تلف کردنه یا خلاقیت آدم رو افزایش می ده . به نظرتون بازی های کامپیوتری برای سرگرمی مفید تر هستند یا بازی هایی که هیچ نوع تکنولوژی در آن ها دخالت ندارند ؟ شما چه نوع بازی هایی را دوست دارید (فکری یا استراتژیکی یا جنگی یا وحشتناک ) ؟
اگه خونه ی مامانو باباتون زندگی می کنید حدودا چند بار در روز بهتون گیر می دن ؟ بیشتر مشکلشون با شما سر وقت تلف کردنه یا سر نوع بازی که دارید انجام می دید یا اینکه این بازی ها روی فکر و چشم و کمرتون تاثیر منفی می زاره ؟
اگه شما خودتون بازی نویس بودین چه نوع بازی هایی می ساختین ؟ آیا براتون مهم هست که بازی که می خواهید بسازید چه تاثیری رو مخاطب شما خواهد گذاشت ؟
بیشتر دوست دارید روی چه دستگاهی بازی کنید ( کامپیوتر یا موبایل یا xbox یا ... ) ؟ شما دوست دارید وقتی میرید مسافرت اوقات بیکاریتون را با یه وسیله مثل laptop بازی کنید یا از مناظر جدید لذت ببرید یا یه کار درست حسابی مثل نوشتن برنامه انجام بدید یا همه ی موارد ؟
تا حالا بازی هایی که انجام دادید روی شما تاثیر مثبتی هم داشته ؟

HollyGhost
شنبه 29 خرداد 1389, 07:21 صبح
نباید بازیها رو زیاد جدی گرفت چون از کار و زندگی میوفتی! اما به هر حال تنوع لازم هست و به عنوان یک سرگرمی می تونه بهترین سرگمی باشه.
به نظرم بازی کردن رو کنسول ها بیشتر حال بده، اما خب اگه بازی خور نباشی پس نباید داشته باشی پس کنسول نخرید که از کار و زندگی میوفتید.

به شخصه چند تا بازی خاص رو پی گیری می کنم و تا اومدن نسخه بعدی هیچ بازی دیگری رو بازی نمی کنم.
Resident evil, Call of Duty, Need for Speed, DOOM, Max Payne

اینجا چند تا بازی خوب فلش هم داره که برای وقت گذرانی مناسب هم هستند(با استفاده از قوانین فیزیک):
http://www.physicsgames.net

JaguarXF
شنبه 29 خرداد 1389, 07:24 صبح
http://www.topcoder.com/tc

http://www.lumosity.com/

http://robocode.sourceforge.net/

http://www.elizium.nu/scripts/lemmings/

aryasoft2872
شنبه 29 خرداد 1389, 09:47 صبح
منم بازی زیاد می کنم البته نه یک ژانر خاص ولی از همه بیشتر ادونچر رو دوست داره

در ضمن من بحمدلله مستقل هستم و بابا مامانی ندارم تا بهم گیر بدن دل همه ی گیمر هاش بسوزه...

M.T.P
شنبه 29 خرداد 1389, 12:54 عصر
wow یا world of warcraft پر طرفداراترین بازی آنلاین ،،،، پر اعتیاد ترین گیمرهای را در دنیا به خود اختصاص داده است.
کافی است یک بار امتحان کنید.

http://wow.stratics.com/content/features/art/bloodelf750.jpg

morrning
شنبه 29 خرداد 1389, 13:08 عصر
من خودم چند تا کنسول دارم PS2 ,PS3,XBOX360 ,PSP

ولی خدایش هیچ کدوم مثل PSP حال نمیده .همه جا باهاته و کلا همه جا میتونی ازش استفاده کنی ,مخصوصا بازی فوتبال و بازی مدال اسلوگ

Netsky
شنبه 29 خرداد 1389, 13:54 عصر
به نظر من بازی کردن ، وقت آدم رو تلف میکنه واسه هیچ و پوچ . درسته که تنوع لازمه ، ولی بازی کردن بیش از حد خیلی بده . من خودم هر وقت بی حوصله میشم یه دست بازی فوتبال میزنم ( دوتا مسابقه ) . بیشتر وقت آزادم رو هم توی سایت های مختلف که مطالب خوندنی زیادی ( در مورد مباحث مربوط به کامپیوتر و برنامه نویسی و امنیت ) داره صرف میکنم .
انشالله دوستانی که زیاد بازی میکنن ، بتونن خودشون رو از شر این اعتیاد برهانند .
موفق باشید ..........

aryasoft2872
شنبه 29 خرداد 1389, 14:03 عصر
البته جناب morning احتمالا منظورشون متال اسلاگ...

(تو PSP ها من little big planet رو بیشتر از بقیه می پسندم.)

ایمان اختیاری
شنبه 29 خرداد 1389, 14:13 عصر
بازی کمش خوبه ..
استراتژی خیلی حال می ده .. به نظرم من باید می رفتم مدیریت می خوندم ...
stronghold و cod6 و generals ..

FastCode
شنبه 29 خرداد 1389, 15:29 عصر
چند سالی هست که بازی نکردم ولی اوون روزهایی رو که 48 ساعت در روز بازی میکردم رو یادمه.
Concurrent gaming:شیطان:
بازی های مورد علاقم با افزایش سن:
Doom, DoomII, RedAlert2, Counter strike, Generals, C&C 3, Generals 2, و تعدادی بازی متفرقه که شاید اسمش رو هم نشنیدید. که همه از یکدیگر خشنتر بودند.

x.xoma
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:01 عصر
استراتژی خیلی حال می ده .. به نظرم من باید می رفتم مدیریت می خوندم ...
stronghold و cod6 و generals ..

۱+

در ضمن اگر دوست دارید مزه مدیریت ؛ موقیت شناسی ؛ تصمیم گیری سریع و صحیح با توجه به شرایط ؛ موقیت طلبی ؛ پیروزی و شکست ؛ رهبری محض ؛ قدرت فکر و خلاصه هر چیزی تو این مایه هارو تجربه کنید ؛ این بازی رو حداقل یک بار تجربه کنید.

Warcraft بخش the frozen throne و مپ محبوب Dota

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:44 عصر
تو رشته درسی ما، اگر کسی بازی کامپیوتری دوست نداشته باشه، به نظر من به مهارت های کامپیوتری نمیرسه.
کسانی که بازی های استراتژی دوست دارن، از بهم ریختگی پروژه ها هیچ وقت گیج نمی شن و سرعتشون بالا میره.
بازی های فکری و سوم شخص و اکشن هم، آدم رو تو جزئبات فرو میبره و کلا" باعث میشه که نرم افزاری که شخص آماده میکنه، همه جوره کاربرپسند و بدون باگ باشه.
اونایی هم که بازی فوتبال رو دوست دارن، به جایی نمی رسن، پس زور نزنن. چون این یه بازی خیلی عمومی هستش.
البته این نظر من بود و هیچ منبع موثقی نداشت :بامزه:

amir-yeketaz
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:48 عصر
تو رشته درسی ما، اگر کسی بازی کامپیوتری دوست
اونایی هم که بازی فوتبال رو دوست دارن، به جایی نمی رسن، پس زور نزنن. چون این یه بازی خیلی عمومی هستش.
البته این نظر من بود و هیچ منبع موثقی نداشت :بامزه:
این که شما فوتبال بازی میکنی دلیل نمیشه که در موردش نظر بدین ...
ما خودمون خدای Pes هستیم :لبخند: و میدونیم که فوتبال سراسر :
1- استراتژی قوی در عین سرعت بالایه کار
2- سرعت تصمیم گیری رو شدیدا میاره بالا ...
3- موذی بازی!!! (گرفتن نقاط ضعف بازی (همون گرفتن باگ!))
البته اصلا پیشنهاد نمیکنم که با کامپیوتر فوتبال بزنید بلکه با خدایان Pes بازی کنید (مثه من!!!:لبخند:)

eshpilen
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:05 عصر
کی بازی Operation Flashpoint رو خوب بازی کرده؟
بنظر من اند بازیه. هرچند نسبتا قدیمی هست و گرافیکش از نظر بعضیا بالا نیست (ولی بنظر من خوب و کافیه).
میشه گفت در مجموع قویترین و کاملترین شبیه ساز نظامی هست.
FPS و Real time strategy
VBS که نرم افزار شبیه ساز نظامی هست که برای آموزش نظامیان آمریکایی استفاده میشه بر اساس این بازی ساخته شده.

ضمنا نسل بعدی این بازی هم آمده که معروف به ARMA2 هست.
من هنوزم OFP رو بازی میکنم (آنلاین معمولا).

راستی این یکی از مرحله هایی هست که براش ساختن بخونید ببینید جالب نیست؟ http://mfcti.sourceforge.net/MFCTIInstructions/Instructions.html
البته این مرحله رو بصورت غیرآنلاین و تک نفری هم میشه بازی کرد.
برای این بازی مرحله های زیادی ساخته شده از همه نوعی که فکرش رو بکنید.

JaguarXF
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:11 عصر
http://www.topcoder.com/tc

http://www.lumosity.com/

http://robocode.sourceforge.net/

http://www.elizium.nu/scripts/lemmings/

البته اینهایی که معرفی کردم جزو بازیهایی معرفی شده اند که قدرت تفکر و برنامه نویسی شما رو هم افزایش میدهند و مثل همیشه سودوکو هم هست

bahman_akbarzadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:18 عصر
این که شما فوتبال بازی میکنی دلیل نمیشه که در موردش نظر بدین ...
ما خودمون خدای Pes هستیم :لبخند: و میدونیم که فوتبال سراسر :
1- استراتژی قوی در عین سرعت بالایه کار
2- سرعت تصمیم گیری رو شدیدا میاره بالا ...
3- موذی بازی!!! (گرفتن نقاط ضعف بازی (همون گرفتن باگ!))
البته اصلا پیشنهاد نمیکنم که با کامپیوتر فوتبال بزنید بلکه با خدایان Pes بازی کنید (مثه من!!!:لبخند:)

حرفم رو تصحیح میکنم.
فوتبال هم استراتژیکی هستش :لبخند:
ولی آخه فوتبالم شد پینگ پونگ؟ :متفکر:
باید یه گفتمان راه بندازیم ببینیم چرا اکثر مردم، این بازی رو دوست دارن؟
این بازی زمان عهد دقیانوس اختراع شد و تفریح زاغه نشینا بود و حالا به اینجا رسیده :عصبانی++:

aradeonas
دوشنبه 31 خرداد 1389, 08:42 صبح
به نام خدا
کسی لذت بازی Age Of Mythology رو چشیده؟

nima898
دوشنبه 31 خرداد 1389, 14:05 عصر
ولی آخه فوتبالم شد پینگ پونگ؟ :متفکر:
باید یه گفتمان راه بندازیم ببینیم چرا اکثر مردم، این بازی رو دوست دارن؟
این بازی زمان عهد دقیانوس اختراع شد و تفریح زاغه نشینا بود و حالا به اینجا رسیده :عصبانی++:
کاملا موافقم به نظر من باید یک توپ بدن به هر تیم تا سر یک توپ دعوا نکنن
بازی هم Need for speed DoomII Counter strike و یادش بخیر Wolf3d mortal combad dderby و ... بازیهای خوبی بودن ولی نباید معتاد بازی شد (ببخشید اگه اسما غلط املایی دارن)

x.xoma
دوشنبه 31 خرداد 1389, 14:23 عصر
به نام خدا
کسی لذت بازی Age Of Mythology رو چشیده؟

دقیق نمیدونم ۴ یا ۵ سال پیش بود تمومش کردم . روی گرافیک ۳۲ هرگز بازی به این کیفیت ندیدم . واقعا که محشر بود . در ضمن قسمت TITAN رو هم بازی کردم ؛ فوق العاده بود . با وجود این همه بازی گرافیک فول ؛ هنوزم وقتی بازی میکنم ؛ ازش لذت میبرم . کلا بازی استراتژی یکی از بهترین سبک هاست .

aradeonas
چهارشنبه 02 تیر 1389, 08:17 صبح
کلا بازی استراتژی یکی از بهترین سبک هاست .
و لذت بخش ترین اونها برای من Age Of Mythology است.
این بازی برای زمان خودش بازی خیلی زیبا و کاملی بود که از بازی کردن آن خسته نمی شدید اما بازی های استراژیک امروزی بدلیل سادگی -از لحاظ گیم پلی- ، نا کامل بودن -از لحاظ محیط بازی- و باور ناپذیری داستان برای من خسته کننده اند.
شاید گرافیک این بازی محصول microsoft در حد بازی های امروزی نباشد اما بازی کننده ی سبک استراژیک را به هدف لذت بردن از بازی می رساند.
بازی کردن این بازی را به دوستانی که به لذت بردن از بازی می اندیشند،پیشنهاد می کنم.
http://www.microsoft.com/games/ageofmythology/norse_home.aspx

saied_hacker
چهارشنبه 02 تیر 1389, 08:35 صبح
کی بازی Operation Flashpoint رو خوب بازی کرده؟
بنظر من اند بازیه. هرچند نسبتا قدیمی هست و گرافیکش از نظر بعضیا بالا نیست (ولی بنظر من خوب و کافیه).
میشه گفت در مجموع قویترین و کاملترین شبیه ساز نظامی هست.
FPS و Real time strategy
VBS که نرم افزار شبیه ساز نظامی هست که برای آموزش نظامیان آمریکایی استفاده میشه بر اساس این بازی ساخته شده.

ضمنا نسل بعدی این بازی هم آمده که معروف به ARMA2 هست.
من هنوزم OFP رو بازی میکنم (آنلاین معمولا).

راستی این یکی از مرحله هایی هست که براش ساختن بخونید ببینید جالب نیست؟ http://mfcti.sourceforge.net/MFCTIInstructions/Instructions.html
البته این مرحله رو بصورت غیرآنلاین و تک نفری هم میشه بازی کرد.
برای این بازی مرحله های زیادی ساخته شده از همه نوعی که فکرش رو بکنید.

شما ظاهرا به بازی های جنگی وشبیه ساز علاقه دارید توصیه می کنم Arma II و AA3 (American Army 3) رو حتما بازی کنید این بازی اخری ساخت ارتش امریکاست ، بازی قشنگیه
والبته بازی جنگی قشنگتری که قراره بیاد ( البته بعد از COD قرار میگیره ) Medal of Honor:????? که بازی قشنگیه
http://www.ea.com/games/medal-of-honor

eshpilen
چهارشنبه 02 تیر 1389, 17:59 عصر
من Operation Flashpoint (نسخهء 1.96) رو بازی میکنم که البته کلی add-on هم روش نصبه (فکر کنم حجم بازی چند برابر شده!).
Operation Flashpoint نسل قبلی ARMA2 بحساب میاد. کار همون توسعه دهنده هست.
خوبی Operation Flashpoint اینه که روی یک سیستم متوسط هم بطور معمول روان اجرا میشه. البته من ARMA2 رو ندارم و امتحان نکردم اما میگن سنگینه. ولی حالا که شما هم ازش تعریف کردید دنبالش میگردم و پیدا کردم تستش میکنم.
مثل OFP هیچ بازی این ندیدم تاحالا که اینقدر کامل باشه. هم واقعگرایی بالایی داره هم قابلیت گسترش و انجام مراحل از راههای مختلف. تقریبا میشه گفت مثل یک میدان واقعی آزادی عمل دارید. نقشه هاش هم اینقدر بزرگه که مثلا اگر جای اشتباهی با چتر بیایید پایین کارتون درآمده و باید زمان زیادی رو فقط صرف دویدن بکنید تا برسید به نقطهء مورد نظر.
اواخر زیاد آنلاین بازی میکردم. مرحله های فوق العاده جالب و ابتکاری ای براش درست کردن.
از نظر واقعگرایی این بازی به تایید چند افسر بالا رتبهء ارتشی رسیده.
راستی یک شبیه سازی نظامی برای آموزش نظامیان آمریکایی استفاده میشد بنام VBS که بر اساس OFP ساخته شده.
حیف که این بازی حرفه ایه و نیاز به آموزش و مستندات فارسی داره وگرنه الان بجای کانتر باید توی گیم نت های ما از OFP استفاده میکردن. من خودم چند بار فکر کردم براش داکیومنت فارسی تهیه کنم ولی بیخیال شدم گفتم بابا آخرش جز یه بازی چیزی نیست که کلی از مردم وقت و انرژیشون رو باهاش هدر میدن و کار چندان مفیدی محسوب نمیشه که بیام یه بازی رو رواج بدم!!

Web.Designer01
چهارشنبه 02 تیر 1389, 21:33 عصر
منم عشق PES2010 دارم،رو لب تاپم نصبه ولی معمولا خودم اجراش نمیکنم!
یه موقع که از برنامه نویسی و وب گردی خسته میشم لب تاپو همونجوری ول میکنم میرم میشینم پا تلویزیون،بعد داداشم از فرصت استفاده میکنه و میره رو PES2010 کلیک میکنه تا به حساب خودش یه دست بازی کنه اما زهی خیال باطل!
تا چشمم به PES می افته میگم پاشو پاشو میخوام برنامه نویسی کنم!،اونم میگه دو ساعته لب تاپ همینجوری افتاده حالا تا من اومدم یه دست بازی کنم باز یاد برنامه نویسیت افتادی؟! ،اما دلم نمیاد quit کنم،میشینم یکی دو دست بازی میکنم.
این روزها هم معمولا برزیل و آرژانتینو برمیدارم و فکر میکنم که فینال جام جهانیه!
اما کامپیوتر بازیش ضعیفه و معمولا 4_3 تایی میخوره،چون من بازیم خیلی خوبه،حریف میطلبم!
میگم چه خوب میشد با بچه ها جمع میشدیم یه لیگ راه مینداختیم کیف میکردیم!
تو نمایشگاه تله کامپ فکر کنم لیگ راه انداخته بودن و به نفر اول سیم کارت میدادن ولی باید قبلش ثبت نام میکردی و فرم پر میکردی،دردسر داشت وگرنه کل همشونو میخوابوندم!

amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:18 عصر
اما کامپیوتر بازیش ضعیفه و معمولا 4_3 تایی میخوره،چون من بازیم خیلی خوبه،حریف میطلبم!
ما هم حریف می طلبیم :لبخند:... بهت پیشنهاد میکنم که به جایه اینکه با کامپیوتر بشینی بازی کنی بشین با چهار تا Pes باز بازی کن چون دو نفره بازی کردن خیلی از فنونش و راه هاش با کامپیوتر بازی کردن فرق داره ...

Web.Designer01
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:31 عصر
بهت پیشنهاد میکنم که به جایه اینکه با کامپیوتر بشینی بازی کنی بشین با چهار تا Pes باز بازی کن چون دو نفره بازی کردن خیلی از فنونش و راه هاش با کامپیوتر بازی کردن فرق داره ...
:شیطان:
بابا میترسم برم دسته بخرم معتاد شم،البته بعضی اوقات که میرم خونه داییم اینا باهاش دونفره بازی میکنیم،اما خب اونم بازیش خوب نیس!
اما باید اعتراف کنم که وقتی با پسرخالم بازی میکنم بعضی اوقات،نه بیشتر اوقات :لبخند: میبازم،ولی اعصاب آدمو خورد میکنه وسط حمله یهو میره تو تعویض 4 ساعت تعویض میکنه دیگه آدم یادش میره کجا بود اصلا!
حالا اگه بازیت خوبه ایندفه تو قرارای سایت بیا منم لبتاپمو میارم بشینیم یه دست بازی کنیم!!قبلش خودتو برا باخت آماده کن فقط:بامزه:

amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:47 عصر
حالا اگه بازیت خوبه ایندفه تو قرارای سایت بیا منم لبتاپمو میارم بشینیم یه دست بازی کنیم!!قبلش خودتو برا باخت آماده کن فقط
باور کن اگه بتونم میام حالتو میگیرم :لبخند:
البته من تخصصم تو Pes تو کنسول PS2 هستش :لبخند: و کلا این Pes2010 رو یه چند باری بازی کردم (به انگشتایه دست نمیرسه!) ولی خوب فوتبال بلد بودن کاری به این چیزا نداره ...
ولی خوب Pes2010 خیلی سرعت عکس العملیش پایینه و تا بخوای پاس بدی توپو ازت میگیرن و بخاطره همین قلق داره و کلا رو گرافیکش کار شده ...
یه قلق Pes کنسول PS2 :
از وسط زمین با مقدار 2/3 شوت پر کنید ! توپتون تا احتمال 50 درصد اگه خوب بزنید گل میشه ... فقط یه چند باری باید تمرین کنید ... این نقطه ضعف Pes2010 کنسول هست که واقعا اونی که گلو میخوره اعصابش به هم میریزه ... رقیبایه بچه محل این طرحا رو میریزن ولی من تا حالا این کارا رو نکردم .(دوست ندارم بکنم ! ) ولی من ضد فوتبال بازی می کنم و خدای ضد حمله هستم :لبخند:

Web.Designer01
چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:28 عصر
باور کن اگه بتونم میام حالتو میگیرم :لبخند:
چرا نتونی؟،بیا نترس!

البته من تخصصم تو Pes تو کنسول PS2 هستش :لبخند: و کلا این Pes2010 رو یه چند باری بازی کردم (به انگشتایه دست نمیرسه!)

ای بابا،از الان داری این حرفارو میزنی که اگه باختی بهونه داشته باشی!

یه قلق Pes کنسول PS2 :
از وسط زمین با مقدار 2/3 شوت پر کنید ! توپتون تا احتمال 50 درصد اگه خوب بزنید گل میشه .

یاد فوتبال سگا افتادم!،یادش بخیر چه رمزایی داشت،از وسط زمین گل میزدی،توپو غیب میکردی!،بدون داورش میکردی رو دروازه بان خطا میکردی!:لبخند:

amir-yeketaz
چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:56 عصر
ای بابا،از الان داری این حرفارو میزنی که اگه باختی بهونه داشته باشی!

یاد فوتبال سگا افتادم!،یادش بخیر چه رمزایی داشت،از وسط زمین گل میزدی،توپو غیب میکردی!،بدون داورش میکردی رو دروازه بان خطا میکردی!:لبخند:
من که نمی بازم ... ولی خداییش من که سیستمم هیچ بازی رو نمی کشه ( فقط Soccer5 رو میکشید خداییش!) و فقط خونه رفقا بازی میکنم یا پاتوقایه بروبچ! ... ولی بازم مطمئنم از شما میبرم:بامزه::لبخند:
کلا هنور بازی فوتبالی نیومده که نقض نداشته باشه و فکر نمیکنم هم بیاد چون منتقدایه بسیار زیادی من جمله خودم پشتش هستیم!!!

Web.Designer01
پنج شنبه 03 تیر 1389, 00:05 صبح
فقط خونه رفقا بازی میکنم یا پاتوقایه بروبچ! ... ولی بازم مطمئنم از شما میبرم:بامزه::لبخند:

ای بابا،از کجا مطمئنی آخه؟!:لبخند:
دیگه واجب شد حتما یه دست باهات بازی کنم خودتو گرم کن،آماده باش.

کلا هنور بازی فوتبالی نیومده که نقض نداشته باشه و فکر نمیکنم هم بیاد چون منتقدایه بسیار زیادی من جمله خودم پشتش هستیم!!!

ولی خداییش سال به سال گرافیک بازیا داره پیشرفت میکنه و طبیعیتر میشه،مثلا pes2008 رو با 2010 مقایسه کنید ببینید چقد فرق داره.

amir-yeketaz
پنج شنبه 03 تیر 1389, 00:16 صبح
ای بابا،از کجا مطمئنی آخه؟!:لبخند:
دیگه واجب شد حتما یه دست باهات بازی کنم خودتو گرم کن،آماده باش.

ولی خداییش سال به سال گرافیک بازیا داره پیشرفت میکنه و طبیعیتر میشه،مثلا pes2008 رو با 2010 مقایسه کنید ببینید چقد فرق داره.
مگه می خوای کشتی بگیری!!؟؟ خیلی دوست دارم با غیر از رفقایه محل بازی کنم (یعنی یه دید در سطح بین المللی بزنم ببینم چه خبره :لبخند: )
گرافیکه Pes2010 که خیلی خفنه (تا مو (...!!!) رو دستا رو هم میشه دید :لبخند:)
ولی خوب Performance بازی مثه سری های قبلی نیست و کلا نسبت به pes2010 کنسول جذبم نمیکنه (هیجانه اونو نداره!) ...
من با یه چند تایی بچه های دهات خودمون بازی کردم ولی هنوز هیچ کدوم رو بالاتر از سطح خودم ندیدم (یعنی شاید مثه خودم باشن!) ...

bahman_akbarzadeh
پنج شنبه 03 تیر 1389, 01:02 صبح
یه زمانی که کلوپ سگا بود، مورتال کمبت زیاد بازی میکردم و اونقدر قوی شده بودم که از راه های دور میومدن باهام مسابقه بدن.
فقط یه بار باختم و همیشه برنده بودم.
یه جوری شده بود که چشم بسته بعضی هارو میزدم. :متفکر:
اما حالا این بچه سوسولا همه فوتبال دوست شدن. فوتبالم شد پینگ پونگ؟