View Full Version : مشکل باshellexecute
lena abbaszadeh
شنبه 29 خرداد 1389, 13:21 عصر
سلام
یه مشکلی دارم
من تو یه برنامه واسه قسمت searchاز shellexecte استفاده کردم
چون نیاز دارم یک سری فایل برام به عنوان خروجی باز کنه
حالا مشکل من اینه :
تا وقتی که برنامه باز هست ، وقتی یه فایل ذخیره می کنم می تونم با shellexecuteبازش کنم
ولی وقتی برنامه رو می بندم و دوباره اجراش می کنم دیگه فایل هلیی که قبلا باز کردم و نمی تونم باز کنم
ShellExecute(0 , 'Open' , PChar(ExtractFileName(adoquery1['u'])) ,'',PChar(ExtractFilePath(adoquery1['u'])),SW_SHOWNORMAL);
لطفا کمکم کنین
خیلی عجله دارم:ناراحت:
lena abbaszadeh
شنبه 29 خرداد 1389, 14:46 عصر
البته اینو هم بگم برنامه روو شبکه است
SAASTN
شنبه 29 خرداد 1389, 16:56 عصر
با FileExists چک کنید ببینید که اصلا فایل به اون آدرس هنوز وجود داره یا نه. ممکنه فایل به نحوی پاک شده باشه و یا به احتمال بیشتر ممکنه محتوی فیلد توی جدول تغییر کرده باشه. به نظر من کد مشکلی نداره و این رفتار غیر عادی به نظر میاد.
لطفا برای قرار دادن کد از تگ code یا source استفاده کنید.
تا جایی که می دونم و استفاده کردم نیازی به استفاده از ExtractFilePath و ٍExtractFileName نیست و اگه توی همون پارامتر اول کل آدرس رو قرار بدین کار می کنه.
lena abbaszadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 11:45 صبح
سلام
فایل وجود داره
فهمیدم مشکل کجاست
مشکل اینه که فایل هایی که اسمشون فارسیه رو باز نمی کنه
چه باید کرد؟
در ضمن من تگ codeرو هم میزنم ولی نمی دونم چرا اینجوری میشه:خجالت:
Felony
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:57 عصر
چه نسخه ای از دلفی ؟ در دلفی 2009 یا 2010 نباید همچین مشکلی پیش بیاد .
lena abbaszadeh
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:20 عصر
دلفی7
راه حلی داره؟؟؟؟
Delphi Coder
دوشنبه 31 خرداد 1389, 09:04 صبح
مشکل اینه که فایل هایی که اسمشون فارسیه رو باز نمی کنه
چه باید کرد؟
از نسخه یونیکد API استفاده کنید ShellExecuteW.
lena abbaszadeh
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:46 صبح
shellexecuteWچیه؟؟؟میشه یکم توضیح بدین؟؟؟
یه مشکل دیگه این برنامه رو کامپیوتری که دلفی روش نصب نیست نمی تونه فایلها رو باز کنه.چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Delphi Coder
دوشنبه 31 خرداد 1389, 12:55 عصر
همون ShellExecute هست منتها پارامتر PWideChar قبول میکنه اینجوری دیگه فرقی نمیکنه اسم فایل به هر زبانی باشه ok هست.
یه مشکل دیگه این برنامه رو کامپیوتری که دلفی روش نصب نیست نمی تونه فایلها رو باز کنه.چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو کامپیوتری که دلفی روش نصب نیست نمی تونه فایلها رو باز کنه یا اصلا اجرا نمیشه؟
lena abbaszadeh
دوشنبه 31 خرداد 1389, 13:19 عصر
برنامه که اجرا میشه ولی اون قسمتش که مربوط به باز شدن فایله عمل نمی کنه
lena abbaszadeh
دوشنبه 31 خرداد 1389, 13:43 عصر
[quote=Delphi Coder;1019972]همون ShellExecute هست منتها پارامتر PWideChar قبول میکنه اینجوری دیگه فرقی نمیکنه اسم فایل به هر زبانی باشه ok هست.
در ضمن مرسی ازین راهنماییتون ولی من نمی دونم این تابع فرمتش چه جوریهوsearch هم کردم فقط همین پست برام اومد
میشه بگی دستورش چه فرمتی داره؟؟؟؟:خجالت:
Delphi Coder
دوشنبه 31 خرداد 1389, 21:05 عصر
برنامه که اجرا میشه ولی اون قسمتش که مربوط به باز شدن فایله عمل نمی کنه
باز کردن فایل نباید ربط داشته باشه به اینکه دلفی نصب هست یا نه. من ذهنم به این سمت میره که احتمالا از Interbase استفاده کردید که با سی دی دلفی میشه نصب کرد.
lena abbaszadeh
سه شنبه 01 تیر 1389, 11:47 صبح
یعنی shellexecuteرو کامپیوتری که دلفی نداشته باشه اجرا می شه بدون هیچ پیشنیازی؟؟؟
آخه این برنامه همی چیش رو کامپیوترهای دیگه اجرا میشه به غیر از این قسمتش:عصبانی++:
Felony
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:02 عصر
یعنی shellexecuteرو کامپیوتری که دلفی نداشته باشه اجرا می شه بدون هیچ پیشنیازی؟؟؟
آخه این برنامه همی چیش رو کامپیوترهای دیگه اجرا میشه به غیر از این قسمتش:عصبانی++:
ShellExecute نیازی به پیش نیاز نداره ، کافی هست کتابخانه ShellAPI رو به Uses اضافه کنید ، و در مورد مشکلتون ، چه فایلی رو با این تابع باز میکنید ؟ مثلا اگر یک فایل PDF رو باز کنید باید نرم افزار Reader نصب باشه ، یعنی باید یک برنامه روی سیستم نصب باشه که بتونه این فایل ها رو باز کنه .
lena abbaszadeh
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:04 عصر
فایل word
من رو کامپیوتر خودم هیچ مشکلی ندارم برنامه runمیشه و فایلها رو هم باز می کنه ولی رو کامپیوتر بقیه این اتفاق نمیفته:عصبانی++::عصبانی++::عص انی++::عصبانی++::عصبانی++::عصب نی++::عصبانی++:
lena abbaszadeh
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:29 عصر
بچه ها این مشکل حل شد
مشکت از آدرس دهی بود نه shellexecute
ولی هنوز فایلهایی که اسمشون فارسیه رو نمی تونم باز کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.