ورود

View Full Version : مشکل در Xp

h_mohamadi
شنبه 29 خرداد 1389, 14:27 عصر
سلام دوستان من ویندوزم XP است و پس از روشن شدن کامپیوتر یعد از چند دقیقه پیغام زیر ظاهر می شود می خواستم بدانم کسی تا به حال به این مشکل خورده است یا نه؟
من باید چیکار کنم تا مشکلم حل شود؟
آیا این ویروس است و یا چیز دیگر؟

FastCode
شنبه 29 خرداد 1389, 15:30 عصر
این یعنی حداقل دو تا درایور توی ویندوز مشکل جدی دارن.

Netsky
شنبه 29 خرداد 1389, 17:34 عصر
این یعنی حداقل دو تا درایور توی ویندوز مشکل جدی دارن.
مشکل جدی به خاطر باز نشدن یه فایل تکست ؟! :متفکر:
در این پیغام خطا گفته شده فایل Log.txt نمیتونه باز بشه ، بخاطر اینکه توسط پروسس های دیگری در حال پردازشه .

FastCode
شنبه 29 خرداد 1389, 18:13 عصر
مشکل جدی به خاطر باز نشدن یه فایل تکست ؟! :متفکر:
در این پیغام خطا گفته شده فایل Log.txt نمیتونه باز بشه ، بخاطر اینکه توسط پروسس های دیگری در حال پردازشه .

یعنی یه چیزی باعث میشه که دو تا درایور همزمان با هم دچار مشکل بشن و بخوان توی فایل log بنویسن.ولی دومی نمیتونه چون اولی هنوز فایل رو نبسته.

fa_karoon
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:50 عصر
سلام دوستان لطفا به من هم کمک کنید وقتی سیستمم رو روشن می کنم الان که ویژوال استودیو نصب این پیغام رو به شکل زیر می ده
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=51500&stc=1&d=1277026665
اما قبلا که این برنامه نصب نبود ارور سیستمی می داد از اون پنجره هایی که دو گزینه Dont Send و Send error داره و همین پیغام رو می نوشت که اگر اگه کلید No رو بزنم سیستم ریستارت می شه
مطمئنم سیستم هم ویروس نداره

Saeed.Masoumi
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:11 عصر
سلام
ویندوزرو دوباره نسب کن
ببین اون برنامه جدید که باز می شه بعد از نصب ویژوال استدیو این اتفاق می افته برای اینکه بتونید هر دفعه که مشکلی پیش اومد خودتون برنامه مشکل ساز رو دیباگ کنید.
اما مشکل شما از فایل Winlog.exe که به احتمال زیاد ویروس باعثش شده.

fa_karoon
دوشنبه 31 خرداد 1389, 00:05 صبح
ممنون دوست عزیز که جواب دادی اما گفتم که مطمئنم سیستم ویروس نداره چون اگه این طور بود تا حالا از طریق فلشم بیست تا سیستم دیگه باید این مشکل براشون پیش می اومد بعد اینکه نمی دونم متوجه منظورم شدید یا نه یا شاید هم من متوجه منظور شما نشدم . وقتی سیستم روشن می شه این پیغام میاد ربطی به نصب برنامه خاصی نداره اول به صورت ارور سیستمی این پیغام Winlogon.exe رو می داد حالا که ویژوال استودیو نصب کردم تحت پیغامی مثل عکسی که گذاشتم

Saeed.Masoumi
دوشنبه 31 خرداد 1389, 01:40 صبح
حالا که ویژوال استودیو نصب کردم تحت پیغامی مثل عکسی که گذاشتم

اون برنامه جدید که باز می شه بعد از نصب ویژوال استدیو این اتفاق می افته برای اینکه بتونید هر دفعه که مشکلی پیش اومد خودتون برنامه مشکل ساز رو دیباگ کنید.
اما دوست عزیز مگه همه ویروسها/کرمها/تروجانها از نوع این Autorun های جدید است؟به احتمال زیاد ویروس اون فایل رو دستکاری کرده و وقتی که دیباگر ویژوال استدیو می خواد اونو دیباگ کنه ریستارت میشه.
اینجا رو ببین (http://forums.techguy.org/windows-xp/459754-winlogon-exe-error.html)

h_mohamadi
دوشنبه 31 خرداد 1389, 09:36 صبح
یعنی یه چیزی باعث میشه که دو تا درایور همزمان با هم دچار مشکل بشن و بخوان توی فایل log بنویسن.ولی دومی نمیتونه چون اولی هنوز فایل رو نبسته.

با تشکر از شما دوستان گرامی
حالا به نظر شما این مشکل از ویروس است و یا چیز دیگری می تواند باشد؟؟؟؟

fa_karoon
دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:12 عصر
دوستان من تا به حال چندین بار ویندوزم را عوض کرده ام اما هر بار همین آش و است همین کاسه
خوب ولش کنید دیگه بهش عادت کرده ام مرسی از پیگیریتون