View Full Version : share کردن یک برنامه
sahar_hobab
شنبه 29 خرداد 1389, 15:02 عصر
share کردن یک برنامه
سلام:لبخندساده:
چطور میتونم که برنامه خاص رو مثلا یک نرم افزار حسابداری را روی سیستمهای مد نظرم از روی سرور نصب کرد.
جزئی تر:
من یک برنامه حسابداری تحت ویندوز دارم که باید اون رو روی تعدادی از سیستمهای شبکه نصب کنم به طوری که همه این سیستمها اطلاعاتشون در یک دیتابیس ذخیره بشن.
hamid-nic
شنبه 29 خرداد 1389, 15:12 عصر
سلام
درست متوجه سوال تان نشدم ولی اگه منظورتون تحت شبکه کردن برنامه (در اینجا مثلا حسابداری) است باید خود برنامه همچنین قابلیتی را داشته باشه یعنی این امکان را داشته باشه که بتونه به سرور وصل بشه و با بانک خودش ارتباط برقرار کنه .
موفق باشید .
sahar_hobab
شنبه 29 خرداد 1389, 15:24 عصر
سلام
درست متوجه سوال تان نشدم ولی اگه منظورتون تحت شبکه کردن برنامه (در اینجا مثلا حسابداری) است باید خود برنامه همچنین قابلیتی را داشته باشه یعنی این امکان را داشته باشه که بتونه به سرور وصل بشه و با بانک خودش ارتباط برقرار کنه .
موفق باشید .
فکر کنید تو سرور برنامه حسابداری نصب شده ، می خوام بدونم واسه اینکه بقیه سیستم هام بتونن از این برنامه استفاده کنند و با هم در ارتباط باشند چی کار باید بکنم
nima_8m
یک شنبه 30 خرداد 1389, 00:12 صبح
سلام
باید اول از برنامتون اطمینان حاصل کنید که تحتت شبکه هست
اگه تحت شبکه بود دیتابیس رو سرور و کلاینتها فقط فایل اجرایی و باید اجرا کنن یعنی شما پوشه اصلی برنامه رو به اشتراک میذاری تا بقیه استفاده کنن هر شرکت برای شبکه کردن برنامش روش خاصی داره بهترین کمک شرکت ارائه دهنده نرم افزاره
شاد باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.