View Full Version : ارسال اس ام اس حاوی داده زیاد از چه طریقی امکان پذیر است؟
برنامه نویس موبایل
شنبه 29 خرداد 1389, 15:26 عصر
با سلام
من در حال نوشتن یه برنامه موبایل هستم که قرار حالت سرور داشته باشه .به این صورت که یک عدد ( به صورت اس ام اس) دریافت می کنه و حالا در پاسخ به این اس ام اس باید مثلا 50 رکورد ( با کمی بالا و پایین تر) برای شخصی که اس ام اس را به سمت سرور ارسال کرده بفرستم . طریقه ی ارسال این اس ام اس را از سمت سرور به سمت کسی که عدد را برای من ارسال کرده می خوام بدونم( با توجه به حجم زیاد داده) .
با تشکر
mic_r_c
یک شنبه 30 خرداد 1389, 09:00 صبح
از طریق MMS :لبخند:
vbnovin
یک شنبه 30 خرداد 1389, 09:48 صبح
خسته نباشید بابا یکم توضیح <مثال> ما که از این سایت داریم خسته میشیم ....
mahdi68
یک شنبه 30 خرداد 1389, 12:14 عصر
خسته نباشید بابا یکم توضیح <مثال> ما که از این سایت داریم خسته میشیم ....
خسته نباشید ...
با سلام
من در حال نوشتن یه برنامه موبایل هستم که قرار حالت سرور داشته باشه .به این صورت که یک عدد ( به صورت اس ام اس) دریافت می کنه و حالا در پاسخ به این اس ام اس باید مثلا 50 رکورد ( با کمی بالا و پایین تر) برای شخصی که اس ام اس را به سمت سرور ارسال کرده بفرستم . طریقه ی ارسال این اس ام اس را از سمت سرور به سمت کسی که عدد را برای من ارسال کرده می خوام بدونم( با توجه به حجم زیاد داده) .
با تشکر
بهترین راه استفاده از gprs هست
برنامه نویس موبایل
دوشنبه 31 خرداد 1389, 15:37 عصر
راه حل ساده تر چی بلدید؟؟؟
mic_r_c
دوشنبه 31 خرداد 1389, 20:48 عصر
سلام،
اولا توی فروم یه جستجو کن، می بینی که به چیزی که میخوای میرسی!
دوما : GOOGLING
سوما : اگر واقعا هیچی دستگیرت نشد، بعد بگو تا برات مثال هم بذاریم!
اینجا فقط راهنمایی میکنن که چه کار کنید ( مشورت ) ولی اینکه دنبال مثال هستی باید از دنیای وب استفاده کنی!
danial82
پنج شنبه 21 مهر 1390, 13:23 عصر
خوب میخوای مثال بزار ببینیم چجوریه
vbnovin
جمعه 22 مهر 1390, 16:32 عصر
اين برنامه رو حدودا 2 سال پيش نوشتم از كتاب NetBeans با كمي دستكاري : ارسال sms رو فقط انجام مي دهد ...
ابتدا شماره رو وارد كنيد سپس در پايين صفحه پيغام ... در موبايلهاي مختلف امتحانش كرد هم فايل سورسش رو گذاشتم و هم فايل jar ...
در محيط IDE 6.0.1 NetBeans ،
اميدوارم مفيد باشه : و در ترويج اين سورس كمك كنيد تا كامل بشه . اميدوارم دوستان از كاستي سورس ما رو ببخشند ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.