View Full Version : visual SVN یا TortoiseSVN ؟
Modifier
شنبه 29 خرداد 1389, 16:29 عصر
سلام
من visaul SVN 2.0.1 و TortoiseSVN 1.6.11 و VisualSVN-Server-2.1.2 رو دانلود کردم ..
فکر کنم اینها آخرین ورژنهاش باشه... درسته ؟
من نمیدونم از کدوم استفاده کنم... کدوم بهتره ...؟کدوم قابلیت های بهتری داره ...؟
visaul SVN 2.0.1 رو از سایت اصلیش دانلود کردم... آیا نیاز به کرک داره ؟ فکر کنم توسایتش نوشته بود 30 روزست!!؟؟
حامد مصافی
شنبه 29 خرداد 1389, 17:08 عصر
هر سه مكمل هم هستند و بايد باشند، به جاي VisualSVN كه رايگان نيست از AnkhSNV (http://ankhsvn.open.collab.net/)استفاده كنيد.
vcldeveloper
شنبه 29 خرداد 1389, 17:10 عصر
اینها کارکردشون یکی نیست؛ VisualSVN Server یک نسخه از SVN به همراه Apache و یک رابط گرافیکی کاربر برای مدیریت سرور هست. از این به عنوان یک سرور SVN که روی یک سیستم سرور نصب می کنید، و سایر اعضاء تیم از طریق آن به سورس کدها دسترسی دارند، استفاده می کنید. VisualSVN Server رایگان هست.
TortoiseSVN و Visual SVN هر دو کلاینت های SVN هستند؛ یعنی از طریق آنها، کاربران می تونند به یک سرور SVN متصل بشند، و درخواست های خودشان را به سرور ارسال کنند، و پاسخ های سرور را دریافت کنند. Visual SVN پولی هست، ولی TortoiseSVN رایگان هست. معروفترین و پرطرفدارترین کلاینت SVN همین TortoiseSVN هست، و امکانات بسیار خوبی داره، و با Windows Explorer یکپارچه میشه.
پس شما اگر یک تیم دارید، یا می خواید SVN را در شرکت نصب کنید، یک سیستم را به عنوان سرور در نظر می گیرید، و روی آن VisualSVN Server را نصب می کنید. روی سیستم هر یک ازاعضاء تیم هم یک نسخه از TortoiseSVN را نصب می کنید.
اگر فقط برای کار شخصی خودتان میخواید استفاده کنید، می تونید فقط TortoiseSVN را نصب کنید، چون خودش یک نسخه از SVN را هم داره، و می تونید بدون نیاز به نصب سرور جداگانه برای SVN، از آن روی سیستم خودتان استفاده کنید.
البته می تونید VisualSVN Server و TortoiseSVN را هم با هم روی سیستم خودتان نصب کنید، یعنی کلاینت و سرور را با هم روی سیستم خودتان داشته باشید، و به صورت لوکال از آنها استفاده کنید.
pashaie
شنبه 29 خرداد 1389, 18:23 عصر
در ادامه پست علی آقا باید اضافه کنم که Visual SVN امکان استفاده راحت از SVN رو برای Visual Studio فراهم می کنه.
TortoiseSVN و Visual SVN هر دو کلاینت های SVN هستند؛
من خودم VisualSVN.for.VS.v2.0 و VisualSVN.Server.Enterprise.v2.1.1 رو نصب کردم و ولی وقتی که تو Visual Studio می خواستم کامیت کنم (یا هر دستور دیگه svn) می گفت که باید TortoiseSVN هم نصب شده باشه. فکر کنم Visual SVN به تنهایی کارنکه و حتما نیاز به TortoiseSVN باشه.
visaul SVN 2.0.1 رو از سایت اصلیش دانلود کردم... آیا نیاز به کرک داره ؟ فکر کنم توسایتش نوشته بود 30 روزست!!؟؟
نه نیازی به کرک نیست، سی روزه هم نیست!
تنها تفاوتش با نسخه پولی اینه که تو پولی از کامپیوتر های دیگه هم می تونی به اون سیستمی که سرور شده وصل شی، ولی با نسخه کرک نشده نمی شه.
تو سایر امکانات دقیقا یکی هستن
حامد مصافی
شنبه 29 خرداد 1389, 18:40 عصر
نه نیازی به کرک نیست، سی روزه هم نیست!
تنها تفاوتش با نسخه پولی اینه که تو پولی از کامپیوتر های دیگه هم می تونی به اون سیستمی که سرور شده وصل شی، ولی با نسخه کرک نشده نمی شه.
اين كه شما فرموديد VisualSVN Server هست، اما VisualSVN همونطور كه ايشون فرمودند پوليه
pashaie
شنبه 29 خرداد 1389, 19:18 عصر
اين كه شما فرموديد VisualSVN Server هست، اما VisualSVN همونطور كه ايشون فرمودند پوليه
بله، درست می فرمایید.
من بی دقتی کردم. ببخشید :خجالت:
vcldeveloper
شنبه 29 خرداد 1389, 20:13 عصر
من خودم VisualSVN.for.VS.v2.0 و VisualSVN.Server.Enterprise.v2.1.1 رو نصب کردم و ولی وقتی که تو Visual Studio می خواستم کامیت کنم (یا هر دستور دیگه svn) می گفت که باید TortoiseSVN هم نصب شده باشه. فکر کنم Visual SVN به تنهایی کارنکه و حتما نیاز به TortoiseSVN باشه.
من از Visual SVN استفاده نمی کنم. الان که بررسی کردم، دیدم که صرفا یک افزونه برای Visual Studio هست، که نقش رابط TortoiseSVN را بازی میکنه؛ برای همین هم نیاز به TortoiseSVN داره.
نه، VisualSVN Server همچین محدودیتی نداره، و می تونید از سایر کامپیوترهای شبکه به آن وصل بشید. اصلا اگر این امکان رو نداشته باشه که دیگه اسمش سرور نیست! شما رفتید نسخه Enterprise اون رو نصب کردید که نسخه تجاری هست.
حامد مصافی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 08:14 صبح
نه، VisualSVN Server همچین محدودیتی نداره، و می تونید از سایر کامپیوترهای شبکه به آن وصل بشید. اصلا اگر این امکان رو نداشته باشه که دیگه اسمش سرور نیست! شما رفتید نسخه Enterprise اون رو نصب کردید که نسخه تجاری هست.
منظور ايشون كنسول VisualSVN Server هست كه در نسخه رايگان امكان مديريت سرور راه دور را ندارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.