View Full Version : چگونگی بدست آوردن سود و ضرر
Rezapcclick
شنبه 29 خرداد 1389, 19:42 عصر
سلام به همه دوستان
من الان جایی اومدم که اصلا سیستمش درست و حسابی کار نمی کنه و الان که دارم تایپ می کنم با چسب و بند و .... تونستم این کامپیوتر ر سر پا نگ دارم
منظورم اینه ببخشید که این تاپیک رو زدم چون دیگه نتونستم جستجو کنم از همه معذرت می خوام مخصوصا مدیران عزیز
می خواستم بدونم چطوری می تونم سود و ضرر روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه رو بدست بیارم
اگه سورسی برام بزارید ممنون می شم چون واقعا نمی تونم اینجا بشینم تحلیل کنم اینجا همه کاری واسم محدوده
آخه مسافرتم
مرسی
ENG_Torshani
شنبه 29 خرداد 1389, 22:41 عصر
سلام به همه دوستان
من الان جایی اومدم که اصلا سیستمش درست و حسابی کار نمی کنه و الان که دارم تایپ می کنم با چسب و بند و .... تونستم این کامپیوتر ر سر پا نگ دارم
منظورم اینه ببخشید که این تاپیک رو زدم چون دیگه نتونستم جستجو کنم از همه معذرت می خوام مخصوصا مدیران عزیز
می خواستم بدونم چطوری می تونم سود و ضرر روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سالانه رو بدست بیارم
اگه سورسی برام بزارید ممنون می شم چون واقعا نمی تونم اینجا بشینم تحلیل کنم اینجا همه کاری واسم محدوده
آخه مسافرتم
مرسی
این یک برنامه حسابداری کامل با سورس
Rezapcclick
سه شنبه 01 تیر 1389, 00:16 صبح
سلام دوست عزیز من این سورس رو دارم ولی نمی دونم از کجاش استفاده کنم
اگه امکانش هست واسم این سورس رو بنویسید
بخدا من دو تا سه تا در این مورد تاپیک هم زدم ولی بی جواب موندم
اگه امکانش تو همین تا÷یک بحث من رو به اتمام برسونیم
ENG_Torshani
سه شنبه 01 تیر 1389, 01:47 صبح
سلام دوست عزیز من این سورس رو دارم ولی نمی دونم از کجاش استفاده کنم
اگه امکانش هست واسم این سورس رو بنویسید
بخدا من دو تا سه تا در این مورد تاپیک هم زدم ولی بی جواب موندم
اگه امکانش تو همین تا÷یک بحث من رو به اتمام برسونیم
عزیز شما وقتی یک سند حسابداری میزنید وقتی میتونید سند را ثبت دائم کنید که بدهکار و بستانکار یکسان باشد. و در اتمام شما در تراز کلی که میگیرید اگر جمع مبالغ سندها مثبت باشد یعنی سود کرده اید در غیر اینصورت ضرر
یک نرم اقزار حسابداری مثل رافع 6 رو یک نگاه بندازی قضیه دستت میاد
ehsankhatar
یک شنبه 29 اسفند 1389, 06:59 صبح
سلام
گیر به بانک a میده اگه میشه آونرو بزارین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.