PDA

View Full Version : تحت شبکه بودن پایگاه داده

mohammad_shahrzad
یک شنبه 30 خرداد 1389, 07:39 صبح
سلام خسته نباشین
خیلی توی تالارها جستجو کردم،ولی با اینکه در مورد این موضوع خیلی صحبت شده بود ولی هیچ جا به یه جواب درست نرسیده بودن یا کامل توضیح داده نشده بود.
من یه برنامه تحت ویندوز با #C نوشتم حالا می خوام اونو بین د ردوتا سیستم استفاده کنم(یعنی یه سرور و یه کلاینت). می خوام بدونم چه تنظیماتی را باید در SQl اعمال کنم، جز جایی که باید رمز برای پایگاه داده بذارم و در ضمن من از SQL 2000 استفاده می کنم
لطفا کمک کنین خیلی مهمه
از تمامی اساتید تشکر می کنم

ASKaffash
یک شنبه 30 خرداد 1389, 08:27 صبح
سلام
این توضیحاتی که می نویسم کامل و کافی است علت اینکه بنظر شما توضیحات در بعضی از تاپیک ها کامل نیست برای این است که بعضی افراد توضیحات جانبی می نویسند و ته دل خواننده را خالی می کنند ادعا نمی کنم ولی برنامه های زیادی روی شبکه با اکثر زبانها نوشته ام شما فقط همین کار را انجام بده :
- روی سرور یک نسخه EnterPrise از 2000 نصب کن
- ConnectionString برنامه را با این IP و User و Pass به روش خودت ست کن
تذکر : اگر موضوع همزمانی نداری که فکر می کنم نداری همین کامل و کافی برای شما است

mohammad_shahrzad
دوشنبه 31 خرداد 1389, 05:34 صبح
سلام
ممنون از توضیحاتتون،اگه بشه یه راهنمایی دیگه هم به من بدین ممنون می شم
برای ip توی کانکشن استرینگ،روشهای بدست آوردن ip دارم ،حالا اون ip باید ماله سرور باشه یا نه؟
در این مورد هم راهنمایم کنین ممنون می شم

ASKaffash
دوشنبه 31 خرداد 1389, 07:45 صبح
سلام
ممنون از توضیحاتتون،اگه بشه یه راهنمایی دیگه هم به من بدین ممنون می شم
برای ip توی کانکشن استرینگ،روشهای بدست آوردن ip دارم ،حالا اون ip باید ماله سرور باشه یا نه؟
در این مورد هم راهنمایم کنین ممنون می شم
سلام
در ConnectionString آدرس سرور می تواند هم IP باشد و هم نام سرور و اگر Instance هم داشته باشید باید بصورت IP/Instance ارائه گردد اگر روی سرور IPConfig را در Cmd بزنید می توانید IP , ... را بدست آورید