intermanch
یک شنبه 30 خرداد 1389, 14:28 عصر
من جدول اطلاعات درسی بشکل زیر دارم
مدت کلاس--- ساعت شروع---- روز کلاس--- ترم--- سال تحصیلی- شناسه کلاس --شناسه درس
2---------- --------- 8 ------------شنبه-------- -1------------- 88-- -------51 -----10
2---------- --------- 10 ----------شنبه-------- -1------------- 88-- -------51 -----10
1---------- ---------12 ----------شنبه----------1------------- 88-- -------51 -----10
حالا می خوام یه درس جدید اضافه کنم اما تداخل بوجود نیاره
من خیلی فکر کردم درس جدید چه شرایطی داشته باشه:
1- در جدول زمان شروع یکسان برای یک روز و یک ساعت نباشه
2- علاوه بر بالایی در اگه کلاسی ساعت شروعی کمتر از شروع عای جدول داشت اما مدتش باعث ورود به کلاس های موجود میشد امکان پذیر نباشه
یعنی:
زمان شروع ورودی جدید =! زمان های شروع های موجود جدول
و
زمان شروع جدید + مدت جدیده =! مابین شروع موجود تا پایان(شروع+مدت) نباشه
برای عدم تداخل استاد در یک روز فکر دیگری دارم اما فعلا برای این چه کد mysql در phpمی توان در نظر گرفت؟!
$t1=$_POST['t6']; ساعت شروع
$t2=$_POST['t7'];مدت
[RIGHT]//test roz v sa at
$h1 = mysql_query("SELECT * FROM `erayertermidros` where `rozklas`='$t1' and `clasnumber`='$t2'");
while($row = mysql_fetch_array($h1))
{
$row['rozklas']; $row['clasnumber']; $row['hstartclass'];$row['modat'];
if ($_POST['t8'] <= $row['hstartclass'] && $_POST['t8']+$_POST['t9'] <= $row['hstartclass']+$row['modat]')
echo "this is very bad";
}
مدت کلاس--- ساعت شروع---- روز کلاس--- ترم--- سال تحصیلی- شناسه کلاس --شناسه درس
2---------- --------- 8 ------------شنبه-------- -1------------- 88-- -------51 -----10
2---------- --------- 10 ----------شنبه-------- -1------------- 88-- -------51 -----10
1---------- ---------12 ----------شنبه----------1------------- 88-- -------51 -----10
حالا می خوام یه درس جدید اضافه کنم اما تداخل بوجود نیاره
من خیلی فکر کردم درس جدید چه شرایطی داشته باشه:
1- در جدول زمان شروع یکسان برای یک روز و یک ساعت نباشه
2- علاوه بر بالایی در اگه کلاسی ساعت شروعی کمتر از شروع عای جدول داشت اما مدتش باعث ورود به کلاس های موجود میشد امکان پذیر نباشه
یعنی:
زمان شروع ورودی جدید =! زمان های شروع های موجود جدول
و
زمان شروع جدید + مدت جدیده =! مابین شروع موجود تا پایان(شروع+مدت) نباشه
برای عدم تداخل استاد در یک روز فکر دیگری دارم اما فعلا برای این چه کد mysql در phpمی توان در نظر گرفت؟!
$t1=$_POST['t6']; ساعت شروع
$t2=$_POST['t7'];مدت
[RIGHT]//test roz v sa at
$h1 = mysql_query("SELECT * FROM `erayertermidros` where `rozklas`='$t1' and `clasnumber`='$t2'");
while($row = mysql_fetch_array($h1))
{
$row['rozklas']; $row['clasnumber']; $row['hstartclass'];$row['modat'];
if ($_POST['t8'] <= $row['hstartclass'] && $_POST['t8']+$_POST['t9'] <= $row['hstartclass']+$row['modat]')
echo "this is very bad";
}