PDA

View Full Version : درآمد یک Developer در استرالیا

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:31 عصر
اول از همه از شما دعوت میکنم لینک زیر رو مشاهده کنید :

http://www.seek.com.au/job/c-winform-developers/sydney-inner/17518631/61/1/و بعد از اون از شما دعوت میکنم کمی هیجان زده بشید :

Salary: $90,000 - $130,000 و در نهایت از شما دعوت میکنم به حال خودتون گریه کنید !

http://m8spy.com/PersonalFs/M8SPY_Images/poor_programmers.gif

متن نظرسنجی :
حقوق و امکانات متوسط در کشور خودمون رو به حقوق و امکانات بالا در یک کشور خارجی ترجیح میدید ؟

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:37 عصر
Salary: $90,000 - $130,000
خوب سالیانه هستش.......... در نهایت اگر مالیات رو کم کنیم، ماهیانه میشه 9 میلیون نا قابل!:قهقهه:
در مورد ایران که آگهی پایین رو نوشتی، 200 هزار تومنش مساله ای نیست، اون کلمه "مسلط" آدم رو میسوزونه........... در ضمن استاندارد که روزی 8 ساعته، طرف به 5 ساعت میگه "پاره وقت"!!

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:49 عصر
خوب سالیانه هستش.......... در نهایت اگر مالیات رو کم کنیم، ماهیانه میشه 9 میلیون نا قابل!:قهقهه:شما 7 میلیون تومن حساب کن اصلاً (چون دلار استرالیا میشه حدوداً 800 تومان ما) . که به عبارتی 1 ماهش میشه به اندازه 2 سال و 27 روز و 7 ساعت کار پاره وقته برنامه نویس مسلط به NET. و SQL .

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 15:55 عصر
هشت میلیون خیرش رو ببینی، یک کلام پایین تر نمیام، نمیصرفه؛ خریدم بالاتر از ایناست.....!!
بعد اینکه فقط برای برنامه نویسی که اینطور نیست، شما هر شغلی رو مد نظر قرار بدی همین مساله برای اون حاکمه........ باید بسوزیمو بسازیم برادر...:گریه:

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:05 عصر
هشت میلیون خیرش رو ببینی، یک کلام پایین تر نمیام، نمیصرفه؛ خریدم بالاتر از ایناست.....!!
بعد اینکه فقط برای برنامه نویسی که اینطور نیست، شما هر شغلی رو مد نظر قرار بدی همین مساله برای اون حاکمه........ باید بسوزیمو بسازیم برادر...:گریه:
درسته ! ولی برنامه نویسی و آنالیز جزء اشغال پر درآمد دنیا محسوب میشن (بر خلاف ایران) . اینجا تخصص مورد بررسی قرار نمیگیره . بطوری که مثلاً یک مهندس متخصص دارای مدرک لیسانس از دانشگاه دولتی برای کسب موقعیت شغلی باید با افراد غیر متخصصی که صرفاً فقط یک مدرک مشابه از (علمی کاربردی ، دانشگاه آزاد یا پیام نور) دارند رقابت کنه .

حسین فلاحی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:07 عصر

دوستان یه چیز رو مد نظر داشته باشین، مگه توی ایران یک برنامه نویس می خواد چه برنامه ی سنگینی بنویسه. مطمئنا اون کسی که اون حقوق رو می گیره کارهای بزرگتری هم انجام می ده . به علاوه که این مقایسه ی شما اصلا خوب نیست. بهترین گزینه اونجا رو با بدترین گزینه اینجا مقایسه کردن خوب نیست... اما در کل قبول دارم.

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:22 عصر
دوستان یه چیز رو مد نظر داشته باشین، مگه توی ایران یک برنامه نویس می خواد چه برنامه ی سنگینی بنویسه. مطمئنا اون کسی که اون حقوق رو می گیره کارهای بزرگتری هم انجام می ده . به علاوه که این مقایسه ی شما اصلا خوب نیست. بهترین گزینه اونجا رو با بدترین گزینه اینجا مقایسه کردن خوب نیست... اما در کل قبول دارم.
البته گزینه های بهتری هم وجود داشت . تا حقوق هر ساعت 80 دلار هم در لیست موجود بود .

Saeed.Masoumi
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:40 عصر
سلام
این چه فرمایشیست؟
برنامه نویس برنامه نویس است چه توی زمین چه روی ماه دوست عزیز اون چیزی که مد نظر شماست تعریف غیر آکادمیک از برنامه نویسی یعنی همون کد نویسی است.وظیفه ی برنامه نویس نوشتن برنامه است حالا چه OS باشه چه یک وبسایت PHP معمولی.
بله در زمان دادن حقوق رتبه ی برنامه نویس مد نظر است اما توی ایران هم آیا همین طوریه؟
خوب بهترین گزینه ی اونجا رو با بهترین گزینه اینجا هم که مقایسه کنیم وضعیت کمی بهتر می شه اما اصلا خوب نیست.
همه می دونیم وضعیت یک برنامه نویس اینجا به چه ترتیب است و فکر کنم سخت ترین کار ایران باشه همه سختیش یک کنار فهموندن کمیت ها و کیفیت ها به ارباب رجوع که بزرگترین کارش گوش دادن MP3 با کامپیوتر بوده یک طرف.

morrning
یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:54 عصر
ماهی 8 میلیون؟:متعجب:

نه بابا من توی همین خراب شده درآمدم بیشتره!

East.Tiva
یک شنبه 30 خرداد 1389, 21:42 عصر

شوخی میکنی دیگه، آره !؟؟؟؟

Nima NT
یک شنبه 30 خرداد 1389, 22:22 عصر
آقا شما کجا زندگی میکنی ، ما هم بیایم اونجا ظرف بشوریم.

morrning
یک شنبه 30 خرداد 1389, 22:30 عصر
آقا شما کجا زندگی میکنی ، ما هم بیایم اونجا ظرف بشوریم.

اصلا لازم نیست ظزف بشوری چند تا کتاب خوب بخر و بخون و برنامه نویسی کن و در کنارش کارای مربوط به کامپیوتر هم انجام بده مثلا شبکه و ... اونوقت میبینی لازم نیست ظرف بشوری.

در کل به نظرم اگه تهران بودم وضعیتم خیلی بهتر بود!

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 22:42 عصر
اصلا لازم نیست ظزف بشوری چند تا کتاب خوب بخر و بخون و برنامه نویسی کن و در کنارش کارای مربوط به کامپیوتر هم انجام بده مثلا شبکه و ... اونوقت میبینی لازم نیست ظرف بشوری.

در کل به نظرم اگه تهران بودم وضعیتم خیلی بهتر بود!
:کف::کف: ....

مهران رسا
یک شنبه 30 خرداد 1389, 22:50 عصر
بابا نا امیدمون کردی:ناراحت:
امید داشته باش ! تازه اول راهی :چشمک: . شاید شما هنوز اونقدر درگیر مسائل کاری نشدی که اینطوری فکر میکنی . در هر صورت این خیلی خوبه که آدم تحت هر شرایطی از مملکت خراب شدش دفاع کنه .

مرتضی پیروزی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 23:15 عصر
morrning جون گرفتی مارو؟؟

من بابک هستم لیسانس عمران و مهندسی نرم افزار

کار اصلیم طراح تیزر های تبلیغاتی هستم و خودم هم یه چاپ خونه دارم ولی کارای برنامه نویسی و .. هم انجام میدیم
برادر کار چاپ خونه رو با برنامه نویسی مقایسه میکنی؟؟ حالا خوبه با یک سیگار فروش تو استرالیا مقایسه نکردی؟؟ چون اونطوری ایران خیلی بهتر میشد!

East.Tiva
یک شنبه 30 خرداد 1389, 23:22 عصر
نا اصلا.

به نظر من بری استرالیا چی کار همین جا در آمد بیشتر از این هم میشه داشت.اینجا نه مالیات میدی و نه هزار تا چیز دیگه ولی فکر کنم اونجا اصلا از اون درآمد نصفشم بهت نرسه اسنقدر باید مالیات بدی!

یعنی شما ماهی بیش از هشت میلیون تومان وجه رایج مملکت درآمد داری از برنامه نویسی و شبکه و ...، یا اینکه امیدواری که درآمد این چنینی پیدا کنی؟؟

saied_hacker
دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:18 صبح
نا اصلا.

به نظر من بری استرالیا چی کار همین جا در آمد بیشتر از این هم میشه داشت.اینجا نه مالیات میدی و نه هزار تا چیز دیگه ولی فکر کنم اونجا اصلا از اون درآمد نصفشم بهت نرسه اسنقدر باید مالیات بدی!

من 2 سال پیش یکی از دوستام رفت استرالیا ( البته از من 8 سال بزرگتر بود ) مدرکشم از امریکا ( لیسانس ) گرفته بود.الان اونجاس داره عشق و حال می کنه توی یه شرکت کار می کنه و میگه در امودم خوبه و جدای از اونجا هم کارهای گرافیکی و طراحی سایت می کنه میگه راضی هم هستم.

به نظر من مهم نیست 1000 دلار در بیاری و مثلا ماهی 999 دلار مالیات بدی مهم اینه که راحت زندگی کنی توی ارامش.
بدون ترافیک و دعوا با مردم یا صاحب شرکت و له شدن توی اتوبوس و خدمات درمانی خوب و نمردن با توپولوف و...

اینا خیلی مهمه :چشمک:

r00tkit
دوشنبه 31 خرداد 1389, 10:59 صبح
بطوری که مثلاً یک مهندس متخصص دارای مدرک لیسانس از دانشگاه دولتی برای کسب موقعیت شغلی باید با افراد غیر متخصصی که صرفاً فقط یک مدرک مشابه از (علمی کاربردی ، دانشگاه آزاد یا پیام نور) دارند رقابت کنه .

یعنی هر کی از دانشگاه دولتی مدرک گرفت می شه متخصص و هر کی از بقیهی دانشگاه ها مدرک کرفت می شه غیر متخصص:عصبانی:

you need to change viewpoint ,sorry

مهران رسا
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:48 صبح
یعنی هر کی از دانشگاه دولتی مدرک گرفت می شه متخصص و هر کی از بقیهی دانشگاه ها مدرک کرفت می شه غیر متخصص:عصبانی:

you need to change viewpoint ,sorry
دوست عزیز شما اصل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به جزئیات ؟ باید جمله قبلی رو هم نقل قول میکردی :

اینجا تخصص مورد بررسی قرار نمیگیره
ضمن اینکه گفتم :

بطوری که مثلاً یک مهندس متخصص دارای مدرک لیسانس از دانشگاه دولتی
پس همچنان بحث بر سر تخصص هست نه دولتی بودن یا نبودن دانشگاه . در کل جمله قبلی میتونست به این صورت هم باشه :

بطوری که مثلاً یک مهندس متخصص دارای مدرک لیسانس از دانشگاه پیام نور برای کسب موقعیت شغلی باید با مهندسین غیر متخصصی که صرفاً فقط یک مدرک مشابه از دانشگاه دولتی دارند رقابت کنه .

ضمناً خود من حاضر بودم در دانشگاهی مدرک بگیرم که کمترین سخت گیری رو اعمال کنه و تا جای ممکن وقت آزد داشته باشم برای کارهای خودم . چون آخرش یه مدرکه که فقط واسه اینکه توی سربازی مثل آدم باهام رفتار کنن دارم برای گرفتنش تلاش میکنم . و دیگر هیچ ...

Hossein Bazyan
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:51 صبح
سلام
دوستان پول زیادی هم نیست . شما درآمد رو به دلار حساب میکنید اما خرج رو به ریال
ماهی 8000 دلار در استرالیا خیلی هم زیاد نیست
من که مقایسه میکنم با یورو میبینم پول خوبیست اما زیاد نیست
من بعضی از پولهایی که ماهیانه باید ثابت بدم رو مینویسم بعد با ایران مقایسه کنید

پول بیمه درمانی 110 یورو ماهیانه ( در ایران چقدر میشه !! )
پول دیزل ماشین ماهیانه 120 یورو (البته این پول رو بعضی از شرکتها ماهیانه با کارمنداشون میدن مثل جایی که من کار میکنم )
پول بیمه ماشین ماهیانه 35 یورو
پول مالیات ماشین ماهیانه 111 یورو
پول یک خط تلفن با چهار خط موبایل ماهیانه 120 یورو
کرایه خونه 340 یورو
ماهیانه 140 یورو پول گاز و برق ( البته سر سال حساب میکنند اگر کم داده باشم ازم میگیرن در غیراینصورت اضافه رو بهم برمیگردونن )
ماهیانه 45 یورو پول آب ( اینهم مانند بالایی)
ماهیانه 7 یورو بیمه منزل
که سر جمع چیزی حدود 1000 یورو میشه - البته من سرانگشتی حساب کردم و خرجهای زیاد دیگر هم هست مثلا ما سه نفریم پس سه تا پول بیمه میدیم که میشه حدود 340 یورو که من 110 یورو حساب کردم و خرج سفر و تعمیر ماشین و خورد و خوراک و لباس و ....

از همه اینها مهمتر ماهیانه 19 درصد خالص مالیات میدیم یعنی اگر حقوق ماهیانه 4000 یورو باشه باید 800 یورو خالص مالیات به دولت پرداخت بشه
در ضمن اینجا به نسبت ایران پوشاک و خورد و خوراک هم گرونتره

مهران رسا
دوشنبه 31 خرداد 1389, 11:58 صبح
ماهی 8000 دلار در استرالیا خیلی هم زیاد نیست8 هزار دلار امریکا بودش که تقریباً معادل 10 هزار دلار استرالیا هست .

در کل حق با شماست . پول زیادی نیست . اما برای زندگی ایده آل یک آدم قانع در کشوری که جا واسه پیشرفت وجود داره ، مناسبه . ضمناً من چند مورد دیگه هم تا حدود 80 دلار در ساعت دیدم که درآمد خوبی به نظر میرسه .

FastCode
سه شنبه 01 تیر 1389, 08:20 صبح
اونجا یک CPU یا یک قطعه‌ی مکانیکی از اینجا خیلی ارزونتره.
اونجا ماشین از اینجا ازرونتره.
اونجا لپتاپ ارزونتره.
اونجا میتونی توی سایتها آدرس واقعی بنویسی.(این از همه مهمتره.)
اونجا اگر پول بدی OC192 میگیری.البته وزیر غیر محترم گفته میخواد نیم مگ بده.
اونجا ارزش داری و مثل یه عمله باهات برخورد نمیشه.
اونجا فامیل بازی کمتره.
اونجا قوانین بیمه و مالیات سختتری داره.
اونجا بهتر از اینجاست.
اونجا آزادی پس از بیان بیشتره.(فکر بد(سیاسی) نکنید, منظورم حذف پسته.)
اونجا برای شروع پول زیادی میخواد.
اگر پول داشتم میرفتم.

NIK
سه شنبه 01 تیر 1389, 09:03 صبح
سلام
من دو سال پیش وقتی تازه سربازیم تموم شده بود هوایی شدم برم استرالیا. البته اول قصد داشتم برم مالزی واسه ادامه تحصیل ولی وقتی رفتم به یه شرکت در شیراز (که کارش اقامت انگلیس، استرالیا و کاناداست G.G) دیدم میشه با صرف هزینه حدود 8 تا 10 میلیون تومان رفت استرالیا (البته با ویزا کار سه ساله و با مدرک فنی).
اونها میگفتند اگه بچه خوبی باشم میشه بعد از چند سال اقامت دائم بگیرم.
خیلی هیجانی شده بودم و دیگه چشام هیچ جا رو نمیدید چون همین تفاسیری که خیلی از دوستان از استرالیا دارند، داشتم. اما وقتی با یکی از دوستانم که برادرش الان در استرالیا زندگی میکنه صحبت کردم نظرم به کلی عوض شد.
اون میگفت ایرانی ها در استرالیا اصلاً وجهه خوبی ندارن و به نوعی جزء اقشار دست چندم جامعه محسوب میشن.(از نظر اونها ما تروریست، متعصب دینی، خرافاتی، خشن، وحشی و ... هستیم) حتی اگه تحصیلات بالا، تخصص بالا یا ... داشته باشی، اجازه پیشرفت بیشتر از یه حد خاصی نداری و تو رقابت با همکارانت، شاید یه فیلیپینی که تخصص و تجربش خیلی کمتر از توئه، از شما جلو بزنه و مثلا ً مدیر بخش بشه.

تنها کشوری که این مساله کمتر توش دیده میشه، امریکاست.

منم چون دوست نداشتم تبعیض آمیز یا توهین آمیز بام برخورد بشه، قید رفتن به کشور خارجی رو زدم و نشستم سر جام.
هر کاری که کنیم، ایرانی هستیم. متاسفانه فعلاً ایرانی در دنیا وجهه خوبی نداره. پس بهتره تلاش کنیم و دعا کنیم شاید نسل های بعدی در همه جای جهان افتخار کنن که ایرانی هستن.

اونجا لپتاپ ارزونتره...من اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم اما جوری که من شنیدم درسته که درآمد در استرالیا بالاتر از ایرانه اما هزینه ها هم خیلی بالاتره. البته اگه سرکار باشی دخل و خرجت با هم میخونه ولی اگه همینطوری پاشی بری اونجا دنبال کار و بخوای مدتی بیکار بگردی، خیلی زود تمام پس اندازت تموم میشه و مجبوری دست از پا دراز تر برگردی. چون واحد پولشون خیلی قویتر از ریال ایرانه !!!.

fa_karoon
سه شنبه 01 تیر 1389, 09:51 صبح
بابا ما رو گرفتین ها! خیلی افراد هستند که از منم درآمدشون بیشتره که توی همین فروم هم کم نیستن من ماهیانه بین 10-15 میلیون درآمد دارم که حدود 50 درصد اون از راه برنامه نویسی هست.
از مدیریت یه شرکت دولتی هم ماهیانه 1.5 گیرم میباد ولی واقعا ارزشش رو نداره.حساب کنید توی یه اتاق بدون کامپیوتر باشید:افسرده:

سلام از اینکه یه آدم موفق پیدا شده که بدون اینکه فکر کنه اگه درآمدش رو بگه براش بد می شه خوشحالم
دوست عزیز همیشه عادت داشتم راه و روش آدم های موفق رو مطالعه کنم، ممکنه در حد امکان راه های رسیدن به این موفقیت رو ذکر کنی. اینکه از کجا شروع کردی در بین راه چه کارهایی کردی و چه جوری مشکلات رو پشت سر گذاشتی و اینکه چه تدابیری برای موفقیتت اندیشیدی؟
ممنون می شیم اگه بقیه رو هم راهنمایی کنید به هر حال هر کسی خودش باید تلاش کنه موفقیت همیشه هست

NIK
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:36 صبح
بابا ما رو گرفتین ها! خیلی افراد هستند که از منم درآمدشون بیشتره که توی همین فروم هم کم نیستن من ماهیانه بین 10-15 میلیون درآمد دارم که حدود 50 درصد اون از راه برنامه نویسی هست.
از مدیریت یه شرکت دولتی هم ماهیانه 1.5 گیرم میباد ولی واقعا ارزشش رو نداره.حساب کنید توی یه اتاق بدون کامپیوتر باشید:افسرده:

فکر کنم دوستان کمی از بازار کار و کار در ارگانها و شرکتهای دولتی فاصله دارند و بی اطلاعند.
سه کار که هر کدوم نیاز به حداقل روزی 10-16 ساعت کار نیاز داره چطور میتونه همزمان با هم توسط یک نفر صورت بگیره.

در ضمن تو این یک ماهی که بنده به این فروم اومدم هر روز این آقا On هستند و مرتباً توی تالارهای مختلف تاپیک میزارن. چطور ممکنه یه مدیر ارگان دولتی با این همه مشغله وقت و تمرکز واسه برنامه نویسی داشته باشه.
کسی که ماهیانه حدود 7-8 میلیون تومان از برنامه نویسی درآمد داره، به هیچ عنوان نمیتونه وقتی واسه کار دیگه ای مثل مدیریت یه شرکت دولتی داشته باشه. خمره رنگرزی نیست که!!!
حالا چاپ خونه و Online بودن تو این فروم بماند.

از کلیه دوستان میخوام اینقدر سریع یه حرف رو قبول نکنند.

Web.Designer01
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:14 عصر
از کلیه دوستان میخوام اینقدر سریع یه حرف رو قبول نکنند.
یعنی شما میگی morning داره خالی میبنده یا توهم زده؟!
شایدم داره به ما امید میده!
جناب morning میشه یه کم بیشتر توضیح بدید که چطوری حدود 8_7 میلیون در ماه از برنامه نویسی درآمد داری و در کنارش مدیر یه شرکت دولتی هم هستی و تو چاپخونه هم کار میکنی و تو این سایت هم حضور فعال داری و ... !؟:متفکر:

حسین فلاحی
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:43 عصر
سلام
دوستان پول زیادی هم نیست . شما درآمد رو به دلار حساب میکنید اما خرج رو به ریال
ماهی 8000 دلار در استرالیا خیلی هم زیاد نیست
من که مقایسه میکنم با یورو میبینم پول خوبیست اما زیاد نیست
من بعضی از پولهایی که ماهیانه باید ثابت بدم رو مینویسم بعد با ایران مقایسه کنید

پول بیمه درمانی 110 یورو ماهیانه ( در ایران چقدر میشه !! )
پول دیزل ماشین ماهیانه 120 یورو (البته این پول رو بعضی از شرکتها ماهیانه با کارمنداشون میدن مثل جایی که من کار میکنم )
پول بیمه ماشین ماهیانه 35 یورو
پول مالیات ماشین ماهیانه 111 یورو
پول یک خط تلفن با چهار خط موبایل ماهیانه 120 یورو
کرایه خونه 340 یورو
ماهیانه 140 یورو پول گاز و برق ( البته سر سال حساب میکنند اگر کم داده باشم ازم میگیرن در غیراینصورت اضافه رو بهم برمیگردونن )
ماهیانه 45 یورو پول آب ( اینهم مانند بالایی)
ماهیانه 7 یورو بیمه منزل
که سر جمع چیزی حدود 1000 یورو میشه - البته من سرانگشتی حساب کردم و خرجهای زیاد دیگر هم هست مثلا ما سه نفریم پس سه تا پول بیمه میدیم که میشه حدود 340 یورو که من 110 یورو حساب کردم و خرج سفر و تعمیر ماشین و خورد و خوراک و لباس و ....

از همه اینها مهمتر ماهیانه 19 درصد خالص مالیات میدیم یعنی اگر حقوق ماهیانه 4000 یورو باشه باید 800 یورو خالص مالیات به دولت پرداخت بشه
در ضمن اینجا به نسبت ایران پوشاک و خورد و خوراک هم گرونتره

کاملا منطقی... خیلی ممنون که چنین جواب روشن و مفیدی دادین

اونجا لپتاپ ارزونتره.
اونجا میتونی توی سایتها آدرس واقعی بنویسی.(این از همه مهمتره.)
اونجا اگر پول بدی OC192 میگیری.البته وزیر غیر محترم گفته میخواد نیم مگ بده.
اونجا ارزش داری و مثل یه عمله باهات برخورد نمیشه.
اونجا فامیل بازی کمتره.
اونجا قوانین بیمه و مالیات سختتری داره.
اونجا بهتر از اینجاست.
اونجا آزادی پس از بیان بیشتره.(فکر بد(سیاسی) نکنید, منظورم حذف پسته.)
اونجا برای شروع پول زیادی میخواد.
اگر پول داشتم میرفتم.

.
آقا شما دارین احساسی برخورد می کنین. توی عمرت می خوای سه یا چهار لپ تاپ بگیری
همه چیز که لپ تاپ و سی پی یو نیست. کی گفته اینجا مثل عمله باهامون برخورد می شه. خیلی سخت نگیرین.
من که راضیم.

مهران رسا
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:46 عصر
اون میگفت ایرانی ها در استرالیا اصلاً وجهه خوبی ندارن و به نوعی جزء اقشار دست چندم جامعه محسوب میشن.(از نظر اونها ما تروریست، متعصب دینی، خرافاتی، خشن، وحشی و ... هستیم)
دست بردارید بابا ...

Hossein Bazyan
سه شنبه 01 تیر 1389, 15:02 عصر
اون میگفت ایرانی ها در استرالیا اصلاً وجهه خوبی ندارن و به نوعی جزء اقشار دست چندم جامعه محسوب میشن.(از نظر اونها ما تروریست، متعصب دینی، خرافاتی، خشن، وحشی و ... هستیم)

سلام
اصلا موافق نیستم
البته هستند در بعضی از جوامع و شهرهای کشورهای مختلف که راسیست باشند ( مگه ما در ایران نداریم با اینکه افغانها هم دین و هم زبان ما میباشند ) اما نمیشه اینرا به کل آن کشور نسبت داد .
من از سال 2001 بیرون از ایران هستم نروژ، دانمارک، سوئد، آلمان، فرانسه و هلند هم بوده ام و زندگی کرده ام اما حتی به یک مورد از این قبیل برخورد نکردم ( البته فقط یکبار یه نفر محل کارمان آمد و به هلندیها سلام داد اما به من نه ) که من اصلا بهش فکر نکردم چون بالاخره پیش میاد اما در کل من ندیدم
در ضمن وجهه خوب رو خودمان میتوانیم به دست بیاریم بله نه تنها ایرانیها بلکه هر قومی که اینجاست اگر بخواد خلاف بکنه تو کار مواد باشه یا به هر شکل خلاف کنه وحهش خراب میشه که فکر کنم در کل دنیا به این شکل است .
اینجا سه مطلب پرسیدنش خیلی زشته و نباید بپرسی یکی مقدار پولی که میگیری دومی دین و مذهب و سومی مسائل خیلی خصوصی پس کجا تعصب دینی وجود داره
در جایی که من کار میکنم در اتاق سه نفریم . من مسلمان یکی بی دین و دیگری کاتولیک ما معمولا با هم نهار میخوریم جالبه بدانید که موقع رمضان که من روزه ام اینا سعی میکنند پیش من نهار نخورند یا چایی ننوشند . پس کجا تعصب دینی وجود داره این احترام میباشد نه تعصب . اره بعضی از مسلمانها بدنام هستند انهایی که طالبانی فکر میکنند و کشتن کافر را جایز میدانند که فکر میکنم در ایران هم این قشر بدنام باشند. اما هر مسلمانی که تروریست نیست.
در ایران به غیر از فارس بقیه درجه دو میباشند با اینکه ما همه ایرانی هستیم ( من کرد میباشم ) و ایران را وطن خود میدانیم اما باز هم درجه دو حساب میشیم . این حرف رو کسانی درک میکنند که فارس نباشند اما در اینجا بغیر از انسان بودن هیچ نقطه مشترکی با بقیه نداریم اما باز هم درجه دو نیسیتم و مانند خودشان درجه یک هستیم .
مثل بقیه و شاید هم بهتر زندگی میکنیم ماشین میخریم خونه داریم و زندگی میکنیم
البته میشه خیلی مفصل تر بحث کرد که متاسفانه وقتش نیست .

Dr.Bronx
سه شنبه 01 تیر 1389, 17:40 عصر
بالا برین ، پایین بیاین

حرفه من یک چیزه

همه اینها بستگی به خود طرف داره .

چطور جناب بازیان تونستند این همه سال بیرون از کشور به راحتی زندگی کنند ( البته از نظر من ، سختی هایی که ایشون کشیدند رو من نمی تونم درک کنم .)

اما ممکنه اگر من به جای ایشون بودم حتی 1 ماه نمی تونستم دووم بیارم و همون روز های اول برمیگشتم به خونه و روز از نو روزی از نو .

استرالیا رفتن هنر نیست . موندن اونجا هنره .

یک دوستی دارم بنده 6 ماه اینجاست و 6 ماه هم استرالیا .
میگفت اوایلی که اونجا بودم بسیار بسیار سخت بوده زندگی برام . چون با هیچ چیز آشنایی نداشتم . با فرهنگ مردم با طرز زندگی ، طرز برخورد و هزار تا مسئله دیگه.

اما حالا کاملا وضعش خوب شده و 2تا کار نیمه وقت انجام میده ( صبح تا ظهر و بعد از ظهر تا شب )
انقدر هم درآمد داره که تونسته اینجا هم خونه بخره هم ماشین .

حالا از کجا معلوم اگر منه نوعی اونجا بودم به جای ایشون میتونستم سختی ها رو تحمل کنم ؟

پس نتیجه میگیریم اگر کره ماه هم برین و نتونین خودتون رو با زندگی در اونجا وفق بدید در نتیجه باید برگردید و دوباره بشینید با سرعت 1 کیلو بایت فایل دانلود کنید .

موفق و موید باشید ./

مهران رسا
سه شنبه 01 تیر 1389, 17:49 عصر
البته میشه خیلی مفصل تر بحث کرد که متاسفانه وقتش نیست .
سلام,
منتظر تجارب و عقاید با ارزش شما هستیم ...

Hossein Bazyan
سه شنبه 01 تیر 1389, 18:29 عصر
سلام,
منتظر تجارب و عقاید با ارزش شما هستیم ...

سلام
بحث داره طولانی میشه و یه خورده بوی سیاسی میده اگه سیاسی ترش کنید حتما قفل میشه قبل اینکه ف ی ل ت ر بشه پس خواهشا مراعات کنید.
بحث اومدن و سختی کشیدن یه مقوله است بحث مربوط به درامد یه چیز دیگه و بحث راسیستی یه مطلب دیگه است
چیزهایی که در مورد نژادپرستها میشنوید 80% ش رو قبول نکنید اغراق میکنند یا حداقل در مورد من اینجوری بوده و من ندیدم دلایلش رو هم در بالا توضیح دادم
در مورد شخصیت و اینکه بهت احترام بذارند یا نه دست خود آدمه اگر به دیگران و اعتقاداتشان احترام قایل بذاری به اعتقاداتت احترام میزارند . هر کس وطنش رو دوست داره اینا هم وطنشون رو دوست دارن اگر بخوای خلاف بکنی یا سربار باشی دوستت ندارند بخاطر وطنشان اما اگر بخوای به وظنشان خدمت کنی خیلی هم احترامت رو دارند. ( در مورد ایرانیها - حداقل انهایی که من میشناسم - ) این مورد درست نیست و تقریبا بالای 60 تا 70 درصد موفق هستند و از این میان هم 30 تا 40 درصد خیلی موفق
ماها یاد گرفتیم که همه چیز رو با دید منفی میبینیم اما اینجا برعکس است مثال ساده در همین تاپیک جناب Morning یه مطلب در مورد درامد گفتند و خیلیها گفتند که لاف اومده چون با دید مثبت نگاه نمیکنند در حالی که من میگم ایشان درست میگن مگر اینکه خلاف آن ثابت بشه چون اینحا یاد گرفتم این رو. اینجا میتونی بگی من جراحم همه هم به اسم جراح نگات میکنند و احترام میذارند مگر اینکه بفهمند دروغ گفتی اونزمان دیگه از چشم همه میفتی و به عنوان دروغگو شناخته میشی و ادم دروغگو هم اینجا اعتباری نداره
در مورد درآمد هم ادم دست خودشه میتوانی کار نکنی و بشینی و فقط سوسیال بگیری (همان سربار که گفتم ) و میتونی کار بکنی یا درس بخونی و موفق باشی .
در مورد خرید وسایل درسته اینجا شاید ارزونتر باشه و کیفیتش بهتر اما بقول دوستمون چقدر میخوایم از این نوع وسایل بگیریم اینا شامل خرجهای روزانه و ثابت نیستند اما در کل من از اینجا خیلی راضیم هم از کارم هم از درامدم و از همه چیز اینجا آرامش به تمام معنا وجود داره که در ایران نداشتم آدم فقط فکر زندگیشه اینجا و هیچ فکر دیگه ای نداره

مهران رسا
سه شنبه 01 تیر 1389, 18:44 عصر
خیلی ممنون .
اصلاً اون قضیه نژاد پرستی و .. رو که کلاً فراموش کنید .
من موندم این دوستمون این همه صفت رکیک رو از کجا پیدا کردند و از دید خارجی ها به مردم ایران نسبت دادند :

(از نظر اونها ما تروریست، متعصب دینی، خرافاتی، خشن، وحشی و ... هستیم) آقای بازبان میتونم بپرسم چرا هیچ وقت به فکر زندگی در استرالیا نیفتاید ؟ چرا اروپا رو انتخاب کردید ؟ و یا حتی فکر نمیکنید زندگی در یک جامعه انگلیسی زبان میتونست مناسب تر باشه ؟

Hossein Bazyan
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:13 عصر
خیلی ممنون .
اصلاً اون قضیه نژاد پرستی و .. رو که کلاً فراموش کنید .
من موندم این دوستمون این همه صفت رکیک رو از کجا پیدا کردند و از دید خارجی ها به مردم ایران نسبت دادند :
آقای بازبان میتونم بپرسم چرا هیچ وقت به فکر زندگی در استرالیا نیفتاید ؟ چرا اروپا رو انتخاب کردید ؟ و یا حتی فکر نمیکنید زندگی در یک جامعه انگلیسی زبان میتونست مناسب تر باشه ؟
سلام
بعضی مواقع ما حق انتخاب نداریم . مثل ما مثل برگ درختی است که داخل رودخانه ای پر از موج افتاده و منتظره که مسیر رودخونه اونو جایی بیندازه .
به هر حال نمبشه همه چیزه اینجا توضیح داد چون خیلی مفصله اما من اگر امکان انتخاب هم داشتم از یکی از کشورهای آلمان (بخاطر صنعت عالی) یا سوئد ( قوانین مدرن اجتماعی ) و یا هلند (صنعت خوب + محیطی برای ارامش بیشتر ) انتخاب میکردم

NIK
چهارشنبه 02 تیر 1389, 08:03 صبح
خیلی ممنون .
من موندم این دوستمون این همه صفت رکیک رو از کجا پیدا کردند و از دید خارجی ها به مردم ایران نسبت دادند : ؟
اولاً شما واژه "رکیک" رو درست نمیشناسید. این صفات رکیک نیستند.
ثانیاً اگه بخوام یک کلمه به این مسائلی که در جواب بنده مطرح شد، جواب بدم بحث سیاسی میشه. چون ... !!!

در جایی که من کار میکنم در اتاق سه نفریم . من مسلمان یکی بی دین و دیگریدوست من مثال ضد و نقیض زیاده. نه شما میتونید با این تجربتون چیزی رو ثابت کنید نه من با این حرفام! اینا فقط نمونه هایی از زندگی اجتماعیه. اگه بخوایم یه اجتماع رو مورد بررسی قرار بدیم، برای هر موضوع کوچیکی باید روزها، ماهها یا سالها وقت بزاریم.
ممکنه من یه ایرانی خرافاتی باشم، ممکنه یه ایرانی روشن فکر ! نفس ایرانی به این راحتی تحت تاثیر عملکرد من به تنهایی یا گروهی ایرانی قرار نمیگیره. مگه اینکه ... !!!

در همین تاپیک جناب Morning یه مطلب در مورد درامد گفتند و خیلیها گفتند که لاف اومده چون با دید مثبت نگاه نمیکنند در حالی که من میگم ایشان درست میگن مگر اینکه خلاف آن ثابت بشه چون اینحا یاد گرفتم این رو. اینجا میتونی بگی من جراحم همه هم به اسم جراح نگات میکنند و احترام میذارند مگر اینکه بفهمند دروغ گفتیاین جور که شما میگید اونجا اگه یه قاتل رو هم بگیرن (در شرایطی که مدارک بر علیه او باشد) اگه بگه من بی گناهم باید آزادش کنند!
دوست عزیز، اگه من حرفی زدم دلایلش رو هم مطرح کردم. این بدبینی من رو نشون نمیده.
بیخود گردن بدبینی و غیره نندازید.
من همین الان کار نیمه دولتی میکنم. تا دوسال پیش هم کار آزاد میکردم. با برنامه نویسی و تیم های برنامه نویسی حرفه ای هم زیاد برخورد داشتم. هر سه کاری که دوستمون گفتند همزمان انجام میدن، کارهای بسیار سخته که بدون توجه به مهارت و تجربه، به وقت زیادی نیاز دارند و امکان انجام آونها به صورت همزمان، محاله.

مگر اینکه بفهمند دروغ گفتی اونزمان دیگه از چشم همه میفتی و به عنوان دروغگو شناخته میشی و ادم دروغگو هم اینجا اعتباری نداره
اینجا داره !!! خیلی هم داره .
اگه تو ایران هم با دروغگو همینطور برخورد میشد، مطمئناً کسی به این راحتی دروغ نمیگفت.
تئوری "همه راست میگن مگر اینکه خلافش ثابت بشه" اینجا جواب نمیده.
اینجا اگه این طرز فکر رو داشته باشی، کلاهت پس معرکه ست. چون خیلی ها دروغ میگن و بازم میگن و بازم...

انقدر هم درآمد داره که تونسته اینجا هم خونه بخره هم ماشین .بله. بنده هم عرض کردم. خریدن خونه در ایران برای کسی که به دلار پول درمیاره نباید زیاد سخت باشه.
عرض کردم اگه سرکار نباشی، خیلی زود پس اندازت تموم میشه و اگه سر کار باشی دخ و خرجت با هم میخونه.

نمیتونم بحث کنم. اگه مایل باشید با ایمیل یا ... با هم بحث رو ادامه میدیم.

من بنا به موقعیت شغلیه قبلیم، به دفعات به کشور امارات سفر کردم. متاسفانه ما تو امارات هم وجهه خوبی نداریم.
شاید من خیلی حساسم ولی ترجیح میدم تو این مملکت (با هرشرایطی) زندگی بکنم ولی تحمل حتی یه نگاه تحقیر آمیز رو ندارم.
ترجیح میدم به جای فرار از اینجا، بمونم و با مشکلات مبارزه کنم. شاید فرزندانمون افتخار کنن که ایرانی هستند.
(منظورم از فرار، جسارت به دوستانی که از ایران رفتند نیست. هر کس واسه رفتنش دلیل منطقی داره. من میخواستم فرار کنم)

در آخر تشکر میکنم از همه دوستان که نظراتشون رو مطرح کردند. :لبخند:

مهران رسا
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:35 صبح
واسه تفریح رفتم کره از نوع جنوبیش:لبخند: اونجا ایرانیا , افقانیا و عراقی ها رو از لاین هایی رد میکنن که بقیه کشور ها حیوناشون رو از اونجا رد میکننشما بین این همه کشور دیگه بهتر از کرّه پیدا نکردی واسه تفریح بری ؟ اونم کرّه ی جنوبی ...

NIK
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:35 صبح
مدیریت دولیتیتون رو نگفتید!!! شما که گفتید 1.5 میلیون از اونجا میگیرید !! اصلاً شما که تحصیلات عالی نداشتید، با این سن و سال چطور مدیر یه ارگان دولتی شدید؟

پس چاپخونه چی شد؟ شما که گفتید صنعت چاپ یه چیز دیگه است و ماهیانه 1 میلیون از اونجا درآمد دارین!!! در این بیوگرافی جدید چاپخونه یادتون رفت.

(البته ظاهراً خیلی سریع ویرایش فرمودید)

مدیر ارشد برنامه نویس کشاورز چاپخونه دار کارخونه دار دانشجوی پاره وقت ...

به شعور دیگران توهین نکن.

قابل توجه تمام دوستانی که همه رو صادق میدونن.

morrning
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:44 صبح
شما بین این همه کشور دیگه بهتر از کرّه پیدا نکردی واسه تفریح بری ؟ اونم کرّه ی جنوبی ...

آخه عموم اونجا بود

NIK
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:59 صبح
اون قضیه مدیریت ازگان دولتی هم درست بنده مدیر تاسیسات یه بیمارستان در کرمانشاهم و هر هفته دو روز به مدت 5 ساعت باید از تا سیسات سرکشی کنم حالا این کجاش جلو کار منو توی این فروم میگیره!

اولاً مدیر تاسیسات نداریم. مدیر دفتر فنی، فنی، نت، مکانیک یا ... داریم.
شما اگه مدیری چرا هفته ای دو روز میری؟ چرا خودتون میرین بازرسی؟ اونوقت چک لیستها رو میرسونین خدمت خودتون واسه امضاء دیگه !
دفتر فنی، بازرس داره، مکانیک داره، گروه تعمیرات داره، گروه نت داره، مهندس تکنولوژ داره و n نفر پرسنل فنی.
شما معنی مدیریت رو نمیدونید. اگه مدیر ظاهراً در سازمان کاری انجام نمیده ولی نمیتونه هفته ای دو روز بیاد سر کار.
پسر خوب من الان کارمندم. کار آزاد هم کردم.
اینقدر پافشاری نکن.
شما اصلاً شرح وظایف یک مدیر (چه ارشد و چه رده پائین) رو نمیدونید.
اون کاری که شما گفتید، بازرسیه که بخشی از وظایف گروه تعمیراته.
میشه یه سوال فنی بپرسم ؟ چون کارتون تاسیساتیه عرض میکنم.
میتونم بپرسم در راستای اجرای PM و TPM واسه تاسیسات شرکتتون چه اقداماتی انجام دادید؟ شاخص MTBF و MTTR چقدره؟ OEE چقدره؟ قابلیت دسترسی و نسبت کارایی تجهیزاتتون چقدره؟
تو google دنبالش نگردین، تخصصی تر از این حرفاست که با یه سرچ ساده بشه فهمید.

morrning
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:14 صبح
اولاً مدیر تاسیسات نداریم. مدیر دفتر فنی، فنی، نت، مکانیک یا ... داریم.
شما اگه مدیری چرا هفته ای دو روز میری؟ چرا خودتون میرین بازرسی؟ اونوقت چک لیستها رو میرسونین خدمت خودتون واسه امضاء دیگه !
دفتر فنی، بازرس داره، مکانیک داره، گروه تعمیرات داره، گروه نت داره، مهندس تکنولوژ داره و n نفر پرسنل فنی.
شما معنی مدیریت رو نمیدونید. اگه مدیر ظاهراً در سازمان کاری انجام نمیده ولی نمیتونه هفته ای دو روز بیاد سر کار.
پسر خوب من الان کارمندم. کار آزاد هم کردم.
اینقدر پافشاری نکن.
شما اصلاً شرح وظایف یک مدیر (چه ارشد و چه رده پائین) رو نمیدونید.
اون کاری که شما گفتید، بازرسیه که بخشی از وظایف گروه تعمیراته.
میشه یه سوال فنی بپرسم ؟ چون کارتون تاسیساتیه عرض میکنم.
میتونم بپرسم در راستای اجرای PM و TPM واسه تاسیسات شرکتتون چه اقداماتی انجام دادید؟ شاخص MTBF و MTTR چقدره؟ OEE چقدره؟ قابلیت دسترسی و نسبت کارایی تجهیزاتتون چقدره؟

من این چیزایی که شما فرمودید رو نمیدونم ولی سه شنبه ها و پنجشنبه ها میرم بیمارستان از بخش های لوله کشی و آسانسور و برق اضطراری و سیستم کنترل ایمنی شامل (حسگرهای تشخیص گاز co2 با چند تا جای دیگه که در تخصص شما نیست بازدید میکنم و مسئولین اون بخش ها اگه مشکلی باشه به من میگن و به همراه گزارشاتی که از واحد های پرستاری دارن مثل درخواست وسایل و امکانات و ... تحویل من میدن و ینده اون رو به مدیرای مربوطه گزارش میکنم در بخش آشپز خونه هم مواد مصرفی رو از بیرون براشون تهیه میکنم و بابت اون هم پول میگیرم و سر ماه هم 900 هزار تومان بیماریتان به من پول میده که با اون قضیه خرید مواد غذایی یه یک و دویسی میشه!

میشه بپرسم کدوم یک از مدیرای توی ایران اینو میدونن؟

تو google دنبالش نگردین، تخصصی تر از این حرفاست که با یه سرچ ساده بشه فهمید.

از کجا معلوم که خود شما هم اینا رو نمیدونید و از گوگل پیداش کردید! در ضمن بنده از YAHOO استفاده میکنم!

حالا حی شما بیا داد بزن که آقا این داره دروغ میگه ببین هزار تومان از درآمد من اضافه یا کم میشه؟ مشکلی نیست شما 1000 تا پست بزن که من دروغ میگم!

بنده برای اینکه شما امشب رو راحت سر رو بالش بزاری تمام پست هام رو حذف میکنم

Hossein Bazyan
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:50 صبح
دوست من مثال ضد و نقیض زیاده. نه شما میتونید با این تجربتون چیزی رو ثابت کنید نه من با این حرفام! اینا فقط نمونه هایی از زندگی اجتماعیه. اگه بخوایم یه اجتماع رو مورد بررسی قرار بدیم، برای هر موضوع کوچیکی باید روزها، ماهها یا سالها وقت بزاریم.

سلام
منهم همین رو میگم . اما دوست شما اومده این مطلب رو به کل ایرانیان نسبت داده و گفته ایرانیها را به این نامها میشناسند در حالیکه اینطوری نیست شاید یه درصد از ایرانیها و حتی بقیه ملیتها رو به این صفات بشناسند آنهم دلیلش معلومه که قبلا توضیح دادم اما این درصد حداقل در مورد ایرانیها خیلی خیلی پائینه . بیشتر از 90 درصد ایرانیها که بیرونند پائینتر از دیپلم ندارند

این جور که شما میگید اونجا اگه یه قاتل رو هم بگیرن (در شرایطی که مدارک بر علیه او باشد) اگه بگه من بی گناهم باید آزادش کنند!

بحث منهم سر همین مدرک داشتنه . من گفتم اگر قاتل بگه من قاتل نیستم باور میکنم تا زمانی که خلاف آن ثابت بشه . خلاف آن یعنی همین که خودتان گفتید یعنی مدرک علیه او وجود داشته باشه
به کرات در اخبار حتی ایران شنیدیم که یکیرو دستگیر کردند به جرم قتل با اینکه قاضی مطمئن بوده که ایشون قاتله اما چون مدرک نداشته آزادش کردند تا ازش مدرک به دست آوردند . اینه قانون اینجا نه اینکه یک نفر قاضی با توجه به علم خودش ( علم یکی از مسائل حقوقی میباشد که اگر قاضی یقین پیدا کنه که متهم جرم رو انجام داده حتی اگر مدرکی هم نباشه میتونه حکم صادر کنه - البته فقط در ایران ) نفری رو اعدام کنه در حالیکه هیچ مدرکی از اون نداره !

تئوری "همه راست میگن مگر اینکه خلافش ثابت بشه" اینجا جواب نمیده.

حرفهای منهم همینه در پاراگراف قبلی هم اشاره کردم بهش

من بنا به موقعیت شغلیه قبلیم، به دفعات به کشور امارات سفر کردم. متاسفانه ما تو امارات هم وجهه خوبی نداریم.
شاید من خیلی حساسم ولی ترجیح میدم تو این مملکت (با هرشرایطی) زندگی بکنم ولی تحمل حتی یه نگاه تحقیر آمیز رو ندارم.
ترجیح میدم به جای فرار از اینجا، بمونم و با مشکلات مبارزه کنم. شاید فرزندانمون افتخار کنن که ایرانی هستند.

هر کس وطنش رو دوست داره و کسی که وطنش رو دوست نداشته باشه به نظرم من ...... نمیخوام پست حذف بشه
اولا گفتم وجهه خود ما دست خود ماست و خودمان میسازیم . دوما ما هم ترجیح میدادیم ایران بمونیم با هر شرایطی و قصد فرار نداشتیم و هیچ جای دنیا نگاه تحقیرآمیز رو تحمل نمکنیم اما فراریمون دادند. ( در ضمن من گفتم در جاهایی که بودیم این گونه نگاهها و مسایئل رو اصلا ندیدم نه با ایرانیها و نه با سایر ملیتها مگر اینکه آدم خلاف بکنه ) نیمخوام وارد جزئیات شم و زمینه حذف تاپیک رو فراهم کنم

NIK
چهارشنبه 02 تیر 1389, 11:14 صبح
میشه بپرسم کدوم یک از مدیرای توی ایران اینو میدونن؟

همه مدیران ما میدونن ولی تو اجراش مشکل دارند. تو صنعت هم داره استفاده میشه ولی محدود.

PM -- تعمیرات پیشگیرانه -
TPM -- تعمیرات بهره ور و فراگیر -

من میدونم. دورشو دیدم و از پنج ماه پیش تا حالا دارم نرم افزارشو مینویسیم.
منطق تئوریشو بهتر از خیلی ها میدونم. چون مجبور شدم درکش کنم.

یه تاپیک هم 5 روز پیش تو تالار سی شارپ گذاشتم ببینم کسی تو این زمینه تجربه داره که بتونه کمکم کنه یا نه.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=228631

کافر همه را به کیش خود پندارد.