ورود

View Full Version : سوال: فاصله افتادن بین div ها در صفحات وب و رفع این مشکل

latifimanesh_mahnaz
یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:04 عصر
لطفا ابتدا فایل ضمیمه را ببینید .
مشکلم اینه که این 2 تا دیویژنی که ساختم تو فایرفاکس مشکل داره و از هم تو هر حالتی جداست ولی توی IE درسته . فکر می کنید مشکل از کجاست ؟

kamranafshar33
دوشنبه 31 خرداد 1389, 09:29 صبح
میشه کد قالب رو بفرستی این جوری چیزی متوجه نمیشم

latifimanesh_mahnaz
دوشنبه 31 خرداد 1389, 14:47 عصر
این مشکل رو حل کردم ولی نمی دونم درسته یا نه.با قرار دادن div تو span این مشکلم حل شد و زیر بعضی کدها خط قرمز افتاده این موضوع باعث مشکل میشه؟؟ یه فایل فرستادم ببینید لطفا

به 2تا مشکل دیگه هم برخوردم.
1) تو یه div وقتی یه سری متن میگذارم متنم اگه زیاد باشه از div بیرون میزنه بدون اینکه div بزرگ وکشیده بشه.اینو باید چیکار کنم؟
2)منو در سمت راست چیدمانش بهم ریخته و میخوام کنار هر کدوم آیکون قرار بدم این کارو چطور باید انجام بدم؟

با سپاس

alireza_s_84
دوشنبه 31 خرداد 1389, 15:02 عصر
این مشکل رو حل کردم ولی نمی دونم درسته یا نه.با قرار دادن div تو span این مشکلم حل شد و زیر بعضی کدها خط قرمز افتاده این موضوع باعث مشکل میشه؟؟ یه فایل فرستادم ببینید لطفا
به 2تا مشکل دیگه هم برخوردم.
1) تو یه div وقتی یه سری متن میگذارم متنم اگه زیاد باشه از div بیرون میزنه بدون اینکه div بزرگ وکشیده بشه.اینو باید چیکار کنم؟
2)منو در سمت راست چیدمانش بهم ریخته و میخوام کنار هر کدوم آیکون قرار بدم این کارو چطور باید انجام بدم؟
با سپاس
سلام دوست عزیز میتونید نگاهی به این تاپیک بندازید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=217788

trade_mark
دوشنبه 31 خرداد 1389, 15:12 عصر

css شما یه مشکل کوچیک داشت
قسمت txt رو با ارتفاع ثابت تعریف کردی
به این شکل تغییر بده
#
txt{
background-color:#f1f1f1;
padding:10px;

vertical-align:top;
float:right;
width:724px;
color:#585858;
font: 12px tahoma, Helvetica, sans-serif;

}

latifimanesh_mahnaz
دوشنبه 31 خرداد 1389, 17:10 عصر
خیلی ممنون از جوابتون کاملا درست بود ولی با loop های کنارش چیکار کنم که کشیده نمیشه؟
در مورد سئوال دومم اطلاعاتی ندارید؟

kamranafshar33
سه شنبه 01 تیر 1389, 11:07 صبح
این نسخه اصلاح شده فایل ارسالی شماست دوست من .
51610