ورود

View Full Version : خبر: هفتمین دوره مسابقات برنامه نویسی کشوري IAUM-CCC

Milo_22
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:05 عصر
هفتمین دوره مسابقات برنامه نویسی کشوري IAUM-CCC

مسابقه‌ي برنامه نویسی کشوري Islamic Azad University of Mashhad - Computer Coding Challenge یا بصورت مخفف IAUM-CCC مسابقه‌اي مشابه مسابقات جهانی ACM-ICPC و با هدف افزایش توان علمی شرکت کنندگان می‌باشد، با این تفاوت که مسابقات ACM در قالب تیمهاي سه نفره برگزار می‌شود ولی این مسابقه انفرادي است. همچنین لازم به ذکر است که این مسابقات هیچگونه محدودیتی در سن و رشته‌ي تحصیلی شرکت کنندگان ندارد.

هفتمین دوره‌ي این مسابقات با میزبانی انجمن علمی کامپیوتر و گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می‌شود.

این دوره از مسابقات در دو مرحله برگزار می‌شود:

مرحله مقدماتی که به صورت اینترنتی و توسط نرم افزار KOPCS برگزار خواهد شد.
مرحله نهایی که در مردادماه به میزبانی دانشگاه آزاد مشهد برگزار خواد شد.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت اینترنتی مسابقه http://iaumc3.ir/ مراجعه کنید.
جهت ثبت نام به آدرس http://72.1.241.83/cgi-bin/kopcs/kopcs?cmd=signupform مراجعه کنید.
در صورت هر گونه سوال می‌توانید با آدرس info@iaumc3.ir (http://us.mc575.mail.yahoo.com/mc/compose?to=info@iaumc3.ir) مکاتبه کنید.

--------------------------------------------------------------------------------

http://iaumc3.ir/ccc7.jpg (http://iaumc3.ir/ccc7.jpg)

BOB
دوشنبه 31 خرداد 1389, 20:41 عصر
عجالتا پوسترش که خوب طراحی شده. احتمالا میزبانی را هم به خوبی انجام بدهند.

sia_2007
دوشنبه 31 خرداد 1389, 21:08 عصر
زبانهای قابل استفاده :

JAVA C++ C

نکته :
فقط لطفا از درخواست عجیب مانند درخواست زبان php یا python برای مسابقه خود داری کنید

واقعا براشون متاسفم

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 01 تیر 1389, 02:17 صبح
زبانهای قابل استفاده :

JAVA C++‎ C

نکته :
فقط لطفا از درخواست عجیب مانند درخواست زبان php یا python برای مسابقه خود داری کنید

واقعا براشون متاسفم

سلام،
چرا متأسف؟
فکر نمی کنم استفاده از php یا python هیچ وقت توی اینجور مسابقات مجاز بوده باشه.
معمولاً همون زبان هایی که نام برده شده استفاده میشه.(بعضی جاها پاسکال هم هست)

sia_2007
سه شنبه 01 تیر 1389, 17:21 عصر
اولا که Net Framework. رو به کل بی خیال شدند.
دوما Ruby و Python رو هم بی خیال شدند.
سوما که درخواست کردن Python رو هم تعجب آور دونستند.
---
حتما اگه بگیم #C رو هم بذارین میگن ...
---
اگه برنامه ای که درست کردند؛ فقط 3 تا زبان رو پشتیبانی میکنه برای تست کردن؛ مشکل شرکت کننده ها چیه ؟

Altech
سه شنبه 01 تیر 1389, 21:39 عصر
خب زبان مورد استفاده برای ACM تو استاندارد جهانی هم همینا هستن دیگه . یعنی C و ++C و JAVA و بعضا Pascal و تو PC2 هم C#‎ هم استفاده می شه . ولی دیگه python و اینا نه دیگه . دات نت هم که دیگه اصلا . همه برنامه ها باید Native باشن و دسترسی به چنین کتابخونه هایی نه مجاز هست و نه به درد می خوره . برنامه ها همه کنسول هستن .
اینا تازه لطف کردن به احترام شرکت کنندگان گفتن که Python و اینا نگین . والا چنین درخواست هایی کاملا بی مورد هست .

sia_2007
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:12 عصر
وای !!!
شما میگین تمومشون باید Native باشند؛ اون وقت میشه به ما هم توضیح بدین کجای JAVA ؛ Native هستش ؟!
کنسول بودن برنامه ها ربطی به استفاده از فریم ورک ها و Library نداره.
سوما چه زبانی هست که از Library یا Framework استفاده نکنه ؟
نتیجه حرف شما :
یک برنامه جاوا ؛ به صورت Native و بدون استفاده از فریم ورک و Library !!!
یک برنامه python به صورت Managed و غیر Native !!! و با استفاده از فریم ورک و لابراری ( کدوم فریم ورک ؟! ) !!!
البته منظور من از این که python ؛ فریم ورک نداره؛ اینه که چیزی مثل کلی ابزار اظافه مثل JAVA و Net Framework. نداره؛ و گرنه هر زبانی یه Base داره.
اگه در پست شما؛ جای کلمه python رو با Java عوض کنیم؛ تازه به یه جاهایی میرسیم.

Altech
چهارشنبه 02 تیر 1389, 16:53 عصر
خب منظورم از Native بودن این بود که برنامه ها در حالت استاندارد خود باشن . با JAVA جز اینکه از JVM استفاده بشه راه دیگه ای نیس . و نمیشه Native استفاده کرد . در ساده ترین حالت یه برنامه کنسولی معمولی که برنامه ها رو میشه بدون استفاده از هیچ هدر فایل و کتابخونه آماده ای نوشت . (البته به جز کلاس های ورودی و خروجی به کنسول) یعنی و ACM شما می تونین هر برنامه ای رو بدون استفاده از vector و list و اینا و با استفاده از آرایه های معمولی خود زبان بنویسین . اصلا نیاز به چیزهای اضافی نیست .
نباید خود کلمه Native رو به کار می بردم .
مثلا ++C در ساده ترین حالت یه برنامه اینکلود آی او استریم هست . وقتی Native داره پی همون Native استفاده میشه .

Altech
چهارشنبه 02 تیر 1389, 17:02 عصر
راستی سوالای سال قبل رو دارین ؟ به عنوان نمونه ببینیم مسابقه در چه سطحی برگذار میشه .
دوستانی که شرکت کردن می تونن بگن سطحش نسبت به مسابقه های اینترنتی مهرماه شریف چطوره ؟

sia_2007
چهارشنبه 02 تیر 1389, 17:50 عصر
من توی نت سوالهای زیادی رو دیدم
البته جاوا هم قابلیت Native شدن را دارد؛ که البته Portable بودنش از بین میره؛ و سرعتش بیشتر میشه.
دوما اگه بحث Native بودن؛ چه به معنی واقعی و چه به معنی تفسیری شما که تصحیحش کردید؛
Python از جاوا Native تره
و Net Framework. هم فرقی با JAVA نداره.

لیست لایبراری های مجازشون رو اعلام کنند؛ تا ما از همون ها استفاده کنیم.
وگرنه به جز تو بخش های تخصصی؛ Net Framework. و JAVA دارای امکانات مشابهی هستند.

حتی اگه یه نفر جاوا کار تازه کار رو با Net Framework. آشنا کنی؛
میگه Net Framework. رو از روی JAVA کپی کردند.
اینقدر که اینها در Base Class Library هاشون به هم شبیهند.
به نظر من دلیل این که JAVA هست و Net Framework نیست
و این که ++C هست و Python نیست؛
اینه که اینها برنامه ی تسترشون ضعیفه و هیچ علاقه ای به ارتقاش ندارند.
حال چه جهانی چه ایرانی و چه هر چیز دیگه ای.

a_mzadeh
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:05 عصر
به نظر من دلیل این که JAVA هست و Net Framework نیست
و این که ++C هست و Python نیست؛
اینه که اینها برنامه ی تسترشون ضعیفه و هیچ علاقه ای به ارتقاش ندارند.
حال چه جهانی چه ایرانی و چه هر چیز دیگه ای.
سلام، ببین دوست عزیز به نظر من، نظر شما درست نیست!
یک فرق خیلی بزرگ بین java و net. هست و اون اینکه جاوا اولا اپن سورس و دوما یک زبان آکادمیک هست و در تمام دانشگاه های دنیا تدریس میشه ولی زبان های net. بیشتر جنبه تجاری دارن تا آکادمیک بودن.

FastCode
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:47 عصر
توی سایت زده قم دو نفر.اون یکی کیه؟من یک بار ثبت نام کردم.
برای اینکه off-topic نباشه:
من کامپایلرم رو ننوشتم.
اینتل سی++ مجازه؟

sia_2007
چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:51 عصر
البته من JAVA و Net Framework. رو از نظر Native بودن بررسی کردم.
و هم چنین قیاس ++C و Python هم از همین منظر بود.
---
در مورد Open Source بودن؛ به این نکته توجه داشته باش؛ که C و ++C هم Open Source نیستند.
در ضمن ++C هم به اندازه ی Net Framework. جنبه تجاری داره.
---
به هر حال جالبه؛ ما که مشکل نداریم؛ از Net Framework. ؛ همین Parallel.Invoke ای که به ما رسیده ما رو کفایت میکنه.
---
جناب Fast Code ؛ انشاا... که مشکلی براتون پیش نمیآد.
ولی بهتره بیشتر پیگیرش بشید.
اینها در مورد جاوا؛ برای تست به جای این که از Reflection استفاده کنند، گفته اند کدهای شما باید در یک کلاس با نام مشخص باشند !!! نمیدونم فکر کنم CCC7
---
ضعف این سیستم کاملا مشخصه و نمیشه دلیل قانع کننده ای برای اون پیدا کرد.

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 03 تیر 1389, 01:10 صبح
دوست عزیز، کلاً فکر Visual Studio و محیط های مثل این رو از ذهنتون بیرون کنید. هدف از این مسابقات تقویت قدرت برنامه نویسی و حل مسائل الگوریتمیک هست. مسائلی که شاید حل کردنش توی زبان هایی مثل VB و C#‎‎ و ... فقط به چند خط کوتاه کد احتیاج داشته باشه. البته اگر همونش هم از طریق ویزارد حل نشه!

Python هم به این خاطر که خیلی از مسائل ریاضی براش حل شده هست و فقط برنامه نویس کافی هست اونها رو فراخوانی کنه دیگه نیازی به نوشتن یک الگوریتم برای محاسبه فلان چیز نداره.

در کل هدف از این مسابقات چیزی هست که با این زبان ها حاصل نمیشه. اینجا برنامه نویس هست که باید خودش برای حل مسئله راه حل پیدا کنه و مسیرش رو بسازه تا به جواب برسه، نه اینکه از چهار تا کلاس آماده و دم دست استفاده کنه و بگه من مسئله رو حل کردم.

موفق باشید/

sia_2007
پنج شنبه 03 تیر 1389, 08:03 صبح
نمیدونم شما ها چرا به مشکل اعتقاد دارید؛ اما به راه حل اعتقاد ندارید ؟
مسلما در مسائل ریاضی؛ ویزارد کارآیی ندارد.
اما در بحث کلاسهای آماده ؛ من در چند پست بالاتر اعلام کردم؛ که کلاسها رو محدود کنند.
بله اگر بگذارند کسی با Net Framework 3.5.؛ و بالاتر شرکت کنه؛ خب تموم مسائل رو به راحتی با LINQ حل میکنه.
خب ولی آیا تو Net Framework 2. هم همین طوره ؟
میشه بگین چه کلاسی تو نسخه Net Framework 2. هست که تو JAVA نیست ؟
در ضمن گفته اید Viusal Studio؛ مگه جاوا کارها؛ IDE های درب و داغونی دارند ؟
در پست شماره 11 توضیح دادم ( و حتی برای خوانایی بیشتر ویرایشش هم کردم )؛ که JAVA و Net Framework. ؛ علیرغم تفاوتهای فاهش در بحثهای تخصصی؛ در Base Class هایشان هیچ فرق آشکاری ندارند.
شما که میخواهید در این مسابقه شرکت کنید؛ حتما دانشجو هستید.
هر دانشگاهی متد آموزشی خاصی برای برنامه نویسی داره؛ دانشکده ما به این صورت بوده :
++C ؛ #C ؛ JAVA ؛ JSP-Servlet
تموم هم دوره ایهای من با توجه به این که همه در سطح حرفه ای پیش نمیروند؛ و فقط Base Class های JAVA و #C رو دیده بودند؛ متفق القول این نکته رو بیان میکردند؛ که #C ؛ از روی JAVA کپی شده.
من اگه حالت سوالی این مطالب رو مطرح میکنم؛ نه به این دلیله که جوابش رو نمیدونم؛ چرا که من از 100% مطالعات و کارهای برنامه نویسی اون؛ 30% اش JAVA و Servlet و JSP بوده و با دو تا IDE معروف جاوا کارها هم کار کردم.
شما یک عالمه کلاسهای جاوا رو ندید میگیرید؛ ( اگه میفرمایید همشون مجاز نیستند؛ تایید حرف من هستش )؛ و Eclipse به اون خوبی رو میذارید کنار ؟
در مورد Python هم میشه این کار رو کرد، تازه خیلی راحت تر؛ چون هر امکانی داخل یکی دو تا فایل پخشه؛ و حالت Framework نداره.
مشکل این جاست؛ که بحث کردن با دوستان Open Source کار؛ و یا دارای این تفکر؛ عموما سخت بوده؛ چون دارای تعداد زیادی پیش داوری عموما اشتباه هستند؛ بالاخص در مورد Net Framework. مایکروسافت.

sia_2007
پنج شنبه 03 تیر 1389, 08:29 صبح
لینک PDF هفتمین مسابقه اینترنتی دانشگاه صنعتی شریف
برای 30 ام مهر ماه :

http://etc.aideen.org/docs/icpc/IC09_All-fa.pdf
(http://etc.aideen.org/docs/icpc/IC09_All-fa.pdf)

Arash_j13
پنج شنبه 03 تیر 1389, 12:44 عصر
اولا که Net Framework. رو به کل بی خیال شدند.
دوما Ruby و Python رو هم بی خیال شدند.
سوما که درخواست کردن Python رو هم تعجب آور دونستند.
---
حتما اگه بگیم C#‎‎ رو هم بذارین میگن ...
---
اگه برنامه ای که درست کردند؛ فقط 3 تا زبان رو پشتیبانی میکنه برای تست کردن؛ مشکل شرکت کننده ها چیه ؟

تو هیچ بخش سایت گفته نشده که ما دات نت پشتبانی نمی‌کنیم کما اینکه در سه دور گذشته C#‎ جز زبانهای قابل استفاده در مسابقه اینترنتی بوده امسال هم اگه در خواست هر زبانی به تعداد قابل توجهی برسه که از نظر تنظیمات و اضافه کردن اون به مسابقه توجیح داشته مطمئا این زبان‌ها اضافه خواهند شد.
در ضمن از این جهت درخواست زبان‌ها مثل php ،python، ruby و ... رو عجیب نامیدیم که تو هیچ مسابقه رسمی از همچین زبانهایی استفاده نشده
در صورتی که سوال یا نکته مبهم بود می تونید با تیم برگزاری مسابقه تماس بگیرد

توی سایت زده قم دو نفر.اون یکی کیه؟من یک بار ثبت نام کردم.
برای اینکه off-topic نباشه:
من کامپایلرم رو ننوشتم.
اینتل سی++ مجازه؟

خب یه نفر دیگه هم ثبت نام کرده از قم
در ضمن من نمی‌دونم شما کدوم یکی از اون دو نفر هستید ولی هیچ کسی از قم درخواست intel c++ نداده اگه همچین درخواستی دارید لطفا فیلد کامنت رو ویرایشکنید و درخواستتون رو بزنید ملاک تصمیم گیری ما برای مسابقه همین فیلد و ایمیل هایی هست که به info@iaumc3.ir فرستاده می‌شه

sia_2007
پنج شنبه 03 تیر 1389, 13:19 عصر
http://www.iaumc3.ir/portal/1388-04-23-14-36-04.html
تمام بحث ما بر سر این جمله بوده :
کامپایلرهای مورد استفاده در مسابقه ++g و ویژوال ++ C و جاوا می باشد.
جمله جنجالی بعدی هم دقیقا بعدش نوشته شده.

---
ولی واقعا عالی میشه؛ اگه این امکان وجود داشته باشه با #C هم بشه شرکت کرد.
چنین جمله محترمانه ای هم یافت شد :

Your operating system, programming language and compiler preferences. Tell us what you prefer, and if there is enough requests, we may add those that we do not support already. But don't even bother to request Visual Basic!

من تست میکنم؛ انشاا... که مشکلی وجود نداشته باشه.
اگه درست شد؛ تو مسابقه میبینمتون
خودم هم نظرم روی این بود که پیاده سازی اهمیتی نداره.
95% قضیه حل کردن خود مسئله هستش.

Arash_j13
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:29 عصر
http://www.iaumc3.ir/portal/1388-04-23-14-36-04.html
تمام بحث ما بر سر این جمله بوده :
کامپایلرهای مورد استفاده در مسابقه ++g و ویژوال ++ C و جاوا می باشد.
جمله جنجالی بعدی هم دقیقا بعدش نوشته شده.

---
ولی واقعا عالی میشه؛ اگه این امکان وجود داشته باشه با C#‎ هم بشه شرکت کرد.
چنین جمله محترمانه ای هم یافت شد :

Your operating system, programming language and compiler preferences. Tell us what you prefer, and if there is enough requests, we may add those that we do not support already. But don't even bother to request Visual Basic!

من تست میکنم؛ انشاا... که مشکلی وجود نداشته باشه.
اگه درست شد؛ تو مسابقه میبینمتون
خودم هم نظرم روی این بود که پیاده سازی اهمیتی نداره.
95% قضیه حل کردن خود مسئله هستش.

c++ و جاوا پیش بینی ابتدایی ما برای مسابقه با توجه به تجربه سالها قبل بوده ولی من به شما قول می‌دم هر کامپایلر متعارفی(برای اینگونه مسابقات) که بالای ده تا درخواست داشته باشه رو تو مسابقه قرار بدیم فکر می‌کنم تعداد درخواست های c# در این حد رسیده باشه

Pr0grammer
یک شنبه 13 تیر 1389, 12:29 عصر
خبر جدید :

در این دوره از مسابقات کامپایلر‌های زیر برای دور اینترنتی استفاده خواهد شد:

1. Microsoft visual C++‎‎ 2008 express edition
2. GNU GCC 4.4.3
3. Java(openjdk 1.6)
4. Microsoft visual C#‎‎ 2008 express edition
5. Free Pascal 2.4

تمام کامپایلرها ۳۲ بیتی هستند.

منبع :
http://www.iaumc3.ir/portal

FastCode
یک شنبه 13 تیر 1389, 17:10 عصر
آقایون و خانمها:
یادتون نره پس فردا امتحانه!نگید نگفتی.
آخه C#‎؟
ولی چون C#‎ هست و من پس فردا تهرانم(یعنی شهر خودمون نیستم) مجبورم با C#‎ بنویسم که سریعتر کار رو تموم کنم.
راستی محدودیت تعداد خط داره؟مثلا" 40,000 و اینکه ماشین تستر ارتباط اینترنت داره؟

saleh.hi.62
یک شنبه 13 تیر 1389, 20:48 عصر
خب منظورم از Native بودن این بود که برنامه ها در حالت استاندارد خود باشن . با JAVA جز اینکه از JVM استفاده بشه راه دیگه ای نیس . و نمیشه Native استفاده کرد . در ساده ترین حالت یه برنامه کنسولی معمولی که برنامه ها رو میشه بدون استفاده از هیچ هدر فایل و کتابخونه آماده ای نوشت . (البته به جز کلاس های ورودی و خروجی به کنسول) یعنی و ACM شما می تونین هر برنامه ای رو بدون استفاده از vector و list و اینا و با استفاده از آرایه های معمولی خود زبان بنویسین . اصلا نیاز به چیزهای اضافی نیست .
نباید خود کلمه Native رو به کار می بردم .
مثلا ++C در ساده ترین حالت یه برنامه اینکلود آی او استریم هست . وقتی Native داره پی همون Native استفاده میشه .

قابل توجه دوستان کامپایلر GCC میتونه c,c++,java,objective c,c#, خیلی از زبونهای دیگه رو کامپایل کنه !
کی میگه جاوا نمیتونه کامپالی بشه ؟