ورود

View Full Version : سوال: مشكل در MFC

sia2010
یک شنبه 30 خرداد 1389, 19:26 عصر
سلام به اعضا من موقعي كه دارم در محيط VS2008 كد مي نويسم هيچ ليست راهنمايي كه Class ها و متد ها رو نشون بده نمياد لطفا من رو راهنمايي كنيد!

محمد فدوی
دوشنبه 31 خرداد 1389, 14:01 عصر
راستش من منظورتون رو درست متوجه نشدم:گیج:.
ولی اگر منظورتون اینه که فقط نمایش داده نمی شن میتونی هر قسمت دلخواهی رو از منوی View اضافه کنی(ْمثل Soloution Explorer, Class View,...):لبخندساده:

sia2010
یک شنبه 13 تیر 1389, 10:58 صبح
سلام ممنونم از تو mohamadf كه وقت گذاشتي اگه مطلب من واضح نبود ببخشيد مشكل من اين كه وقتي براي رويداد تابعي يا خود تابعي كد مي نويسم مجبورم همشو خودم تايپ كنم.مثلا اگه بخوام تابع MessageBox بنويسم هيچ منوي راهنمايي باز نمي شه:اشتباه:

hashem_te
یک شنبه 13 تیر 1389, 14:49 عصر
موارد زير را بررسي كن
- نسخه ديگري از برنامه باز نباشد
- برنامه تاكنون داراي خطاي گرامري نباشد
- فايلهاي كتابخانه اي لازم ضميمه شده باشد

فشار كليد Ctrl+spacebar را جهت باز كردن منوي popup امتحان كن

محمد فدوی
سه شنبه 15 تیر 1389, 13:23 عصر
نه، حالا منظور دوستمون رو فهمیدم. این مشکل در VC++ به علت گستردگی بیش از حد کدهاش وجود داره(چیزی که توی VB.net اصلاً نیست) فکر می کنم کلید میانبری برای سرج متن نوشته شده در کد برای VS وجود داره یعنی وقتی مثلاً می نویسی MessageB و اون دکمه رو فشار می دی لیست راهنمایی تشکیل بشه البته در یکی از نوار های ابزار هم این دیده می شه.
فکر می کنم این میانبر چیزی تو مایه های Space, Tab یا ... باشه:گیج:.
ببخشید که نمی تونم بیشتر راهنماییتون کنم.

majid zarei
سه شنبه 23 شهریور 1389, 09:31 صبح
با سلام، این علت به دلیل نرم افزار می باشد که به صورت قفل شکسته است. شما بایستی header فایل پروژه را یکبار باز کنید و بعد آیکون Save یا Save all را بزنید. بعد با بستن این header فایل مشکل شما حل خواهد شد.:لبخند: