View Full Version : دانلود برنامه اعتبارات كامل (ويژوال فاكس)
abdorreza
دوشنبه 31 خرداد 1389, 21:04 عصر
دانلود برنامه اعتبارات
كامل كامل. خيلي از شهرستانها دارند باهاش كار ميكنند.
رمز عبور اول برنامه 1 هست.
لينك دانلود : http://www.4shared.com/file/AfFCk7ZT/ET_online.html
binyaz2003
دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:56 عصر
برنامه شما حتما بايد از طريق ويژوال فاکس پرو اجرا بشه تا صفحه ورودش ظاهر بشه.
هنگام چاپ خطا ميده.
اين خوبه که همه خطاهارو نشون ميده ولي بهتر از اون اينه که يک لاگ از خطاها بسازيد و درخواست کنيد که اون رو براتون ميل بکنند.
بعضي جاها مثل پشتيبانگيري درسته که چک ميکنيد که نام فايل ها وارد شده يا نه اما کار رو خاتمه نميديد و اين باعث خطا ميشه.
در کل من به شخصه دوست ندارم پنجره برنامه هام هميشه رو باشه و يا اين رو بصورت انتخابي ميزارم نميدونم شايد براي برنامه شما الزاميه.
اين تايمر يک ثانيه اي کار رو کند نميکنه؟از کاربراتون بازخورد داشتيد؟
من بودم رابط کاربري چاپ رو هم فارسي ميکردم.
abdorreza
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:31 عصر
ممنون از تذكرات شما آقاي بي نياز
راهي هست كه بدون نصب ويژوال فاكس اجرا بشه؟ يا بدون نصب فايلهاي RunTime فاكس؟
اينجا چك ميكنم خطايي نميده موقع چاپ ! پيغام خاصي ميده ؟
كاربرايي كه تو ادارات هستن و دارن كار ميكنن اينقدر مبتدين كه موقع آموزش بايد گرفتن ماوس هم بهشون ياد ميداديم ، حالا فكر كنيد ميخواستيم ايميل كردن هم بهشون ياد بديم !! حالا بگذريم از اينكه اينجا بيشتر شهرستانها اداراتشون اينترنت ندارند يا دارند و خيلي كند هستش !!!!
چشم ، قسمت پشتيبانگيري را درستش ميكنم به اميد خدا.
در باره ي پنجره هم مجبور شدم ، كاربرها مثلا MyComputer را بزرگ ميكردن و اونوقت ميگفتن برنامه نيست ، يه چيزي هم ياد گرفته بودن و هي ميگفتن برنامه پريده !!!! اينقدر شهرستانها تماس ميگرفتن كه گفتم هميشه رو باشه پنجره بهتره !!!
چيزي در مورد كندي برنامه نگفتن . شايد هم چيزي متوجه نشدن !!!
دنبال يه Print Preview فارسي خوب ميگشتم ولي پيدا نكردم . وقت هم نداشتم. مجبور بودم 1 هفته اي برنامه را بنويسم و نصب كنم.
binyaz2003
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:37 عصر
به نصب ويژوال فاکس پرو نيازي نيست شما دو راه داريد:
1-براي برنامه ، فايل نصب بسازيد که اون هم فايل هاي زمان اجرا را نياز دارد.
2-فايلهاي زمان اجرا را در پوشه برنامه کپي کنيد.
فايلهاي مورد نياز رو ميتونيد در اين سايت و آدرس زير بنا به مواردي که استفاده کرده ايد کپي کنيد :
http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~VFP9RuntimeFiles
خطاي چاپ :
Variable 'FRX_OBJTYP_DAAENV' is not found.
شما همين پيش نماش گزارش رو ميتونيد فارسي کنيد اگر ReportPreview رو ريفاکس کنيد فايلي به نام frxpreview.h مشاهده ميکنيد که ميتوانيد معادل فارسي عبارات رو در آن بينويسيد و پروژه رو کامپايل کنيد همينطور اگر شما فايل xsource.zip در پوشه microsoft visual foxpro 9\Tools\xsource رو باز کنيد سورس نمايشگر گزارش فاکس موجوده و همين فايل رو داره که ميتونيد اون رو هم فارسي کنيد.
من داشتم مواردي که ساعت گزاشته بودم با فاصله زماني يک ثانيه روي رايانه هاي قديمي بعضي اوقات دچار کندي ميشد که به يک دقيقه تغييرش دادم.
abdorreza
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:00 عصر
اروري كه گفتيد مربوط ميشه به همون فايلهاي Report Preview
هر چي گشتم فايلهاي اصليشو پيدا نكردم. تو برنامه هاي ديگه هم همين ارور را ميده. بايد پيداش كنم و دوباره كپي كنم تو برنامه.
البته تو برنامه كامپايل شده و EXE كه من گذاشتم اين پيغام خطا رو نميده.چك كردم.
و خيلي ممنون از توضيحات عالي شما.
ashkan_gorg
سه شنبه 01 تیر 1389, 17:38 عصر
هرکاری کردم اجرا نمیشه.ازتوخود ویژوال فاکس هم اجرا کردم ولی اتفاقی نمییوفته
binyaz2003
سه شنبه 01 تیر 1389, 21:32 عصر
از منوي
Program
گزينه
Do
رو انتخاب کنيد.
abdorreza
چهارشنبه 02 تیر 1389, 11:07 صبح
اگر Visual Fox نصب باشه ، احتياجي براي رفتن به فاكس نيست. خود فايل EXE اجرا ميشه!
ashkan_gorg
چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:36 عصر
همه این کارا روانجام داده بودم که پیام دادم ولی فرمی نمیاد.گفتم شاید....
abdorreza
چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:42 عصر
!!!!
من حتي براي اينكه مطمئن بشم از اينكه برنامه كار كنه ، خودم دوباره دانلود كردم و اجراش كردم. هيچ مشكلي نداشت !!!
Esikhoob
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:39 عصر
من هم اول نتوانستم اجراش کنم .
اما بعد در کامپیوتر دیگه تونستم ، به VFP IDE احتیاجی نداره ، فکر کنم شما با آخرین ورژن VFP sp2 یعنی 9.0.07423 (HotFix ی که بعد از SP2 امد با اسم: KB968409)کمپایلش کردید.
چون وقتی از ورژن run-time Dll 9.0.07423 استفاده میکنم ، EXE اجرا میشه ولی وقتی از SP2 اولیه استفاده میکنم ، اجرا نمیشه (در VFP ID همه منوهای VFP غیر فعال میشود و کاری هم نمیشود کرد و در اجرای بدون VFP IDE هم چیزی مشاهده نمیشه)
یک اشکالی هم پیدا کردم خواستم بگم:
در منوی ثبت اطلاعات ---> اطلاعات موجود موقع ثبت در قسمت کد هزینه وقتی F12 را میزنیم در لیست چیزی نمی آورد ، در حالی که باید بیاورد چون لیست تعریفهاش پر است.
در ضمن نمی دانم چرا هم در ویندوز 7 فارسی و هم WindowsXP عربی حروف : گ چ پ ژ را در textbox ها و Grid ها نشان نمیدهد و همینطور حرف ک را در ویندوز 7 فارسی (و شاید هم در XP).
gm_phk
جمعه 04 تیر 1389, 11:40 صبح
دوست عزیز برنامه اعتبارات رو من اجرا کردم کاملا بدون ایراد کار کرد
حتی قسمت چاپ که آقای بی نیاز می گفتند مشکل داره تو سیستم من هیچ مشکلی
نداشت طراحی برنامه و گرافیک و منو هاش جالب بود .
abdorreza
شنبه 05 تیر 1389, 01:06 صبح
دوست عزیز برنامه اعتبارات رو من اجرا کردم کاملا بدون ایراد کار کرد
حتی قسمت چاپ که آقای بی نیاز می گفتند مشکل داره تو سیستم من هیچ مشکلی
نداشت طراحی برنامه و گرافیک و منو هاش جالب بود .
سلام خدمت شما دوست عزيز
خوشحالم روي سيستم شما كار كرد. نميدونم چرا روي بعضي سيستمها مشكل ميگيره.
ممنون از لطف شما
gm_phk
جمعه 11 تیر 1389, 02:02 صبح
سلام خدمت شما دوست عزيز
خوشحالم روي سيستم شما كار كرد. نميدونم چرا روي بعضي سيستمها مشكل ميگيره.
ممنون از لطف شما
دوست گرامی
با سلام من احتمال میدم مشکل از نوع Service Pack ویژوال فاکس پرو باشه
ashkan_gorg
شنبه 12 تیر 1389, 09:50 صبح
اگه زحمتی نیست سرویس پک مربوط به این برنامه رو که نصب رو سیستم شما بزارین ممنون میشم
abdorreza
شنبه 12 تیر 1389, 15:19 عصر
سلام
من فقط خود ويژوال فاكس را نصب كرده ام. هيچ سرويس پك يا چيزي مشابهش را نصب نكردم رو سيستمم.
frahimi
شنبه 12 تیر 1389, 15:48 عصر
من هم نصب کردم و بدون مشکل کارکرد منوی ظاهر آن زیبا و ساده است و چشم را ادیت نمیکند. خیلی متشکرم
abdorreza
شنبه 12 تیر 1389, 17:07 عصر
من هم نصب کردم و بدون مشکل کارکرد منوی ظاهر آن زیبا و ساده است و چشم را ادیت نمیکند. خیلی متشکرم
ممنون از شما دوست عزيز
به نظر من درست كار كردن برنامه و ظاهر برنامه (از نظر راحتي كاركرد و اذيت نكردن چشم و تركيب رنگهاش و نوع منوها و ...) هر دو بايد در كنار هم باشند و هر كدوم از اينها كم و كاستي داشته باشه ، اثر بدي در ديد كاربر و تبليغ برنامه داره.البته نميگم برنامه ي من عاليه . ولي تا جايي كه از دستم بر ميومد سعي كردم رعايت كنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.