View Full Version : سوال: شبکه چند سیستم با کابل 20 متری
HjSoft
دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:27 عصر
سلام ، من قصد دارم به یک سیستم رو که در فاصله 20 متری از من واقع شده رو به مودم adsl وصل کنم . کابل 20 متری گرفتم و خودم با دستگاه سوکت زنی سوکت شبکه رو زدم . اما متاسفانه الان که به سیستم ها وصل می کنم sent داره اما recieve نداره . در صورتی که همون موقع کابل رو قطع کنم و با یک کابل 2 - 3 متری وصل کنم درست میشه . تک تک سیم ها اتصالات رو چک کردم . همه به ترتیب کابل ای استاندارد وصل شده و با مولتی متر هم تست کردم همه درست وصله اما همینطور که گفتم receive نداره . آیا امکان داره این مشکل از سوکت باشه ؟
خودم به سوکت شک دارم .
نظر شما چیه ؟>
ممنون
nima_8m
دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:32 عصر
وقتی با یه کابل دیگه همچی درسته خوب معلومه ایراد از کجاست
Saeed.Masoumi
دوشنبه 31 خرداد 1389, 23:45 عصر
سلام
آقا منم یک سوال در همین زمینه دارم شما که تجربش رو دارین میشه کمک کنید.
من 1 سیستم سرور دارم که به از طریق یک مودم (ADSL (Usb به اینترنت متصل است این سرور یک کارت شبکه Onboard دارد می خواهم یک کارت دیگر هم بر روی آن سوار کنم.
حالا می خوام یک شبکه ایجاد کنم به طوری که 2 تا سیستم دیگه به این سرور متصل کنم فاصله تقریبی هر کدوم از کلاینتها از سرور تقریبا 20 متر است.
آیا میشه کلاینت اول را به کارت Lan اول و کلاینت دوم را به کارت Lan دوم از سرور متصل کنم و اینطوری یک شبکه بسازم که توش بشه اینترنت رو هم Share کنم؟یا حتما باید از هاب استفاده کنم ممنون.
و اینجا مهم است که اون مشکل شما به فاصله ربط نداشته باشه.
naserrezaee
سه شنبه 01 تیر 1389, 18:18 عصر
آیا میشه کلاینت اول را به کارت Lan اول و کلاینت دوم را به کارت Lan دوم از سرور متصل کنم و اینطوری یک شبکه بسازم که توش بشه اینترنت رو هم Share کنم؟یا حتما باید از هاب استفاده کنم ممنون.
دوست عزيز اين كار هرچند غير اصولي است ولي امكان پذيره فقط شما بايد روي سرورتون هر دو كارت شبكه رو با هم بريج كنيد (هر دو را انتخاب كنيد و سپس با كليك راست و انتخاب گزينه Bridge connections هر دو كارت بريج خواهند شد) در ضمن با استفاده از كابل كت 5 تا فاصله 100 بدون ريپيتر مي توان كابل كشيد . البته كابل كشي مستقيم از كارت شبكه به علت ضعيف بودن بعضي از كارتها اين فاصله كمتر مي شود ( البته 20 متر فاصله اي نيست كه مشكلي پيش آيد)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.