ورود

View Full Version : سوال: مشکل فونت در asp چطور حل میشه ؟ کسی هست جواب بده ؟

meysamdalipour
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:43 صبح
سلام
من یک سایتی رو اپلود کردم که فونت هاش همه درهم و برهم شده ، اما قبل از اپلود که اجرا می کردم خوب بود . مشکل من فقط در عنوان GridView است که کد اون رو به صورت زیر وارد می کنم . اما با ز هم جواب نمی ده :

<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AllowPaging="True" CellPadding="4" DataSourceID="SqlDataSource1"
<Columns>

<asp:BoundField DataField="namegroup1" ControlStyle-Font-Names="Tehran" HeaderText="نام گروه" SortExpression="namegroup1" />

<asp:BoundField DataField="codegroup1" HeaderText="کد گروه" ReadOnly="True" SortExpression="codegroup1" />

</Columns>

</asp:GridView>

همانطور که می بینید عنوان رو که شامل نام گروه و کد گروه است رو اینطوری نوشتم . اما وقتی آپلود می کنم هم رو عجیب و غریب می نویسه
لطفا کمک کنید .
ممنون که وقت می ذارید .

Peyman.Gh
سه شنبه 01 تیر 1389, 10:45 صبح
یعنی متن های فارسی را نمایش نمیدهد ؟ در همه مرورگرها به این صورت میباشد؟

meysamdalipour
سه شنبه 01 تیر 1389, 11:06 صبح
متن فارسی که از داخل بانک می خواند را خوب نمایش می دهد . فقط عنوانی رو که برای هر یک از ستون دیتا گرید به صورت فارسی می نویسم را عجیب و غریب نشان می دهد .
به این آدرس بروید تا خودتان ببینید .
http://www.bazareamol.ir/show.aspx

ممنون از جوابتون

meysamdalipour
سه شنبه 01 تیر 1389, 18:28 عصر
ميشه يه نزري بديد؟

Alireza_Salehi
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:11 عصر
از منوی فایل گزینه Save As را انتخاب کنید و یک بار فایل ها را با Encoding یونیکد (UTF-8 with signature) ذخیره کنید.

blackcats
سه شنبه 01 تیر 1389, 21:00 عصر
هر فونتی میزاری اینجوری میشه؟
مثلا Tahoma میزاری بازم اینجوری میشه؟

hamedsabzian
سه شنبه 01 تیر 1389, 21:35 عصر
توی HeaderStyle فونت را تنظیم کنید.

<HeaderStyle Font-Names="Tahoma"/>

meysamdalipour
پنج شنبه 03 تیر 1389, 19:50 عصر
هر فونتی میذارم همین وضعیته . توی خود visual stdio کار می کنه . اما توی پروژه که آپلود شده نمی دونم چرا اینطر میشه

Mostafa_Dindar
پنج شنبه 03 تیر 1389, 22:25 عصر
هر فونتی میذارم همین وضعیته . توی خود visual stdio کار می کنه . اما توی پروژه که آپلود شده نمی دونم چرا اینطر میشه

اگر کمی دقت میکردی متوجه میشدی که علیرضا صالحی جوابت رو داد .

از منوی فایل گزینه Save as . در پنجره باز شده Save file as اون پائین کنار دکمه Save یک فلش رو به پائین هست , اون فلش رو کلیک کنید و گزینه Save with Encoding رو انتخاب کنید , در Prompt ای که میاد گزینه yes رو انتخاب کنید و مطمئن شوید که در DropDownList گزینه Unicode ( UTF-8 with Encoding ) انتخاب شده باشه .

سربلند باشید