ورود

View Full Version : سوال: مشکل با #Input؟!

mbshareat
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:16 عصر
من یه برنامه دارم که لیست فایلهای شاخه را از فایلی می خواند که توسط بچ فایلی با این محتوا ساخته می شود::بامزه:
ِdir *.t /o/s/a:-d/b >List.1
برای خواندن فایل از روش ترتیبی استفاده می کنم و از فرمان

Do While not Eof(1)
Input #1 , A$
Loop

این برنامه معمولا درست کار می کند ولی متوجه شدم بعضی وقتها نمی تواند لیست فایلها را درست بخواند و فرمانی که هر دفعه باید یک خط از فایل را بخواند کل خط را نمی خواند و این مساله را در داس توسط فرمان Print متوجه شدم.:چشمک:
آیا راه دیگری مثل استفاده از توابع Api سراغ دارید اگه میشه لطفا نمونه کد جایگزین کد بالا رو برام بذارین یا حد اقل بگین مشکل از کجاست آیا کارکتر نامانوسی در فایلی که توسط فرمان Dir ساخته شده در فایل لیست ریخته شده(مثلا کارکتر 0 یا 13)؟!:لبخندساده:
از توجتون نهایت تشکر رو دارم:قلب:

kuh_nur
چهارشنبه 02 تیر 1389, 01:12 صبح
سلام
احتمالا به علت اینکه آدرس شاخه ها طولانیه این مشکل پیش میاد

fazelm
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:23 صبح
سلام
احتمالا به علت اینکه آدرس شاخه ها طولانیه این مشکل پیش میاد

فکر نکنم ویژوال بیسیک این قدر ضعیف باشه که به طولانی بودن آدرس گیر بده :لبخند:

vbhamed
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:41 صبح
سلام
به جاي Input از Line Input استفاده كنيد

mbshareat
چهارشنبه 02 تیر 1389, 13:17 عصر
بابا ای ول!اصلا فکر نمی کردم تالار VB اینقدر فعال باشه(من مدتیه رفتم دنبال دلفی):خجالت:
راستش همین الان برنامه VB خودم رو نگاه کردم دیدم از line Input استفاده کردم ولی باز هم برنامه ام در بعضی شاخه ها درست کار نمی کنه و در بعضی شاخه ها کار می کنه(فکر کنم شاخه ای که کار نکرد تا خط تیره آدرس رو خوند اگه بشه تحقیق می کنم:چشمک:)
در هر صورت ممنون!:لبخندساده:

fazelm
چهارشنبه 02 تیر 1389, 13:49 عصر
بابا ای ول!اصلا فکر نمی کردم تالار VB اینقدر فعال باشه(من مدتیه رفتم دنبال دلفی):خجالت:
راستش همین الان برنامه VB خودم رو نگاه کردم دیدم از line Input استفاده کردم ولی باز هم برنامه ام در بعضی شاخه ها درست کار نمی کنه و در بعضی شاخه ها کار می کنه(فکر کنم شاخه ای که کار نکرد تا خط تیره آدرس رو خوند اگه بشه تحقیق می کنم:چشمک:)
در هر صورت ممنون!:لبخندساده:

تو نام شاخه هات حروف غیر انگلیسی داری ؟؟

vbhamed
دوشنبه 07 تیر 1389, 08:54 صبح
سلام

فايل ليست ايجاد شده و اون قسمت رو برنامت رو بزار