mbshareat
سه شنبه 01 تیر 1389, 12:16 عصر
من یه برنامه دارم که لیست فایلهای شاخه را از فایلی می خواند که توسط بچ فایلی با این محتوا ساخته می شود::بامزه:
ِdir *.t /o/s/a:-d/b >List.1
برای خواندن فایل از روش ترتیبی استفاده می کنم و از فرمان
Do While not Eof(1)
Input #1 , A$
Loop
این برنامه معمولا درست کار می کند ولی متوجه شدم بعضی وقتها نمی تواند لیست فایلها را درست بخواند و فرمانی که هر دفعه باید یک خط از فایل را بخواند کل خط را نمی خواند و این مساله را در داس توسط فرمان Print متوجه شدم.:چشمک:
آیا راه دیگری مثل استفاده از توابع Api سراغ دارید اگه میشه لطفا نمونه کد جایگزین کد بالا رو برام بذارین یا حد اقل بگین مشکل از کجاست آیا کارکتر نامانوسی در فایلی که توسط فرمان Dir ساخته شده در فایل لیست ریخته شده(مثلا کارکتر 0 یا 13)؟!:لبخندساده:
از توجتون نهایت تشکر رو دارم:قلب:
ِdir *.t /o/s/a:-d/b >List.1
برای خواندن فایل از روش ترتیبی استفاده می کنم و از فرمان
Do While not Eof(1)
Input #1 , A$
Loop
این برنامه معمولا درست کار می کند ولی متوجه شدم بعضی وقتها نمی تواند لیست فایلها را درست بخواند و فرمانی که هر دفعه باید یک خط از فایل را بخواند کل خط را نمی خواند و این مساله را در داس توسط فرمان Print متوجه شدم.:چشمک:
آیا راه دیگری مثل استفاده از توابع Api سراغ دارید اگه میشه لطفا نمونه کد جایگزین کد بالا رو برام بذارین یا حد اقل بگین مشکل از کجاست آیا کارکتر نامانوسی در فایلی که توسط فرمان Dir ساخته شده در فایل لیست ریخته شده(مثلا کارکتر 0 یا 13)؟!:لبخندساده:
از توجتون نهایت تشکر رو دارم:قلب: