ورود

View Full Version : سوال: پیشنهاد برای جلوگیری از پست های بی محتوا

M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:38 عصر
پیرو تاپیکی که در بخش گفتگوی آزاد با عنوان (کسی شما رو مجبورت کرده پاسخ بدهید؟!)
من یه پیشنهاد دارم....
میگم فقط پست هایی که ازشون تشکر شده به تعداد پست های کاربر اضافه شه!!! اینجوری مشخصه که کاربر چند تا پست مفید داشته و یا اینکه خود تشکرها معیار امتیاز کاربر باشه..
دیگه اینجوری کمتر کسی میاد پست بزنه که ...
پس چی شد؟؟؟ :افسرده:
چرا جواب نمیدین؟؟؟ :متفکر:
یعنی کسی نیست؟؟؟ :گیج:
الووووووو ..... :متعجب:
دمت گرم حاجی.. :کف:
من بلدم ولی الان کار دارم فردا میام.. :چشمک:
یادمه یه وقتیایی بلد بودم یادم رفته بزار یادم بیاد. :افسرده:

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:20 عصر
اگه یه پست مفید بود و کاربر تشکر نکرد چی؟

M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 14:32 عصر
اگه یه پست مفید بود و کاربر تشکر نکرد چی؟
کسی که دنبال تشکر جمع کردن نیست ، این طرز فکر درست نیست که به کسی کمک کنیم و انتظار تشکر داشته باشیم. به هر حال تشکر کردن یک کاربر از یک مطلب مفید شخصیت فرد رو میرسونه.

mehdi.mousavi
سه شنبه 01 تیر 1389, 15:09 عصر
پیرو تاپیکی که در بخش گفتگوی آزاد با عنوان (کسی شما رو مجبورت کرده پاسخ بدهید؟!) من یه پیشنهاد دارم.... میگم فقط پست هایی که ازشون تشکر شده به تعداد پست های کاربر اضافه شه!!! اینجوری مشخصه که کاربر چند تا پست مفید داشته و یا اینکه خود تشکرها معیار امتیاز کاربر باشه..

سلام.
کافیه چنین پستهایی رو گزارش کنید تا نسبت به حذف اونها اقدام بشه. حتی پستهایی که گزارش نمیشن و فاقد محتوا هستن، در برخی تالارها توسط مدیران بررسی و حذف میشن. خود من چند روز پیش پستهای بی محتوایی از سال 82 رو حذف کردم... یا یکی دیگه از مدیران، در بخش ASP.NET هزار و پانصد تاپیک بی محتوا رو مارک کردن تا در موردش اقدام مقتضی صورت بگیره. بنابراین نگران این مساله نباشید...

موفق باشید.

M.T.P
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:29 عصر
جناب موسوی پیشنهاد خوبی بود هـــــــــــا :لبخندساده: پیشگیری بهتر از درمانه
از ما گفتن بود.
حالا با این ترفند کاربر اقدام به ایجاد offtopic نکنه بهتره یا اینکه بیایم گزارش بدیم و کروکی بکشیم :بامزه: راجع به یه پست و تصمیم بگیریم که پستش مفیده یا نه!!!

mehdi.mousavi
سه شنبه 01 تیر 1389, 20:40 عصر
جناب موسوی پیشنهاد خوبی بود هـــــــــــا :لبخندساده: پیشگیری بهتر از درمانه از ما گفتن بود. حالا با این ترفند کاربر اقدام به ایجاد offtopic نکنه بهتره یا اینکه بیایم گزارش بدیم و کروکی بکشیم :بامزه: راجع به یه پست و تصمیم بگیریم که پستش مفیده یا نه!!!

سلام.
من نگفتم پیشنهاد بد یا خوبیه، اما اطلاع دارید چه پیشنهادهای بسیار بهتری در این صف جلوتر از پیشنهاد شما قرار دارن که اگر پیاده سازی بشن، تاثیرات به مراتب چشمگیرتری روی سایت میذارن بگونه ای که بطور خودکار چنین افرادی (که پستهای بی محتوا ارسال میکنن) از این اجتماع طرد میشن؟

البته باید از منظر دیگه ای هم نگاه کرد. کسی که بعد چند روز پاسخ نمیگیره، مایله تا به روشی تاپیکش رو مجددا در معرض دید قرار بده تا شاید کسی بهش پاسخ بده. طبیعتا باید یه ارسال "بی محتوایی" داشته باشه، تا به این هدف برسه. حالا فرض کنید روشی وجود داشت که میشد به تاپیک ها امتیاز داد، یا تعداد Hit هاش باعث بالا و پایین رفتن در لیستی از تاپیک های بدون پاسخ بخش میشد. اینطوری دیگه نیازی نبود تا کسی اینکارو کنه، و اگر پستش "داغ" میشد، بطور خودکار سوالش در معرض دید قرار میگرفت.

پیشنهاد عموما زیاده، اما فرصت کم. بهتره این فرصت کم رو با پیشنهادهایی که عمیقا بهشون فکر نکرده ایم کمتر نکنیم.

موفق باشید.

sia_2007
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:21 عصر
پیشنهاد عموما زیاده، اما فرصت کم. بهتره این فرصت کم رو با پیشنهادهایی که عمیقا بهشون فکر نکرده ایم کمتر نکنیم.

اگر فقط تشکر میکردم؛ معلوم نمیشد با کدوم قسمت حرفهای شما موافقم؛ و تعبیر به تایید کل حرفهای شما میشد.
واقعا از اون جمله های ناب بود.
---
ببینید بحث ارزشمند ارتقای کیفیت سایت ؛ داره باز با بحث ارزش چهار تا ستاره قاطی میشه.
---
برای حل مشکل دادن پست بی ارزش برای دوباره بالا آوردن تاپیک؛
میتونیم تو هر تالار یه بخش Unanswered بگذاریم.
---
نمره امتیاز منفی بدجور آدم رو دلسرد میکنه
بالاخره هر آدمی همه پستهاش مفید نیست.
و وقتی میبینه با یه اشتباه ساده سرش به سقف کوبیده میشه؛ خب افسرده میشه.
---
باید علاوه بر این که بتوان کلیه جوابهای یک پست رو به صورت مرتب شده بر اساس تاریخ دید؛ که حالت پیش فرض هست.
بشه پستها رو بر اساس بیشترین تشکر شده هم دید.
اون وقت پستهای بهتر میآن بالا.

ricky22
سه شنبه 01 تیر 1389, 23:42 عصر
به نظرم باید یک post داشته باشیم یک comment فقط راه حل های مفید امتیاز بگیرند مثل stackoverflow

saed2006
چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:03 صبح
comment جلو بسیاری از پست های بی مورد رو میگیره
مثلا یکی سوال میپرسه پاسخ دهنده منظورش رو نمیفهمه میاد comment میگذاره برای اون شخص و پست الکی نمیزنه

M.T.P
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:04 صبح
M.T.P :
مقدمه اصلاح هر وب سایتی اصلاح فرهنگ آن است. :قلب: