View Full Version : مشکل با آدرس دهی adodc
ramzdar
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:01 صبح
سلام.
من تازه واردم.
میخوام یه adodc رو به یه پایگاه داده متصل کنم.
اسم پایگاه من Data و اسم تیبلم هم Std هست.
حالا چجوری باید از طریق کدنویسی متصل کنم؟؟؟
من این کد رو نوشتم ولی پیغام خطا میده!!!
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & App.Path & "\Data.mdb"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Std"
Adodc1.Refresh
به دو خط آخر گیر میده. یعنی FROM clause و Refresh Method که احتمالاً دومی بخاطر اولیه نه؟
ENG_Torshani
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:21 صبح
Ado.CommandType = adCmdUnknown
ابنو زیر Conection string بنویس
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\DB.mdb;Persist Security Info=False"
ramzdar
چهارشنبه 02 تیر 1389, 10:52 صبح
من این کارو کردم ولی این ارور رو میده.
The Microsoft Jet database engine cannot find the input table or query 'Std'. Make sure it exists and that its name is spelled
correctly.
کدی که من نوشتم اینه. ببین کجاش مشکل داره!!!
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=""D:\My Docs\My Documents\Aref VB\For School\MADRESE\V2\Data.mdb"";Persist Security Info=False"
Adodc1.CommandType = adCmdUnknown
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From Std"
Adodc1.Refresh
mostafag
چهارشنبه 09 تیر 1389, 16:07 عصر
[QUOTE=ramzdar;1021928]من این کارو کردم ولی این ارور رو میده.
The Microsoft Jet database engine cannot find the input table or query 'Std'. Make sure it exists and that its name is spelled
correctly.
سلام
این ارور مال وقتیه که شما اسم جدولت رو اشتباه وارد کردی و vb نمیتونه جدولت رو پیدا کنه
مطمئنی که اسم جدولت رو درست نوشتی؟
به کوچک و بزرگ بودن حروف توجه کن!!!
در ضمن بعد از مطمئن شدن درستی نام جدول از همون کد اولی که خودت نوشتی استفاده کن من تست کردم درست بود فقط باید اسم جدولت رو درست بنویسی.:لبخندساده:
Dr.Bronx
چهارشنبه 09 تیر 1389, 17:06 عصر
اولا خط اول کدتون رو به این صورت تغییر بدید
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=D:\My Docs\My Documents\Aref VB\For School\MADRESE\V2\Data.mdb;Persist Security Info=False""
بعدش هم مطمئن بشید که جدولی با نام Std داشته باشید ./
saeed_bad1
پنج شنبه 10 تیر 1389, 10:17 صبح
اولا خط اول کدتون رو به این صورت تغییر بدید
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=D:\My Docs\My Documents\Aref VB\For School\MADRESE\V2\Data.mdb;Persist Security Info=False""
بعدش هم مطمئن بشید که جدولی با نام Std داشته باشید ./
سلام حالا اگه بخوایم به جای Std به هر تیبل با هر نامی اتصال پیدا کنه باید از چه کدی استفاده کرد انتخاب فایل هم مهم نیست از کجا باشه بخواد به طور دستی وارد کنیم یا از FileList Box فقط میخوام بدونم چه طوری میشه به جای Std هر تیبل با هر نام دلخواه وارد کرد
Dr.Bronx
پنج شنبه 10 تیر 1389, 11:49 صبح
فرض میکنیم یک textbox دارید به نام TxtTable که قصد دارید نام جدول رو داخل اون بنویسید
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From " & txtTable
اینطوری هر نامی که در txtTable باشه به عنوان نام جدول شما انتخاب میشه .
موفق باشید ./
SilverGold
جمعه 11 تیر 1389, 01:22 صبح
من برای اینکه مسیر بانک اطلاعاتی رو در تمام فرمهام استفاده کنم یک متغیر پابلیک درست می کنم و مسیر بانک رو به اون نسبت می دم و مسیر بانک رو با روش زیر پیدا می کنم
LocationDatabase = "" & aap.path & "......"
adodc1.ConnectionString = LocationDatabase
بازم اگه دیدی سخته من نمونه برنامه رو براتون ضمیمه می کنم
yousef.scof
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 18:53 عصر
سلام
من کد زیر نوشتم همه کارهایی که در پست های بالا بود انجام دادم اما برنامه وقت اجرا چندتا خطا داره
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + App.Path & "\Database.mdb"";Persist Security Info=False"Adodc1.CommandType = adCmdTable
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From Table1"
Adodc1.Refresh
و اررور ها
Not a valid file name.
___
Run time error '2147467............
Automation error
Unspecified error
میشه راهنمایی کنیک مشکل از کجا هست
yousef.scof
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 16:08 عصر
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
_mojitaba_
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 00:22 صبح
آقا این ارور برا چیه؟
FROM clause و Refresh Method :ناراحت:
همشم این adodc1.refresh رو میگیره
کلی به روحیاتم صدمه زده این ارور :لبخند: یکی حلش کنه :قلب:
ایلیا آخوندزاده
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 14:40 عصر
آیا پایگاه داده شما رمز داره؟
ایلیا آخوندزاده
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 14:43 عصر
سلام mojitaba جان این که شما میگی adodc1.refresh ، معمولا یا اشکال از RecordSource هست یا از syntex ارور می ده اونارو چک کن.
ایلیا آخوندزاده
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 14:47 عصر
دوست عزیز yousef.scof ارور Not a valid file name. به خاطر اینکه دیتابیس یا جدول شما رو پیدا نمی کنه . راستش این کدی که برای آدرس دهی مطرح شده و شمام استفاده کردید برخلاف اون چیزی هست که من استفاده می کنم شما از کد استاندارد استفاده کنید اونوقت مشکلتون حل می شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.