ورود

View Full Version : کافی نت یا گیم نت ؟؟؟

NIK
چهارشنبه 02 تیر 1389, 13:49 عصر
با توجه به میزان سرمایه لازم و درآمد حاصله،
اگه میخواستید برای سرمایه گزاری بین کافی نت و گیم نت یکی رو انتخاب کنید، انتخاب شما کدام گزینه بود؟

salehbagheri
چهارشنبه 02 تیر 1389, 14:11 عصر
اين مورد به چند چيز بستگي داره :

1. مكان احداث
2. وضعيت اجتماع
3. ...

طبيعي هست كه اگه مغازه شما در انتهاي يك كوچه بن بست باشه كه اون كوچه نيز داخل يك كوچه بن بست و خلوت ديگه باشه، نبايد انتظار سود و درآمد داشته باشيد ...

وضعيت مردم هم مهمه شما در جايي كه تأسيسات دانشگاهي وجود داره كافي نت بزنيد سود بيشتري داريد چرا كه دانشجويان زيادي نيازمند اينترنت هستند ...
اما وقتي در منطقه اي نزديك يك دبيرستان هستيد كه بچه هاي شيطون زياد داره طبيعي هست كه گيم نت خيلي درآمدش بيشتره ...

يادمه دقيقاً چسبيده به دبيرستان ما يك گيم نت باز شد، اولش فقط 5 تا دستگاه داشت و اصلا نوبت به كسي نمي رسيد و هميشه دعوا ميشد ... اما بعد از يك نيمسال 5 دستگاهش به 15 دستگاه افزايش پيدا كرد و ... :قهقهه:

البته مدير آموزشگاه وقتي ديد كه بچه ها اكثر وقتشون اونجا تلف ميشه با همكاري ارگانهاي دولتي طرف رو از اونجا شوتش كرد ...

eshpilen
چهارشنبه 02 تیر 1389, 18:17 عصر
من یه مدت یجا کار میکردم که هم گیم نت بود و هم کافی نت (و البته خدمات کامپیوتری).
گیم نت و بازی تیمی چیزی هست که بچه ها نمیتونن لزوما توی خونه به همون شکل داشته باشن. بنابراین اگر بقول دوستمون شرایط جاش نامناسب نباشه بنظرم گیم نت قابل اتکا تره.
البته خرج گیم نت هم بیشتره و سیستمها و بازیهاش باید بحد کافی بروز و متنوع باشن. همچنین امکان بازی آنلاین (اینترنتی) رو هم فکر کنم اگر بذارید خیلی بهتر باشه (فکر نمیکنم خرجش خیلی زیاد باشه).
اینترنت امروزه روز دیگه همه جا هست و اینترنت هوشمند و کارت و ADSL رو همه کس استفاده میکنن. معمولا سرعت کافی نت ها هم خیلی بالا نیست.

فقط این گیم نت مشکلش اینه که بچه ها خیلی دردسر و داغون کردن دارن. یه مدیریت خوب میخواد. اگر تجهیزات کامل و قوی بخری که گرون درمیاد باید حتما به فکر حفاظت از اونها هم باشی که بچه ها دخلش رو نیارن. ضمنا مواظب دزدی هم باشی!!

salehbagheri
چهارشنبه 02 تیر 1389, 21:47 عصر
ضمنا مواظب دزدی هم باشی!!

اره كافيه از موس يا كيبورد هاي بي سيم استفاده كني اونوقت ...

يكي از مشكلات اصلي گيم اينه كه حتماً بايد يه متخصص شبكه رو استخدام كني ...

بازي WoW يكي از پر دردسر ترين بازيهاي گيم نت هست كه اگه واسه شبكه اش مشكلي پيش بياد دوسه روزي الافي ...

morrning
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:24 عصر
باید موقعیت مکانی رو در نظر داشت! البته خیلی جا ها هم هستند که هر دو هستند.

من تا حالا این جور جاها نرفتم در آمدشون خوبه؟

shirin_sh1024
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:55 عصر
به نظر من در شرایط عادی گیم نت احتمالا در آمد و استقبال بیشتری ازش میشه چون الان بازار بازی ها خیلی داغه و کساییکه (مخصوصا مدرسه ای ها) میخوان دور هم جمع بشند و بازی کنند جای بهتری از گیم نت پیدا نمیکنند گر چه با این حرف هم خیلی موافقم:

وضعيت مردم هم مهمه شما در جايي كه تأسيسات دانشگاهي وجود داره كافي نت بزنيد سود بيشتري داريد چرا كه دانشجويان زيادي نيازمند اينترنت هستند ...
اما وقتي در منطقه اي نزديك يك دبيرستان هستيد كه بچه هاي شيطون زياد داره طبيعي هست كه گيم نت خيلي درآمدش بيشتره ...

اگه جایی با شرایط خاصی دارید باید به این نکات توجه کنید
اون صحبت دزدی رو هم خیلی خیلی جدی بگیرید! :چشمک:
موفق باشید

eshpilen
چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:58 عصر
اره كافيه از موس يا كيبورد هاي بي سيم استفاده كني اونوقت ...

ماوس و کیبورد بی سیم کی میذاره واسه اینطور چیزا! مگه خل شده :متفکر:
باید سیم داشته باشه سیمها رو هم با مفتول میبندی بهم تا نتونن جدا کنن ببرن.
بهرحال آدم باید حواسش جمع باشه شاید یکی سیمش رو بچینه ماوس رو بذاره جیبش ببره :لبخند:
بعد توی بازی کردن و پولش رو دادن هم زیاد حقه میزنن.
خلاصه کلاهبردارهایی هستن.
البته ما خودمون سر اونا رو بیشتر کلاه میذاشتیم (منم که مامور بودم و معذور :لبخند:)

يكي از مشكلات اصلي گيم اينه كه حتماً بايد يه متخصص شبكه رو استخدام كني ...نه بابا اونقدرها هم کار خاصی نیست.
من چند وقت اونجا کار کردم کم کم از خودشون بیشتر سردرمیاوردم.
خودشون هم هیچ عددی نبودن.
فقط یه راه اندازی اولیه احتمالا سخت باشه و نکته ای چیزی داشته باشه.

بازي WoW يكي از پر دردسر ترين بازيهاي گيم نت هست كه اگه واسه شبكه اش مشكلي پيش بياد دوسه روزي الافي ...
ما WoW داشتیم که اینترنتی بازی میکردن.
ولی بنده خداها از دست صاحب اونجا بیچاره شدن چون همش یواشکی دانلود میکرد Ping اینا میرفت روی 500 و حتی بیشتر. دست آخر میخواستن ADSL بگیرن واسه خونشون.
اما بازیهای تیمی رو دیگه نمیشه توی خونه بازی کرد و مزیت همیشگی گیم نت اینه. همه کس هم که ADSL خوب و بازی مشترک ندارن و همدیگه رو پیدا نمیکنن که مثلا آنلاین بازی کنن.

eshpilen
چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:06 عصر
باید موقعیت مکانی رو در نظر داشت! البته خیلی جا ها هم هستند که هر دو هستند.

من تا حالا این جور جاها نرفتم در آمدشون خوبه؟
والا اونجا که خبری نبود. به زور دخل و خرج درمیامد و چیزی تهش میموند.
صاحبش آخرش هم مجبور شد جمعش کنه و اجاره بده مغازه رو!
ولی خب میگم آدم میدید که بچه ها چقدر اشتیاق و وابستگی دارن و اگر سیستمها ردیف بود و همه چیز روی اصول مشتری ها جذب میشدن و نمی پریدن. اما اونقدری پول نداشت و درنمیاورد که خرج ارتقا و تعمیر سیستمها کنه. همش وسط بازی هنگ میکرد، ماوس گیر میکرد و هزار و یک مشکل دیگه. واسه بازیهای جدید هم سیستم ها جواب نمیداد.
بهرحال گیم نت از کافی نت پتانسیل خیلی بیشتری داره امروزه.
اما میتونید بجای گیم نت یا کافی نت خدمات کامپیوتری خالی بزنید که اینقدر خرج و ریسک نداشته باشه.
ولی خب این تجربهء گیم نت خودش جالب و جذابه و اگر آدم مایه دار باشه به امتحان کردنش می ارزه. میتونید حداقل خودتون بشینید با رفقا دربست بازی کنید :لبخند:
آدم چند نفر مثل خودش گیر بیاره که به یه بازی خاص علاقمند باشن خیلی باحال میشه.
من موندم تو کف یه نفر باهام OFP بازی کنه. البته حداقل آنلاین خوب بازی کردم تاحالا. ولی آنلاین هم محدودیت و دردسرهایی داره معمولا و مثلا وسطش خراب میشه، طرفها تقلب میکنن، و یکسری مسائل دیگه.

ضمنا محلش هم بنظرم مهمه که سطح اقتصادیشون نسبتا بالا باشه. جایی که ما بودیم شاید اینطور نبود.

Web.Designer01
چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:30 عصر
اگه میخواستید برای سرمایه گزاری بین کافی نت و گیم نت یکی رو انتخاب کنید، انتخاب شما کدام گزینه بود؟

به نظر من کافی نت،یه کافی نت با کلاس با دکوراسیونی شیک و موزیک لایت!
گیم نت که اعصاب خوردی داره،مگر اینکه اداره کردنشو بسپاری به کس دیگه،فکرشو بکن 15 تا سیستم داری و 20 تا بچه وقتی از مدرسه تعطیل میشن میریزن تو مغازه و سر و صدا و شوخی های ناجور.:اشتباه:
من که اعصاب این کارارو ندارم! و مدیریت اینجور جاها واقعا سخته به نظر من.

FastCode
پنج شنبه 03 تیر 1389, 00:16 صبح
به نظر من کافی نت،یه کافی نت با کلاس با دکوراسیونی شیک و موزیک لایت!
گیم نت که اعصاب خوردی داره،مگر اینکه اداره کردنشو بسپاری به کس دیگه،فکرشو بکن 15 تا سیستم داری و 20 تا بچه وقتی از مدرسه تعطیل میشن میریزن تو مغازه و سر و صدا و شوخی های ناجور.:اشتباه:
من که اعصاب این کارارو ندارم! و مدیریت اینجور جاها واقعا سخته به نظر من.

مگه تحمل فحشهای آنچنانی در کافینت راحته؟
طرف ظرف 5 دقیقه 2000 تا فحش میده یهوو میبینه microphone خاموش بوده از اول شروع میکنه عین دفعه قبل به همون ترتیب تکرار میکنه.
من خودم چند بار مشاهدت کردم.

Web.Designer01
پنج شنبه 03 تیر 1389, 09:51 صبح
مگه تحمل فحشهای آنچنانی در کافینت راحته؟
طرف ظرف 5 دقیقه 2000 تا فحش میده یهوو میبینه microphone خاموش بوده از اول شروع میکنه عین دفعه قبل به همون ترتیب تکرار میکنه.
من خودم چند بار مشاهدت کردم.
جدی؟!:متفکر:
والا من تو کافی نت این قبیل رفتارارو ندیدم،همونطور که گفتم کافی نت باید باکلاس باشه و همچنین تو محیطی امن زده بشه(نه اینکه 10 تا پله بخوره بره زیر زمین!)،چون محیط کافی نت فقط برای استفاده آقایون نیست و خانوما هم استفاده میکنن،بنابراین کمتر دیگه شاهد اون شوخی ها یا به قول شما فحش های آنچنانی هستیم،اما مدیریت کافی نت باید مدیریت قوی داشته باشه اگه بخواد شل بازی در بیاره و با بچه ها شوخی کنه و رفیق بازی راه بندازه باید بعد چند وقت در مغازرو گل بگیره.

x.xoma
پنج شنبه 03 تیر 1389, 17:50 عصر
دوست بسیار عزیز ؛ چرا گزینه هرگز هیچکدام را نگذاشته اید؟

NIK
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:02 صبح
سلام
عذر خواهی به خاطر اینکه تاپیک گذاشتم و خودم نبودم. چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم.

تشکر از نظرات دوستان.
خودم فکر میکنم دردسر گیم نت بیشتر باشه. چون با بچه سر و کله میزنی و بچه مسئولیت داره.
یکی از دوستام گیم نت داشت. تو فصل امتحانات، هر روز یکی از مادر پدرهای بچه ها داشت باش دعوا میکرد که چرا بچه من میاد اینجا و به درساش نمیرسه!!! چند بار هم کار بالا گرفت و داشت دعوا میشد.
از طرفی بچه ها خیلی شلوغ می کنن و مدیریت گیم نت اعصاب قوی میخواد که ما نداریم.
گیم نت به نوعی فصلیه و تو فصل امتحانات و مدرسه بازارش ضعیف میشه.

ولی در مجموع با توجه به نظرات دوستان، گیم نت پر درآمد تره.

دوست بسیار عزیز ؛ چرا گزینه هرگز هیچکدام را نگذاشته اید؟

چون یکی از دوستان یه مکان خیلی خوب داره و میخواد گیم نت یا کافی نت بزنه.
به من گفته که باهاش شریک بشم. فعلاً مالک مغازه اونه و گزینه دیگه ای پیش روم نذاشته.
چون دردسر اجاره دادن نداره، خیلی دلم میخواد تو این کار شریک بشم.

M.T.P
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:24 صبح
دوستان من الان گیم نت دارم. گیم نت یک کار خاصه!!! یعنی چی؟ یعنی اینکه شما اگه بخوایی تو گیم نت سرمایه بزاری و طی دو سه ماه جمع کنی کلا تمام سرمایه رو هواست ، اما باید سعی کنی جایی مغازه رو بزنی که از وجود مشتری 50 درصد مطمئن باشی ، سیستم های گیم نت هم خب با کافی نت فرق داره و هر کدوم تقریبا 700 میفته. و هر 2 سال یکبار باید آپدیت شن. اگه مشتری داشته باشی خیلی عالیه و میتونی سر 10 ماه پول سرمایه رو دربیاری.
اما معایب بزرگ دیگه ای که گیم نت داره اینه که در صورت درآمد خوب و مداوم هم نباید بعنوان یک شغل دائم به حسابش آورد!!! چون عمرتون تلف میشه!!! آدم نابود میشه ، ناراحتی اعصاب ، ناراحتی گوارشی و عوارض ناشی از بی تحرکی ربط مستقیمی با این شغل داره ، روزانه بسته به مدت ساعت کاریتون باید کلی سر و صدا رو تحمل کنید و نتیجه اش اینه که شبا احساس میکنید یه چیز سنگین تو سرتونه. رو روابط اجتماعیتون تاثیر میزاره.
به نظر من هرچقدر هم که درآمد داشته باشه نمیارزه ، بنده علی رغم درآمد خوب حاضرم نصف همین درآمد رو داشته باشم ولی این همه جنگ اعصاب رو تحمل نکنم. :عصبانی++:
هم اکنون با سرعت تمام در حال تعویض شغل هستم.
دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم.

عاقبت مدیر گیم نت:
کسی کار برا من سراغ نداره؟کارگر نمیخواید؟ :لبخند:

x.xoma
یک شنبه 06 تیر 1389, 10:48 صبح
چون یکی از دوستان یه مکان خیلی خوب داره و میخواد گیم نت یا کافی نت بزنه.
به من گفته که باهاش شریک بشم. فعلاً مالک مغازه اونه و گزینه دیگه ای پیش روم نذاشته.
چون دردسر اجاره دادن نداره، خیلی دلم میخواد تو این کار شریک بشم.

برایتان آرزوی موفقیت میکنم . در ضمن یه توصیه دوستانه به شما میکنم که تا میتوانید در ابتدا فقط آگاهی ها ؛ دانش و خدماتتان رو به اشتراک بگذارید و با توجه به این که مالک مغازه شخص دیگریست و این کار هم یک کار همه گیر شده که دست توش زیاده ( مثلا مهندسین کامپیوتری ! که در عرض ۳ ماه یک تابستان درسی که ماها در ۱۶ سال خوندیمو خوندن ) و متاسفانه احتمال شکست و زیان دهی در آن زیاده ؛ سعی کنید که ریسک سرمایه مالی نداشته باشید تا اگر خدای نکرده مشکلی پیش آمد کمترین زیان متوجه شما بشود . همچنین برای کافی نت( اولش ) اصلا نیازی به سرمایه گذاری زیاد و خرید سیستم های نو نیست و برای شروع بسیار معقولانه تر است که از سیستم های دست دوم استفاده کنید و مقدار بیشتری در کیفیت تجهیزات شبکه ( اعم از سوییچ و کابل شبکه و ... ) و از آن مهمتر؛ در کیفیت و سرعت اشتراک اینترنتی که برای مغازه تان میگیرید سرمایه گذاری کنید ؛ چون خوب بودن و معرفی آن به دوستان و مراجعه همیشگی و مشتری شدن و رونق کسب و کار در یک کافی نت ؛ ۹۸ درصد به همین سرعت شما ربط دارد و لاغیر.
خوبی سیستم دست دوم هم این است که نهاااااااااااااااایتا اگر کار نگرفت ؛ خوب به همان قیمت خرید ؛( با افتی بسیار ناچیز ) آن را میفروشید. فقط مواظب باشید و بی گدار به آب نزنید .

موفق باشید .