ورود

View Full Version : رای به باز شدن تحریم IP ایران توسط Apple

Open-Source
چهارشنبه 02 تیر 1389, 18:44 عصر
یکی از ایرانی های باحال زحمت کشیدن و این petition (طوماری برای امضای دست جمعی ) رو برای درخواست از اپل برای رفع ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ IP ایرن تنظیم کردن . خداییش مرام بذارید و همه اون رو امضا کنید . :چشمک:

اینم لینکش:
http://www.petitiononline.com/appreqn2/petition.html

من نفر 386 بودم.:لبخندساده:

saied_hacker
چهارشنبه 02 تیر 1389, 18:49 عصر
بابا مگه میشه تحریم رو به همین راحتی برداشد، خودتونو الاف نکنید

Open-Source
چهارشنبه 02 تیر 1389, 18:52 عصر
بیش از یک دقیقه که وقت نمیگیره.

سنگ مفت، گنجشک مفت.
:چشمک:

eshpilen
چهارشنبه 02 تیر 1389, 19:18 عصر
این دیگه چیه! رفتن به طرف التماس میکنن که چی! گور باباشون.
جنسشون رو هم نخرید. انگار حالا میخوان به ما چه مرحمتی بکنن و ما داریم مفتی ازشون استفاده میکنیم.
دلشون هم بخواد پولای ما رو به جیب بزنن.
این تحریم ها هیچ کاری نمیکنن من که هرچی رو بخوام دانلود میکنم از روشهای دیگه.
ضمنا چرا نسخهء کرک شده؟
مگه نمیشه از سایتش دانلود کرد و گذاشت جای دیگه که دانلود امکان پذیر باشه؟

بقول ریچارد استالمن تمام محصولات انحصاری اینها رو باید گذاشت توی موشک و فرستاد به ستارهء آلفا!
فکر کردن حالا قحطی شده دوتا محصول انحصاری که توش کنترل نامشروع و نرم افزار جاسوسی هم کار میذارن ما رو بکشه.

دوستان این یک نبرده.
بعضیا در برابر ما هستن بخاطر منافع خودشون و زورگویی و زیاد خواهی های حکومتهای فاسد و جنایتکاری مثل ایالات متحده.
خودتون رو اینقدر خوار نکنید.
من نمیگم کاری نکنیم.
اما یه کار زیرکانه و مفید خوبه.
نه مثل این که یک نوع التماس و مشروعیت دادن و اظهار ضعف بنظر میاد تا چیز دیگه. اونم به چه آدمهایی و بابت چه محصولاتی.
فکر نکنید این آدما بزرگن و ما بهشون نیاز داریم.
البته تقصیر اینا هم نیست.

آدمهایی در غرب که واقعا بدرد ما بخورن افرادی مثل ریچارد استالمن هستن که شخصا باهاش مدام ارتباط دارم. ریچارد استالمن جنبش نرم افزار آزاد رو بوجود آورد، اوپن سورس از اون بوجود آمد، ویکیپدیا با الهام از فلسفهء نرم افزار آزاد خلق شد، گنو/لینوکس، PHP و خیلی چیزهای دیگه.
اینها محصولاتی آزاد هستن. هرکس در سراسر جهان میتونه دانش کامل رو از پایه تا بالا با تمام اختیارات داشته باشه. یعنی مالکیت کامل اونها به فرد فرد افراد بشر میرسه بدون تبعیض و محدودیت. میتونیم از لحاظ علمی پیشرفت کنیم. میتونیم استفاده کنیم. کپی کنیم. تغییر بدیم. منتشر کنیم. و اکثرا بصورت قانونی استفاده کنیم (بحث امکان دانلود از یک مکان خاص با بحث استفادهء قانونی فرق میکنه و مربوط به خدمات میشه). و ثروت مملکت ما بیخودی نمیره به کشورهای دیگه؛ اونم کشورهایی دشمن و استثمارگر.
البته درمورد سخت افزار بهرحال نمیتونه مجانی باشه. اما چه بهتر که سخت افزاری بخرید که با نرم افزار آزاد سازگار باشه.

Open-Source
چهارشنبه 02 تیر 1389, 19:26 عصر
من خودم از شرکت Apple متنفرم.http://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(2).gif

توی این petition هم برای خاطر اون دوستانی که از محصولات این شرکت استفاده میکنند شرکت کردم.