View Full Version : مبتدی: کامپیوتر های متصل به شبکه
majid2230
پنج شنبه 03 تیر 1389, 00:45 صبح
با سلام
آیا دستوری در cmd هست که با کمک اون بشه آی پی کامپیوتر های متصل به شبکه ( منظور شبکه محلی که کامپیوترم به اون متصله ) رو به دست آورد .
یه چیز هایی در مورد دستورهای netstat می دونم ولی ظاهرا همه رو نشون نمی ده)
ممنون
hraeissi
یک شنبه 06 تیر 1389, 09:30 صبح
با سلام
آیا دستوری در cmd هست که با کمک اون بشه آی پی کامپیوتر های متصل به شبکه ( منظور شبکه محلی که کامپیوترم به اون متصله ) رو به دست آورد .
یه چیز هایی در مورد دستورهای netstat می دونم ولی ظاهرا همه رو نشون نمی ده)
ممنون
نه اون طوری که بخواهی نیست و دستور فوق هم سیستمهایی را نشان می دهد که شما با آنها ارتباط داشته اید .
ولی برای این مشکل همانطور که احتمالاً مطلع هستید استفاده از نرم افزار IPScanner هستش
majid2230
دوشنبه 07 تیر 1389, 04:06 صبح
ممنون از جوابتون ولی من برای یه برنامه که در حال نوشتنش هستم به لیست کامپیوتر های متصل نیاز داشتم و استفاده از نرم افزار امکان پذیر نیست ، مگه اینکه شما بتونید یه کنسول برای این کار یا یه کامند cmd معرفی کنید که از اونها لیست رو بگیرم .
majid2230
دوشنبه 07 تیر 1389, 04:20 صبح
فکر کنم با این روش بشه کامپیوتر های متصل رو به دست آورد ، اگه تمام ip های اون دامنه رو ping کنم و در صورت فعال بودن ، اون رو به لیست اضافه کنم .
aliila
شنبه 12 تیر 1389, 08:44 صبح
هر loop پينگ تمام رنج ها 24 ساعت و 45 دقيقه و 8 ثانيه :متفکر: طول ميكشه ipscanner از تكنيك هاي ديگه استفاده ميكنه
كتاب نفوذگري در شبكه و راه هاي مقابله با آن
رو بخونيد
akamshabrandy
شنبه 12 تیر 1389, 23:50 عصر
من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن
در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟
سیستم های من xp pro هستن
اگه یه نرم افزار ساده باشه بهتره در ضمن میتونم یکی از سیتم هارو با همین سیتم عامل سرور برای این کاپیوتره قرار بدم؟
cybercoder
یک شنبه 13 تیر 1389, 10:10 صبح
اگه تمام ip های اون دامنه رو ping کنم و در صورت فعال بودن ، اون رو به لیست اضافه کنم .
می توانید به همراه آن از پروتکل snmp هم استفاده نمایید
من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن
در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟
سیستم های من xp pro هستن
اگه یه نرم افزار ساده باشه بهتره در ضمن میتونم یکی از سیتم هارو با همین سیتم عامل سرور برای این کاپیوتره قرار بدم؟
اگر ماشین متوسطی در اختیار دارید از 2003 سرور با اکتیو دایرکتوری استفاده کنید
در ضمن ارسال شما ربطی به موضوع نداشت باید ارسال جدید می زدید.
akamshabrandy
یک شنبه 13 تیر 1389, 19:54 عصر
با ویندوز xp نمیشه این کارو کرد؟
مثلا یه نرم افزار روش نصب کنم؟
razeghi_loved
سه شنبه 22 تیر 1389, 13:26 عصر
می تونی از دستور
net view استفاده کنی
pardis11
یک شنبه 03 مرداد 1389, 00:40 صبح
می تونی از دستور
net view استفاده کنی
میشه بیشتر توضیح بدین.من این دستور رو زدم ولی زد دستور بصورت کامل اجرا شد!
The command completed successfully.
razeghi_loved
یک شنبه 03 مرداد 1389, 08:42 صبح
دستور از سري دستور هاي net هست
شما بايد دستور رو اينطوري وارد كنيد
net view
بايد فاصله داشته باشد دستور كار مي كند و تمام كامپيوترهايي كه تو رنج ip خودش هست رو برات نشون مي ده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.