View Full Version : سوال: پردازش تصویر با C++ builder یا visualC++ ?
beginner2010
پنج شنبه 03 تیر 1389, 01:55 صبح
باتوجه به اطلاعاتی که کسب کردم زبان C++ را برای پردازش تصویر انتخاب کردم
لطفا مرا راهنمایی کنید که از کدام IDE و compiler استفاده کنم برای این منظور بهتر است?
(هدف من پردازش تصویر جهت مسابقات رباتیک است .ضمنا میدانم که matlab بهترین نرم افزار جهت پردازش تصویر است و مقداری هم کارکردم ولیبرای مسابقات کند است)
در گذشته شخصی رو می شناختم که از C++ builder استفاده میکرد.
الان هم چنتا component برای کار با تصویر و پورت در borland C++ builder دارم.
ولی با توجه به اطلاعاتی که در مورد این ۲ تا IDE خوندم اینجا , مثل اینکه visualC++ بهتره …نظر دوستان چیه ؟
beginner2010
شنبه 05 تیر 1389, 11:54 صبح
یعنی هیچکی نمیتونه به من یه راهنمایی یا کمکی بکنه ?:ناراحت:
مصطفی ساتکی
شنبه 05 تیر 1389, 19:00 عصر
پردازش تصویر با C++ builder یا visualC++ ?
با همشون میشه و واسه همشون هم library مناسب موجوده.
یه نکته زبان های برنامه نویسی از مادر سوا و از پدر یکی هستند.
البته matlab برای نرم افزارهای real مناسب نیست .اگر تو زمینه پردازش تصویر یا زمینه دیگر هوش مصنوعی میخاید تحقیقی انجام بدید اون وقت matlab مناسبه .البته اگر بخاید از رو همون تحقیق به application برسید بایستی با هم تو زبان برنامه نویسی خودتون اونو پیاده کنید.
من به شخصه چیزی تو toolbox نرم افزار matlab ندیدم که سورسی تو وب واسش پیدا نشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب زبان به این سایت (http://www.7khatcode.com/)مراجعه کنید.
soroush361
یک شنبه 31 مرداد 1389, 15:54 عصر
سلام!
به نظر من بهترین انتخاب Visual C++ هست و بهترین کتابخونه هم OpenCV.
البته پیشنهاد های دیگری هم هست مثل DirectX و VideoOCX و . . . .
ولی OpenCV فقط مخصوص پردازش تصویره و خیلی کامله!
مصطفی ساتکی
یک شنبه 31 مرداد 1389, 20:16 عصر
البته اگر کسی به یکباره بره سراغ OpenCV هیچ موفقیت خاصی از پردازش تصویر نصیبش نمیشه.
به نظر من تو سال اول شروع کار به پردازش تصویر نیازه که طرف خیلی از توابع رو (نه همشو) پیاده سازی کنه تا جاییکه به توانایی مطلوبی برسه و بعدش به سراغ کتابخانه مثل OpenCV یا هر کتابخانه دیگه بره.
من خودم کتابخاه پردازش تصویر خودمو ساختم کتابخانه من همانند OpenCV امکانات داره و در بعضی از موارد حساس OpenCV بسیار بهینه رفتار میکنه البته OpenCV زحمات چند صد برنامه نویس با یه دوجین کد lowLevel .
برنامه نویس موفق در زمینه پردازش تصویر بایستی قابلیت درک و پیاده سازی توابع رو داشته باشه تا در موارد سفارشی سازی و موارد که در کتابخانه استاندار پیدا نمیشه خودش بتونه اونو پیاده سازی کنه
از نظر benchmark کتابخانه OpenCV+IPP بالاترین کارایی رو داره.
alimooghashang
شنبه 17 مهر 1389, 12:19 عصر
البته اگر کسی به یکباره بره سراغ OpenCV هیچ موفقیت خاصی از پردازش تصویر نصیبش نمیشه.
به نظر من تو سال اول شروع کار به پردازش تصویر نیازه که طرف خیلی از توابع رو (نه همشو) پیاده سازی کنه تا جاییکه به توانایی مطلوبی برسه و بعدش به سراغ کتابخانه مثل OpenCV یا هر کتابخانه دیگه بره.
من خودم کتابخاه پردازش تصویر خودمو ساختم کتابخانه من همانند OpenCV امکانات داره و در بعضی از موارد حساس OpenCV بسیار بهینه رفتار میکنه البته OpenCV زحمات چند صد برنامه نویس با یه دوجین کد lowLevel .
برنامه نویس موفق در زمینه پردازش تصویر بایستی قابلیت درک و پیاده سازی توابع رو داشته باشه تا در موارد سفارشی سازی و موارد که در کتابخانه استاندار پیدا نمیشه خودش بتونه اونو پیاده سازی کنه
از نظر benchmark کتابخانه OpenCV+IPP بالاترین کارایی رو داره.
یعنی شما OpenCV رو پیشنهاد نمیکنید؟
دلیل انتخاب من برای OpenCV این بوده که تمامی کارهای کنونی که میخوام انجام بدم رو میشه باش انجام داد و فعلا کارم رو راه میندازه!
شما میگید از صفر بشینیم و بنویسیم؟
مصطفی ساتکی
سه شنبه 20 مهر 1389, 08:17 صبح
نه . اینطور نیست.وقتی که شما در ابتدا بیاید فقط تابع call کنید چیزی از پردازش تصویر سر در نمیاید.
شما بایستی کلیه مفاهیم موجود رو درک کنید تا بتونید به مهارت پیاده سازی برسید.مثل همون سوالی که در مورد الگوریتم canny پرسید اگر شما از نحوه پیاده سازی canny و شبکه های عصبی سر در نیارید مسلماً در پیاده سازی با مشکل برخورد می کنید .
از اونجایی که پردازش تصویر در level حرفه ای خودش در واقع یه کار پژوهشی و وقتی که شما مقالات مختلف رو در یک فیلد خاص از پردازش تصویر مطالعه می کنید گاهی اوقات به قسمتی از الگوریتم های روش های دیگر اشاره میشه.
اینها همه تمرین کسب مهارته .زمانیکه شما با opencv وابسته بشید و پیش زمینه قوی نداشته باشید در کار بسیار براتون مشکل پیش میاد که حتی ممکنه که نتونید ادامه بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.